iguana_ms 07.12.10, 08:24 ...co było bez sensu...:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.12.10, 08:36 zczubapl juz od ładnych paru miesięcy zjada własny ogon. zazwyczaj nie komentuję waszych artykułów, ale do portalu z przed chocby dwóch lat, to wam brakuje dużo. rozmieniacie się na drobne takimi wstawkami. to jest jakaś siódma woda po kisielu po "za chwilę dalszy ciąg programu?" w tym żarcie nie ma nawet odrobiny klasy. takie śmieci to może pisac każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: 87.204.21.* 07.12.10, 08:45 good one :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 08:57 sie nasmialem...w polowie wylaczylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 09:50 @olo to nie czytaj, bedziesz pol zdrowszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 11:34 dobre mega! =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.toya.net.pl 07.12.10, 11:42 Po prostu targetem z czuba jest juz teraz grupa w przedziale wiekowym 10 - 16 lat, niedługo będą zarty o bekaniu, puszczaniu bąków lub "whazzza" w wydaniu dla ubogich intelektem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milan Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 11:49 Ja osobiście poczułem się urażony tekstem: "zimowa agroturystyka" co ten frajer myśli, że na prowincje przyjechał? Jest profesjonalistą więc powinien zawsze dawać z siebie wszystko. W sumie "kiedyś byłaś młodą dziw*ą, teraz jesteś starą damą" :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: unknown 07.12.10, 11:58 mm: Zgadza się, chyba ostatnio target się zmienił.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: 217.17.42.* 07.12.10, 12:08 Ludzie, pier*** farmazony! Wywiad genialny! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo.n Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 12:08 hahaha zczuba jak zwykle na poziomie :D ciotkom sie to nie podoba to na onet albo wp lećcie poczytać. matolstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigos Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.173.6.126.tesatnet.pl 07.12.10, 12:09 I chyba ludzie to tworzący się zmienili na studenciaków. Kiedyś Pękacki z Mikołajczykiem mieli dobre pomysły, które wymagały jednak nakładu pracy.; Teraz byle g.wno wrzuca się i niech żyje. Ten Del Piero to kalka tego głupkowatego Del Neriego z zeszłego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
hirvonen Re: Del Piero o meczu z Lechem 07.12.10, 12:11 "Ja osobiście poczułem się urażony tekstem: "zimowa agroturystyka" co ten frajer myśli, że na prowincje przyjechał? Jest profesjonalistą więc powinien zawsze dawać z siebie wszystko. W sumie "kiedyś byłaś młodą dziw*ą, teraz jesteś starą damą" :]" idz sie poskarz mamie:) to jest fake czowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: 95.108.49.* 07.12.10, 12:17 10/10 ajlaw "Z czuba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milan Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 12:19 No przecież wiem że to fake :] widzę Ty się bardziej wczułeś :) a tak serio to już niczego lepszego się nie spodziewam, filmik, schemat i cały czas to samo tylko z innym ryjem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.gv.shawcable.net 07.12.10, 12:19 Niech nie pierniczy ..tylko zdejmie "czapke" z glowy przed Lechem!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @Bigos Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.icpnet.pl 07.12.10, 12:20 co ty p#$#$#$? Pekacki z Mikolajczykiem? Przeciez oni zawsze pisali tylko relacje na zywo! Odpowiedz Link Zgłoś
simpson85 Re: Del Piero o meczu z Lechem 07.12.10, 12:23 Jezu ludzie... ile można? Za przeproszeniem brandzlujecie się tym Juve i tym awansem jak gdyby pana Boga za nogi złapali... a będzie dobrze jak Lech utrzyma się w lidze, nie rozpadnie mu się drużyna i może coś ugra na wiosnę... Masowa histeryczna radość po awansie nad (nie ukrywajmy) słabym i będącym cieniem dawnego Juve przypomina mi radosne achy i ochy, tak typowo polskie co nic nieznaczące. Wygrana Wisły z Barcą? Tylko, że wcześniej krakusy zostały rozjechane, a to co pokazali przy Panathinaikosie wybitnie świadczy o naszym futbolu. Wygrana swego czasu reprezentacji z Włochami? Tylko z którym składem... Wygrana, fantastyczna przyznaję, z Portugalią? Każdy potem oglądał ME... Przestańcie się zachwycać kwiatkami, które wyrastają przypadkowo na gnoju... uwielbiam zczuba.pl, ale przeginacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fas Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.parp.gov.pl / 10.10.2.* 07.12.10, 12:24 Matko Boska Częstohoska, ale wy macie problemy w życiu :) przecież TO OCZYWISTE, że zczuba skończyło się na Kill 'em all. Tak się niestety paskudnie dla malkontentów składa, że mimo wielu lat istnienia na karku, zczuba nadal potrafi zabłysnąć niejedną perełką. Może te filmiki z podkładanym tekstem, to nie, ale poligon? ZAWSZE klasa, palce lizać. A i często inne rzeczy dają radę. Co wy, płacicie za to, że macie takie wygórowane wymagania? Zapraszam na weszło, tam niedługo będzie trzeba płacić i będziecie mogli sobie wymagać wysokiego poziomu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.7-2.cable.virginmedia.com 07.12.10, 12:24 tym razem fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.aster.pl 07.12.10, 12:26 @olo !00% zgadzam się z przedmówcą... żartem to bym tego nie nazwał.. chyba średnia wieku w redakcji spada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fas Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.parp.gov.pl / 10.10.2.* 07.12.10, 12:32 o, heheh, simpson85, nie zauważyłem jak pisałeś, a udało Ci się przebić wszystkich poprzednich malkontentów :) Twoja wypowiedź jest oczywiście tak bardzo "niepolska", zachodnia i nowoczesna. Zupełnie nie ma nic wspólnego z typowym polskim marudzeniem, że jeżeli się coś udaje, to nie dlatego, że się udaje, a dlatego że innym nie udaje się jeszcze bardziej. Oczywiście, sukces Lecha, to tylko efekt słabości Juve, M.City i Salzburga. Sukcesy Justyny Kowalczyk nie istniałyby, gdyby nie słaba dyspozycja Marit Bjoergen. Adam Małysz przez lata miał fantastyczne wyniki tylko ze względu na to, że wypadał dobrze na tle pozostałych - słabo skaczących. Polscy siatkarze jedyne porządne wyniki osiagali tylko w wyniku zniżki formy ich przeciwników. Mistrzostwo Europy? Powinno się nazywać Mistrzostwo Looserów. A tak w ogóle, jedynym Polakiem, który cokolwiek osiągnął w historii jakichkolwiek polskich osiągnięć, był Jan z Kolna, który odkrył amerykę przed Kolumbem. Tyle, że i tak to się nie liczy, bo i tak Wikingowie byli pierwsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bird of paradise Re: Del Piero o meczu z Lechem IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 12:56 albo ja sie starzeje, albo do zalogi z czuba trafili bardzo mlodzi ludzi, albo... to mnie w ogole nie smieszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
simpson85 Re: Del Piero o meczu z Lechem 07.12.10, 13:08 Problemy czytania ze zrozumieniem w narodzie są gorsze niż problemy ZUSu, KRUSu czy czego innego. Fas, przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, jeszcze raz, potem sprawdź sobie rankingi FIFA dotyczące reprezentacji i UEFA dotyczące klubów i ligi, a potem poczekaj z odpowiedzią na koniec sezonu. Jeśli nie będę miał racji, mogę wysłać ci skrzynkę piwa na wskazany adres. Ale będzie tak jak mówię, bo zawsze tak jest i zawsze mi się sprawdza. A po "wielkiej Wiśle w LM" (przypominam Pana i www.wislaportal.pl/news.php?id=5786) jakikolwiek zapał, do jakiejkolwiek polskie drużyny zniknął u mnie na amen. Czytajmy ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś