Dodaj do ulubionych

Mila z mandatem

• Gość: Dawid Łukasz Re: Mila z mandatem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 14:06
      mila jest spoko ale nie leprzy od beckhama
    • mancyk Re: Mila z mandatem 16.03.04, 15:01
      zawiesic na miesiac palanta
      nie pogra to zmadrzeje debil
    • Gość: luzer Mila, beema i dres. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 15:08
      Jednoaktówka. Osoby: Mila(półgłupek atletyczny), jego Laska oraz Policjant.
      Miejsce akcji - tor przeszkód na trasie Katowice-Koszalin wg projektu Marka Pola.

Laska: Sebciu, ja rozumiem lojalność wobec klubu.... Jedziesz w w klubowym dresie, ale przynajmniej korki byś zmienił na niedzielne adidasy!
      Mila: Eeeee... Elka, ty to zawsz się przyp......lisz do człowieka...I tyle razy ci mówiłem, nie maluj paznokci u nóg w moim wozie! czy ty wiesz ile ja dałem za tę skórę?? Ty wiesz ile ja się muszę naharować na to wszystko? Zresztą to wszystko dla ciebie, dla ciebie nawet podstawówkę skonczyłem, żebys miała wykształconego faceta!
      Laska: No, super! ty jesteś.....
      Mila: Q...a No jak jedziesz, gnoju! Maluch się wlecze na mojej drodze, co on nie wie kto ja jestem?!
      Laska: Sebciu, ja wiem. Ty jesteś...
      Mila: A teraz jeszcze jakieś znaki zakazu i ograniczenie prędkości! W tym kraju nie ma atmosfery dla rozwoju talentów! Wyprzedzam....
      Laska: Uważaj!O, nie!!
      BUM!!!
      Podchodzi Policjant: Niestety, panie kierowco, spowodował pan wypadek.
      Mila: O q....a, lakier mi porysowali...I tak się naród odwdzięcza swojemu reprezentantowi...
      Kurtyna.
    • tequilaman Re: Mila z mandatem 16.03.04, 15:16
      $$$ uderza powoli do głowy...
    • Gość: Zezik Re: Mila z mandatem IP: *.chello.pl 16.03.04, 16:33
      Ci co pisza tutaj o tym ze Mila to gnojek i mu uderzyla sodowka do glowy,
      potwierdzaja tylko teze ze niestety w Polsce jest masa debili:(
      P.S. Dzieki za te kilka sensownych wypowiedzi, ktore tu przeczytalem:)
    • Gość: piotre w Golęczewie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 16:44
      widziłem to wypadyk był przy mojej wiosce
    • Gość: TomeK Re: Mila z mandatem IP: 150.254.109.* 16.03.04, 16:45
      50% piszących ma wyraźne kompleksy, że Milę stać na dobre auto, a im za obiekt
      westchnień służy maluch, 40% to sfrustrowani kibole drużyn innych niż Groclin,
      którzy nie mogą odżałować, że Mila gra w Grodzisku.Pozdrowienia dla pozostałych
      10% - jednak są w tym kraju normalni ludzie.
    • Gość: koneser Re: Mila z mandatem IP: 62.233.197.* 19.03.04, 16:29
      a mówili rodzice, żeby tego bmw nie kupować..... ;-)
      Dobrze że się nic nikomu nie stało.
      Każdy musi przejść przez coś takiego dla otrzeźwienia - dobrze że koszty tym
      razem niewielkie - trzymaj się Sebastian

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka