Gość: albrecht IP: *.icpnet.pl 08.06.10, 18:02 fachowcy... brazylia w rankingu fifa jest pierwsza, a hiszpania druga. :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Strain Re: MŚ 2010. Najbardziej prawdopodobny finał Braz IP: *.dobrafirma.com 08.06.10, 18:21 Mam wrażenie, że te ekipy trafią się na siebie wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NZ Najbardziej prawdopodobny finał Nowa Zelandia IP: *.chello.pl 08.06.10, 18:36 Nowa Zelandia zdobędzie złoto. Zobaczycie !! Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek śmiech na sali 08.06.10, 18:37 drabinka nawet nie daje takiej szansy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: śmiech na sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 18:54 pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa_%C5%9Awiata_w_Pi%C5%82ce_No%C5%BCnej_2010 (link do Mistrzostwa Swiata w piłce nożnej 2010- wikipedia No tak się składa, że jednak mają taką szansę.Jak nie wiesz to nie pisz głupot człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
zubeldia2 Re: śmiech na sali 08.06.10, 18:56 Jak to nie daje? Wystarczy, że jedna z tych drużyn zajmie 2 miejsce w grupie i już jest w innej połówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcco Re: śmiech na sali IP: 94.232.216.* 08.06.10, 19:05 wtedy hehe trafia na siebie w 1/8 finalu i jedni potem do domu Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: śmiech na sali 08.06.10, 19:00 t-clapek napisał: > drabinka nawet nie daje takiej szansy... Oj klapek, klapek. Drabinka, przynajmniej w teorii, daje możliwość spotkania się w finale dowolnej pary drużyn. W przypadku Brazylii i Hiszpanii, jeśli wygrają swoje grupy, to nie ma takiej możliwości, żeby spotkały się wcześniej, niż w finale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORION Re: śmiech na sali IP: *.r.kbt.pl 09.06.10, 08:11 Nawet gdyby drabinka nie dawała takiej możliwości... to przecież tyko wyliczenia szans - statystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: śmiech na sali 09.06.10, 20:34 Gość portalu: ORION napisał(a): > Nawet gdyby drabinka nie dawała takiej możliwości... to przecież > tyko wyliczenia szans - statystycznie. Gdyby drabinka nie dawała takiej możliwości, szanse byłyby dokładnie zerowe. Pała z logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: śmiech na sali 08.06.10, 20:18 spokojnie, sprawdzałem Was, jednak czuwacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bz Re: śmiech na sali IP: *.siec.idealan.pl 08.06.10, 20:20 Daje, jeżeli zajmą te same lokaty (dające awans oczywiście) w swoich grupach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobmar Re: śmiech na sali IP: *.comarch.com 09.06.10, 09:43 Przyjrzy się lepiej dokładnie drabince. Jeśli Hiszpania i Brazylia (G i H) wygrają swoje grupy, to spotkać się mogą dopiero w finale. Drabinka została tak skonstruowana, że przed rozpoczęciem fazy grupowej każdy finał jest możliwy. Wszystko zależy od tego, jakie miejsca zajmą w grupach poszczególne zespoły. Wracając do Hiszpania - Brazylia - albo zagrają dopiero w finale albo od razu w 1/8 finału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owiec fachowiec od jeb... owiec IP: *.chello.pl 08.06.10, 18:41 fachowiec od jeb... owiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja MŚ 2010. Najbardziej prawdopodobny finał Brazyl... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.06.10, 18:43 najlepszy typer worldcuppredictor.unibet.com/index.php? gid=267&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mwaruwari Brazylia drodzy państwo to może nie wyjść IP: *.chello.pl 08.06.10, 19:17 z grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
julies Re: Brazylia drodzy państwo to może nie wyjść 08.06.10, 20:01 obstawiajcie wynik w konkursie: TUTAJ za poprawny wynik niezłe nagrody można zgarnąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudinho5 ale mi fachowcy 08.06.10, 20:12 owszem, ten finał jest jak najbardziej realny. Mi taki wyszedł jakiś miesiąc temu jak tylko dorwałem drabinkę turniejową. Fachowcom zajęło to więcej czasu, ale przynajmniej się wszystko zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż. Mamoń nie lekceważyłbym .... IP: *.nplay.net.pl 08.06.10, 20:21 ... Korei Pn - oni będą grali o najwyższą stawkę, o życie. Człowiek walczący o życie potrafi dokonać niemożliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michki MŚ 2010. Najbardziej prawdopodobny finał Brazyl... IP: *.chello.pl 08.06.10, 21:00 A co z Argentyną? Dlaczego jej nikt nie uwzględnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robuś Re: MŚ 2010. Najbardziej prawdopodobny finał Braz IP: *.echostar.pl 08.06.10, 21:26 bo trenerem jest Diego, a co do Hiszpanii pamiętajcie że oni raczej nie są drużyną turniejową i w ćwierćfinale powrót do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszon asd IP: *.chello.pl 08.06.10, 21:50 MI wyszedł finał BRA-ARG, a o 3 miejsce ENG-ESP. ALe taki finał to mi zawsze wychodzi (poza 2002 kiedy obie drużyny słabiej oceniałem), także to żadna wiadomość ;-) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Lippi Fratelli Italia IP: *.bb.sky.com 08.06.10, 23:17 Italia Italia Italia a z kim, moze byc Brazylia i powtorka finalu z 94... O braz England z kims tam, zobaczymy z kim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fratelli Italia IP: *.itt.com 09.06.10, 00:54 No Argentyna z Messi cos pokaza prawda?chociaz sadze ze Brazylia wygra turniej Odpowiedz Link Zgłoś
raz_kozie_smierc MŚ 2010. Najbardziej prawdopodobny finał Brazyl... 09.06.10, 01:02 No całkiem prawdopodobne z tym finałem. Zrobiłem sondę, a na stronie ktozwyciezy.pl można szybko (2-3 minuty) towarzysko obstawić mecze MŚ i, jeśli się chce, rywalizować ze znajomymi śledząc, kto ile punktów zdobywa. [sonda=Kto wygra MŚ?] [*]Argentyna [*]Brazylia [*]Hiszpania [*]Holandia [*]ktoś inny [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka MŚ 2010. Najbardziej prawdopodobny finał Brazyl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 08:23 Ja bardziej obstawiam Argentyna - Hiszpania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Media-Markt się pochlasta :) IP: 195.47.201.* 09.06.10, 10:15 Podobno kup, wytupuj, a jeżeli trafisz finalistów, zwrócą kasę. Mają chyba za dużo kasy :) Odpowiedz Link Zgłoś