Gość: Lars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 20:46 Zmieńcie 'poszukicze' na 'poszukiwaczy' w adresie dla fanów Stuttgartu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Johann Re: Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 20:52 Na zywo leci na naszym niemieckim SAT-1.Lehmann ma juz 40 lat.Aller Achtung. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi 17.03.10, 21:10 Gość portalu: Johann napisał(a): > Na zywo leci na naszym niemieckim SAT-1.Lehmann ma juz 40 lat.Aller > Achtung. Miałeś chyba na myśli na naszym polskim kanale POLSAT. Swoją drogą fajno jak Niemcy przegrywają. :D Mogę być za Barsą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 21:25 Johann wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd, wasi leżą i kwiczą... lepiej się schowaj bo się tu ośmieszasz :P ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urbaniQ Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 20:59 Ja szczerze kibicuję Stutgartowi. Zalozylem sie o lysa glowe z kolega, ze Barca nie wygra 2 raz LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madridista Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... IP: *.171.122.222.static.crowley.pl 17.03.10, 21:03 Szlag! A już chciałem napisać że jestem fanem Stuttgartu :D Ale na pewno im kibicuję ;) NAPRZÓD STUTTGART!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... 17.03.10, 21:07 Oby jeszcze ta głupia Barcelona przegrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi IP: 94.75.118.* 17.03.10, 22:09 obyś więcej nie pisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... IP: *.smgr.pl 17.03.10, 21:17 Może małe "Radwanska Watch"? Gra w ćwierćfinale Indian Wells z Dementiewą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Re: Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi IP: *.smgr.pl 17.03.10, 21:42 Już nie trzeba. 6:4; 6:3 dla Radwańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Czarno to widze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 21:19 Jestem fanem Bayernu ale wiadomo Niemcy graja..im kibicuje..na Sat1 ogladam bo komentator na Polsacie gada jak na mekach...szkoda...szkoda...ale już jest przesądzone!!!Szacun dla Lehmanna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rico Re: Czarno to widze!!! IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.10, 21:25 na Barcelone przyjdzie czas w finale,2x Robben 1 Klose Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noreq Re: Czarno to widze!!! IP: *.atman.pl 17.03.10, 21:32 to taka strategia Niemców. chcą uśpić obronę Barcelony. kiedy oni już stracą koncentrację przypuszczą kilka szybkich ataków i wygrają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Barca do boju ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 21:26 Jesteście najlepsi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 21:38 Ludzie, obyście się nie posrali z tą barceloną xD żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts mati Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 21:48 katalonia gora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... IP: *.icpnet.pl 17.03.10, 21:50 [Fani hiszpańskiego futbolu] ...jak nie będą mieli żadnej drużyny w ćwierćfinale, to nie będą zadowoleni. No więc nie będą mieli i nie będą zadowoleni. Barcelona to klub kataloński - o czym jej sympatycy na każdym kroku przypominają. Tak więc jedynymi reprezentami Hiszpanów są Katalończycy - fakt niełatwo jest być hiszpańskim kibicem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Pastuch? IP: 195.117.67.* 17.03.10, 21:57 nie wiem czy ktoś to jeszcze zauważył, ale na bandach wokół murawy jest coś co wygląda jak elektryczny pastuch. ciekawe czy u nas by się to sprawdziło czy też jakieś Pan Edzio podpiął by się pod prąd nielegalnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galenri; Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.03.10, 22:04 Mecz do jednej bramki... Zawodnicy Stuttgartu jak statyści.. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... 17.03.10, 22:04 Visca el Barca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bman Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.03.10, 22:17 Wycofal ja do tylu - w odroznieniu od wycofania do przodu, oczywiscie. Dziennikarzem w GW moze zostac kazdy. Koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi 17.03.10, 22:33 Oj Johann jak nic podzieliliście los MU ;) buehahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Morfeusza do morfeusz_1 IP: *.proxy.aol.com 17.03.10, 23:04 Morfeusz, dotad wydawales sie byc sympatyczny z Twoim "Leeeeeeeeeeec Aaaaaaaaaaaaaadam,..." lub "Jeeeeeeeeeeeeeeedz Roooooooooooobert, ...". Poza tym zakladalem, ze jestes inteligentny. Teraz to: morfeusz_1 napisał: > Oj Johann jak nic podzieliliście los MU ;) buehahaha Morfeusz, czy nie zauwazyles dotad skad pisze Johann? On jest tak samo Polakiem jak my. Johann pisze z Polski i nienawidzi Niemcow. Jego zyciowa misja to pobudzanie nienawisci Polakow w stosunku do Niemcow. Najtragiczniejsze, ze mu sie udaje, choc nawet nie probuje stworzyc pozorow (poza nickiem) skad pisze. Morfeusz, rozczarowales mnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madri Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... IP: *.171.122.222.static.crowley.pl 17.03.10, 22:27 No nie, ten messi jest bez serca. Tylko by gole strzelał. Muszę obejrzeć następny mecz Barcelony i luknąć na tego kurduplowatego czarodzieja. Jak już ktoś wspomniał, powinni go zabronić. Albo mu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jondro Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... IP: *.opera-mini.net 17.03.10, 22:29 Ibrahimovic założył siatkę Lehmanowi potem buczał na niego i powiedział mu że jak dalej będzie tak grał to naśle na niego Chucka Norrisa :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja_mowie Re: Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.10, 22:36 Messi przysiadł. Od 86 minuty go nie widać. Jakby Legia miała Messiego w składzie, zamiast powiedzmy Mięciela, też dziś by wygrała z VFB. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BA Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... IP: 188.110.235.* 17.03.10, 22:37 Barcelona nawet nie przypuszcza, ze ma tylu kibicow na scianie wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WB Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.10, 22:41 "83. min. Liczba spalonych Barcelony powoli dobija do numeru, która nie ma nazwy." a która ma korektor? spinacz w Wordzie nie skorygował analfabetyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deksio22 Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi Mi... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.10, 22:52 Poziom merytoryczny tej relacji, tak jak większości prezentowanych przez autorów tej serii-odzwierciedla poziom i sposób redagowania Państwa gazety. Nieobiektywnie, pod tezę i z poczuciem humoru bardzo późnego Benny Hilla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thm Re: Barcelona - Stuttgart, czyli 1/8 finału Ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 01:51 akurat jeżeli chodzi o poczucie humoru to w relacjach pana Pękackiego jest ok. reszta uwag słuszna.. ; ( Odpowiedz Link Zgłoś