Gość: grave IP: 93.107.94.* 26.08.10, 13:29 i znowu zamiast dobrać się pier...... wandalom do du.. to łatwiej zrezygnować z rozgrywek a oni na razie rozrabiają a jak dorosną to będą gwałcić i zabijać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Curtis50 Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.toya.net.pl 26.08.10, 13:48 Ciekawe ilu brodowitych "łodzian" brało w tym udział, ano, jaka brać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekibol Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze stadionu IP: *.xdsl.centertel.pl 26.08.10, 14:16 na własnych nogach? Aresztowano kilka osób???!!! Policja, jeżeli już wkracza na stadion, powinna działać jak antyterroryści - WSZYSCY NA GLEBĘ! Kto nie posłucha - do odstrzału. A ścierwo wyrzucić gdzieś pod płot, niech zwierzęta rozwłóczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolokolo Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 15:00 "- Zawody były źle zorganizowane pod względem bezpieczeństwa - stwierdził po burdach Andrzej Rynkiewicz, delegat piłkarskiej centrali cytowany przez "Gazetę Pomorską". - Osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo na stadionie była niekompetentna i kontakt z nią był utrudniony. Policja na trybunach pojawiła się na żądanie firmy ochraniającej mecz, gdyż ta sobie nie radziła." TO CO? CZOŁGI MAJĄ STAĆ PRZED WEJŚCIEM NA STADION??? I niech nikt mi nie mówi, że nic nie było nagrane na monitoringu i nie można znaleźć sprawców tego bałaganu. Choćby to był jeden gość - to niech qrv... płaci za cały bałagan!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: *.icpnet.pl 26.08.10, 15:05 Jeżeli uprzejma prośba nie wystarcza to niech stoją czołgi Odpowiedz Link Zgłoś
europaprykarz Hools Polska 26.08.10, 17:02 Wandale, bydło, zamknąć w klatkach - wszyscy piszecie to samo, wielkie polskie oburzenie: SKANDAL! Jak to możliwe, takie barbarzyństwo w kraju co jakby nie było spokojny, poukładany, CYWILIZOWANY jest! A prawda taka, że chuligaństwo jest stylem obowiązującym kraju nad Wisłą. Chuliganem jest sprzedawca co nie chce zwrócić kasy za rozklejone buty, policjant co nie chce przyjąć zgłoszenia kradzieży, właściciel knajpy chrzczący piwo, kierownik marketu gdzie kobiety siedzą na kasie w pampersach, dyrektor szkoły promujący podręczniki jednego wydawcy, lekarz odmawiający aborcji z powodów ideologicznych, Głódź na politycznej ambonie, Kaczyński z Macierewiczem na urwanym skrzydle, itd. itp. Dlaczego więc dziwi was chamstwo na trybunach? Kraj nie jest ani spokojny, ani poukładany, ani tym bardziej cywilizowany. Tylko udaje taki. I wy też nagle udajecie świętoszków nie wiem, z Danii? a pewnie niejeden z was ma za pazurami kilo brudu ;-) Zamiast pomstować, lepiej zaakceptujcie chuligański styl i to, że żyjemy w chuligańskim kraju. Może lepiej się z tego śmiać? Zresztą nic innego wam nie pozostaje jak się pogodzić, bo burdy na stadionie będą i tak :) Europarnik - rzeczywistość trochę alternatywna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaster widzew Re: Hools Polska IP: 188.33.187.* 26.08.10, 17:05 nareszcie trochę prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moimi Re: Hools Polska IP: *.146.48.46.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.08.10, 17:41 dobrze jest jednak widzieć odcienie zła czym innym jest kradzież gumy do żucia w sklepie, czym innym gwłat i dalej morderstwo prostak sprzedawca który wbrew przepisom nie chce przyjąć zwrotu, to też jednak co innego niż taki śmieć na trybunach z całym repertuarem swoich szkód człowiek dorasta najpierw biologicznie, potem psychicznie, jeszcze później społecznie, z tym że te dwa ostatnie szczeble nie przez wszystkich są osiągane (czyli niektórzy nigdy nie są dojrzali jako ludzie - zwłaszcza społecznie); kiedy Ty dorośniesz społecznie, zrozumiesz różnice między tymi chuligaństwami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y Re: Hools Polska tak tak, mhm IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.08.10, 20:47 Szkoda czasu na dyskusje z tego typu ludźmi, którzy pieprzą jakieś głodne kawałki, częściowo nie na temat, pragnąc wszystkich oświecić swoimi "mądrościami". Nie ma co, rewelacyjna pseudofilozofia i wytłumaczenie na zwykłą dzicz: inni to chuligani (oczywiście wszyscy inni dookoła, ale ja nie, no przecież... tia:) więc pozostali też mają prawo być chuliganami i to jest w porządku:)) Skąd wiadomo, że wszyscy to chuligani i oczywiście nie ma normalnych ludzi? Nie wiadomo skąd, to takie tam wyciągnięte z doopy twierdzenia, ale to nieważne - błysnęło się na forum i to się liczy. Szkoda czasu, serio:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Hools Polska tak tak, mhm IP: *.chello.pl 27.08.10, 00:26 To nie rozumiem dlaczego zbierasz głos w dyskusji. Pewnie też w nie uczestniczyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xymox Re: Hools Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 21:14 Wcale nie pieprzenia, koleś ma rację. Chodzi o mechanizm, na każdym kroku ktoś cię próbuje oszukać, okraść. Jak nie masz łapy jak Pudzian albo giwery to nikt się z tobą nie liczy. Państwo zachowuje się jak ujadający kundelek, szczeka i gryzie po kostkach słabych i podwija ogon przed silnymi. Potrafią bogu ducha winnych ludzi spałować lub ciągać po sądach ale przed pis-dzielcami pod pałacem prezydencki czy kibolami kapitulują. Te menty rozwalające własny stadion skądś się wzięły ktoś ich wychowywał, gdzieś się uczyli gdzieś pracują. Może to właśnie ten sprzedawca co nie przyjął reklamacji, szef co gnębi pracowników etc. W właśnie dojrzałość społeczna każe każde przestępstwo traktować równie poważnie tylko kara jest inna, ale jej nieuchronność i jednoznaczność już nie. Zawsze zaczyna się od zbitej szyby ukradzionej gumy do żucia czy pobitego kolegi, jak nie ma konsekwencji to idzie się dalej i dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y Re: Hools Polska IP: 195.117.118.* 27.08.10, 08:31 Gość portalu: xymox napisał(a): > Wcale nie pieprzenia, koleś ma rację. Chodzi o mechanizm, na każdym kroku ktoś cię próbuje oszukać, okraść. Jak nie masz łapy jak Pudzian albo giwery to nikt się z tobą nie liczy. Cóż, masz prawo mieć swoje zdanie, ja mam swoje. Dla mnie to pieprzenie, najzwyklejsze zrzucanie winy na rzekomo bandycki świat dookoła, bo wszyscy oczywiście to bandyci i złodzieje (oprócz mnie, naturalnie. Ja jestem przecież uczciwy i wspaniały, to świat mnie zmusza do zezwierzęcenia się. Tia, jasne). Nie wiem w jakim Matrixie żyjesz kolego, ale ja naprawdę znam wielu ludzi, którzy mnie nie próbują okraść, pobić, zwyzywać, etc etc. Pozostaje mi więc tylko współczuć. Państwo zachowuje się jak ujadający kundelek, szczeka i > gryzie po kostkach słabych i podwija ogon przed silnymi. Potrafią bogu ducha> winnych ludzi spałować lub ciągać po sądach ale przed pis-dzielcami pod pałacem prezydencki czy kibolami kapitulują. Być może, tylko tak jak już mówiłem. W kontekście dziczy na stadionie, jaki to ma związek z tematem? To zupełnie inna kwestia, co najwyżej pokłosie sprawy. Mogę się conajwyżej zgodzić, że jak bydło stadionowe ma świadomość, że państwo jest słabe, to bydło jest odważniejsze. Ale sorry, to nie jest usprawiedliwienie dla bycia bydłem. > Te menty rozwalające własny stadion skądś się wzięły ktoś ich wychowywał, gdzieś się uczyli gdzieś pracują. Może to właśnie ten sprzedawca co nie przyjął reklamacji, szef co gnębi pracowników etc. Jak dla mnie to przykład na to, że ich właśnie ktoś nie wychował. Sorry, nie kupuję bajek rodem z filmu typu "Green Street Hooligans", gdzie wszyscy Hools to oczywiście sfrustrowani, perspektywiczni (a jakże!) i inteligentni młodzi ludzie, którzy się tłuką, bo to wszystko wina systemu i świata dookoła, a oni są oczywiście tacy cacy. Może dlatego, że znam kilku kiboli i niestety prawda jest okrutna: to prostaki, buraki , pijaki i bandyci, dla których istnieją tylko pierwotne instynkty, a robią bydło z prostego powodu: to kretyni. > W właśnie dojrzałość społeczna każe każde przestępstwo traktować równie poważnie tylko kara jest inna, ale jej nieuchronność i jednoznaczność już nie. Zawsze zaczyna się od zbitej szyby kradzionej gumy do żucia czy pobitego kolegi, jak nie ma konsekwencji to idzie się dalej i dalej. To znowu temat na inną dyskusję. Skoro są społeczeństwa, w których nie ma stadionowego bydła, to sorry, nie kupuję żadnych argumentów w tym stylu jako usprawiedliwienia dla bydła. Poza tym to nie Państwo jest odpowiedzialne za wychowanie ludzi tylko ich rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Hools Polska IP: *.aircity.pl 27.08.10, 09:53 Chyba nie do końca chyba rozumiesz problem, nikt nie twierdzi, że polskie chuligaństwo jest dobre. Jest złe, ale w takim a nie innym kraju żyjemy i przestańmy udawać że chuligan na stadionie to samotna wyspa w oceanie spokoju i miłości! Pierwszym problemem Polski jest gra bez reguł, a drugim maskowanie tego stanu. To drugie to niestety częsta przypadłość - udawanie świętoszka, że niby ja i moja rodzina, moi znajomi jesteśmy czyści jak łza, a nieuczciwość to coś co znam wyłącznie z telewizji i gazet. I potępiam, surowo potępiam! W imię mojej uczciwości, w imię idei i zasad, a może i samego Boga? Podobne oburzenie, wyrosłe na hipokryzji, wyrażał np. PiS, który swego czasu próbował robić rewolucję moralną. Robili moralną rewolucję wspólnie z gwałcicielami, a sami leżeli w kościele pod krzyżem. Z dzisiejszej prasy: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8300545,Autostrada_budowana_na_piasku.html wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8300417,Sluchacz_Radia_Maryja___Pomnik_musi_byc__by_narod.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Hools Polska IP: *.aircity.pl 26.08.10, 22:52 Zgodnie z ta zasadą okradanie przez lata samotnej matki zatrudnionej w hipermarkecie jest lepsze niż zadyma na stadionie. To sie nazywa społeczna dojrzałośc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fat_cat Re: Hools Polska 26.08.10, 23:26 Jestem wzruszony Twą przenikliwością. Tak mistrzu, to wszystko to oczywiście wina przede wszystkim Macierewicza i Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Hools Polska IP: *.aircity.pl 27.08.10, 08:35 zasada jest prosta: kto nie zrozumiał - nie odpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fat_cat Re: Hools Polska IP: 213.25.206.* 27.08.10, 15:47 Faktycznie przyznaję, nie zrozumiałem i dalej nie rozumiem co z ma wspólnego z chuligaństwem lekarz odmawiający aborcji z powodów ideologicznych, Głódź, Kaczyński i Macierewicz. Cały wywód generalnie miałby sens, gdyby autor powstrzymał się od dania upustu jakiemuś swojemu zafiksowaniu politycznemu, bo jak widać każdego z kim mu ideologicznie nie po drodze wrzuca do jednego wora z chuliganami i róznej maści nikczemnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolokolo Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 15:06 Przecież na tych zdjęciach z galerii nawet widać kiboli. Mało tego MOŻNA ICH ROZPOZNAĆ!!! Więc??!!??!! Puścić do gazety lokalnej powiększenia i niech ludzie rozpoznają sami, czyj to syn (albo kochany wnuczek) jest wśród nich. Która to mama albo tato tak wychował syna, że mogą się cieszyć jego ładną fotką w gazecie. hehhehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
klonpvv szczury 26.08.10, 20:35 Mówiło się kiedyś o jednym ZOO, że nie powinno się go zamykać tylko dlatego, żeby szczury nie przeniosły się do miasta. To samo z futbolem, pliz pliz nie likwidujcie piłki w Bydgoszczy bo brud wypełznie na ulice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: technix Niech ktoś mi logicznie wytłumaczy IP: *.acn.waw.pl 26.08.10, 16:16 Dlaczego nie może być tak że kolesie którzy uczestniczą w takich burdach - nie są po prostu wpuszczani na stadion. Na kazdym stadionie w wyższych ligach powinny być automatyczne bramki z kartami zbliżeniowymi wydawanymi dla konkretnej osoby i jak ktoś narozrabia to jednym kliknięciem myszy kolesiowi blokuje się kartę i nie wejdzie już na żaden stadion. Technicznie to było do zrealizowania już 20 lat temu. Obstawiam że klubom po prostu się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 16:38 Pewnie że zawody były źle zabezpieczone. Rozwścieczone bydło powinno się trzymać w klatkach, a do tego pod napięciem żeby nie próbowało się wydostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankeq Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: 85.222.87.* 26.08.10, 16:39 Zobaczcie sobie na jutubie jak rosyjska milicja rozprawia się z kibolami. Po kilku minutach na klęczkach pomagają sobie wchodzić na ciężarówki policyjne. Tak powinni i u nas zrobić z tą bandą kretynów bo inaczej tego się nazwać nie da. To ścierwo i bydło trzeba wyplenić z tego narodu, albo na front do Afganistanu wysłać jak tak się bić chcą... Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta 26.08.10, 17:04 "Kazdy kto ma naciagniety na leb kaptur, szalikiem zaslania ryj albo zachowuje sie w sposob zagrazajacy innym - do odstrzalu." Odstrzał jest w świetle naszego prawa nielegalny, ale nie trzeba tworzyć nowych przepisów tylko wykorzystać istniejące. Wielokrotnie zwracałem uwagę na to, że zachowanie tych bandytów można bez problemu zinterpretować jako przestępczość zorganizowaną. I taka interpretacja daje większe możliwości. -------------------------------------------------- A dlaczego nic się w tej sprawie nie dzieje? Hmmm..... ;-) Donek jest czynnym piłkarzem. Nie będzie przecież walczył ze swoim elektoratem... Odpowiedz Link Zgłoś
yem Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta 26.08.10, 23:30 pytanie jak najbardziej stosowne : jak to możliwe ,że to robactwo wypełzło ze stadionu ? o tym że to będzie mecz podwyższonego ryzyka było wiadomo dużo wcześniej . wystarczyło : a. przygotować odpowiednie siły policyjne aby w razie konieczności otoczyć stadion tak by w razie burd nikt z niego nie wyszedł , byłem na meczu Polska Czechy w Pradze , tam tak właśnie nasi byli otoczeni przez czeską policję , czekaliśmy na wyjście prawie godzinę, nikomu ( a było tam sporo grup potencjalnych zadymiarzy ) nie przyszło do głowy dymić , gdyż nie miałby szans wyjść ze stadionu . Po takim obstawieniu stadionu powinni to bydło wyłapać co do sztuki ,zerwać z ryja te szaliki , zidentyfikować , do pierdla , sąd 24 h i wyrok ( bez zawieszenia ) dla tych którzy byli aktywni w tych zadymach . Taka pokazówa skuteczności policji i sądów szybko by ukróciła zapędy tego bydła stadionowego , a tak jest pokaz indolencji . Mam nadzieję że przynajmniej na kilka miechów zamkną im stadion , a sponsorzy pójdą precz i będzie koniec z piłką w Bydgoszczy. to bydło na nic innego nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: *.chello.pl 27.08.10, 00:41 Czesi nie obstawili cały stadion tylko jego część gdzie byli tylko nasi kibice. Całego nie dali by rady. Zabrakło by ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur s Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.10, 09:54 NA TYCH CO ZŁAPALI ROZŁOŻYĆ KOSZTY NAPRAW DOJEBAĆ JAK ZA STARYCH CZASÓW M.O. TO SIĘ SZCZYLE BĘDĄ NAPIERDALAĆ PO ZA STADIONAMI NA USTAWKACH I KAŻDY BĘDZIE MIAŁ TO DUPIE ,niech się pozabijają jak chcą .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Po demolce w Bydgoszczy. Śmierć huliganom ! IP: *.acanac.net 26.08.10, 18:29 tak sie dopinguje w polsce , a kibolom dać jeszcze piwo na stadionach i będzie cycuś-picuś. dziwię się mafii (miastu) , że nie potrafi zapanować nad taką szarańczą , a wystarczyłoby szczelnie otoczyć kordonem stadion w czasie meczu i hools czuliby oddech policji i pałe nad głowami. to takie proste , dla chcącego nic trudnego , ale ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITERCO Szkoda, że znów nie uda sie odbudować Zawiszy... IP: 213.17.225.* 26.08.10, 13:49 i wielkiej piłki w Bydgoszczy. To miasto powinno miec klub co najmniej na zapleczu ekstraklasy... Odpowiedz Link Zgłoś
offon Re: Szkoda, że znów nie uda sie odbudować Zawiszy 26.08.10, 14:58 Buhahaha. Daliście przykład pierszoligowej gry np z Ruchem w Zdzieszowicach. Zawisza nie istniała i cudem wyciągnęła na 2-2. Z taką grą po wsze czasy w II(trzeciej) lidze, pseudo-gwiazdorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napływ z Grójca Re: Szkoda, że znów nie uda sie odbudować Zawiszy IP: 194.181.92.* 26.08.10, 17:45 Zawisza to imię męskie, panie inteligentny inaczej kibolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 13:49 I przez takich bezmózgowców piłka umiera w naszym kraju. Wyłapać i ich i wysłać do Korei Północnej, tam wiedzą jak radzić sobie z takimi debilami. Odpowiedz Link Zgłoś
jo81 Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... 26.08.10, 13:50 nie rozumiem dlaczego nie ma drakonskich kar finansowych..bezsensu wsadzac do wiezien i placic na utrzymanie..kara finansowa 5tys zl a jak nie to wchodzi komornik szybko by sie uspokoilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gofer Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.lanet.net.pl 26.08.10, 13:54 A czy nie można zrobić tak jak w Anglii. Bilety kupują ludzie jedynie zarejestrowani, przychodzisz na stadion coś zbroisz to już nigdy więcej tam nie zostaniesz wpuszczony. I tyle w Anglii sobie poradzili z tym a u nas nie można.. LUDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.08.10, 14:23 W Angli jest więcej chętnych niż miejsc. 12000 miejsc, biletów sprzedanych 2000 to kogo chcesz rejestrować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.icpnet.pl 26.08.10, 15:07 To jest bez znaczenia ile ludzi chce przyjść a ile jest miejsc. Taka rejestracja to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
kicunio1 Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 16:10 W Anglii było gorzej jak u nas. Boiska były zakratowane prawie jak więzienia. Ale ktoś się wziął za to i pomogło. Teraz trybuny od boiska tylko reklamy odgradzają. Odpowiedz Link Zgłoś
gumisiek21 Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 23:04 Byłem na Old Traford na ostatnim meczu MU z Chelseą płyta boiska od trybuny odgrodzona płotkiem z rurek 6 cm srednicy o wysokości 0,75m to nie mieści się w głowie patrząc naszymi polskimi realiami. Tam gdyby kibic dotknął nogą murawy to do konca życia nie ma wstępu na żaden stadion w UK.A oprócz tego angole wprowadzili tak drakońskie kary finansowe które są jeszcze do dna egzekwowane,że mecz to tam jest prawdziwe święto kopanej .Takie to proste,nieskomplikowane niech jeden z drugim bandyta ma do zapłacenia np. 50 tys.kary niech skur...el przez 10 lat finansuje np. Zawisze Małoletni złapany- kara dla opiekunów gwarantuje że rodzice w czasie meczu łancuchem by wrzoda do stołu wiązali MOŻNA, MOŻNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 13:54 Powinni płacić klubowi odszkodowania za zniszczenia, ale też za utracone korzyści z umów ze sponsorami - sądzić z powództwa cywilnego... Odpowiedz Link Zgłoś
mefex Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 14:54 Ja myślę, że kibole to frustraci i gołodupcy, więc komornik nie miałby z czego tych kar finansowych ściągać. Odpowiedz Link Zgłoś
kicunio1 Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 16:13 Nie wiadomo czemu głównie w piłce nożnej tacy debile z małymi qtasami na trybuny przychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MES popieram, ale nie 5 tysia, tylko minimum 20 tysia IP: 194.42.116.* 26.08.10, 13:57 plus pozew z klubu. Na dopalacze, browarka i białka mają, zatem na pokrycie strat też powinni mieć. Tyle w tym temacie. A co robili kibice innych klubów niż Widzew i Zawisza - niech się zastanowi organizator, który ich wpuścił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 13:59 rozwiązanie problemu proste jak drut - 100 tys szkód + 100 tys kary podzielić między zidentyfikowanych zadymiarzy- jak chcą mniej niech sypia kolegów - więcej ludzi - mniej na jednego przypada. Sądowy nakaz - komornik i po zabawie Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 14:11 Jest jeszcze łatwiej. Jeśli zostaną skazani za czynny udział w nielegalnym zbiegowisku to jednocześnie odpowiadają solidarnie za szkody. Solidarnie czyli w praktyce wystarczy, że jeden z nich ma majątek, z którego można wyegzekwować odszkodowanie - resztę sobie będzie sam ściągał od reszty sprawców (he he). Odpowiedz Link Zgłoś
jab-77 Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 14:03 Dokładnie. Dopóki wszyscy będą za to płacić, dopóty nic się nie zmieni. Trzeba uderzyć po kieszeni tych, którzy za to odpowiadają. To zawsze była najlepsza metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzej dzej Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: 217.153.8.* 26.08.10, 14:28 Brawo! Popieram. Co do kwoty mozna dyskutowac, moze wiecej niz 5000? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enie Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.146.48.46.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.08.10, 17:35 pomyśl... czym jest drakońska kara finansowa w stosunku do takiego plebsu, przecież jest nieściągalna, wydasz jeszcze dodatkowe krocie na całe procedury sądowo-komornicze i co... zamkniesz ich za nie płacenie kary; co komornik miałby zajmować u tych buraków od łopaty? mieszkania rodziców? samochody ich rodziców? niech zamykają to ścierwo i to bez żadnych "niskich szkodliwości społecznych" wręcz przeciwnie, na maksymalne i wyroki (wcale nie trzeba zmieniać prawa, tylko żadnych zawiasów); miałbym tylko jedną zmianę - przymusowa robota w puszce, niech żrą tylko to co potrafią sami wyhodować: ziemniaki, zboże itd., a część jeszcze by musieli oddać za free na zewnątrz, za utrzymanie "obiektu i jego serwisu" czyli ich puszeczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mok999 Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.xdsl.centertel.pl 26.08.10, 13:53 Na tych słupkach zamiast kamer bardziej pasowałyby armatki z gazem łzawiącym... A jeszcze lepsze byłyby ciężkie karabiny maszynowe, jeden mecz z kibolami na trybunach i po problemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchatek Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: 84.241.248.* 26.08.10, 13:53 zatrudnic tych neandertali przy budowie drog na euro, mamy tyly przeciez zamiast zapelniac wiezienia mozna takich pojebow z nadmiarem energii uzyc do czegos pozytecznego Odpowiedz Link Zgłoś
kicunio1 Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 16:17 Podejrzewam że takie drogi by się nie nadawały do jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.kujawsko-pomorska.policja.gov.pl 26.08.10, 13:56 Dawno mówiłem, że przykład idzie z góry. Od PZPN się zaczyna a na kibolach i ich zachowaniu się kończy. Rozgrywki przy zamkniętych trybunach i koniec. Niech taki jeden z drugim ogląda mecz w telewizji. Najwyżej rozwali telewizor a nie stadion. I kto za to znowu zapłaci. Największym udziałowcem jest miasto, więc odpowiedź jest jedna - wszyscy. Spójrzcie jak to rozwiązali przykładowo Anglicy. Ten stadion jest za ładny i niestety brakuje tu większych barier przez które zwaśnieni kibole by się nie mogli dorwać do siebie. Czemu problem bijatyk zniknął na stadionach żużlowych, a w piłce jest tylko coraz gorzej? Bo jaka piłka tacy kibice. Do d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Warszawy Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 13:56 Zgadzam się w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0les Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.icpnet.pl 26.08.10, 13:59 Kolejny raz kibole pokazali jakim sa bydlem!! Nie mowie tu o normalnych kibiach... Jak widze tych wszystkich szalikowcow..tych debili w dresikach i kapturach..kazdemu kula w leb...mala strata dla spoleczenstwa a bedzie pozadek!!! A po dugie nie rozumiem jak mozna niszczyc wlasne miasto...wlasny stadion!! I to dotyczy nie tylko tej sytuacji..tak jest wszedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kicunio1 Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 16:22 Jak na przykład w ostatniej kolejce ligowej przyjechało do Łodzi bydło (przepraszam bydło za obrazę) z Krakowa z maczetami i siekierami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrzanię wybory Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 14:01 Zasłaniają ryje? to polać je czerwoną farbą z armatek wodnych a potem już tylko wyłapać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 14:01 mam nadzieje ze kibole Widzewa tez poniosa karę, a PZPN ukarze surowo ten klub, 3 mecze bez publicznosci Odpowiedz Link Zgłoś
kicunio1 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz 26.08.10, 16:25 Nie napinaj się tak bo ci żyłka pęknie. Ja akurat kibicuję innemu klubowi z Łodzi ale to idioci z Bydgoszczy demolowali stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz 26.08.10, 17:14 qq częściowo ma rację. To kilku kretynów podających się za kibiców Widzewa wywaliło toitoia poza trybuny. W interesie Widzewa powinno być ich zidentyfikowanie i dożywotnie odebranie możliwości wstępu na stadion. Poza tymi, kilkoma debilami ubranymi na czerwono i matołami z Bydgoszczy demolującymi własny stadion, zauważyłem też sporo osobników w barwach ŁKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasta1975 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.toya.net.pl 26.08.10, 17:29 Popieram w 100%!!! Jeżeli ktoś chce się bić, niech się ustawia w lesie na "grillowaniu"! Odpowiedz Link Zgłoś
kicunio1 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz 26.08.10, 17:41 Potępiam wszystkich kiboli nie ważne czy ŁKS czy Widzew czy jeszcze jakaś inna drużyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plaster Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: 188.33.187.* 26.08.10, 17:08 a po co tam byli kibole łks i kto ich wpuścił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasta1975 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.toya.net.pl 26.08.10, 17:32 ŁKS grał w Elblągu. Nie był żadnego kibica klubu z Estadio da Gruz!!! Zajęci byli "dopingowaniem" Zawiszy!!! To się nazywa miłość do ukochanego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasta1975 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.toya.net.pl 26.08.10, 17:34 *qq Misiu Złoty!!! Nie tylko Kibole Zawiszy i Widzewa tam byli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.opera-mini.net 26.08.10, 23:22 Żadne mecze bez publiczności... Zawiesić klub na 5 kolejek bez prawa rozgrywania gdziekolwiek , Dla przeciwników walkower . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.ec.europa.eu 26.08.10, 14:02 Jako lokalny patriota jestem załamany... Proponuję: 1.wszystkich wandali złapać i nałozyć na nich karę ograniczenia wolności polegającą na usunięciu szkód na ich koszt (niech spłacają to do w ratach); 2.zerwać wszelkie kontakty z tym stowarzyszeniem kibiców, które wydaje się wylęgarnia bandytyzmu. 3. wprowadzić sektory rodzinne, gdzie ojcowie mogą bez obaw przyjść z dziećmi; 4. podwyższyć ceny biletów, tak aby bandytów - wtórnych analfabetów utrzymujących sie z renty babci nie było stać na ich zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzef lamusem być IP: *.wlms-broadband.com 26.08.10, 14:02 " Gdy policja wkroczyła na stadion poleciały kamienie - mówi Monika Chlebicz z Komendy Wojewódzkiej Policji. Kibole Widzewa próbowali rzucać przenośną toaletą ustawioną na koronie stadionu."- tak porządni kibice widzefa promują Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karphy Re: lamusem być IP: *.toya.net.pl 26.08.10, 14:55 ciekawe co w takim razie robiło tam bydło z pss-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnaar Re: lamusem być IP: 79.139.86.* 26.08.10, 14:56 Pilnuj swoich niedorobionych przyglupow co wola jechac na zadyme niz na mecz wlasnego klubu. PS. Zetka wam powinna podziekowac za zamkniecie stadionu. Se znalezli przyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z rzucali, bo nie wiedzieli jak obsłużyć IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.10, 15:26 w domu toalet nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hks znowu wstydzew w roli glownej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 18:52 powinni zabronic tej bandzie wyjazdow. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: lamusem być 26.08.10, 16:05 Masz absolutną rację. Ci idioci od toitoia zachowali się jak typowi kibice PSS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 14:03 mieszkam w Bydgoszczy i jeszcze nigdy nie byłem na meczu Zawiszy bo się najzwyczajniej w świecie boję. Tak długo jak te czarno-granatowe małpy będą przychodzić na mecze tak długo prawdziwej piłki, na wysokim poziomie z pełnymi trybunami, nigdy w Bydgoszczy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiaczek! Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.aster.pl 26.08.10, 14:03 Wiytamy szanownych gosci na meczu. Jednoczenie informujemy iz w obrebbie stadionu rozmieszczono wyborowych strzelcow. Kazdy kibic ktory bedzie demolował stadion i bedzie miał zasłonietą głowę zostanie zneutralizowany. Dziekujemy za uwage i zyczymy dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: {5} Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 14:04 Do takich trzeba strzelać, ale z ostrej, nie z gumowej. I do jednego dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: 82.146.247.* 26.08.10, 14:05 Dla mnie to co się dzieje jest chore. Ludzie, rozumiem, że chcecie rozgłosu, ale żeby siać zniszczenie na "swoim podwórku"? To przechodzi ludzkie pojęcie. Szkoda, że nie można w spokoju obejrzeć meczu, bo stadion stał się polem do popisu nie piłkarzy, a pseudokibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milewidziany Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 16:41 A co to ma za znaczenie, czy na swoim podwórku czy na obcym sieją zniszczenie. Każda własność wymaga poszanowania i troski. A zaczyna się to wszystko w domu, niestety. Ojciec pijany, matka olewa, pety wyrzucane za okno lub na chodnik, obszczana klatka, graffiti, śmieci wyrzucane obok kubła , wulgarny język, obsrane i zaśmiecone trawniki,obojętność otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.opera-mini.net 26.08.10, 23:29 dodam... przydupas Wałęsy niejaki Gulczyński wali w ryj kamerzyste i nic żadnej kary ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puffy Kibole, to straszni frustraci seksualni! IP: *.chello.pl 26.08.10, 14:07 ich agresja bierze się z niespełnienia seksualnego. Ci kolesie nie dbają o żadną higienę osobistą. Dlatego są marginalizowani w normalnym towarzystwie. Dziewczyny ich nie chcą, bo od nich śmierdzi i wgl uchodzą, za debili. Dostają kompleksy, są sfrustrowani, dlatego leczą je wiążąc się w grupy i nawalając się po mordach. W tych grupach dobrze się czują, gdyż składają się z samych mężczyzn... Normalny facet, zamiast obijać się z policją, w tym czasie robi dobrze swojej kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
snow Re: Kibole, to straszni frustraci seksualni! 26.08.10, 15:15 Dokładnie tak. I bez wyjątku wszyscy mają 'małego' i przedwczesny wytrysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remus Re: Kibole, to straszni frustraci seksualni! IP: *.toya.net.pl 26.08.10, 20:02 A ty Puffy misiaczku miałeś w życiu kontakt z kobietą czy tylko z rączką ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty kibol Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.189.216.233.skyware.pl 26.08.10, 14:07 No i co debile z Bydgoszczy i Lodzi!!!(nie zwracam sie do prawdziwych kibicow tylko do tchorzy ktorzy owinieci szalikami czy kapturami tylko niszczac sa sie w stanie zrealizowac). Jestescie smieciami ktorych powinno sie eliminowac. Szkoda nawet to pisac, bo pewnie niewielu z was, jesli ktorykolwiek, umie plynnie czytac. Karac te holote i karnie i majatkowo!!! Jesli udowodnia wyrzadzenie szkody przez pieciu, to tych pieciu obciazyc solidarnie 100 000, a jak nie nie maja to zabrac wszystko niech mieszkaja pod mostem - takie jest moje zdanie. Nie ma litosci dla sk..synow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudyyy Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: 213.108.84.* 26.08.10, 14:08 A ja nie rozumiem, dlaczego policja używa gumowych kul. Na prawdziwe jej nie stać? Bo moim skromnym zdaniem powinno się wystrzelać ilu się da na stadionie, a resztę złapać i do jakiegoś obozu pracy na powiedzmy 10 lat. Oczywiście wszystko co by zarobili poszłoby na odbudowę zniszczeń, do budżetu policji i na skromne racje żywnościowe w postaci kilku kromek chleba i 2 litrów wody dziennie. Ale niestety mogę tylko pomarzyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
kicunio1 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz 26.08.10, 16:33 Policję stać na normalne pociski. Udowodnili to kilka lat temu na juwenaliach w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwe bydlę Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.lodz.msk.pl 26.08.10, 18:56 Hmm, a zastanawiałem się, czemu od tej pory w Łodzi nie było większej zadymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudyyy Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: 213.108.84.* 26.08.10, 20:23 Bo się kibole boją. I tak powinno być. Jedno pokazowe, "czysto przypadkowe" użycie broni w każdym mieście z zadymami piłkarskimi i to bydło od razu by pouciekało do lasów, tak jak to już wcześniej uczynili niektórzy inteligentniejsi kibole ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.91.25.242.static.crowley.pl 26.08.10, 14:09 No i wydawajmy miliardy na kibolskie fanaberie. Usprawiedliwiajmy budowę dróg i odnowę dworców kolejowych zaspokojeniu wygody i poczucia estetyki kiboli. Normalni ludzie w tym kraju się nie liczą, bo nie można na nich przyciąć kasy. A więc kibole do ofensywy. Może jeszcze coś zbudujemy, nie trylko irracjonalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... 26.08.10, 14:10 Z polską piłką jest jak ze starą ruderą - do pewnego momentu można łatać dach, zabijać okna dyktą i myć się w wodzie z baniaka. Ale któregoś dnia będzie trzeba wszystko wyburzyć i postawić od nowa. Ten dzień nadchodzi. Wyburzanie zacznie się pierwszego dnia po zakończeniu Euro 2012 od PZPN i pójdzie lawiną przez kluby wszystkich lig, sponsorów, kibiców aż po Kowalskiego przed telewizorem. Czego sobie i innym życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fedi Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.08.10, 14:10 Popieram goscia portalu :grave.Gdyby sady bardziej kategorycznie dobraly sie do wandali i za uszkodzone mienie musialby zaplacic z wlasnej kieszeni moze to by cos zmienilo.Dostanie rok w zawieszeniu i tak bedzie robil to samo.Tacy ludzie musza odczuc to finansowo.Kiedys chodzilem na kazdy mecz z dziecmi i calymi rodzinami.Dzisiaj jest strach ze jakas butelka spadnie na glowe itd.Wtej chwili na stadiony przychodzi okolo 5-6 tysiecy kibicow a mogloby przyjsc tyle ile pomiesci stadion.Pozdrawiam wszystkich uczciwych zwolennikow pilki w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikxyz Polską piłkę należy zlikwidować i zacząć od zera 26.08.10, 14:10 Futbol w Polsce służy tylko cwaniakom z góry i bandytom z dołu. Nie ma w nim miejsca dla zwykłych ludzi. Nie ma czego właściwie ratować. Zaraz po Euro 2012, pierwszego dnia należy ZLIKWIDOWAĆ PZPN i olewając FIFA zacząć od zera. FIFA się pogodzi w końcu (kasa musi płynąć), a jest szansa zorganizowanie czegoś porządnego na miejsce tego postPRLowskiego i quasi-mafijnego tworu. Odpowiedz Link Zgłoś