Dodaj do ulubionych

Piotr Reiss: Zostaję w Lechu

IP: *.dsl.mindspring.com 19.02.04, 18:29
Bardzo dobrze nie tylko kasa się liczy w życiu!
Poza tym w Wiśle często siedziałby na ławie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ZURAS Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: *.icpnet.pl 19.02.04, 18:43
      Dzikujemy Piotrze!Pokazales co znaczy dla Ciebie LEch!Jestes wielki.Gdybys ty
      odszedl za Toba poszli by nastepni.Nie byloby kim grac...Mam nadzieje,ze na
      wejscie Kulczyk Holding w Lecha nie bedzie trzeba czekac...do czasu gdy
      Sebastian przejmie wladze w holdingu.Seba przekonaj ojca!Teraz duzo zalezy od
      Ciebie.Szkoda,ze Jan nie czuje pilki...Wtedy byloby
      wspaniale...Mistrz,mistrz,Kolejorz!!
      • Gość: hahah oj naiwny jestes zuras IP: 168.208.215.* 19.02.04, 19:03
        jeszcze wczoraj reiss gotowy byl grac w wisle a dzisiaj pieprzy ze to byl zart,
        po prostu kulczyk wplacil zalegla kase na konto i to spowodowalo ze zostal,
        zreszta sie mu nie dziwie ze troche postraszyl lecha, z drugiej strony watpie
        ze mial zarabiac wiecej niz zurawski, badz co badz jest to starszy zawodnik i
        na pewno nie lepszy od zurawia a ty zuras napij sie cieplego mleko i sio do
        lozka , moze przysni ci sie ze grasz ze swoim idolem reissem w lechu
      • Gość: ja Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: 80.48.244.* 20.02.04, 12:53
        nie przejsc do WISŁY, to jak nie zdobyc MŚ!
        Wspolczuje ci!
    • Gość: Kasieńka Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: *.labs.wmid.amu.edu.pl 19.02.04, 19:12
      Wiadomo że Piotrek Reiss siedział by na ławie i to nie dlatego ze Wisła ma
      dobrych piłkarzy tylko dlatego ze jest po prostu słaby. Wszystkim tym, którzy
      nadal wierzą w to, że Piotrek Reiss "ma Lecha w sercu" głęboko współczuje i
      zalecam lekture gazet a nie durne głosowania na flage z Reissem i tym podobne
      pierdoły. Całe to zamieszanie z transferem to jedna wielka farsa mająca na celu
      wypromowanie Kulczyka juniora. A tak na marginesie to P.Reiss jest chyba
      jedynym piłkarzem w Polsce który odmówił dwóm najbogatszym klubom w naszej
      lidze. Czy aby więc te propozycje w ogóle istniały??
    • Gość: Kasieńka Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: *.labs.wmid.amu.edu.pl 19.02.04, 19:12
      Wiadomo że Piotrek Reiss siedział by na ławie i to nie dlatego ze Wisła ma
      dobrych piłkarzy tylko dlatego ze jest po prostu słaby. Wszystkim tym, którzy
      nadal wierzą w to, że Piotrek Reiss "ma Lecha w sercu" głęboko współczuje i
      zalecam lekture gazet a nie durne głosowania na flage z Reissem i tym podobne
      pierdoły. Całe to zamieszanie z transferem to jedna wielka farsa mająca na celu
      wypromowanie Kulczyka juniora. A tak na marginesie to P.Reiss jest chyba
      jedynym piłkarzem w Polsce który odmówił dwóm najbogatszym klubom w naszej
      lidze. Czy aby więc te propozycje w ogóle istniały??
    • Gość: zielonagóra Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 19:35
      REKSIO fajnie że zostałeś, ale dla mnie idolem i symbolem Lecha już nie jesteś.
      Mnie jako kibica Lecha upokorzyłeś samym rozważaniem oferty Wisły "jestem
      blisko wisly". To tak jakby RAUL pojechał do Barcelony podziękować za
      propozycję i mówił "jestem blisko Barcy". Bliżej to ci jest choćby do
      Podbrożnego czy Dembiny niż nawet Juskowiaka. Możesz być grajkiem ale już nie
      symbolem LECHA.
      • Gość: marian koniuszko ale was zrobił w ci... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 19:43
        Ja i mój stary to uważamy,że ten Raus to niepoważny człowiek. To tak jakby ktoś
        zapukał w drzwi, a jak juz mu otworzyli, poczęstowali kawą to koleś
        nagle: "aaaaaaaaa! mam was , chuje!"
        Mój stary to mówi, że jakby tak spotkał takiego, to by mu w łeb strzelił, żeby
        się koleś więcej nie pokazał. Ale co dopiero taka dziennikarzyna ma powiedzieć,
        jak Raus robi ją w balona tylko po to,żeby kasę odzyskać. Mój stary mówi, że
        taki dziennikarz to powinien się wstydzić,że prosty piłkarz gra se nim jak
        ciulem.
    • Gość: mar Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: *.aster.pl 19.02.04, 19:42
      Oj, Piotrek stchórzyłeś...
    • Gość: Debile myślcie Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: w3cache.* / *.2-0.pl 19.02.04, 20:20
      Przeca on dla kasy został w Lechu, pieprzy , opowiada jednego dnia o miłości do
      Lecha , za godzinę mówi o ambicjach gry w Wisle, sznasach sportowych. Reiss
      ewidentnie gra na siebie, lata mu lecą , liga słabiutka ale na bezrybiu i rak
      ryba.
      Ludzie myslcie , potraficie odróznic Leppera piłki noznej od uczciwego
      człowieka.
    • Gość: ergo nie dostal tyle ile chcial - proste IP: *.psm.gda.pl / *.psm.gda.pl 19.02.04, 20:23
    • Gość: KULKO Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: *.wmgalicja.krakow.pl 19.02.04, 21:15
      Całe szczęście - po co w Wiśle piłkarz z przymusu ...? Przecież Franek i Żuraw
      to zupełnie inna półka niż emeryt Reiss :) A pewnie dojdzie jeszcze jakiś młody
      i perspektywiczny murzynek!!!
      WISŁA i Wszystko Jasne!
    • Gość: Pasiak Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: *.net.autocom.pl 19.02.04, 21:56
      BRAWO REKSIO!!! Cracovia dziękuje Ci, że nie zostałeś psem, ale sobą: Reksiem z
      Lecha. Liczą się zasady a nie kasa, szczególnie od tego buraka cupiała. Lech
      Areczka Cracovia!!!
    • Gość: WAlKER Zawracanie dupy z tym transferem . IP: *.chello.pl 19.02.04, 22:00
      • Gość: hycel Re: Zawracanie dupy z tym transferem . IP: *.proxy.aol.com 19.02.04, 22:06
        To masz szczynscie, Reksiu. Bo jak bym cie zlapal, to skora by spadla w
        mgnieniu oka. Ty psie fauszywy. Krakoska keiubasa zapahniaua, ej?
        S powrotem do budy i czekac na lebere, psio krew!!!
    • Gość: kibic lepiej jak mowią źle, niż jak nic nie mówią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 22:05
      Brawo!!!! Pan Reiss, wspaniały piłkarz, zbawca polskiej ekstraklasy, zostaje w
      Lechu. Strzelec takiego gradu bramek w ostatnich meczach. Klubie jakby nie
      patrzeć bardzo zasłużonym. Ale zastanówmy się dlaczego? Dlaczego naciąga uwagę
      wszystkich kibiców w Polsce? Dlaczego wiedząc, że nie przejdzie absorbuje
      uwagę? Dlaczego mówi, że stanowiska się bardzo zbliżyły? (a za chwilę mówi, że
      władze Wisły chciały spełnić wszystkie jego żądania). Szczerze mówiąc nie widzę
      innego rozwiązania (niech mnie poprawi ktoś, kto uważa, że głupoty prawię), jak
      to, że liczy na zamieszanie wokół swojej osoby. Przecież wie, że jego
      zobowiązania kontraktowe wypełni firma, która jest bliska sercom kibiców
      Kolejorza. Bardzo cenię Lecha Poznań i jego kibiców, a także wszystkich, którzy
      popierają wszelkie kluby piłkarskie w Polsce. Ale nie uważam Panie Reiss, że
      napastnik musi o sobie przypominać używając poparcia najlepszego napastnika w
      Polsce Macieja Żurawskiego, że musi przypominać swoje kiedyś strzelone bramki
      dzięki dziennikarzom piszącym (ach, jakże naiwnie) o Panu, chcącym rozwoju
      sportowego i dobra całej polskiej piłki. Niech Pan zacznie strzelać bramki -
      wtedy cała Polska powie, że Reiss jest ciągle rewelacyjny. Jeśli nie, zostanie
      (przynajmniej u mnie) wielki niesmak...
    • Gość: remote Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: *.icpnet.pl 19.02.04, 23:02
      Psy szczekaja, karawana idzie dalej.
      Reiss i Lech to jedno, Piotrek jestes symbolem klubu nie ma co do tego
      watpliwosci.
    • Gość: forza Lech Atak Reiss-Żurawski IP: 213.17.149.* 20.02.04, 11:40
      Z całego zamieszania z transferem Reissa można wysnuć jeden pozytywny wniosek:
      atak Reiss + Żurawski (+Nawrocik) to byłby znowu najlepszy napad w Polsce. Mam
      nadzieję, że nie w milicyjnych koszulkach Wisły, a w barwach Lecha. Z Głowackim
      na obronie... Cóż, Lech wzywa.
    • Gość: Wisla Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: 194.69.32.* 20.02.04, 13:42
      No tak rzeczywiscie nie tylko kasa...mozliwosc grania w LM czy pucharach jest
      niczym wobec gry w Lechu. Gdyby gosc mial 20 lat to bym zrozumial...ale to byla
      dla niego ostatnia szansa na zdobycie czegos przed koncem kariery...nie tylko
      kasy...
    • Gość: s Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: *.blaster.pl / 62.233.181.* 20.02.04, 15:11
      W Wiśle byłby jednym z wielu,w Lechu jest asem.Swoją drogą to taki życiowy
      minimalizm,i nie jestem pewien czy w nagrodę powinien być powływany do kadry.
      • Gość: koszerny Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: *.satbit.pl / *.satbit.com.pl 20.02.04, 17:48
        Piotrek zapewne przestraszył się, że ubeki odbiorą mu szalik CRACOVII !
    • Gość: Amica's Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 09:49
      Mam lecha w dupie !!!
      • Gość: wielkopolanin Re: Piotr Reiss: Zostaję w Lechu IP: *.icpnet.pl 22.02.04, 12:25
        Gość portalu: Amica's napisał(a):

> Mam lecha w dupie !!!

Biedactwo, to musi boleć... Choć niektórym sprawia ponoć przyjemność...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka