Dodaj do ulubionych

RPA 2010. Julio Cesar - bramkarz z plecakiem

IP: *.4web.pl 25.06.10, 18:29
Twardziel :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ntr RPA 2010. Julio Cesar w meczu z Portugalią - br... IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 18:39
      jak dla mnie to on ma na plecach jetpack :D
    • Gość: Ali Re: RPA 2010. Julio Cesar - bramkarz z plecakiem IP: *.48.115.45.ltv.pl 25.06.10, 18:42
      A może to nie był człowiek?
      • Gość: hr Uszaszowski Chamska ustawka, a nie mecz. IP: *.253-205-162.VIC.netspace.net.au 25.06.10, 18:52
        Mam nadzieje, ze te portugalskie i brazylijskie dziady przegraja
        nastepne mecze.
        • Gość: Ali Re: Chamska ustawka, a nie mecz. IP: *.48.115.45.ltv.pl 25.06.10, 18:57
          To fakt.Ale chyba w przerwie się dogadali bo w pierwszej połowie za bardzo się
          kopali. Cwaniaki wydymały WKS, chociaż ich szanse i tak były iluzoryczne. Ja też
          życzę niepowodzenia obydwu drużynom.
        • Gość: alienski Re: Chamska ustawka, a nie mecz. IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.10, 22:39
          Gość portalu: hr Uszaszowski napisał(a):

> Mam nadzieje, ze te portugalskie i brazylijskie dziady przegraja
          > nastepne mecze.

A ja mam nadzieje, ze nie zdazysz podlac kwiatkow przed nastepnym wyzem i zeschna.
          Szczera rada: idz na piwo, a jak nie lubisz to na oranzade, ale nie wylewaj tu
          swoich "pilkarskich" madrosci.
          Wprawdzie mamy mistrzostwa swiata ale to nie upowaznia wszystkich do
          wypowiadania sie, a juz na pewno nie laikow :)
          • koczisss Re: Chamska ustawka, a nie mecz. 26.06.10, 09:13
            Laik nie laik, ale gołym okiem było widać, że grali tak, aby nikomu krzywdy nie
            zrobić.
            Przecież w większości to koledzy z boisk europejskich, rozmawiający tym samym
            językiem, to i doszli do porozumienia.
            WKS może i miała nikłe szanse, ale gdyby strzeliła z 5 bramek w swoim meczu, a
            Brazylia dowaliła by Portugalii, to WKS by awansowało, a nie Portugalia.
            Ale kolega koledze krzywdy nie zrobi.
            Coś mi nie chce się wierzyć że nie potrafili strzelić choć jednej bramki w
            meczu, bo co, przeciwnik zbyt mocny, jeden jak i drugi?
            Widać było jak Brazylijczycy dośrodkowywali z rożnych, czy wolnych.
            Kopali piłkę tak, jakby nie mieli siły, albo celowo, żeby przypadkiem nie spadła
            komuś na głowę.
            Przecież co rzut rożny, to piłka z trudem dolatywała do pola karnego, a o
            bramkowym już nawet nie było co marzyć.
        • Gość: wojekxd Re: Chamska ustawka, a nie mecz. IP: *.toya.net.pl 26.06.10, 09:53
          ha ha ha ustawka przecież była duża szansa że ten kto wygra ten mecz
          nie trafi na hiszpanię! i przecież gdyby Portugalia wygrała to by
          był mecz Brazylia-Hiszpania, a dla Brazylii to to by nie był
          komfort!
    • Gość: kolonia_krasnali RPA 2010. Julio Cesar w meczu z Portugalią - br... IP: *.chello.pl 25.06.10, 19:27
      jaka tam "dziwna konstrukcja".. zwykła sznurówka lędźwiowo-krzyżowa..
      • zaslawek Re: RPA 2010. Julio Cesar w meczu z Portugalią - 26.06.10, 08:51
        Gość portalu: kolonia_krasnali napisał(a):

> jaka tam "dziwna konstrukcja".. zwykła sznurówka lędźwiowo-krzyżowa..

Dokładnie.I ani kawałka bandaży.
      • Gość: koza Re: RPA 2010. Julio Cesar w meczu z Portugalią - IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 23:26
        No wlasnie. Klasyczna sznurowka Hohmanna jakiej uzywaja miliony wyborcow
        Jaroslawa Klamczynskiego
    • Gość: Karina RPA 2010. Julio Cesar w meczu z Portugalią - br... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 20:46
      Nie fajnie to wygląda... Ale dobrze, że jest lepiej! Życzę szybkiego
      powrotu do zdrowia! :))
      • Gość: rorkdcr Re: RPA 2010. Julio Cesar w meczu z Portugalią - IP: *.aster.pl 26.06.10, 00:37
        sport to zdrowie
    • Gość: Dr Yamak Islamski zamachowiec z bombą IP: *.chello.pl 26.06.10, 00:28
    • adam81w Re: RPA 2010. Julio Cesar - bramkarz z plecakiem 26.06.10, 02:49
      Co on tam ma? Gąbkę?
      • Gość: kshishu Re: RPA 2010. Julio Cesar - bramkarz z plecakiem IP: *.035.c72.petrotel.pl 26.06.10, 07:01
        To jest "pajączek"
    • Gość: päm RPA 2010. Julio Cesar w meczu z Portugalią - br... IP: *.pools.arcor-ip.net 26.06.10, 08:41
      zwroccie uwage na to zdjecie i te stare rece, czy naleza one do tego
      pilkarza?
    • Gość: masterblaster RPA 2010. Julio Cesar jednak nie zagra. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.06.10, 08:50
      www.wp3.pl/julio_cesar_nie_zagra_do_konca_roku/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka