Dodaj do ulubionych

W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszczon...

IP: 93.107.94.* 26.08.10, 13:29
i znowu zamiast dobrać się pier...... wandalom do du.. to łatwiej zrezygnować
z rozgrywek a oni na razie rozrabiają a jak dorosną to będą gwałcić i zabijać
Obserwuj wątek
    • Gość: Curtis50 Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.toya.net.pl 26.08.10, 13:48
      Ciekawe ilu brodowitych "łodzian" brało w tym udział, ano, jaka brać...
      • Gość: niekibol Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze stadionu IP: *.xdsl.centertel.pl 26.08.10, 14:16
        na własnych nogach? Aresztowano kilka osób???!!!

Policja, jeżeli już wkracza na stadion, powinna działać jak antyterroryści - WSZYSCY NA GLEBĘ! Kto nie posłucha - do odstrzału.

A ścierwo wyrzucić gdzieś pod płot, niech zwierzęta rozwłóczą.
        • Gość: kolokolo Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 15:00
          "- Zawody były źle zorganizowane pod względem bezpieczeństwa - stwierdził po
          burdach Andrzej Rynkiewicz, delegat piłkarskiej centrali cytowany przez "Gazetę
          Pomorską". - Osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo na stadionie była
          niekompetentna i kontakt z nią był utrudniony. Policja na trybunach pojawiła się
          na żądanie firmy ochraniającej mecz, gdyż ta sobie nie radziła."

TO CO? CZOŁGI MAJĄ STAĆ PRZED WEJŚCIEM NA STADION???

I niech nikt mi nie mówi, że nic nie było nagrane na monitoringu i nie można
          znaleźć sprawców tego bałaganu. Choćby to był jeden gość - to niech qrv... płaci
          za cały bałagan!!!!

• Gość: gość Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: *.icpnet.pl 26.08.10, 15:05
            Jeżeli uprzejma prośba nie wystarcza to niech stoją czołgi
            • europaprykarz Hools Polska 26.08.10, 17:02
              Wandale, bydło, zamknąć w klatkach - wszyscy piszecie to samo, wielkie polskie
              oburzenie: SKANDAL! Jak to możliwe, takie barbarzyństwo w kraju co jakby nie
              było spokojny, poukładany, CYWILIZOWANY jest!

A prawda taka, że chuligaństwo jest stylem obowiązującym kraju nad Wisłą.

Chuliganem jest sprzedawca co nie chce zwrócić kasy za rozklejone buty,
              policjant co nie chce przyjąć zgłoszenia kradzieży, właściciel knajpy chrzczący
              piwo, kierownik marketu gdzie kobiety siedzą na kasie w pampersach, dyrektor
              szkoły promujący podręczniki jednego wydawcy, lekarz odmawiający aborcji z
              powodów ideologicznych, Głódź na politycznej ambonie, Kaczyński z Macierewiczem
              na urwanym skrzydle, itd. itp.

Dlaczego więc dziwi was chamstwo na trybunach? Kraj nie jest ani spokojny, ani
              poukładany, ani tym bardziej cywilizowany. Tylko udaje taki. I wy też nagle
              udajecie świętoszków nie wiem, z Danii? a pewnie niejeden z was ma za pazurami
              kilo brudu ;-)

Zamiast pomstować, lepiej zaakceptujcie chuligański styl i to, że żyjemy w
              chuligańskim kraju. Może lepiej się z tego śmiać? Zresztą nic innego wam nie
              pozostaje jak się pogodzić, bo burdy na stadionie będą i tak :)

Europarnik - rzeczywistość trochę
              alternatywna...
              • Gość: plaster widzew Re: Hools Polska IP: 188.33.187.* 26.08.10, 17:05
                nareszcie trochę prawdy
              • Gość: moimi Re: Hools Polska IP: *.146.48.46.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.08.10, 17:41
                dobrze jest jednak widzieć odcienie zła
                czym innym jest kradzież gumy do żucia w sklepie, czym innym gwłat i dalej
                morderstwo

prostak sprzedawca który wbrew przepisom nie chce przyjąć zwrotu, to też jednak
                co innego niż taki śmieć na trybunach z całym repertuarem swoich szkód

człowiek dorasta najpierw biologicznie, potem psychicznie, jeszcze później
                społecznie, z tym że te dwa ostatnie szczeble nie przez wszystkich są osiągane
                (czyli niektórzy nigdy nie są dojrzali jako ludzie - zwłaszcza społecznie);
                kiedy Ty dorośniesz społecznie, zrozumiesz różnice między tymi chuligaństwami
                • Gość: y.y Re: Hools Polska tak tak, mhm IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.08.10, 20:47
                  Szkoda czasu na dyskusje z tego typu ludźmi, którzy pieprzą jakieś głodne
                  kawałki, częściowo nie na temat, pragnąc wszystkich oświecić swoimi
                  "mądrościami". Nie ma co, rewelacyjna pseudofilozofia i wytłumaczenie na zwykłą
                  dzicz: inni to chuligani (oczywiście wszyscy inni dookoła, ale ja nie, no
                  przecież... tia:) więc pozostali też mają prawo być chuliganami i to jest w
                  porządku:)) Skąd wiadomo, że wszyscy to chuligani i oczywiście nie ma normalnych
                  ludzi? Nie wiadomo skąd, to takie tam wyciągnięte z doopy twierdzenia, ale to
                  nieważne - błysnęło się na forum i to się liczy.
                  Szkoda czasu, serio:)
                  • Gość: Kibic Re: Hools Polska tak tak, mhm IP: *.chello.pl 27.08.10, 00:26
                    To nie rozumiem dlaczego zbierasz głos w dyskusji. Pewnie też w nie uczestniczyłeś.
                • Gość: xymox Re: Hools Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 21:14
                  Wcale nie pieprzenia, koleś ma rację. Chodzi o mechanizm, na każdym kroku ktoś
                  cię próbuje oszukać, okraść. Jak nie masz łapy jak Pudzian albo giwery to nikt
                  się z tobą nie liczy. Państwo zachowuje się jak ujadający kundelek, szczeka i
                  gryzie po kostkach słabych i podwija ogon przed silnymi. Potrafią bogu ducha
                  winnych ludzi spałować lub ciągać po sądach ale przed pis-dzielcami pod pałacem
                  prezydencki czy kibolami kapitulują. Te menty rozwalające własny stadion skądś
                  się wzięły ktoś ich wychowywał, gdzieś się uczyli gdzieś pracują. Może to
                  właśnie ten sprzedawca co nie przyjął reklamacji, szef co gnębi pracowników etc.
                  W właśnie dojrzałość społeczna każe każde przestępstwo traktować równie poważnie
                  tylko kara jest inna, ale jej nieuchronność i jednoznaczność już nie. Zawsze
                  zaczyna się od zbitej szyby ukradzionej gumy do żucia czy pobitego kolegi, jak
                  nie ma konsekwencji to idzie się dalej i dalej.
                  • Gość: y.y Re: Hools Polska IP: 195.117.118.* 27.08.10, 08:31
                    Gość portalu: xymox napisał(a):

> Wcale nie pieprzenia, koleś ma rację. Chodzi o mechanizm, na każdym
                    kroku ktoś cię próbuje oszukać, okraść. Jak nie masz łapy jak Pudzian
                    albo giwery to nikt się z tobą nie liczy.

Cóż, masz prawo mieć swoje zdanie, ja mam swoje. Dla mnie to
                    pieprzenie, najzwyklejsze zrzucanie winy na rzekomo bandycki świat
                    dookoła, bo wszyscy oczywiście to bandyci i złodzieje (oprócz mnie,
                    naturalnie. Ja jestem przecież uczciwy i wspaniały, to świat mnie
                    zmusza do zezwierzęcenia się. Tia, jasne). Nie wiem w jakim Matrixie
                    żyjesz kolego, ale ja naprawdę znam wielu ludzi, którzy mnie nie
                    próbują okraść, pobić, zwyzywać, etc etc. Pozostaje mi więc tylko
                    współczuć.

Państwo zachowuje się jak ujadający kundelek, szczeka i
                    > gryzie po kostkach słabych i podwija ogon przed silnymi. Potrafią
                    bogu ducha> winnych ludzi spałować lub ciągać po sądach ale przed
                    pis-dzielcami pod pałacem prezydencki czy kibolami kapitulują.

Być może, tylko tak jak już mówiłem. W kontekście dziczy na
                    stadionie, jaki to ma związek z tematem? To zupełnie inna kwestia, co
                    najwyżej pokłosie sprawy. Mogę się conajwyżej zgodzić, że jak bydło
                    stadionowe ma świadomość, że państwo jest słabe, to bydło jest
                    odważniejsze. Ale sorry, to nie jest usprawiedliwienie dla bycia
                    bydłem.

> Te menty rozwalające własny stadion skądś się wzięły ktoś ich
                    wychowywał, gdzieś się uczyli gdzieś pracują. Może to właśnie ten
                    sprzedawca co nie przyjął reklamacji, szef co gnębi pracowników etc.

Jak dla mnie to przykład na to, że ich właśnie ktoś nie wychował.
                    Sorry, nie kupuję bajek rodem z filmu typu "Green Street Hooligans",
                    gdzie wszyscy Hools to oczywiście sfrustrowani, perspektywiczni (a
                    jakże!) i inteligentni młodzi ludzie, którzy się tłuką, bo to
                    wszystko wina systemu i świata dookoła, a oni są oczywiście tacy
                    cacy. Może dlatego, że znam kilku kiboli i niestety prawda jest
                    okrutna: to prostaki, buraki , pijaki i bandyci, dla których istnieją
                    tylko pierwotne instynkty, a robią bydło z prostego powodu: to
                    kretyni.

> W właśnie dojrzałość społeczna każe każde przestępstwo traktować
                    równie poważnie tylko kara jest inna, ale jej nieuchronność i
                    jednoznaczność już nie. Zawsze zaczyna się od zbitej szyby kradzionej
                    gumy do żucia czy pobitego kolegi, jak nie ma konsekwencji to idzie
                    się dalej i dalej.

To znowu temat na inną dyskusję. Skoro są społeczeństwa, w których
                    nie ma stadionowego bydła, to sorry, nie kupuję żadnych argumentów w
                    tym stylu jako usprawiedliwienia dla bydła. Poza tym to nie Państwo
                    jest odpowiedzialne za wychowanie ludzi tylko ich rodzice.
                    • Gość: bar Re: Hools Polska IP: *.aircity.pl 27.08.10, 09:53
                      Chyba nie do końca chyba rozumiesz problem, nikt nie twierdzi, że polskie
                      chuligaństwo jest dobre. Jest złe, ale w takim a nie innym kraju żyjemy i
                      przestańmy udawać że chuligan na stadionie to samotna wyspa w oceanie spokoju i
                      miłości!
                      Pierwszym problemem Polski jest gra bez reguł, a drugim maskowanie tego stanu.
                      To drugie to niestety częsta przypadłość - udawanie świętoszka, że niby ja i
                      moja rodzina, moi znajomi jesteśmy czyści jak łza, a nieuczciwość to coś co znam
                      wyłącznie z telewizji i gazet. I potępiam, surowo potępiam! W imię mojej
                      uczciwości, w imię idei i zasad, a może i samego Boga?
                      Podobne oburzenie, wyrosłe na hipokryzji, wyrażał np. PiS, który swego czasu
                      próbował robić rewolucję moralną. Robili moralną rewolucję wspólnie z
                      gwałcicielami, a sami leżeli w kościele pod krzyżem.
                      Z dzisiejszej prasy:
                      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8300545,Autostrada_budowana_na_piasku.html
                      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8300417,Sluchacz_Radia_Maryja___Pomnik_musi_byc__by_narod.html
                • Gość: bar Re: Hools Polska IP: *.aircity.pl 26.08.10, 22:52
                  Zgodnie z ta zasadą okradanie przez lata samotnej matki zatrudnionej w
                  hipermarkecie jest lepsze niż zadyma na stadionie. To sie nazywa społeczna
                  dojrzałośc!!!!!
              • fat_cat Re: Hools Polska 26.08.10, 23:26
                Jestem wzruszony Twą przenikliwością. Tak mistrzu, to wszystko to oczywiście
                wina przede wszystkim Macierewicza i Kaczyńskiego.
                • Gość: bar Re: Hools Polska IP: *.aircity.pl 27.08.10, 08:35
                  zasada jest prosta: kto nie zrozumiał - nie odpisuje
                • Gość: fat_cat Re: Hools Polska IP: 213.25.206.* 27.08.10, 15:47
                  Faktycznie przyznaję, nie zrozumiałem i dalej nie rozumiem co z ma wspólnego z
                  chuligaństwem lekarz odmawiający aborcji z
                  powodów ideologicznych, Głódź, Kaczyński i Macierewicz.

Cały wywód generalnie miałby sens, gdyby autor powstrzymał się od dania upustu
                  jakiemuś swojemu zafiksowaniu politycznemu, bo jak widać każdego z kim mu
                  ideologicznie nie po drodze wrzuca do jednego wora z chuliganami i róznej maści
                  nikczemnikami.
              • pracownikxyz Re: Hools Polska 30.08.10, 15:30
                Dobre. Świetnie podsumowane.
          • Gość: kolokolo Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 15:06
            Przecież na tych zdjęciach z galerii nawet widać kiboli. Mało tego MOŻNA ICH
            ROZPOZNAĆ!!!

Więc??!!??!!

Puścić do gazety lokalnej powiększenia i niech ludzie rozpoznają sami, czyj to
            syn (albo kochany wnuczek) jest wśród nich. Która to mama albo tato tak wychował
            syna, że mogą się cieszyć jego ładną fotką w gazecie.

hehhehhehe
            • klonpvv szczury 26.08.10, 20:35
              Mówiło się kiedyś o jednym ZOO, że nie powinno się go zamykać tylko dlatego,
              żeby szczury nie przeniosły się do miasta.

To samo z futbolem, pliz pliz nie likwidujcie piłki w Bydgoszczy bo brud
              wypełznie na ulice!
          • Gość: technix Niech ktoś mi logicznie wytłumaczy IP: *.acn.waw.pl 26.08.10, 16:16
            Dlaczego nie może być tak że kolesie którzy uczestniczą w takich burdach - nie
            są po prostu wpuszczani na stadion. Na kazdym stadionie w wyższych ligach
            powinny być automatyczne bramki z kartami zbliżeniowymi wydawanymi dla
            konkretnej osoby i jak ktoś narozrabia to jednym kliknięciem myszy kolesiowi
            blokuje się kartę i nie wejdzie już na żaden stadion. Technicznie to było do
            zrealizowania już 20 lat temu. Obstawiam że klubom po prostu się nie chce.
          • Gość: q Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 16:38
            Pewnie że zawody były źle zabezpieczone. Rozwścieczone bydło powinno się trzymać
            w klatkach, a do tego pod napięciem żeby nie próbowało się wydostać.
          • Gość: jankeq Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: 85.222.87.* 26.08.10, 16:39
            Zobaczcie sobie na jutubie jak rosyjska milicja rozprawia się z kibolami. Po
            kilku minutach na klęczkach pomagają sobie wchodzić na ciężarówki policyjne. Tak
            powinni i u nas zrobić z tą bandą kretynów bo inaczej tego się nazwać nie da. To
            ścierwo i bydło trzeba wyplenić z tego narodu, albo na front do Afganistanu
            wysłać jak tak się bić chcą...
            • lokator Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta 26.08.10, 17:04
              "Kazdy kto ma naciagniety na leb kaptur, szalikiem zaslania ryj albo
              zachowuje sie w sposob zagrazajacy innym - do odstrzalu."

Odstrzał jest w świetle naszego prawa nielegalny, ale nie trzeba
              tworzyć nowych przepisów tylko wykorzystać istniejące.
              Wielokrotnie zwracałem uwagę na to, że zachowanie tych bandytów
              można bez problemu zinterpretować jako przestępczość zorganizowaną.
              I taka interpretacja daje większe możliwości.

--------------------------------------------------
              A dlaczego nic się w tej sprawie nie dzieje? Hmmm.....
              ;-)
              Donek jest czynnym piłkarzem. Nie będzie przecież walczył ze swoim
              elektoratem...
              • yem Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta 26.08.10, 23:30
                pytanie jak najbardziej stosowne : jak to możliwe ,że to robactwo wypełzło ze
                stadionu ? o tym że to będzie mecz podwyższonego ryzyka było wiadomo dużo
                wcześniej . wystarczyło : a. przygotować odpowiednie siły policyjne aby w razie
                konieczności otoczyć stadion tak by w razie burd nikt z niego nie wyszedł ,
                byłem na meczu Polska Czechy w Pradze , tam tak właśnie nasi byli otoczeni przez
                czeską policję , czekaliśmy na wyjście prawie godzinę, nikomu ( a było tam sporo
                grup potencjalnych zadymiarzy ) nie przyszło do głowy dymić , gdyż nie miałby
                szans wyjść ze stadionu . Po takim obstawieniu stadionu powinni to bydło wyłapać
                co do sztuki ,zerwać z ryja te szaliki , zidentyfikować , do pierdla , sąd 24 h
                i wyrok ( bez zawieszenia ) dla tych którzy byli aktywni w tych zadymach . Taka
                pokazówa skuteczności policji i sądów szybko by ukróciła zapędy tego bydła
                stadionowego , a tak jest pokaz indolencji . Mam nadzieję że przynajmniej na
                kilka miechów zamkną im stadion , a sponsorzy pójdą precz i będzie koniec z
                piłką w Bydgoszczy. to bydło na nic innego nie zasługuje.
                • Gość: Kibic Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: *.chello.pl 27.08.10, 00:41
                  Czesi nie obstawili cały stadion tylko jego część gdzie byli tylko nasi kibice.
                  Całego nie dali by rady. Zabrakło by ich.
        • Gość: artur s Re: Jak to możliwe, że to robactwo wylazło ze sta IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.10, 09:54

NA TYCH CO ZŁAPALI ROZŁOŻYĆ KOSZTY NAPRAW DOJEBAĆ JAK ZA STARYCH CZASÓW M.O. TO
          SIĘ SZCZYLE BĘDĄ NAPIERDALAĆ PO ZA STADIONAMI NA USTAWKACH I KAŻDY BĘDZIE MIAŁ
          TO DUPIE ,niech się pozabijają jak chcą ..
      • Gość: iga Re: Po demolce w Bydgoszczy. Śmierć huliganom ! IP: *.acanac.net 26.08.10, 18:29
        tak sie dopinguje w polsce , a kibolom dać jeszcze piwo na stadionach i będzie
        cycuś-picuś. dziwię się mafii (miastu) , że nie potrafi zapanować nad taką
        szarańczą , a wystarczyłoby szczelnie otoczyć kordonem stadion w czasie meczu i
        hools czuliby oddech policji i pałe nad głowami. to takie proste , dla chcącego
        nic trudnego , ale .....
    • Gość: PITERCO Szkoda, że znów nie uda sie odbudować Zawiszy... IP: 213.17.225.* 26.08.10, 13:49
      i wielkiej piłki w Bydgoszczy. To miasto powinno miec klub co
      najmniej na zapleczu ekstraklasy...
      • offon Re: Szkoda, że znów nie uda sie odbudować Zawiszy 26.08.10, 14:58
        Buhahaha. Daliście przykład pierszoligowej gry np z Ruchem w Zdzieszowicach. Zawisza nie istniała i cudem wyciągnęła na 2-2. Z taką grą po wsze czasy w II(trzeciej) lidze, pseudo-gwiazdorzy!
        • Gość: napływ z Grójca Re: Szkoda, że znów nie uda sie odbudować Zawiszy IP: 194.181.92.* 26.08.10, 17:45
          Zawisza to imię męskie, panie inteligentny inaczej kibolu.
    • Gość: kibic Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 13:49
      I przez takich bezmózgowców piłka umiera w naszym kraju. Wyłapać i ich i
      wysłać do Korei Północnej, tam wiedzą jak radzić sobie z takimi debilami.
    • jo81 Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... 26.08.10, 13:50
      nie rozumiem dlaczego nie ma drakonskich kar finansowych..bezsensu wsadzac do
      wiezien i placic na utrzymanie..kara finansowa 5tys zl a jak nie to wchodzi
      komornik szybko by sie uspokoilo
      • Gość: Gofer Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.lanet.net.pl 26.08.10, 13:54
        A czy nie można zrobić tak jak w Anglii. Bilety kupują ludzie jedynie
        zarejestrowani, przychodzisz na stadion coś zbroisz to już nigdy więcej
        tam nie zostaniesz wpuszczony. I tyle w Anglii sobie poradzili z tym a
        u nas nie można.. LUDZIE
        • Gość: gość Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.08.10, 14:23
          W Angli jest więcej chętnych niż miejsc. 12000 miejsc, biletów
          sprzedanych 2000 to kogo chcesz rejestrować?
          • Gość: gość Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.icpnet.pl 26.08.10, 15:07
            To jest bez znaczenia ile ludzi chce przyjść a ile jest miejsc. Taka rejestracja
            to dobry pomysł.
            • kicunio1 Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 16:10
              W Anglii było gorzej jak u nas. Boiska były zakratowane prawie jak więzienia.
              Ale ktoś się wziął za to i pomogło. Teraz trybuny od boiska tylko reklamy
              odgradzają.
              • gumisiek21 Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 23:04
                Byłem na Old Traford na ostatnim meczu MU z Chelseą płyta boiska
                od trybuny odgrodzona płotkiem z rurek 6 cm srednicy o wysokości
                0,75m to nie mieści się w głowie patrząc naszymi polskimi
                realiami. Tam gdyby kibic dotknął nogą murawy to do konca życia
                nie ma wstępu na żaden stadion w UK.A oprócz tego angole
                wprowadzili tak drakońskie kary finansowe które są jeszcze do dna
                egzekwowane,że mecz to tam jest prawdziwe święto kopanej .Takie
                to proste,nieskomplikowane niech jeden z drugim bandyta ma do
                zapłacenia np. 50 tys.kary niech skur...el przez 10 lat finansuje
                np. Zawisze Małoletni złapany- kara dla opiekunów gwarantuje że
                rodzice w czasie meczu łancuchem by wrzoda do stołu wiązali
                MOŻNA, MOŻNA
      • Gość: terry Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 13:54
        Powinni płacić klubowi odszkodowania za zniszczenia, ale też za utracone
        korzyści z umów ze sponsorami - sądzić z powództwa cywilnego...
        • mefex Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 14:54
          Ja myślę, że kibole to frustraci i gołodupcy, więc komornik nie miałby
          z czego tych kar finansowych ściągać.
          • kicunio1 Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 16:13
            Nie wiadomo czemu głównie w piłce nożnej tacy debile z małymi qtasami na trybuny
            przychodzą.
      • Gość: MES popieram, ale nie 5 tysia, tylko minimum 20 tysia IP: 194.42.116.* 26.08.10, 13:57
        plus pozew z klubu. Na dopalacze, browarka i białka mają, zatem na
        pokrycie strat też powinni mieć. Tyle w tym temacie. A co robili
        kibice innych klubów niż Widzew i Zawisza - niech się zastanowi
        organizator, który ich wpuścił.
      • Gość: kibic Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 13:59
        rozwiązanie problemu proste jak drut - 100 tys szkód + 100 tys kary podzielić
        między zidentyfikowanych zadymiarzy- jak chcą mniej niech sypia kolegów - więcej
        ludzi - mniej na jednego przypada. Sądowy nakaz - komornik i po zabawie
        • rydzyk_fizyk Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 14:11
          Jest jeszcze łatwiej.

Jeśli zostaną skazani za czynny udział w nielegalnym zbiegowisku to jednocześnie
          odpowiadają solidarnie za szkody.

Solidarnie czyli w praktyce wystarczy, że jeden z nich ma majątek, z którego
          można wyegzekwować odszkodowanie - resztę sobie będzie sam ściągał od reszty
          sprawców (he he).
      • jab-77 Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 14:03
        Dokładnie. Dopóki wszyscy będą za to płacić, dopóty nic się nie zmieni. Trzeba
        uderzyć po kieszeni tych, którzy za to odpowiadają. To zawsze była najlepsza
        metoda.
      • Gość: Dzej dzej Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: 217.153.8.* 26.08.10, 14:28
        Brawo! Popieram. Co do kwoty mozna dyskutowac, moze wiecej niz 5000?
      • Gość: enie Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.146.48.46.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.08.10, 17:35
        pomyśl... czym jest drakońska kara finansowa w stosunku do takiego plebsu,
        przecież jest nieściągalna, wydasz jeszcze dodatkowe krocie na całe procedury
        sądowo-komornicze i co... zamkniesz ich za nie płacenie kary;
        co komornik miałby zajmować u tych buraków od łopaty? mieszkania rodziców?
        samochody ich rodziców?
        niech zamykają to ścierwo i to bez żadnych "niskich szkodliwości społecznych"
        wręcz przeciwnie, na maksymalne i wyroki (wcale nie trzeba zmieniać prawa, tylko
        żadnych zawiasów); miałbym tylko jedną zmianę - przymusowa robota w puszce,
        niech żrą tylko to co potrafią sami wyhodować: ziemniaki, zboże itd., a część
        jeszcze by musieli oddać za free na zewnątrz, za utrzymanie "obiektu i jego
        serwisu" czyli ich puszeczki:)
    • Gość: mok999 Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.xdsl.centertel.pl 26.08.10, 13:53
      Na tych słupkach zamiast kamer bardziej pasowałyby armatki z gazem łzawiącym...
      A jeszcze lepsze byłyby ciężkie karabiny maszynowe, jeden mecz z kibolami na
      trybunach i po problemie
    • Gość: puchatek Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: 84.241.248.* 26.08.10, 13:53
      zatrudnic tych neandertali przy budowie drog na euro, mamy tyly
      przeciez
      zamiast zapelniac wiezienia mozna takich pojebow z nadmiarem energii
      uzyc do czegos pozytecznego
      • kicunio1 Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 16:17
        Podejrzewam że takie drogi by się nie nadawały do jazdy.
    • Gość: kolo Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.kujawsko-pomorska.policja.gov.pl 26.08.10, 13:56
      Dawno mówiłem, że przykład idzie z góry. Od PZPN się zaczyna a na
      kibolach i ich zachowaniu się kończy. Rozgrywki przy zamkniętych
      trybunach i koniec. Niech taki jeden z drugim ogląda mecz w
      telewizji. Najwyżej rozwali telewizor a nie stadion. I kto za to
      znowu zapłaci. Największym udziałowcem jest miasto, więc odpowiedź
      jest jedna - wszyscy. Spójrzcie jak to rozwiązali przykładowo
      Anglicy. Ten stadion jest za ładny i niestety brakuje tu większych
      barier przez które zwaśnieni kibole by się nie mogli dorwać do
      siebie. Czemu problem bijatyk zniknął na stadionach żużlowych, a w
      piłce jest tylko coraz gorzej? Bo jaka piłka tacy kibice. Do d...
    • Gość: z Warszawy Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 13:56
      Zgadzam się w 100%.
    • Gość: k0les Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.icpnet.pl 26.08.10, 13:59
      Kolejny raz kibole pokazali jakim sa bydlem!! Nie mowie tu o normalnych kibiach... Jak widze tych wszystkich szalikowcow..tych debili w dresikach i kapturach..kazdemu kula w leb...mala strata dla spoleczenstwa a bedzie pozadek!!! A po dugie nie rozumiem jak mozna niszczyc wlasne miasto...wlasny stadion!! I to dotyczy nie tylko tej sytuacji..tak jest wszedzie...
      • kicunio1 Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć 26.08.10, 16:22
        Jak na przykład w ostatniej kolejce ligowej przyjechało do Łodzi bydło
        (przepraszam bydło za obrazę) z Krakowa z maczetami i siekierami .
    • Gość: chrzanię wybory Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 14:01
      Zasłaniają ryje? to polać je czerwoną farbą z armatek wodnych a potem już
      tylko wyłapać.
    • Gość: qq Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 14:01
      mam nadzieje ze kibole Widzewa tez poniosa karę, a PZPN ukarze
      surowo ten klub, 3 mecze bez publicznosci
      • kicunio1 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz 26.08.10, 16:25
        Nie napinaj się tak bo ci żyłka pęknie. Ja akurat kibicuję innemu klubowi z
        Łodzi ale to idioci z Bydgoszczy demolowali stadion.
        • zbig1113 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz 26.08.10, 17:14
          qq częściowo ma rację. To kilku kretynów podających się za kibiców
          Widzewa wywaliło toitoia poza trybuny. W interesie Widzewa powinno być
          ich zidentyfikowanie i dożywotnie odebranie możliwości wstępu na
          stadion.
          Poza tymi, kilkoma debilami ubranymi na czerwono i matołami z
          Bydgoszczy demolującymi własny stadion, zauważyłem też sporo osobników
          w barwach ŁKS.
          • Gość: Rasta1975 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.toya.net.pl 26.08.10, 17:29
            Popieram w 100%!!!
            Jeżeli ktoś chce się bić, niech się ustawia w lesie na "grillowaniu"!
          • kicunio1 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz 26.08.10, 17:41
            Potępiam wszystkich kiboli nie ważne czy ŁKS czy Widzew czy jeszcze jakaś inna
            drużyna.
      • Gość: plaster Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: 188.33.187.* 26.08.10, 17:08
        a po co tam byli kibole łks i kto ich wpuścił
        • Gość: Rasta1975 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.toya.net.pl 26.08.10, 17:32
          ŁKS grał w Elblągu. Nie był żadnego kibica klubu z Estadio da Gruz!!!
          Zajęci byli "dopingowaniem" Zawiszy!!! To się nazywa miłość do ukochanego klubu.
      • Gość: Rasta1975 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.toya.net.pl 26.08.10, 17:34
        *qq
        Misiu Złoty!!! Nie tylko Kibole Zawiszy i Widzewa tam byli!!!
      • Gość: piotr Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.opera-mini.net 26.08.10, 23:22
        Żadne mecze bez publiczności...
        Zawiesić klub na 5 kolejek bez prawa
        rozgrywania gdziekolwiek ,
        Dla przeciwników walkower .
    • Gość: marcin Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.ec.europa.eu 26.08.10, 14:02
      Jako lokalny patriota jestem załamany...
      Proponuję:
      1.wszystkich wandali złapać i nałozyć na nich karę ograniczenia
      wolności polegającą na usunięciu szkód na ich koszt (niech spłacają
      to do w ratach);
      2.zerwać wszelkie kontakty z tym stowarzyszeniem kibiców, które
      wydaje się wylęgarnia bandytyzmu.
      3. wprowadzić sektory rodzinne, gdzie ojcowie mogą bez obaw przyjść
      z dziećmi;
      4. podwyższyć ceny biletów, tak aby bandytów - wtórnych analfabetów
      utrzymujących sie z renty babci nie było stać na ich zakup.
    • Gość: widzef lamusem być IP: *.wlms-broadband.com 26.08.10, 14:02
      " Gdy policja wkroczyła na stadion poleciały kamienie - mówi Monika
      Chlebicz z Komendy Wojewódzkiej Policji. Kibole Widzewa próbowali
      rzucać przenośną toaletą ustawioną na koronie stadionu."- tak
      porządni kibice widzefa promują Łódź
      • Gość: karphy Re: lamusem być IP: *.toya.net.pl 26.08.10, 14:55
        ciekawe co w takim razie robiło tam bydło z pss-u?
      • Gość: winnaar Re: lamusem być IP: 79.139.86.* 26.08.10, 14:56
        Pilnuj swoich niedorobionych przyglupow co wola jechac na zadyme niz na mecz
        wlasnego klubu.

PS. Zetka wam powinna podziekowac za zamkniecie stadionu. Se znalezli przyjaciol.
      • Gość: z rzucali, bo nie wiedzieli jak obsłużyć IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.10, 15:26
        w domu toalet nie mają
        • Gość: hks znowu wstydzew w roli glownej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 18:52
          powinni zabronic tej bandzie wyjazdow.
      • zbig1113 Re: lamusem być 26.08.10, 16:05
        Masz absolutną rację. Ci idioci od toitoia zachowali się jak typowi
        kibice PSS-u.
    • Gość: tomasz Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 14:03
      mieszkam w Bydgoszczy i jeszcze nigdy nie byłem na meczu Zawiszy bo się
      najzwyczajniej w świecie boję. Tak długo jak te czarno-granatowe małpy
      będą przychodzić na mecze tak długo prawdziwej piłki, na wysokim
      poziomie z pełnymi trybunami, nigdy w Bydgoszczy nie będzie.
    • Gość: Misiaczek! Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.aster.pl 26.08.10, 14:03
      Wiytamy szanownych gosci na meczu. Jednoczenie informujemy iz w obrebbie stadionu rozmieszczono wyborowych strzelcow. Kazdy kibic ktory bedzie demolował stadion i bedzie miał zasłonietą głowę zostanie zneutralizowany. Dziekujemy za uwage i zyczymy dobrej zabawy.
    • Gość: {5} Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 14:04
      Do takich trzeba strzelać, ale z ostrej, nie z gumowej. I do jednego dołu.
    • Gość: max Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: 82.146.247.* 26.08.10, 14:05
      Dla mnie to co się dzieje jest chore. Ludzie, rozumiem, że chcecie
      rozgłosu, ale żeby siać zniszczenie na "swoim podwórku"? To
      przechodzi ludzkie pojęcie. Szkoda, że nie można w spokoju obejrzeć
      meczu, bo stadion stał się polem do popisu nie piłkarzy, a
      pseudokibiców.
      • Gość: milewidziany Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 16:41
        A co to ma za znaczenie, czy na swoim podwórku czy na obcym sieją
        zniszczenie. Każda własność wymaga poszanowania i troski.
        A zaczyna się to wszystko w domu, niestety. Ojciec pijany, matka olewa,
        pety wyrzucane za okno lub na chodnik, obszczana klatka, graffiti,
        śmieci wyrzucane obok kubła , wulgarny język, obsrane i zaśmiecone
        trawniki,obojętność otoczenia.

• Gość: piotr Re: Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć IP: *.opera-mini.net 26.08.10, 23:29
          dodam... przydupas Wałęsy niejaki Gulczyński
          wali w ryj kamerzyste i nic żadnej kary ...
    • Gość: Puffy Kibole, to straszni frustraci seksualni! IP: *.chello.pl 26.08.10, 14:07
      ich agresja bierze się z niespełnienia seksualnego. Ci kolesie nie dbają o
      żadną higienę osobistą. Dlatego są marginalizowani w normalnym towarzystwie.
      Dziewczyny ich nie chcą, bo od nich śmierdzi i wgl uchodzą, za debili. Dostają
      kompleksy, są sfrustrowani, dlatego leczą je wiążąc się w grupy i nawalając
      się po mordach. W tych grupach dobrze się czują, gdyż składają się z samych
      mężczyzn...
      Normalny facet, zamiast obijać się z policją, w tym czasie robi dobrze
      swojej kobiecie
      • snow Re: Kibole, to straszni frustraci seksualni! 26.08.10, 15:15
        Dokładnie tak.
        I bez wyjątku wszyscy mają 'małego' i przedwczesny wytrysk.
      • Gość: Remus Re: Kibole, to straszni frustraci seksualni! IP: *.toya.net.pl 26.08.10, 20:02
        A ty Puffy misiaczku miałeś w życiu kontakt z kobietą czy tylko z rączką ?
    • Gość: anty kibol Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.189.216.233.skyware.pl 26.08.10, 14:07
      No i co debile z Bydgoszczy i Lodzi!!!(nie zwracam sie do
      prawdziwych kibicow tylko do tchorzy ktorzy owinieci szalikami czy
      kapturami tylko niszczac sa sie w stanie zrealizowac). Jestescie
      smieciami ktorych powinno sie eliminowac. Szkoda nawet to pisac, bo
      pewnie niewielu z was, jesli ktorykolwiek, umie plynnie czytac.
      Karac te holote i karnie i majatkowo!!! Jesli udowodnia wyrzadzenie
      szkody przez pieciu, to tych pieciu obciazyc solidarnie 100 000, a
      jak nie nie maja to zabrac wszystko niech mieszkaja pod mostem -
      takie jest moje zdanie. Nie ma litosci dla sk..synow!!!
    • Gość: rudyyy Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: 213.108.84.* 26.08.10, 14:08
      A ja nie rozumiem, dlaczego policja używa gumowych kul. Na prawdziwe jej nie stać?
      Bo moim skromnym zdaniem powinno się wystrzelać ilu się da na stadionie, a
      resztę złapać i do jakiegoś obozu pracy na powiedzmy 10 lat. Oczywiście wszystko
      co by zarobili poszłoby na odbudowę zniszczeń, do budżetu policji i na skromne
      racje żywnościowe w postaci kilku kromek chleba i 2 litrów wody dziennie.
      Ale niestety mogę tylko pomarzyć ...
      • kicunio1 Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz 26.08.10, 16:33
        Policję stać na normalne pociski. Udowodnili to kilka lat temu na juwenaliach w
        Łodzi.
        • Gość: złośliwe bydlę Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.lodz.msk.pl 26.08.10, 18:56
          Hmm, a zastanawiałem się, czemu od tej pory w Łodzi nie było większej zadymy...
          • Gość: rudyyy Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: 213.108.84.* 26.08.10, 20:23
            Bo się kibole boją. I tak powinno być. Jedno pokazowe, "czysto przypadkowe"
            użycie broni w każdym mieście z zadymami piłkarskimi i to bydło od razu by
            pouciekało do lasów, tak jak to już wcześniej uczynili niektórzy
            inteligentniejsi kibole ...
    • Gość: mara Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... IP: *.91.25.242.static.crowley.pl 26.08.10, 14:09
      No i wydawajmy miliardy na kibolskie fanaberie. Usprawiedliwiajmy
      budowę dróg i odnowę dworców kolejowych zaspokojeniu wygody i
      poczucia estetyki kiboli. Normalni ludzie w tym kraju się nie liczą,
      bo nie można na nich przyciąć kasy. A więc kibole do ofensywy. Może
      jeszcze coś zbudujemy, nie trylko irracjonalnego.
    • remo29 Po zdemolowaniu stadionu w Bydgoszczy. Śmierć p... 26.08.10, 14:10
      Z polską piłką jest jak ze starą ruderą - do pewnego momentu można łatać dach,
      zabijać okna dyktą i myć się w wodzie z baniaka. Ale któregoś dnia będzie
      trzeba wszystko wyburzyć i postawić od nowa. Ten dzień nadchodzi. Wyburzanie
      zacznie się pierwszego dnia po zakończeniu Euro 2012 od PZPN i pójdzie lawiną
      przez kluby wszystkich lig, sponsorów, kibiców aż po Kowalskiego przed
      telewizorem.
      Czego sobie i innym życzę.
    • Gość: fedi Re: W Bydgoszczy miało być święto, a jest zniszcz IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.08.10, 14:10
      Popieram goscia portalu :grave.Gdyby sady bardziej kategorycznie
      dobraly sie do wandali i za uszkodzone mienie musialby zaplacic z
      wlasnej kieszeni moze to by cos zmienilo.Dostanie rok w zawieszeniu
      i tak bedzie robil to samo.Tacy ludzie musza odczuc to
      finansowo.Kiedys chodzilem na kazdy mecz z dziecmi i calymi
      rodzinami.Dzisiaj jest strach ze jakas butelka spadnie na glowe
      itd.Wtej chwili na stadiony przychodzi okolo 5-6 tysiecy kibicow a
      mogloby przyjsc tyle ile pomiesci stadion.Pozdrawiam wszystkich
      uczciwych zwolennikow pilki w Bydgoszczy.
    • pracownikxyz Polską piłkę należy zlikwidować i zacząć od zera 26.08.10, 14:10
      Futbol w Polsce służy tylko cwaniakom z góry i bandytom z dołu. Nie ma w nim
      miejsca dla zwykłych ludzi. Nie ma czego właściwie ratować. Zaraz po Euro 2012,
      pierwszego dnia należy ZLIKWIDOWAĆ PZPN i olewając FIFA zacząć od zera. FIFA się
      pogodzi w końcu (kasa musi płynąć), a jest szansa zorganizowanie czegoś
      porządnego na miejsce tego postPRLowskiego i quasi-mafijnego tworu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka