Dodaj do ulubionych

Bundesliga. Borussia podejmuje Werder - dwóch P...

IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.10, 18:57
"Należy podkreślić, że reprezentant Turcji mógł wykonywać stały fragment gry dzięki Łukaszowi Piszczkowi - to jego ofensywne wejście sprokurowało faul 18 metrów od bramki Wiesego."

Co ty nie powiesz? Poprostu powinni mu zaliczyć asyste! No był oprostu pół-strzelcem tego gola! Wybudować mu pomnik!!! No popsrotu geniusz! Coś takiego...........Tusk napisze depesze żeby mu zaliczyli za ten faul asyste! Polska jest wielka. Materiał z tego faulu i gola powinni wpisać na dziedzistwo UNESCO i dumnie podpisać POLAND! POLSKA! POLISH!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: HH Nie podniecajcie się tak tymi polaczkami w BD IP: *.silesiamultimedia.com.pl 11.12.10, 19:05
      oni tam są głównie tłem i rezerwowymi.
      • Gość: pipek Re: Nie podniecajcie się tak tymi polaczkami w BD IP: *.toya.net.pl 11.12.10, 20:06
        ty nawet piłek nie podajesz
      • Gość: Będziemy Re: Nie podniecajcie się tak tymi polaczkami w BD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 20:36
        Będziemy się nimi podniecać zabronisz? To są POLACY, a ja każdemu z POLSKI życzę jak najlepiej...
        • Gość: znaczy tym znaczy tym co emigrowali za chlebem za granicę też IP: *.toya.net.pl 11.12.10, 22:25
          ? :)

Bo jak wszystkim to nie tylko piłkarzom ma się rozumieć?
      • Gość: kamil Re: Nie podniecajcie się tak tymi polaczkami w BD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 22:25
        człowiek oglądający głównie szachy wypowiada się na temat informacji piłkarskiej..paranoja.
      • Gość: asdf Lewy nie zmienił toru lotu piłki - gol Kagawy. IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 08:11
        Lewy nie zmienił toru lotu piłki - gol Kagawy.
    • Gość: henio Bundesliga. Borussia podejmuje Werder - dwóch P... IP: *.pool.mediaWays.net 11.12.10, 19:13
      BOOOOOOOOOOOOORUSSIA,BOOOOOOOOOOOOOOOOOOORUSSIA !!!!!!!!!!!!
      • Gość: Casparus Re: Bundesliga. Borussia podejmuje Werder - dwóch IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.10, 19:49
        Tylko Werder!!!
        • Gość: yqw Re: Bundesliga. Borussia podejmuje Werder - dwóch IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.10, 20:12
          I co myślicie że jak piszecie tylko werder itd, to jesteście kibicami? Nie udawajcie nich, nie jesteście i nigdy nie bedziecie prawdziwymi kibicami np. Werderu. Wy potraficie tylko oglądać mecze więcej nic. Brzydze sie wami.
          • Gość: juko Re: Bundesliga. Borussia podejmuje Werder - dwóch IP: *.tktelekom.pl 12.12.10, 00:52
            Sam sobą się brzydzisz oraz śmierdzisz.Każdy ma prawo kibicować komu chce śmierdzielu.
    • Gość: greg gol lewego? IP: *.icpnet.pl 11.12.10, 20:09
      Lewy w akcji Kuby i przy strzale Kagawy był na podwójnym spalonym...
    • Gość: autor bautor Re: Bundesliga. Borussia podejmuje Werder - dwóch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 20:09
      Czekamy na wideo :)
    • koronana1 To juz prawie dwie asysty... 11.12.10, 20:16
      Człowieku, wiem że piszesz relację na żywo ale opamietaj się!!!

Po szczale Kuby bamkarz odbił piłkę, to nie jest asysta! Sami tego nie liczycie w Wygraj Ligę na przykład!

Wiem, że to sa Polacy ale bez przesady...
      • Gość: ble Re: To juz prawie dwie asysty... IP: *.aster.pl 11.12.10, 20:26
        Pitolisz. To jest asysta. Spojrzyj na niemieckie gazety.
      • Gość: greg Re: To juz prawie dwie asysty... IP: *.icpnet.pl 11.12.10, 20:35
        ażeś wziął sobie autorytet: wygraj ligę...pffff...
    • Gość: ble Re: Bundesliga. Borussia podejmuje Werder - dwóch IP: *.aster.pl 11.12.10, 20:25
      Kicker zapisał gola Lewemu.
    • Gość: HA HA Re: Bundesliga. Borussia podejmuje Werder - dwóch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 20:34
      Kompleksy? Słusznie podkreślono, że faul na piszczku, bo takie ż
      rzeczy się pisze.
    • Gość: De Bill Wiadac, ze strzelil Lewy IP: *.hsd1.tx.comcast.net 11.12.10, 20:36
      www.youtube.com/watch?v=AB5vMotqGlU
      • Gość: gzesiolek Re: Wiadac, ze strzelil Lewy IP: *.ksi-system.net 11.12.10, 20:45
        Jesli by uznali ze strzelil Lewy musieliby gwizdnac spalonego i Lewy wyrosl by na tego co zmarnowal sytuacje a nie strzelil wiec moze juz lepiej zostawic juz tego goala Kagawie...
        tak czy siak cala zasluga przy bramce dla Kuby...
        • Gość: olo Re: Wiadac, ze strzelil Lewy IP: *.pools.arcor-ip.net 11.12.10, 20:50
          Lewy nie strzelil tego gola. Na stronie bundesliga.de (oficjalna strona Bundesligi) jest ona zapisana Kagawie. I slusznie. Przeciez Lewandowski nie zmienil kierunku lotu pilki. Nieco mu sie otarla o glowe, ale nie mialo to zadnego wplywu.
          • Gość: Jaca Re: Wiadac, ze strzelil Kagawa IP: *.tvk.torun.pl 12.12.10, 14:10
            Oczywiscie ze nie miał zadnego wpływu- dostal pilka po prostu, kiedy ona i tak by wpadła. Moim zdaniem to niskie ze po bramce tak sie ostentacyjnie tłukł po czerepie zeby zaznaczyc swój wątpliwy wklad. Lewy, rób swoje i znaj miejsce w szeregu.
    • Gość: rhein34 Kagawa czy Lewy IP: *.superkabel.de 11.12.10, 20:44
      a czy to wazne kto liczy sie bramka
      czyli bramka dla Dortmundu i 3 pkt
      to tyle Pozdrawiam kibicow Pilki Noznej :)
      • Gość: peter Re: Kagawa czy Lewy IP: *.internetia.net.pl 11.12.10, 22:06
        ist doch egal oder? Jasne że nie :) Ale komuś trzeba tę bramkę zapisać. Myślę, że jednak Kagawie...
      • Gość: gosciu Re: Kagawa czy Lewy IP: 94.75.121.* 12.12.10, 02:55
        no jesli Lewy już zaczyna aktorzyc, żeby mu zapisać na konto bramę, to cos czuje ze nie pogra za wiele. widac wiecej mysli o sobie a nie o druzynie
      • eurotram To może być ważniejsze niż sądzisz ;) 12.12.10, 12:48
        W końcu już na początku sezonu nie tylko w GW wyrażano opinie,że Kagawa (po okresie przygotowań przedsezonowych) zyskał pewne miejsce w składzie właśnie kosztem posadzonego na ławie Lewandowskiego.Więc Robert nie ma złudzeń,że z ławy może go zdjąć tylko odpowiednia ilość zdobytych bramek... a jeśli będą to gole zdobyte kosztem bezpośrednich rywali do miejsca w pierwszej 11-ce,to tym lepiej ;)
        • Gość: EM Re: To może być ważniejsze niż sądzisz ;) IP: *.173.31.97.tesatnet.pl 12.12.10, 14:49
          Nie ilosc bramek, tylko gra sie liczy.
    • Gość: andy3city Wg mnie gol Lewandowskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.10, 21:20
      Na youtubue jest filimik z tym golem. Wg mnie ewidentnie bramkę należy zapisać Lewandowskiego, bo zmienił kierunek lotu piłki. Mam nawet podejrzenie, że ten strzał Kagawy, mógłby być niecelny - miał rotację od bramki.
      • Gość: Qra23 Re: Wg mnie gol Lewandowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.10, 22:31
        Jeśli gol jest Lewandowskiego to od dziś wszystkie piłki które otarły się o ręce, nogi, bądź cokolwiek bramkarza trzeba zapisać jako gol samobójczy !!! PZ
      • Gość: ja nicek Re: Wg mnie gol Lewandowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 22:51
        Widziałem dokładnie:to był gol zdobyty przez Borussię
    • Gość: hehe Bundesliga. Borussia wygrywa z Werderem, kontro... IP: *.net.stream.pl 11.12.10, 21:35
      gol powinien być uznany lewemu, on zmienił lot toru piłki, także wszystko jasne..
      • 19alien63 Re: Bundesliga. Borussia wygrywa z Werderem, kont 11.12.10, 22:52
        Lewandowski nie zmienil lotu pilki.

Gość portalu: hehe napisał(a):

> gol powinien być uznany lewemu, on zmienił lot toru piłki, także wszystko jasne
        > ..
    • Gość: peter Bundesliga. Borussia wygrywa z Werderem, kontro... IP: *.internetia.net.pl 11.12.10, 22:04
      'I choć piłka otarła się jeszcze o głowę Roberta Lewandowskiego, oficjalna strona Bundesligi zaliczyła gola Japończykowski.'
      chyba tego nie rozumiem :/

A gol oczywiście dla Kagawy :)
      香川真司 rządzi :D
    • Gość: poprzeczka Bundesliga. Borussia wygrywa z Werderem, kontro... IP: *.146.50.217.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.12.10, 22:31
      na pewno nie Lewandowski - pisze wyraznie, że Lewandowski dotknął głową piłkę, ale do siatki trafiła futbolówka
    • advertum Sinus cosinus 11.12.10, 22:51
      Piłka prawie nie zmieniła toru lotu a na pewno nie miało to wpływu na zdobycie bramki. Także czekamy do kolejnego spotkania, kiedy Robert już zdobędzie bramkę w bardziej przejrzysty sposób ;-)

----
      Zalany laptop? Powiemy Ci co zrobić! :-)
    • Gość: bjj Proste Gol Kagawy, dlaczego? Bo IP: 77.242.236.* 11.12.10, 22:58
      Bundesliga mu go zapisała i nic już tego nie zmieni. Peace.
    • maz-47 Bundesliga. Borussia wygrywa z Werderem, kontro... 12.12.10, 07:43
      To gol Kagawy. Ewidentny.
      Lewandowski nie miał praktycznie żadnego wpływu. To było tylko lekkie otarcie, a piłka może o 1 - 2 st. zmieniła tor lotu. To tak jak rykoszet, jeśli piłka odbije się od obrońcy i zmyli bramkarza, to zawsze gola zapisuje się strzelającemu...
      • Gość: kibic Racja, ewidentny gol Kagawy IP: *.mysliborz.vectranet.pl 12.12.10, 09:51
        I nie wiem o co tutaj się spierać. No, ale wtedy pismaki nie miałyby o czym pisać ;p
    • Gość: maju Re: Bundesliga. Borussia podejmuje Werder - dwóch IP: *.wum.edu.pl / 10.8.8.* 12.12.10, 08:39
      ...aale o co Ci chodzi, skoro było dokladnie tak jak napisano...się chłopie nie napinaj bo Ci żyłka pęknie
    • Gość: gosc Bundesliga. Borussia wygrywa z Werderem, kontro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 09:14
      IMHO szukanie sensacji. Gol zapisany Kagawie, asysta Blaszczykowskiego i tyle w temacie.
    • Gość: Emil Bundesliga. Borussia wygrywa z Werderem, kontro... IP: 46.112.32.* 12.12.10, 10:04
      Bez względu na to Czy Lewandowski to Polak uważam,że bramka powinna być przypisana jego nazwisku,rzeczywiście piłka tak czy owak wpadła by do bramki ale ruch głową był świadomy,co innego gdyby piłka otarła się o łydkę,to byłby rykoszet,rzeczywiście Kagawa odawlił 90% roboty ale obiektywnie gol powinien zostac zapisany ostatniej osobie strzelającej czy li Robertowi, gdyby na linii stał obrońca Werderu i skierował by piłkę z ćwierć metra do bramki to z koleji on byłby strzelcem samobójczego gola w moim odczuciu to ligiczne myślenie.
      P.S A co by było gdyby Lewandowski w sobie tylko wiadomy sposób skierował piłkę nad poprzeczkę? Też sędzia uznałby gola Kagawie?
      • Gość: ad Jeśli tak by było to gol był z pozycji spalonej IP: *.toya.net.pl 12.12.10, 11:54
        I BvB wygrała tylko 1-0 :P.

Lewy był na pozycji spalonej.
      • Gość: kibic bzdury pleciesz IP: *.mysliborz.vectranet.pl 12.12.10, 16:24
        Piłka ewidentnie zmierzała w światło bramk i nic ani nikt by już nie zatrzymał przed zatrzepotaniem w siatce (za wyjątkiem Lewandowskiego). Zauważ przy okazji znawco, że Lewandowski był na ewidentnej pozycji spalonej...

> P.S A co by było gdyby Lewandowski w sobie tylko wiadomy sposób skierował piłkę
        > nad poprzeczkę? Też sędzia uznałby gola Kagawie?

spotkanie zakończyłoby się wynikiem 1-0, ot co - prosta odpowiedź na jeszcze prostsze pytanie...
    • Gość: język polski Bundesliga. Borussia wygrywa z Werderem, kontro... IP: *.xdsl.centertel.pl 12.12.10, 14:51
      A to wszystko przez to,że przestali grać piłką a zaczęli futbolówką.
    • Gość: fan gol lewego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 14:53
      A ja uwazam ze jes to gol lewego.bo ja jestem jego wiekim fanem i kropka.
      Moze chodze do gimnazium ale golym okiem widzialem jak pilka zmienila tor lotu.
      fantastyczna bramka lewego.Obytak dalej.a pozatym gdyby to nie on udezyl pilke
      to by sie tak za glowe nie lapal.cwoki jedne.
      • Gość: kibic Re: gol prawego albo i środkowego IP: *.mysliborz.vectranet.pl 12.12.10, 16:26
        Gołym okiem łaskawie racz zauważyć, że Lewandowski stał na ewidentnym spalonym, a poza tym piłka po strzale Kagawy i tak zmierzała w światło bramki. W tym waszym gimnazjum wszystkie dzieciaczki znają się tak na piłce tak jak ty ?
    • Gość: Reichsdeutscher Hahaha, Polak chcial ukrasc gola - nie udalo sie! IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.10, 16:50
      Ten wasz polaczek chcial ukrasc gola, kradziez to specjalizacja polaczków, tylko w Niemieckiej Bundesliga nie ma szans!
    • Gość: BUHAHAHAHA Bundesliga. Borussia wygrywa z Werderem, kontro... IP: *.146.194.133.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.12.10, 18:36
      Ja bym uznał gola lewemu z racji faktu że Kagawa się jeszcze nastrzela goli a lewy nie będzie miał tak dużo okazji :)
      A tak serio to nie wiem czemu tak trąbicie o tym spalonym :P
      Tacy z was znawcy :P Obejrzyjcie sobie powtórkę klatka po klatce i zobaczycie że w momencie strzału Błaszczykowskiego Lewy owszem był na spalonym ale w momencie strzału Kagawy już nie :) Tak więc jeśli uznają to Lewemu to będzie to jak najbardziej przepisowe :)
      Przypomnijcie sobie bramkę Inzaghiego z finału LM z Liverpoolem ( oczywiście zupełnie inna sytuacja) ale jeżeli zawodnik tej samej drużyny co strzelający dotknie piłkę i będzie miał z nią kontakt bramkę zalicza się jemu. Pozatym lewy zrobił ruch głową a to już jest intencja w strzeleniu bramki :P
    • Gość: skorpios Faul (...) został podyktowany na Łukaszu Piszczku. IP: *.haye.cable.virginmedia.com 12.12.10, 21:55
      biedny piszczek :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka