Dodaj do ulubionych

Szef rady nadzorczej Górnika Zabrze: Futbol w P...

• Gość: kuba to gdzie ci forumowicze co jada po iti i piknikach IP: *.chello.pl 22.03.10, 18:44
      prawda jest taka ze polak kibola popiera,bo sam ma jego
      mentalnosc,nawet nie w mysl polakowi zeby prawo do 'kur..ania' i
      rzucenia tym czy owym sobie odebrac
    • Gość: rzydóh Wszystko dobre co NIE polskie !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 18:57
      Nie dajcie sobie wmawiać ,ze wszystko co na zachodzie jest lepsze
      niż w Polsce . Nie dajcie sobie prać mózgu !!
    • tilow3 Szef rady nadzorczej Górnika Zabrze: Futbol w P... 22.03.10, 18:59
      Na meczu Slaska Wroclaw- dopingiem zarzadzaja tak zwani "gniazdowi". Typowe
      ich odzywki to zwykle bluzgi podworkowe, jezyk rynsztokowy, grypsera
      wiezienna. Nie mam pojecia skad pomysl na umieszczanie zwyklych zbirow celem
      prowadzenia imprezy pt. mecz pilkarski. Owszem, sa spiewane piosenki klubowe,
      lecz wszelka proba "niesuordynacji" konczy sie wyzwiskami godnymi spacerniaka
      wieziennego. Nie mam pojecia jak oni pojmuja kulture... Przykladem niech
      bedzie afisz jaki zostal wywieszony na powitanie Zaglebia Lubin. Jego tresc
      byla na dlugo tematem portali internetowych. Smiem twierdzic, ze nic pomoze w
      zmianie nastawienia kibicow wobec obcych druzyn, gdyz jest te zachowania sa po
      prostu powszechnie akcetowalne. Tak jest pojmowany polski kibic, jego kultura...
      • Gość: Yhy o matko jaki aksamitny chłopczyk IP: *.chello.pl 22.03.10, 19:29
        i sędzia i prokurator w jednym. wiesz już po wyglądzie, ze są zbirami, wiesz
        też, ze posluguja się wiezienna grypserą (byłes w wiezniu ze wiesz jak ona
        brzmi? tak mi sie wydaje bo wiesz tez co sie dzieje na spacerniaku).
        nie tylko na meczach Slaska "zarzadzaja" (hahaha) tzw "gniazdowi" (nie tzw,
        tylko po prostu gniazdowi) tylko na kazdym stadionie ze zorganizowanym dopingiem.
        i tymi tzw bluzgami podworkowymi posluguje sie cale spoleczenstwo. zlodzieje,
        ksieza, policjanci, politycy i intelektualisci. jesli myslisz ze jest inaczej to
        znaczy ze za malo ludzi poznales.

a wiesz co jest najlepsze? bez tych zbirow w kapturach poslugujacych sie
        grypsera, na stadionach slychac tylko wyzwiska w strone wlasnych pilkarzy,
        wykrzykiwane przez tzw ojcow z dziecmi. nie wierzysz? to znaczy ze nie byles na
        stadionie gdzie byl protest i brak zorganizowanego dopingu. i wiem co mowie bo
        na mecze chodze od dziecka. najgorsi sa wlasnie ci przykladni ojcowie ktorych
        tak bardzo chcecie na trybunach.
        • Gość: Leo Re: o matko jaki aksamitny chłopczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 20:06
          Bo tacy ojcowie chodzą na mecze - ci właśnie będą rzucać przekleństwa w stronę piłkarzy. Normalni ojcowie na mecz nie pójdą, bo nie chcą by ich dzieci słuchały bluzgów. I tu cię zaskoczę - są środowiska, gdzie przekleństwa nie są na porządku dzienny. Że ty się w obracasz wśród takich a nie innych ludzi to tylko i wyłączni twoja wina. Twój przedmówca ma rację - mierny poziom prezentują polscy kibice.
        • Gość: jarek Re: o matko jaki aksamitny chłopczyk IP: *.finemedia.pl 22.03.10, 21:09
          tilow3 ma racje. W zeszlym roku bylem na meczu Slaska z Legia (wynik
          bodajze 1-1) i bardzo mi sie podobal doping. Jakiez bylo moje
          zdziwienie kiedy kilka miesiecy pozniej na meczu z Zaglebiem
          dopingiem kierowal jakis niedorozwiniety karzel, a wiekszosc hasel,
          ktore z siebie wyrzucal miala pedalski wydzwiek. Dobrze, ze
          poszedlem na mecz sam. Przez takich debili jak ten gniazdowy wstyd
          sie pokazac na stadionie Slaska ze znajomymi. Przykre, ale prawdziwe.
          • Gość: karpik Re: o matko jaki aksamitny chłopczyk IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.03.10, 22:53
            zgadzam się z przedmówcami,

dodam tylko, że nawet jeśli uważasz, że dużo ludzi prezentuje sobą taki niski
            poziom i brak kultury to nie znaczy, że należy "równać do średniej"
            argument, że zawsze może być gorzej totalnie do mnie nie przemawia...

tak btw. to totalnie dla mnie nie zrozumiały jest fakt, że można nienawidzić i
            chcieć skrzywdzić drugiego człowieka dlatego, że lubi inną drużynę sportową...
    • Gość: wiślak Kibole to największa zakała naszego kraju IP: *.zax.pl 22.03.10, 19:04
      Są bezkarni. Władze klubów, policja NIE ROBIĄ NIC by zapobiec przemocy
      i bandytyzmowi. Czasami mam wrażenie jakby było to im na rękę, że
      spirala przemocy się rozkręca!
      • Gość: kiepski Re: Kibole to największa zakała naszego kraju IP: 95.108.25.* 22.03.10, 19:12
        yeebus?
        • Gość: misio Re: Kibole to największa zakała naszego kraju IP: *.dynamic.qsc.de 22.03.10, 19:19
          kibole to nie zakala to pandemia boiskowego bandytyzmu,wylapc gnoi i
          do gulagu na 25 lat a potem egzamin ze znawstwa kultury ,jak nie zda
          spowrotem na 15lat a potem kula w leb.
          • maxelpe Re: Kibole to największa zakała naszego kraju 22.03.10, 19:38
            Przeczytaj swoje wypociny i powiedz sobie, kto musi zapisać się na kurs z
            odpowiedniego zachowania, znajomości kultury i podstaw ortografii.
      • maxelpe Re: 22.03.10, 19:28
        Za koklusz i gradobicie też odpowiadają? Ochłoń chłopcze.
      • Gość: Arthur Re: Kibole to największa zakała naszego kraju IP: *.as.kn.pl 22.03.10, 20:26
        No dobrze, 25 lat, ale za co? Bo ja na boiskach ekstraklasowych żadnych bijatyk
        od dawna nie widziałem...
    • Gość: sss Szef rady nadzorczej Górnika Zabrze: Futbol w P... IP: 80.54.27.* 22.03.10, 19:12
      Tylko póki co to w Niemczech, a nie w Polsce kibice gonią piłkarzy po boisku
    • maxelpe Wypocin GW cd.. 22.03.10, 19:19
      Przeczytałem kawałek, na resztę nie mam czasu, kolejny gniot jakie nasze trybuny są ohydne. Niech sobie niemiaszek razem z redaktorkiem porówna poziom piłkarski oraz stadiony i później może produkować swoje wywody.

• pepe1569 Re: Wypocin GW cd.. 22.03.10, 20:41
        widzisz bystrzacho, gdybys sie choc troche wysili i przeczytal calosc, to moze
        bys mial prawo tego typu komentarze wypisywac. najwyrazniej jednak nie
        przeczytales, bo w wywiadzie wyraznie sa poruszone kwestie poziomu klubow oraz
        stanu infrastruktury.
        no ale przede wszystkim tez kwestie mentalnosci kibicow i pilkazy. ta prawda
        najbardziej w oczy kole niestety.
    • Gość: Juri jasne.....a w Berlinie ostatnio co było? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 19:21
      zlinczowali by własnych piłkarzy . także bez pitolenia takiego jak
      to inni są świetni a Polacy zacofani proszę
      • pepe1569 Re: jasne.....a w Berlinie ostatnio co było? 22.03.10, 20:46
        wcale im sie nie dziwie..
        zreszta, jak wspomniano w artykule, to wyjatkowe przypadki.
        uczciewie rzecz biorac maja sie tez prawo przytrafiac w niemczech duzo czesciej
        niz w polsce. porownaj liczbe kibicow, ktorzy przychodza na mecze. dla
        ulatwienia: srednia liczba kibicow na wszystkich meczach jednej kolejki
        ekstraklasy odpowiada mniej wiecej liczbie kibicow na jednym - wcale nie
        najwiekszym - stadionie w trakcie kolejki bundesligi (40-50 tysiecy).
    • Gość: jazon Kibol to prymityw, ale kim jest menedżer? IP: *.chello.pl 22.03.10, 19:29
      Często jeszcze większym chamem. Tyle że załganym. Na stadionach jest
      mowa rynsztokowa, ale niech białe kołnierzyki nie udają świętych.
      Nie raz i nie dwa tak zjebali pracownika, że stadionowe okrzyki to
      przy tym różaniec. Albo wykręcili świństwo. Po co dzielić tak ludzi,
      żeby kibice (nie wszyscy odwalają chamówę) poczuli się gorzej, a
      ćwiki w garniakach (łącznie z pedofilami i narkomanami) lepiej?
    • Gość: jazz bloablabla IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.10, 19:37
      sorry, gosciu sie czuje bezpieczny na wyjazdach VfB, bo to ich chuligani strasza
      innych. Bylem na meczu ze Sztutgartem i takich chamow rzadko co widzialem.
      Buczenie na czarnych (nasladowanie malpy), okrzyki w stylu "banda cyganow",
      jeden raz nawet zaspiewali sobie o tym ze zbuduja metro do Auschwitz. Super
      fanow ma ten caly Stuttgart
    • Gość: SMOKU Kto normalny zabiera rodzinę na wydarzenie sportow IP: *.173.10.247.tesatnet.pl 22.03.10, 19:43
      E jakim jest mecz?
      Trzeba zabrać 10 karków i 10 dresiarzy i wtedy trzeba mieć co
      najmniej kastet + nóż bo inaczej to (jesteś nie sportowo ubrany)
      TAKA JEST PIŁKA NOŻNA W POLSCE a tusek kolejne pokolenie kiboli
      wychowa na ORLIKACH!
    • Gość: incognito Szef rady nadzorczej Górnika Zabrze: Futbol w P... IP: *.ramtel.pl 22.03.10, 19:55
      Oh jakich my mamy niedobrych, niekulturalnych kibiców mamy, a tymczasem
      wczoraj na czemu Real Saragossa - FC Barcelona cały stadion skandował "Barca
      puta", a co się we Włoszech dziele wystarczy spojrzeć tu:
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Zamieszki-kibicow-we-Wloszech-sa-ranni-i-aresztowani,wid,9381192,wiadomosc.html?ticaid=19dac
    • Gość: hitlerek_j..... Szef rady nadzorczej Górnika Zabrze: Futbol w P... IP: *.croy.cable.virginmedia.com 22.03.10, 20:02
      Jak moj dziadek strzelal do Niemcow to nie mial munduru ... ale brak wychowania. Kultywujemy tradycje i nie wiem czemu mam ochote dac temu szwabowi w morde? Idz pilnuj swojej rzeszy dziadu, nie wpieprzaj sie w nasze sprawy i nasza lige.
    • Gość: Rico Niemiec wam wygarnol prawde! IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.10, 20:12
      a prawda wiadomo, BOLI,to wyjecie buraki,buhahahahaha
      • Gość: krzyzackiego jadu Re: Niemiec wam wygarnol prawde! IP: *.croy.cable.virginmedia.com 22.03.10, 20:32
        Niemiec dawno po d.... nie dostal.
    • Gość: Agnieszka Ślązacy są bardzo niekulturalni! IP: *.213.broadband5.iol.cz 22.03.10, 20:16
      To jasno wynika z tego artykułu. Co prawda nie byłam nigdy na żadnym
      meczu, ale jestem przekonana, że u nas w Warszawie coś takiego
      byłoby nie do pomyślenia.
      • Gość: Rico Re: blondi IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.10, 20:19
        do kuchni MARSZ,gary czekajom
    • Gość: Arthur Kiedyś GW przeszkadzała burdy, a teraz już tylko IP: *.as.kn.pl 22.03.10, 20:21
      okrzyki :) Jest coraz lepiej w takim razie.
      Jedna rzecz, w halach też słychać multum przekleństw...
    • Gość: siekiera-live Szef rady nadzorczej Górnika Zabrze: Futbol w P... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 20:22
      A Widzew - Borussia to był mecz o Puchar Saturna?
    • Gość: 1 Człowiek płaci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 20:25
      Człowiek płaci składkę 50 euro rocznie, dzięki czemu ma zniżki przy zakupie
      wejściówek. ;) (Ciekawe ile wychodzi na tym do przodu?)
      a Wy tu jakieś dywagacje snujecie...
    • Gość: vuko "freiburg to badenia, stuttgart - wirtenbergia ? IP: *.icpnet.pl 22.03.10, 20:27
      "czyli LANDY nie za bardzo sie lubiące" powiedział Pan Mueller, o tyle
      to dziwne, że Baden-Wuertenberg to JEDEN land, więc jak może sam
      siebie nie lubić?
      • Gość: Rico Re: "freiburg to badenia, stuttgart - wirtenbergi IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.10, 20:33
        spytaj w Sosnowcu i Katowicach te same wojewodztwo,recznie ci
        wytlumacza chetnie
      • pepe1569 Re: "freiburg to badenia, stuttgart - wirtenbergi 22.03.10, 20:37
        Gość portalu: vuko napisał(a):

> "czyli LANDY nie za bardzo sie lubiące" powiedział Pan Mueller, o tyle
        > to dziwne, że Baden-Wuertenberg to JEDEN land, więc jak może sam
        > siebie nie lubić?

jeden BUNDESland, ale poza tym faktem, to dwa rozne swiaty, dwie rozne
        mentalnosci i dwa (albo i wiecej niz dwa) rozne dialekty..
    • Gość: litar Szef rady nadzorczej Górnika Zabrze: Futbol w P... IP: *.icpnet.pl 22.03.10, 20:30
      Jak ktoś myśli że w Poznaniu są tacy kibice jak w Górniku to oznacza że jest
      skończonym debilem i idiotą.
      • Gość: kazik Re: Szef rady nadzorczej Górnika Zabrze: Futbol w IP: 96.18.162.* 22.03.10, 20:51
        polskie myslenie i mentalnosc nadal sa mocno zakorzenione w
        konsekwencjach drugiej wojny swiatowej,gdzie cala masa bez kultury
        sprowadzila sie ze wschodu i narzucila swoj styl zycia.dopiero jak
        wymrze,a potomstwo zrozumie na czym polega kapitalizm,to sie dopiero
        wszystko zmieni na dobre.to wszystko widac po klubach i kibolach.
        mentalnosc musi sie diametralnie zmienic.nie moze byc tego o czym
        zawsze profesor Wilimberg powtarzal,chamstwa,prostactwa i ordynustwa.
        • Gość: 1 Re: Szef rady nadzorczej Górnika Zabrze: Futbol w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 21:01
          oczywiście Mieszko Wilimberg
          • Gość: kazik Re: Szef rady nadzorczej Górnika Zabrze: Futbol w IP: 96.18.162.* 23.03.10, 09:56
            mylisz sie,nie Mieszko tylko profesor Wilimberg,uczyl kiedys
            wspaniale w ZNTK Gdansk.
    • Gość: prawda Szef rady nadzorczej Górnika Zabrze: Futbol w P... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 20:40
      To powiedz mi gamoniu co bylo ostatnio na meczu Herthy? Kibice chcieli sobie
      zdjecia z zawodnikami porobic? Kibicuj tym esesmanom dalej.
    • Gość: 1 Sflustrowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 20:42
      Dajcie pokój, ten człowiek jest sflustrowany.
      Spuścił Górnik z extraklasy, a teraz nie uda się powrót do najwyższej klasy
      rozgrywkowej.
    • Gość: Kibol Szef rady nadzorczej Górnika Zabrze: Futbol w P... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.03.10, 20:47
      Panie Miller nie kompromituj GÓRNIKA,wystarczy że go spuściłeś do I ligi,swoim
      nieudolnym zarządzaniem.
    • Gość: Futbol fan Szef rady nadzorczej Górnika Zabrze: Futbol w P... IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.10, 20:54
      Moja odpowiedź jest krótka - NIE BĘDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W TWARZ !
      Najpierw niech nauczy się prowadzić klub (bo to wstyd spuścić Górnika Zabrze z
      ekstraklasy) a potem uczy wszystkich co i jak mają robić .
    • Gość: public enemy uk żaden sportowiec nigdy nie pobije innego IP: *.chello.pl 22.03.10, 20:55
      tyle wam powiem
      • Gość: 1 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 20:58
        no chyba, że bokser ;)
      • guru133 Z księżyca piszesz czy z innej galaktyki?:))) 22.03.10, 22:46
        .
    • Gość: 0526 na końcu ten redaktor temu niemcowi zrobił loda, IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.10, 21:12
      tak przynajmniej wynika z charakteru pytań oraz stosowanych w tym
      materiale parafraz przez redaktorka, antypolaka i germanskiego slugusa,
      zakompleksialego polykacza kremu
      • Gość: hanys1964 Re: na końcu ten redaktor temu niemcowi zrobił lo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.10, 21:47
        No co Ty gupi czy co. Jak mógł mu zrobić loda. Nawet nie wiesz jakie
        te niemce w porównaniu z Polakami mają fujary. Usta by mu do uszu
        popękały :D
      • guru133 Tego cię dzieciaku w żłobku nauczyli? 22.03.10, 22:45
        .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka