Gość: M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 11:51 U - Urugwaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gelbigel Zima... 13.07.10, 12:05 strasznie śmieszne. Polecam "autorowi" artykułu pobieganie 90 minut w pełnym słońcu w 50 stopniach w Afrykańskim lecie. Do zoba w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mś2010 MŚ 2010. Od Afryki do Zimy, czyli Mundialowy Al... IP: 212.160.91.* 13.07.10, 12:23 Alternatywny, chyba ciekawszy alfabet z mundialu w RPA znajdziecie TUTAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzybek MŚ 2010. Od Afryki do Zimy, czyli Mundialowy Al... IP: *.w193-252.abo.wanadoo.fr 13.07.10, 12:32 Jestem Francusem, a myślę, że reprezentacji Francia byl bardzo zle. A nie należą w tym ABC... To bez sensu ! A ten skandal jeszcze nie jest koniec ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No_Suprises MŚ 2010. Od Afryki do Zimy, czyli Mundialowy Al... IP: *.migutmedia.pl 13.07.10, 12:44 O jak Ośmiornica Paul - tego mi brakuje tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r MŚ 2010. Od Afryki do Zimy, czyli Mundialowy Al... IP: 196.38.145.* 13.07.10, 13:17 panowie by mogli odwiedzic wiecej niz Johannesburg czy Kapsztad a pozniej pisac artykuly. Rzetelnosc gazety mnie dobija... Obraz tego kraju z punktu widzenia ktory chyba wiekszosc czasu spedzil w hotelu klepiac te wypociny. a odnosnie frekwencji (w jednym z tych linkow ktore tutaj ludzie wrzucaja) to nie wina gospodarzy czy tutejszych bo chetnych na mecze bylo pelno! (sam stalem w kolejkach z nadzieja na bilety) a winna jest FIFA ktorej system sprzedazy to porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szabla MŚ 2010. Od Afryki do Zimy, czyli Mundialowy Al... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 13:48 M jak Müller, N jak Niemcy, S jak Schweinsteiger (po szpakowskiemu Szwajcajger). Odpowiedz Link Zgłoś
timbwolf3 MŚ 2010. Od Afryki do Zimy, czyli Mundialowy Al... 13.07.10, 13:49 Maradona supergwiazda?? Supergwiazda by byl gdyby zdobyl mistrzostwo, w koncu pojechal do RPA jako trener a nie jako blazen albo opowiadacz historyjek. Pieknie opowiadal na konferenajch prasowych o pilce Jabulani, o tym ze 6 lat jest wolny od prochow, po meczu calowal pilkarzy, kamery go szukaly na kazdym kroku a on sie rewanzowal zawsze jakims grymasem a la Cristiano Ronaldo. Zabraklo jednak najwazniejszego - kompetencji i pomyslu na gre, wczesniej sensownej selekcji. Smiac mi sie chcialo gdy cyztalem na tym forum ze dzieki wspanialej atmosferze w druzynie Argentyna wygra ten turniej. Pewne bylo ze Niemcy ich zjedza. Za 4 lata zawodnicy ktorzy powinni grac czyli Zanetti i Cambiaso, podobnie Mascherano, Milito beda juz mysle o zakonczeniu kariery, tak wiec boski Diego zmarnowal potencjal i Argentyna znowu bedzie czekac n lat na kolejny sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk MŚ 2010. Od Afryki do Zimy, czyli Mundialowy Al... IP: *.zone8.bethere.co.uk 13.07.10, 15:21 Podoba mi się Wasze poczucie humoru! Ciekawe, jak pojedziecie po naszych w 2012:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda O języku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 16:20 Z tego, co zauważyłam przy szybkim czytaniu: Mama ponoć zgodziła się, by wychował syna sam, a brukowce z całej planety dywagują, ile jej zapłacił. Chyba "deliberują"? FIFA znów obiecała zastanowić się nad uzbrojeniem sędziów w zdobycze technologii. To już słowo "technika" zniknęło z polszczyzny? Hotelarze najpierw pokazują, gdzie na ścianie znajduje się przycisk, który w razie zagrożenia naciskasz i czekasz na pomoc. Końcówka zdania raczej nie po polsku. Przed startem pilot informuje, że zanim odlecimy, trzeba sprasować nasze bagaże, To znaczy oni się tym zajmują? A może miało być "swoje bagaże"? Odpowiedz Link Zgłoś