Gość: papa IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 16.02.04, 21:27 A to nie czas na emeryturę, Panie Tomku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Legiamistrz Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 21:30 ja mam nadzieje ze uefa jednak nie odwiesi mu kary,bo jakby zagral z anglia to bylaby porazka.Hajto gra na lewej obronie czyli toczy bezposrednie pojedynki z Beckhamem,a jestem na 100%pewien,ze prawie kazdy taki pojedynek bedzie sie konczyl albo minieciem hajty albo dokladnym dosrodkowaniem.Jezeli doliczyc wszystkie rzuty wolne za faule tomka na davidku to mamy z lewej strony przejebane konkretnie,wiec moze znalezc szybkiego zwrotnego lewego obronce ,ktory da rade.Osobiscie z Polakow nie znam takiego,ale postawilbym na Stolarczyka przy jego dobrej formie bo baszczynski to chyba prawy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinky Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 22:55 co ja czytam. oj za duzo meczy to ja nie ogladam. ogladam wyrywkowo, ale chyba kolega jeszcze mniej oglada, bo porownywac stolarczyka do hajty to przesada. to prawda ze hajto czasami gra zbyt ostro, ale jak ogladalem pol-szwe to wlasnie on mial najwieksza ochote do gry w polskim zespole. a i chyba jesienia to byl najlepszym polskim obronca, bo kto inny?? Panie Hajto tak trzymac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legiamistrz Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.02.04, 00:28 gdybym mial jakis klub to wolalbym stolarczyka niz hajte,a co do tego najlepszego obroncy to wez przestan,Zielinski Klos Rzasa Zewlakow Kowalczyk Glowacki Bak Baszczynski sa od niego lepsi.Hajto ma tylko warunki i fizyczne i swoj charakterek,a jest niestety na tyle wolny,ze mozna go wystawiac jedynie przeciwko przeciwko podobnym jemu fizycznie napastnikom, podczas meczu z Portugalia bodajze conceicao robil z niego glupka wyprzedzajac go truchcikiem co zakonczylo sie tragicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.acn.pl 17.02.04, 02:51 tak baszczyński to prawy obrońca, hajto zresztą też... ewentualnie może grać w środku, ale chyba nigdy nie grał na lewej stronie. nie ma jak orientacja w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaczek Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 09:33 i z prawa i z zlewa i tego i tamtego, wrzutka, wyrzutka sierpowy, zza połowy, nie dam głowy, że to ploty, albo kmioty NO CO TY???? i znowu, i zlewa i z prawa, z połowy i ....GGGGGOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lm Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.02.04, 16:12 na prawej czy na lewej nie ma co go juz powolywac,ale wydaje mi sie,ze jednak gral ostatnio w reprezentacji na lewej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksin Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: 80.50.5.* 17.02.04, 11:29 nie wiesz co piszesz zewlakow to najgorsza szmata nie wierzysz? obejrzyj jeszcze raz bramki z el? zobaczyles? to juz wiesz po czyich bledach padly.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś tam Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 12:50 no i co z tego,że po błędach, na tym polega rola piłkarza, że popełnia błedy, i potem można stracić coś tam. N.p. Hajto popełnił błąd, bo chciał zaoszczędzić na fajkach i teraz marudzi, że to nie jego wina, że wszyscy kradną samochody, a on tylko na papierochach chciał coś tam . AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinky Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 23:43 widze,ze lubisz jak obroncy robia bledy mam propozycje w obronie niech graja zawodnicy z B klasy - oni beda robic DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZOOOOOOOO bledow gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinky Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 23:41 gratuluje i potwierdzam. rzygalem jak go widzialem na lewej stronie. moze to ulubiony chopocek engela i bramki padaly przez zewlakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinky Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 23:36 to nie wina obroncow, taki conceicao kazdego wkrecilby w trawe (jezeli chodzi o polakow), nie mowiac o cytowanych przez ciebie zawodnikach. akurat ogladalem ten mecz i niestety winie tu przede wszystkim trener, ze nie uczulil zawodnikow coby sie wzajemnie asekurowali. ten mecz przegral engel. ale masz racje widze ze wymieniles baka to naprawde najlepszy defenzor-zapomnialem o nim, bo wiecznie chory. za to dziwie sie ze obok takich zawodnikow stawiasz zewlakowa a to najslabszy bodaj zawodnik w kadrze engela, a obronca na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart powodzenia, panie Tomku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 22:11 panie Tomku, pan pewnie nie pamieta; na poczatku czerwca 2003, przed meczem ze Szwecja, na Rownicy smazylismy, pan z rodzina i ja kielbaski na ogniu. troche sie pogadalo, troche pozartowalo i wiedzialem jedno; rowny z pana gosc! i ciesze sie, kiedy slysze, ze otrzymuje pan kolejne powolanie. powodzenia, panie Tomku! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu nie mam juz nic do Hajty... IP: *.client.comcast.net 16.02.04, 22:43 facet moze i ma wady, ale widac ze chce pomoc reprezentacji, a gosciu z silna osobowoscia by sie nam w kadrze przydal. Mam nadzieje tylko ze Janas nie bedzie go powolywal bez wzgledu na wszystko. A co do papierosow, ja tez bym kupil taniej jakbym mial okazje, na prezent albo na sprzedaz i wiem ze wiekszosc z nas by rowniez skorzystala z takiej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja HAJCIE zdecydowanie NIE IP: 168.208.215.* 16.02.04, 23:02 Za glupote, boiskowe chamstwo i prymitywizm, nie chce ogladac juz tego kretyna w naszej reprezentacji, wystarczy wstydu za jego debilne zachowanie, niech otworzy szczeki w gorach i sprzedaje fajki, najlepiej by nie udzielal juz tez wywiadow! Hajto dla mnie zawsze byles tylko dretwym, chamsko grajacym drewniakiem i takim juz pozostaniesz, trzeba postawic na mlodych a ten pan niech atmosfere robi w domu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek 1000 kartonow dla przyjaciol?? IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 16.02.04, 23:03 kurde, ten gosc jest naprawde nieludzki.... kupil "tylko" 1000 kartonow dal "kumpli"?? 1000 kartonow po 10 paczek, musi miec sporo kumpli..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tex Re: 1000 kartonow dla przyjaciol?? IP: 140.254.12.* 17.02.04, 00:36 Wstyd, ze taki koles ma nasz kraj REPREZENTOWAC. Chamstwo na boisku, chamstwo poza nim. Pamietacie awanture z dziennikarzami na Mundialu? chamskie zaczepki pod adresem Olego, chamski faul bez pilki na Portgalczyku, afery z fajkami z przemytu, afery z dziwkami na zgrupowaniu. Zeby chociaz byl dobrym pilkarzem to moznaby mu niejedno darowac. Ale to zero na boisku i zero poza nim. HAJTO - KONCZ WASC, WSTYDU OSZCZEDZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz ..........................HAJTO JEST GUT! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.02.04, 02:21 z racji zawodowych mam czasem okazje obserwowac mecze hajto w bundeslidze, ale nie z trybun, tylko tuz zza linii bocznej. moze on i cwaniak, i glupek, historii jego zachowan w polsce nie znam, bo mieszkam w rfn - ale trzeba przyznac, ze na te swoje euro to on haruje w kazdym meczu jak wol. chyba zaden z graczy na boisku nigdy tak nie zap--ala jak hajto. totez chyle czola przed jego ambitnoscia. widzialem tez pare razy np. takiego kosowskiego w akcji - ten to dopiero kawal lenia i kompletne zero, nikt mu pilek nie podaje, pewnie nie umie sie znalezc w swojej druzynie. mysle ze hajto nie jest wcale taki najgorszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPIERAM Kosowski to ZERO!!! IP: *.dsl.mindspring.com 17.02.04, 13:17 Gość portalu: zobacz napisał(a): >... chyba zaden z graczy na boisku nigdy tak nie zap--ala jak hajto. totez chyle czola przed jego > ambitnoscia. widzialem tez pare razy np. takiego kosowskiego w akcji - ten to dopiero kawal lenia i > kompletne zero, nikt mu pilek nie podaje, pewnie nie umie sie znalezc w swojej > druzynie. mysle ze > hajto nie jest wcale taki najgorszy... Nic dziwnego, że nikt nie lubi Kosowskiego - chodzi z nosem zadartym do nieba i opowiada głupoty, bo myśli, że jak z Wisłą pograł w IV rundzie Pucharu UEFA, to jest gwiazdą. Jak jest taki dobry, to niech sam wywalcza sobie piłkę, a nie liczy na podania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srabin Re: ..........................HAJTO JEST GUT! IP: *.bmts.com / *.xlccorp.com 17.02.04, 16:41 ..ale RAUS i KAPUT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ..........................HAJTO JEST GUT! IP: 168.208.215.* 17.02.04, 18:45 szczerze mowiac to nie obchodzi mnie jak gra hajto w klubie, nigdy nie kibicowalem schalke i juz raczej nie bede, to ze orze tam jak wol to lezy w jego interesie bo ten klub placi mu za to pieniadze, ja hajto oceniam zz wystepow w reprezentacji bo te widzialem i mam juz dosc jego pyszalkowatosci i boiskowego chamstwa, nie nazywam ambicja kopanie rywala lub staranie sie by trafic go pilka a takich przypadkow w wykonaniu hajty jest na peczki, swoja glupota i slaba psychika juz nie raz wprowadzil niepotrzebna nerwowosc w gre naszej druzyny!!! mam nadzieje ze cymbal bedzie siedzial na lawie w dwoch pierwszych meczach bo w spotkaniu z anglia czerwona kartka byla by murowana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkieta8 ocipiałeś idioto IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 04:11 Odpieprz się od Tomka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palacz Co w tym dziwnego? IP: *.dsl.mindspring.com 17.02.04, 12:56 Gość portalu: alek napisał(a): > kurde, ten gosc jest naprawde nieludzki.... kupil "tylko" 1000 kartonow > dal "kumpli"?? 1000 kartonow po 10 paczek, musi miec sporo kumpli..... Hej Alek, chyba nigdy nie paliłeś, co? Ja zawsze kupuje 3 kartony papierosów po wypłacie i mam spokój przez miesiąc - raz to że nie muszę się martwić, że mi zabraknie, - dwa że nie muszę codziennie tracić czasu na kupowanie, - a trzy bo tak taniej, a jak jeszcze trafia mi się okazyjna cena, to robię zapas na 2 miesiące. A jakbym trafił za pół ceny, to na spoko kupiłbym i 2 razy tyle, czyli 12 kartonów tylko dla siebie (a przecież paczka dziennie to nie jest tak dużo - znam wielu co palą dwie i więcej), więc jakbym kupił 50 kartonów, to nie miałbym kłopotu z odsprzedaniem ich. Więc jeśli Hajto zna 20 osób takich jak ja (co dla tak popularnej osoby jak on nie jest problemem) to 1000 kartonów wcale nie jest dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.qc.sympatico.ca 17.02.04, 01:35 Reprezentacji Brazylii trzeba placic 500 tys. dolarow za mecz towarzyski. Za rozegranie meczu towarzyskiego ze Szwecja reprezentajca Polski bedzie miala oplacony przelot i zakwaterowanie. Po obiedzie dostana takze darmowa porcje lodow. Ot, do czego to doszlo! Nikt sie z nami nie liczy w pilarskim swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obskubacz Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.bmts.com / *.xlccorp.com 17.02.04, 16:49 No a jeszcze pazerny i polakoeżerny listkiewicz musi wziąć haracz za sprzedanie gry u nich, lub a Anglii drugiego prestiżowego meczu. Ryzyko genetycznie obcej tej polskiej kadry się nie liczy. Aby tylko kasa się zgadzała, to i można pożyć na czyjś koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkieta8 Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 04:08 Co ty pieprzysz człowieku? Hajto to nasz najlepszy piłkarz, zawsze walczy, nigdy nie odpuszcza. Nie ma teraz lepszego, solidniejszego obrońcy. Sam idź na emeryturę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemniak Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 09:38 a po pierwsze, po drugie i po trzecie: nie macie pojęcia o futbolu! ANI TROCHE, warchoły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariunio Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.elisa.omakaista.fi 17.02.04, 09:48 pojecia o futbolu nie musze miec zadnego by do mnie dotarlo, ze polska reprezentacje bija wszyscy jak mnie w szkole. Jestesmy slabi w te klocki ze az zal, i moze jednak lepiej, bysmy sie papierosami zajmowali, niz tacy pilkarze jak pan Tomek mieli by byc jednymi z najlepszych, jakich mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bertie Panie redaktorze... IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.04, 15:58 o jakich sukcesach Pan mowi, o wygranych meczach o nic z wlochami i serbia? to jest sukces? smiechu warte, bo czym w takim razie byl awans do MS w korei, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: 193.19.164.* 17.02.04, 16:10 a ja sie zareklamuje republika.pl/tomekhajto :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re-kolator Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.bmts.com / *.xlccorp.com 17.02.04, 16:28 Czas na odrobaczenie i odtamudyzowanie polskiej piłki,z pzpn i hajto włącznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEDRO PAULETA hajto=szmata=nikt=0=wstyd=papierosy IP: 158.75.29.* 17.02.04, 17:53 to tragedia, nigdzie nie awansujemy majac taka szmate na kapitana, to wstyd, wypierd@l@j hajto, co ty osiagnales w pilce?pauleta wspomina cie bardzo dobrze, caly swiat smial sie z polakow gdy ty nas reprezentowales w korej, ty nie jestes kapitanem , tylko szmata, zle mowiles o olim, a daleko ci od jego klasy, jestes najwiekszym tchorzem, zgrywasz twardziela a z takim keane'm lub ince'm bys zasral na sam ich widok, ty kurwoooooooooo wypierdal@j z reprezentacji, zaloz kiosk z papierosami, ty szmatoooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: hajto=szmata=nikt=0=wstyd=papierosy IP: *.sympatico.ca 17.02.04, 19:32 Hajto jako człowiek chory psychicznie powinien iść na rente inwalidzką a nie na żadną emeryturę, a praca jakaś by się znalazła w spółdzielni inwalidów, albo w szpitalu psychiatrycznym na stanowisku ochroniarza i wykidajly - ma do tego talent i posturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Hujto general polskiej reprezentacji? IP: *.proxy.aol.com 18.02.04, 05:36 Ale gosc ma dowcip,he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy W domu cie bija? IP: 217.153.110.* 18.02.04, 12:52 Odreagowac jakos musisz, tak? Oj, nie masz latwego zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Chlop z.. IP: 66.133.95.* 18.02.04, 16:44 Hajto podobno ma, jak to sie mowi teraz w Ameryce cojones, (nie gwarantuje za ortografie). Pisze podobno, bo jakos nie jest w stanie przynac sie do niekolezenskiego potraktowania Olego i przeprosic go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Hajto to najwiekszy kretyn wsrod polskich pilkarzy IP: *.ccip.fr 18.02.04, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kern Re: Hajto to najwiekszy kretyn wsrod polskich pil IP: *.tnt46.lax7.da.uu.net 19.02.04, 14:15 Wyglada na to ze mamy wiecej kretynow,przeczytaj to co napisales a sam sie o tym przekonasz. Krytykowac tez trzeba umiec, no i miec powod inny niz ten, ze krytykujesz bo nie lubisz czlowieka, to prostactwo.Staraj sie byc sprawiedliwy w przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Hajto to najwiekszy kretyn wsrod polskich pil IP: *.ccip.fr 19.02.04, 20:10 Moj drogi, (Moja droga?), Obawiam sie, ze nie trzeba miec wiecej niz 80IQ zeby sie zorientowac co soba prezentuje pilkarz Hajto. Wystarczy zobaczyc jak calkowicie nieodpowiedzialnie, i bezsensownie agresywnie zachowuje sie w czasie meczow, za co zreszta regularnie jest usuwany z boiska, oslabiajac przy tym druzyne. I nie chodzi mi o taktyczne faule albo o meska gre ale o absurdalne pyskowki z sedziami tudziez prowokowanie przeciwnikow... Mozna przeczytac jego wywiady... Pamietam szczegolnie wywiad z pilkarzem Hajto sprzed kilku lat, krotko po zmianie klubu z MSV Duisburg na Schalke 04. Pilkarz Hajto nie mogac sie doczekac konkretnych pytan sam poruszyl interesujace go tematy: - prosil aby zgadywac ile zarabia (po czym komentowal, ze za sumy podane przez dziennikarza sa smiesznie niskie) - 'kazal' zgadywac ile samochodow juz zmienil od czasu przyjazdu do Niemiec itp... . I moj Boze, ja bardzo sie ciesze ze on swietnie zarabia i mam nadzieje ze nie wydaje duzo w Niemczech:) Bo dzieki temu przywiezie te wszystkie 'mocne' Euro kiedys do Polski i je tam wyda (badz ulokuje) :) Natomiast opowiadanie na te tematy, badz domaganie sie pytan od dziennikarza to naprawde jest ponizej normy, nawet tak niskiej jak pilkarza Hajto. Potraktuj wiec prosze moje wczorajsze niepoprawne wynurzenie jako wyraz braku czasu na dluzszy wywod, tylko i wylacznie:) serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadi Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.proxy.aol.com 19.02.04, 08:12 Tysiac kartonow dla przyjaciol??? To kupa fajek. I jesli jeden karton kosztuje dobrze ponad 20 euro, to razy 1000 na pewno nie da utargu 500 euro. I to jedno zdanie pana Hajty mowi mi jak mam oceniac reszte jego wywiadu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Tomasz Hajto dla Gazety: Koło się nakręcało IP: *.chello.pl 07.04.04, 18:57 Hajto zarabia tyle że i 10 tys. euro to nie są pieniądze dla których ryzykowałby karierę. Poza tym ma facet charakter do gry i stara się nawet jak drużynie nie idzie co takiemu np. Kosowskiemu nawet nie przyjdzie do głowy. Hajto jest ok. chociaż czasami rzeczywiście ponoszą go emocje i głupio, niepotrzebnie fauluje. A te pomyje jakie niektórzy na niego wylewają nie są warte nawet splunięcia. Najpierw wy coś w życiu osiągnijcie a potem krytykujcie lepszych od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś