Gość: Łolt IP: *.chello.pl 29.09.10, 10:20 hahaha- jasne tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ghd Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 10:20 300 mln zł za trzy sezony, a obecny wynosi 360 mln zł kolejny ma wynośić ok.450 mln zł. To jaka to pokaźna kwota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: *.chello.pl 29.09.10, 10:32 przecież to jest przetarg z otwieraniem kopert i do tego chyba canal + jako obecny właściciel praw ma możliwość wyrównać najwyższą ofertę (ale tu się mogę mylić). Tak czy inaczej to że jakaś stacja deklaruje kwotę to nic nie znaczy. Poza tym przecież orange sport to raczej taka śmieszna stacja jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad_spieprzajacy no właśnie - w kopertach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 13:28 Ale najważniejsze będą te "koperty", które będą przekazane dyskretnie odpowiednim osobom. Odpowiedz Link Zgłoś
pissonpis czy ktoś ogląda mecze 'Ekstraklasy' 29.09.10, 10:56 czy ktoś ogląda mecze 'Ekstraklasy' badziewie, a do tego ustawione mecze Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Ogląda. 29.09.10, 11:49 Nie jest to poziom Premier League, ale nie brakuje meczów na poziomie Serie A czy Ligue 1. Canal + robi w każdy ligowy weekend znakomitą robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilthanas Re: Ogląda. IP: *.synerway.pl 29.09.10, 13:00 Canal+ Sport to najbardziej profesjonalna stacja wsrod polskich stacji sportowych. Robote robi dobra, ale wolalbym zeby zamiast szmatlawej ligi polskiej dawali wiecej meczy Premiership czy Serie A. Mnie ta wiadomosc w kazdym razie ucieszyla. Wiecej miejsca na antenie na porzadne mecze bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vero Re: Ogląda. IP: *.nplay.net.pl 29.09.10, 14:06 No ja też wolałbym żeby ta śmieszna podwórkowa liga zniknęła z C+ i zamiast tego było więcej piłki angielskiej czy hiszpańskiej. Polska liga powinna być na oddzielnym kanale; kto będzie chciał to oglądać niech płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Ogląda. 29.09.10, 14:37 A ktoś Ci każe oglądać i płacić? Kup se Sky i będziesz miał do wyrzygania ligi angielskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq dobrze gadacie 29.09.10, 16:25 najlepsze z polskiej piłki w c+ są panowie komentatorzy plus studio i oprawa programu i ewentualnie kibice na nowym stadionie. cała reszta, zwłaszcza czysto piłkarska to syf z gilem popychany amatorszczyzną. nie wiem po co c+ pokazuje powtórki z takich fantastycznych meczów jak bełchatów lechia czy inne wynalazki. kto to ogląda, jak to nawet na żywo nie jest??? wypad z żużlem i polską ligą a dać więcej meczów premiership czy innej hiszpańskiej i będzie git Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erf Re: czy ktoś ogląda mecze 'Ekstraklasy' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 13:34 > czy ktoś ogląda mecze 'Ekstraklasy' > > badziewie, a do tego ustawione mecze Błagam... wywalcie to g... z Cyfry bo przez ten badziew nie idzie oglądać normalnych meczy w południe tylko wszystko przesuwają na wieczór. Polska liga - bieganina pokurczy nie potrafiących kopnąc celnie piłki. i komu to się podoba? Chyba tylko plemiennym watażkom co to nie przeszkadzałoby jakby tam zupełni abnegaci piłkarscy biegali byle by to byli abnegaci dumnie reprezentyjący konkretna wioskę czy klan. Na miejscu pzpn wprowadziłbym ustawę kominową dla zarobków piłkarzy. Obcokrajowcy by tu nie przyjeżdżali a miejscowi mieliby jakis kij i marchwę - jak najlepsza gra za potencjalny wyjazd. tylko co z tego jak już teraz to oni grać moga co najwyżej w bierki na ławce bundesligi poza takim Błaszczykowskim moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orety Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 11:24 moze jeszcze Basałaj będzie komentował? - LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszech Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: *.chello.pl 29.09.10, 12:07 przecież komentuje!?! to żeś się wypowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 10:22 jak mozna sie powolywac na takie zrodlo jak FAKT??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: 212.160.172.* 29.09.10, 10:29 Oby to była prawda, nie chcę tego gówna oglądać w c+. Wystarczy mi angielska, hiszpańska, włoska, francuska i NBA :) Odpowiedz Link Zgłoś
plosiak Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? 29.09.10, 10:37 To samo pomyślałem :) Trzymam kciuki za konkurencję, bo wolę oglądać piłkę nożną w Premier League czy Primera Division niż rodzimy produkt piłkopodobny. Zwolni się trochę miejsca, więc może jakaś dodatkowa powtórka z NBA w sobotę czy niedzielę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KoSSe Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: 87.205.144.* 29.09.10, 10:30 tylko czy będą tak ładnie pokazywali tą naszą cienką ligę jak C+ Czasem się dziwie jak oni to robią ze z byle jakiego meczu robią widowisko które chce się oglądać 10 kamer dobry komentarz a np mecze w tvp, polsacie są tak nudno pokazywane że chce sie wyjść z kina i ja wychodzę Odpowiedz Link Zgłoś
jordanbull Pikno naszy kopany piłki..... 29.09.10, 11:10 Bo jak kto jezd profesjonalistom to nawet relacyja ze sracza bydzie łatrakcyjno! A ja żal byde mioł wielgaśny jak nie bedzie polskiej kopanej w C+, bo lubiem se czesem przełonczyć z ligi angielskiej na polskom. Mam wtedy wielkom strawe duchowom bo nasze orły grajo prawdziwie z gracyją a nie na rympoł, byle szybci jak te chamy angliki czy inne żabojady! Nasze chopoki, jak zauważyłem, łoni mocno szanujo piłke, delikatnie kopio, do najbliższego. To bardzo rezolutno taktyka uskuteczniona jezd, najsampierw trza przyjońć do nóżki i słusznie bo to sama elegancja, potem niespieszny proces myślowy - co dali, pośpiech jak wiadomo przy sraczce dobry alebo pcheł łapaniu, rozglądnąć sie po placu, odróżnić koszulki, któren to nasz, któren jeich i potem kopnąć ale nie jak jaki bezmyślny angielski kark na 50 metrów ino z gracyją i powaga bo my są poważny naród i kurtularny! To jezd prawdziwe pikno kopany piłki! A nie latać po boisku jakby im soli na ogony nasypoł! I kopać bez opamientania i zastanowienia! Co to kurnia, hokej na lodowisku, że co dziesionty ino wie kaj kronżek jezd!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuda Re: Pikno naszy kopany piłki..... IP: *.chello.pl 29.09.10, 12:15 mieszasz dialekty... Odpowiedz Link Zgłoś
jordanbull E tam! 29.09.10, 13:27 A gdzieżesz Ty uwidzioł cóś takiego!? Ni mosz racyi, to nie mieszanie dialektów ino czysty postmodernizm. Zraszto prawdziwe mieszanie dialektyk łobserwujem na boisku piłkarskim u polskich kopaczy. Chopcy tak pomieszali Marksa i Hegla z Grekami, że nijak im nie wychodzi w futbolówke synsownie trafiać! Odpowiedz Link Zgłoś
balajanek Re: Pikno naszy kopany piłki..... 29.09.10, 12:26 @jordanbull piknie gadosz 10/10 W temacie pytanie:za co ta kasa? Najlepiej dla naszej piłki by było gdyby zero transmisji było.Myślę,że może (ale nie jestem pewien) kopacze opamiętaliby się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madefake Re: Pikno naszy kopany piłki..... IP: *.chello.pl 29.09.10, 13:21 jordanbull mocie racye:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheshire Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 10:47 przecież ta niby tv nie ma ludzi do tego. Canal+ ma zgraną i doswiadczoną ekipę, ktora umie naszą ligę pokazać naprawdę atrakcyjnie a w Orange jest tylko grupka nieopierzonych młokosów. Chyba porywają się z motyką na słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: 91.209.116.* 29.09.10, 10:49 Mam Canal+ ale wolę patrzeć w sufit niż oglądać nasz nędzną "ekstraklasę", w której "piłkarze" na kacu potykają się o własne nogi a celne podanie czy strzał jest wielkim wydarzeniem, po którym od razu obwołują kogoś wielką gwiazdą. Oglądam więc tylko ligę hiszpańską, angielską i czasem włoską. Ale nie o tym chciałem napisać. "Faworytem jest stacja Orange Sport, która zaproponowała 300 milionów złotych za najbliższe trzy sezony". "Czy Canal+ będzie w stanie przebić ofertę Orange Sport? Nie jest to niemożliwe. Za telewizyjne prawa do pokazywania polskiej Ekstraklasy od sezonu 2008/09 do 2010/11 stacja zapłaciła 101,5 mln euro, czyli w okolicach 400 milionów złotych." Czy tylko ja tu potrafię liczyć czy może mi się źle wydaje? Z powyższego wynika, że Orange proponuje 100mln złotych za sezon a Canal+ ok. 133ml za sezon. Na moje oko oferta Canal+ jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 12:26 Te 133mln za sezon w poprzednim przetargu to nie była samodzielna oferta C+ tylko razem z Orange. I udział Orange był w tej kwocie bardzo znaczny. Sam C+ może nie podołać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: 212.160.188.* 29.09.10, 10:50 oby nie bo poziom komentowania na Orange jest fatalny..... nudny i pozbawiony jakichkolwoiek emocji czy humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? 29.09.10, 12:11 Do tego jakość obrazu jest poniżej krytyki. W C= choć można a dość przyzwoitym HD zobaczyć, a to już duży plus, bo widać piłkę, a nie białą plamę na tle rozmazanej zielonej plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katgraf Jaka to extraklasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 10:56 Jestem abonentem Cyfry+ i cieszy mnie fakt, że firma ta zaoszczędzi kupę kasy. Transmisje tego badziewia ligowego a szczególnie komentarze po kolejce ligi wywołują pusty śmiech. Ciekawsza by była liga portugalska albo każda inna. Pozdrawiam tym samym wszystkich polskich kopaczy (nie mylić z piłkarzami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: *.escom.net.pl 29.09.10, 10:59 Nie rozumiem artykulu. Skoro Telekomunikacja Polska (bo to sie kryje pod nazwa Orange) oferuje 300 mln PLN za trzy sezony a C+ zaoferowalo juz 3 lata temu 400 mln PLN za trzy sezony, to DLACZEGO AUTOR ARYTKULU WSKAZUJE NA TPSA JAKO FAWORYTA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal.pl Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 11:03 yyyyy sory ale jakim desperatem trzeba być żeby oglądać polską piłke ligową O_o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: 150.254.166.* 29.09.10, 11:09 Przecież to jakieś głupoty. Jeśli C+ zapłacił w poprzednim przetargu za 3 sezony 400 mln zł, teraz kiedy zbliża się Euro2012, będą większe stadiony. wzrośnie zainteresowanie piłką, kluby stają się coraz bogatsze, faworytem ma być Orange Sport które daję 30% mniej???? Jak już coś drukujecie newsa z gazety której IQ redaktorów, tylko nieznacznie przewyższa czytelników, to chociaż dajcie jakieś swoje przemyślenia, bo wielu odbiorców C+ czy Orange Sport może mieć koszmary nocne, gdy się im przyśni redaktor Święcicki z Orange Sport próbujący komentować mecz jego drużyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrfx Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? 29.09.10, 11:33 Chyba Ci się kilka rzeczy pomyliło, np. cyrk z piłką nożną, kopaczo-biegacze z piłkarzami, gangsterzy z działaczami i swołocz z kibicami. To zjawisko zwane "ekstraklasa" przecież nie ma nic wspólnego ze sportem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: 150.254.166.* 29.09.10, 12:20 Wiem jaka jest polska piłka, mimo wszystko mam wrażenie że jest coraz lepiej, choć do normalności niestety jeszcze daleko. Masz jakiś pomysł, poza zaoraniem całego interesu na dwa lata przed Euro? Odpowiedz Link Zgłoś
mrfx Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? 29.09.10, 13:36 Wg mnie powinno się to właśnie "zaorać" i zacząć od nowa. Orliki już mamy ;) FIFA/UEFA też nie jest dużo lepsza od PZPN - też mają na koncie afery korupcyjne, ustawianie meczy, do tego wątpliwe zasady organizacji mistrzostw, hazard itd. Miejsca na sport w tym biznesie coraz mniej jest. Jakbym był premierem to bym im podziękował za współpracę 2 tygodnie przed Euro2012 i w ten sposób odwdzieczył sie za dotychczasowe grozby przeniesienia mistrzostw do innego kraju. Ciekawe czy w tydzien zdazyliby przeniesc je do Niemiec. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: 150.254.166.* 29.09.10, 14:13 Mam mieszane uczucia, bo z jednej strony mam wrażenie że jest mniej przekrętów na tym najwyższym poziomie w ekstraklasie, tam gdzie działają prężnie media, tam też i sędziowie się boją i chyba nie biorą (często są słabi, ale chyba po prostu słabi), z drugiej strony słyszałem od znajomych, że nawet na poziomie dzieci w wieku 10-11 (o zgrozo) sędziowie kręcą wałki - opowiadali o turnieju we Wrocławiu w zeszłym roku gdzie sędzia nawet za bardzo nie krył że pomaga jednej z drużyn (na pytanie rodziców odpowiedział "i co mi kur.. zrobicie") - tam główną nagrodą był wyjazd na turniej jeśli dobrze pamiętam do Austrii :( - jak takie rzeczy słyszę to tylko atomówka - no ale stety, niestety mamy to Euro - szansę na promocję, jakiej nie mieliśmy, i częściowo na przesunięcie się bardziej w kierunku Zachodu (szeroko rozumianego) także w świadomości tamtych krajów Odpowiedz Link Zgłoś
fredaster Ekstraklasa trafi do Orange Sport? 29.09.10, 11:22 Primo. Poprzedni przetarg wygrał Canal+ wspólnie z Orange Sport! Oferta cenowa była wspólna... większą część wykładał C+. Widać dziennikarzyna z Faktu i kopiująca osoba z GW nie zadają sobie trudu zdobywania wiedzy... Secundo. Ekstraklasa sama głośno mówi, że chce z każdym przetargiem więcej... nawet dużo więcej niż poprzednio. Suma= Śmiech na sali za taki artykuł :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batah Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: *.chello.pl 29.09.10, 12:10 Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-Klubie.pl Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: *.echostar.pl 29.09.10, 11:23 w-Klubie.pl nowy serwis dla Kibiców i Zawodników. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZG Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: 80.50.165.* 29.09.10, 11:23 Basałaj to już chyba pracował w każdej TV i to na wysokim stanowisku... Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany-olowek-jest-moj Za co tyle kasy??? 29.09.10, 11:42 Tyle kasy za szmaciarski produkt. Nieźle porąbało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marqiz Re: Za co tyle kasy??? IP: *.icpnet.pl 29.09.10, 11:56 Skoro płacą to znaczy, że im się to opłaca :) Jak jestem w domu zawsze obejrzę meczyk. W sumie jak się jakiemuś klubowi kibicuje to chociażby nie wiem jak marny był poziom widowiska to emocje i tak będą :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i koniec Re: Za co tyle kasy??? IP: *.chello.pl 29.09.10, 12:13 i to jest właściwy punkt widzenia o to w tym chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Dziwię się że sa jeszcze frajerzy chcący płacić za 29.09.10, 11:46 transmisje z takiego badziewia jakim sa mecze tak zwanej ekstraklasy i tym samym łozyc na utrzymanie Kręciny, Laty i pozostałych leśnych dziadów z ZG PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Kompromitujesz się. 29.09.10, 11:58 PZPN zarabia na reprezentacji, a nie piłce ligowej. O spółce akcyjnej o nazwie Ekstraklasa słyszałeś? Argumentu "nie oglądam, bo ktoś na tym zarobi" jest idiotyczny. Jeśli nie chcesz robić z gęby cholewy - nie oglądąj repry. Nie oglądaj również Ligi Mistrzów - przecież i UEFA łoży na PZPN. Mundial też odpuść, inaczej będziesz niekonsekwentny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toro Ja jestem konsekwentny IP: 83.238.103.* 29.09.10, 12:46 odkąd wiem że Jaga która kupowała 10 lat temu mecze w 3 lidze - a dziś jest na szczycie - oglądam tylko lige hiszpańską, mecze jednego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Ja jestem konsekwentny 29.09.10, 12:57 No widzisz Jaga swoje odpokutowała i teraz grają zupełnie inni ludzie, kto inny zarządza klubem. Dobrze, że we Włoszech nie ma korupcji, czy innych krajach, bo to tylko Polska kombinowała w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ja jestem konsekwentny 29.09.10, 20:08 Nie słyszałeś o żadnej aferze korupcyjnej w lidze hiszpańskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi popieram cie w 100 % ! gostek siedz w domu i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 13:41 w szachy graj jak ci sie liga nie podoba ! Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Ekstraklasa trafi do Orange Sport? 29.09.10, 11:46 Wstrząsające to to nie jest, zważywszy, że na cyfrze jest i orange sport:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 11:57 Juz niedlugo nie bedzie ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport? 29.09.10, 12:15 Jak wygra Orange, to zabiorą ten kanał, chyba nie sądzisz, iż pozostawią go u konkurencji? Chyba po to będą chcieli wygrać przetarg, żeby dzięki lidze przyciągnąć abonentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi zabiora? i swoja platforme zaloza? 4 w Polsce? mys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 13:42 mysl czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: zabiora? i swoja platforme zaloza? 4 w Polsce 29.09.10, 14:27 To Ty myśl, bo TP już swoją platformę ma, narazie mizerną, ale one jest. Na rynku są obecne Polsat Cyfrowy, Cyfra+, N i Orange! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Gdzie kupię IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.09.10, 16:05 platformę Orange Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Gdzie kupię 29.09.10, 16:20 W salonach TP. Wyobraź sobie, że nawet podnajmują kilka transponderów na HB i w dodatku ostatnio nawiązali współpracę z N i część kanałów enka będzie pobierała z transpondera N, dodali ich kodowanie do swojego. Wyobraź sobie, że TVP HD nadają osobno ze swojego transpondera, kolejne kopie ma Cyfra i N! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede w orange zabojady i w C+ żabojady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 17:58 nawet na prezesowskich fotelach karuzela znajomych francuskich nazwisk i z tej i z tej strony , zaba żaby nie zje . A orange i TP są w grupie France Telekom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klindt przestancie pi.przyć o platformie, proszę! IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 29.09.10, 22:16 Nie wprowadzajcie tematów politycznych do każdego tematu, pisuary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko76 jakby było o co się bić IP: *.tvteletronik.pl 29.09.10, 11:55 jakby było o co się bić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jak w Polsce powstaje news ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 11:58 Jak w Polsce powstaje news ? Szmatławiec (wybiórcza) powiela coś co nawet na miano szmatławca nie zasługuje (fakt) i mamy news dnia. IMHO skoro można oglądać największe światowe ligi w c+ to nie wiem po co sobie zawracać głowę czymś co nawet na miano piłki nożnej nie zasługuje ? Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as na 225 meczy 10-15 jest godnych mojego oka IP: *.globalconnect.pl 29.09.10, 12:09 do 4 ma prawo niekodowane TVP zostaje jeszcze 6 meczy do obejrzenia w internecie.Sądze ze Lech czy Jagiellońa jakby sami sprzedawali prawa to by więcej zyskał . kogo obchodzi bytom czy chorzów lub cracovia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita czyli jestes zwyklym piknikiem ktory kibicuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 13:44 tym ktorzy sa aktualnie na topie !! Byles kiedys na meczu? czy siedzisz w domu i ogladasz Boltony i inne Palerma nie czujac wiezi z zadnym z tych klubow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek ze wsi opole Re: czyli jestes zwyklym piknikiem ktory kibicuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 18:08 wyobraź sobie pyro, że niektórzy chcą po prostu oglądnąć kawał dobrego futbolu i nie potrzebują to tego więzi z szmaciankowymi klubami polskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
greeks Ten "produkt" nadaje się co najwyżej do.. 29.09.10, 12:08 ...TV Mango albo ITV czy coś w tym guście Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko W żadnej :P 29.09.10, 12:08 Dlaczego w ankiecie nie ma takiej odpowiedzi? :) Oby w Orange Sport. Niech się C+ skupi na tym co ma najlepsze, więcej transmisji HD z ligi hiszpańskiej i innych, do tego GP na żużlu. Nasza liga tylko zawala im miejsce w programie. Odpowiedz Link Zgłoś
dellik Re: W żadnej :P 29.09.10, 12:17 Też brakowało mi czwartej odpowiedzi w tej sondzie. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: W żadnej :P 29.09.10, 12:23 Tylko weź pod uwagę, że jakiś odsetek abonentów ma C+ tylko dla ligi w tym ja. Jeśli ligi nie będzie, to odejdą. Niech będzie choć 10% abonentów C+, to są to duże pieniądze, które teraz są, a których nie będzie. Nie obchodzi mnie liga hiszpańska, włoska, czy francuska, jedynie OE i GP na żużlu. Gdy tego zabraknie, to i mnie w gronie abonentów również. Wbrew opinii niektórych (zapewne niektórzy nawet żadnego meczu w C+ na oczy nie widzieli), OE jest produktem sztandarowym C+, to dzięki temu kanałowi jakoś ta liga się rozwija, to oni praktycznie jako pierwsi rozpoczęli transmisje meczów na szerszą skalę i gdy tejże ligi zabraknie, to od razu ilość abonentów się zmniejszy, czyli nie mogą do tego dopuścić. Zbyt dużo mają włożonej kasy aby se pozwolić na stratę ligi. Co oni zrobią z tymi wozami transmisyjnymi, kamerami itd.? Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: W żadnej :P 29.09.10, 13:41 To fakt, ale może jak te 10% odejdzie, a oni nie zapłacą za ligę, to wyjdzie im na zero :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi masz racje- 60% abonentow placi kase dla OE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 13:48 byly kiedys takie badania na forum canal+ podane ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislak Re: W żadnej IP: *.1-1.cable.virginmedia.com 29.09.10, 16:26 Dokladnie, mam tak samo. Nazywa sie to przejaskrawiony patriotyzm lokalny i bardzo mi z tym dobrze :) Dla tych co psiocza , ze takie straszne pieniadze chce ekstraklasa. Za lige francuska ten sam canal plus placi na bide jakies 30 razy wieksza kase i wszystkim jakos pasuje . Ja wiem ze Polska to nie Francja ale ... zaden wskaznik ekonomiczny nie warunkuje takiej dyproporcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan za co tyle kasy ? za nieudaczników ? łamagi ? IP: *.ip.netia.com.pl 29.09.10, 12:13 żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr trololo Ekstraklasa trafi do Orange Sport? IP: 77.79.228.* 29.09.10, 12:18 Dajcie jeszcze archiwa z kontrowersji plus relacje z procesów oraz ustawek między klubami wiem wiem wyjdzie kanał poświęcony KSW i MMA ale co tam ludzi to kręci a same mecze no cóż bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Ekstraklasa trafi do Orange Sport :)))))))))) IP: *.chello.pl 29.09.10, 12:21 Huuuuuuuuuura! Odpowiedz Link Zgłoś