Gość: klops IP: *.aster.pl 14.07.10, 22:40 Villarreal jak już coś autorze, a poza tym to się odmienia, więc Lechia zagra z Villarrealem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: messinho Ekstraklasa - Lechia zagra z Villareal IP: 89.238.42.* 14.07.10, 23:12 Widać,że Prezes Lechii ma słabą wiedzę na temat sparingpartnera:) w drużynie żółtej łodzi podwodnej Robert Pires nie gra już od jakiegoś miesiąca:) Skończył mu się kontrakt i nie został on przedłużony:) Pozdrawiam.I życzę drużynie Lechii zwycięstwa w jutrzejszym spotkaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babou Re: Ekstraklasa - Lechia zagra z Villareal IP: *.net.stream.pl 14.07.10, 23:20 Jesteś zazdrosny, ze musisz kopac rowy / wyrzucac smieci a on jest dzienikarzem, nie? XD Muahahahahhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
podobny_do_kogutka Re: Ekstraklasa - Lechia zagra z Villareal 14.07.10, 23:49 Jest jeszcze jeden blad. W 2006 roku Villareal dotarl do polfinalu gdzie przegral z Arsenalem.Moze trzeba kopac doly zeby to wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Ekstraklasa - Lechia zagra z Villareal IP: *.aster.pl 15.07.10, 07:15 1. Akurat nie mam nic wspólnego z rowami, a że wiem ile tacy chłopcy od ctrl+c ctrl+v zarabiają to zazdrościć im nie będę raczej nigdy. 2. Jeśli jesteś szczęśliwy, że możesz czytać o sporcie z błędami, od ludzi, którzy nie wiedzą jak nazywa się mocny europejski klub i jego czołowi piłkarze (w tym mistrz Europy 2008) to powodzenia. Przeciętny kibic ma od tych gości większą wiedzę, ale za takie pieniądze nikt tam nie pójdzie robić. Na mnie ich nie stać, choć nie jestem dziennikarzem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko Rusza liga IP: *.zone6.bethere.co.uk 15.07.10, 00:10 rusza fantasy game w angielskiej lidze dołącz do zabawowej :) ligi Polaków wpisując kod: 99193-36518 przed tym trzeba się zarejestrować i zbudować drużynę na stronie Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bsf Ekstraklasa - Lechia zagra z Villareal IP: *.chello.pl 15.07.10, 00:30 Literówka: Senna ma na imię Marcos, nie Marcus. Odpowiedz Link Zgłoś