Gość: Edwin IP: *.sejm.gov.pl 16.12.10, 08:17 Życzę ci synku bys zagral ze stoke i puscił trzy szmaty sezonu Wiekszy bufon z Ciebie niz z tatusia "gwiazdora" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autl Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.xdsl.centertel.pl 16.12.10, 08:20 Będą z niego ludzie. Podoba mi się jego podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 09:13 "Rooney miał drugą szansę na gola - kilka minut przed meczem próbował przelobować Polaka." "Zagrać przeciwko niemu to zaszczyt - mówi Wojtek" (o van der Sarze) redaktorzy jak zwykle się przyłożyli. Rooney popykał sobie ze Szczęsnym przed rozpoczęciem meczu a w samym spotkaniu Szczęsny zagrał przeciwko Sarowi. Oklasky! Odpowiedz Link Zgłoś
michalcyprian Wojciech Szczęsny - nowy pupil GW? 16.12.10, 08:28 Jak już zamierzacie codziennie po kilka dupo-newsów publikować, to załóżcie chłopakowi oddzielny portal. Teraz będziemy śledzić jego każde wynurzenie z twittera czy jakiegoś blogu? Wsadźcie mu w tyłek mikrofon i kamerę, będziecie mogli nadawać program LIVE 24/7... Oj, Gazeto, dokąd ty zmierzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooney Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.ip.netia.com.pl 16.12.10, 08:36 tiny-url.pl/kontuzja_michala_wisniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
juszatek Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy 16.12.10, 08:40 "Rooney miał drugą szansę na gola - kilka minut przed meczem próbował przelobować Polaka." Ciekawe co robił redaktor jak w szkole były lekcje polskiego? Bo przed meczem to oni w szatniach siedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 08:42 gazeto skonczcie z tym twitterwaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz F. Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.10, 08:50 Edwin w 100% popieram Twoją wypowiedż !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.10, 08:52 DAJCIE JUŻ SOBIE SPOKÓJ Z TYM SZCZĘSNYM,JAKI KARNY ROONEYA-STRZELIŁ 5 M.OD BRAMKI NO RZECZYWISCIE "BOHATER" NASZ TEGO NIE OBRONIŁ.DZIENNIKARZYKY PRZESTAN PISAC TAKIE GŁUPOTY Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy 16.12.10, 08:56 No, no, no. Co jak co, ale gadane to ten Wojtak ma. Z całą pewnością nagadał się więcej, niż nabronił w tym meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
ssswirek1 Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy 16.12.10, 11:20 Zdecydowanie za dużo gada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: === Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: 3.1.* / 172.23.192.* 16.12.10, 11:33 Wyluzujcie ;-) Pytają go, to gada. To że gazeta to publikuje świadczy o tym, ze nie mają o czym pisać a to i tak nikogo nie zmusza do czytania. Jeśli będziecie to czytać, gazeta będzie o tym pisać jeszcze przez tydzień i co parę godzin zmieniać tytuł, żeby było więcej kliknięć ;-) Więcej luzu i dystansu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 11:54 Gadane ma po ojcu. Jak Szczęsny senior coś nieraz powie, to nie ma co zbierać :). Ma poczucie humoru ala Wojewódzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 09:16 ło matko bosko czenstohosko... jaki fajter nam rośnie. Runeja juz zdominował tak że ten zapomniał jak sie piłke kopie. Runej bal sie z dyński pociągnąć w obawie przed zemstą srogiego męża znad Wisły. Pewnie postraszył go tatusiem v.d Sara chciał ośmieszyć... no ludzie... Korciło go żeby powiedzieć mu "tatuś"... Tatuś to mu powinien do rozumu przemówić ale ze tatuś ma niewiele wiecej rozumu od syna to na nic te rozmowy. pamietacie jak tatuś kiedys zamachnął się w bezsilnosci na manciniego? tak samo będzie synem. kozaczy bo głupi a jak przyjdzie co do czego to mu portki spadną ze złości i wściekłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu52 Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.w86-206.abo.wanadoo.fr 16.12.10, 09:18 wiecej pokory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.12.10, 09:23 zagrał w jednym meczu dla Arsenalu i już sodówka uderza... co to będzie później Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Czy zaczęła się telenowela Szczęsny-nieszczęsny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 09:40 Codziennie będą nas raczyć mniej lub bardziej wymyślonymi opowiastkami na jego. temat. Do pierwszego babola kiedy to ukrzyżują go na pierwszej stronie Faktu. Bramkarz jak bramkarz. Na bezrybiu i ryba. Niech zagra przynajniej tyle meczó co Kuszczak i Fabiański w roku to będziemy rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: === Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: 3.1.* / 172.23.192.* 16.12.10, 09:45 Parę osób uważa, że skoro chłopak jest pewny siebie, to już jest bufonem i uderza mu do głowy sodówka. A chłopak po prostu jest świadomy swoich umiejętności (i ograniczeń) i świadomy talentu. Trudno to przyjąć do wiadomości tym, którzy mają kompleksy. A Wojtek Szczęsny rzeczywiście ma talent w genach po ojcu i warto zauważyć, że jego pewność siebie z odrobiną inteligentnej bezczelności też jest po ojcu. Maciej Szczęsny jest akurat bardzo inteligentnym i wszechstronnym człowiekiem co wśród piłkarzy jest ewenementem. Ogromna większość polskich piłkarzy nawet nie umie się wysłowić. A co do Rooney'a - to Maciej Szczęsny powiedział o nim 4 lata temu "w jego oczach maluje się bezgraniczna tęsknota za rozumem". Jak widać niedaleko spada jabłko od jabłoni - mam na myśli Wojtka. Chłopak ma tupet, talent i inteligencję i dobrze... Niech walczy, jeszcze dużo przed nim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi_78 Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.10, 11:01 tomi_78Wczoraj na tym forum pochwaliłem go za ambicję ale teraz posunął się za daleko, tupet to tupet a chamstwo i bufonada, to chamstwo i bufonada. Sport nie polega na braku szacunku dla rywala. Nie osiągnął 1/100 tego co V.d.Sar czy Rooney, więc "tatuśku" to niech powie do Pana Macieja, który go chyba kiepsko wychowała i nie nauczył szacunku dla innych. W. Szczęsny ma 20 lat, poczyataj proszę chociażby na Wiki, co osiągnął Rooney w jego wieku, oto fragment: "Wayne Rooney (ur. 24 października 1985 w Liverpoolu) ...karierę piłkarską rozpoczynał w Evertonie, do którego szkółki piłkarskiej przeszedł w wieku 10 lat. W roku 2002 (a więc mając 17 lat - przyp. wł.) zadebiutował w pierwszej drużynie tego klubu i stał się najmłodszym strzelcem gola w Premier League. Szybko stał się podstawowym zawodnikiem swojego klubu i spędził w nim dwa sezony. Przed sezonem 2004/2005 (a więc w wieku 20 lat, czyli tyle ile ma obecnie WS - przyp. wł.) za kwotę 25,6 milionów funtów przeszedł do Manchesteru United. Z klubem tym trzy razy został mistrzem kraju, dwukrotnie zdobył Puchar Ligi oraz puchar Ligi Mistrzów. W reprezentacji Anglii zadebiutował w roku 2003 (a więc w wieku 18 lat - przyp. wł.). Wraz z nią wystąpił na Euro 2004 (a więc w wieku 19 lat - przyp. wł.), gdzie był najmłodszym zdobywcą bramki oraz zagrał w Mistrzostwach Świata w 2006 roku (a więc w wieku lat 21 - przyp. wł.)". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: === Szczęsny a Rooney IP: 3.1.* / 172.23.192.* 16.12.10, 11:14 Słuchaj, ja nie porównuję osiągnięć sportowych Rooneya i młodego Szczęsnego, bo na razie nie ma czego porównywać. Nie kwestionuję też talentu i osiągnięć Rooneya (tych piłkarskich ;-))). W tym co pisałem, chciałem powiedzieć, że: A) Młody Szczęsny to inteligentny, utalentowany i pracowity chłopak i nie szkodzi, że nadrabia pewnością siebie. Wg mnie wcale się za daleko nie posunął, nikogo nie obraził ani się nie wywyższał, ale możemy to trochę inaczej widzieć. B) Rooney, oprócz tego że jest świetnym piłkarzem, to oprócz tego jest dość ograniczonym człowiekiem, który traci panowanie nad sobą na boisku i kontrolę nad tym co robi poza boiskiem. Odnoszę się do faktów, a nie do moich opinii o nim, jeśli sledzisz jego karierę, to pewnie wiesz co mam na myśli. Dlatego nie uważam, żebym go obrażał tym co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja_mowie Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: 193.111.166.* 16.12.10, 12:52 Bardzo dobry komentarz. Podpisuję sie pod tym obiema rekami i dodatkowo nogą. Niestety jak widac po wpisach innych kibiców, nie jest w cenie bycie pewnym własnych umiejetnosci a do tego inteligentnym człowiekiem. Szczęsny senior zawsze mówił to co myślał i potrafił to ubrac w odpowiednie słowa. Narobił sobie w naszym siermieznym społeczeństwie sporo wrogów. Wojtek jak widac idzie śladami ojca w tym zakresie. Życze mu by sportowo zaszedł dużo dalej od rodzica. A ma ku temu i talent i warunki zdecydowanie lepsze niż Pan Maciej. Dodatkowo Wojtkowi życze by nie spuszczał z tonu w swoich wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Jego ojciec jest elokwenty ale troszkę inaczej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 15:22 Używa archaicznego języka i z zasady jest cynikiem ale nie wtedy kiedy wystepuje jego syn. Pamiętny debiut synka w reprezentacji. Tylko pozytuwnie teraz o kadrze Panie Macieju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2U Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: 193.111.166.* 16.12.10, 09:58 słoma z butów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t74 Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.agora.pl 16.12.10, 10:20 jesteś tak dobry jak ostatni Twój mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot spur Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.compower.pl 16.12.10, 10:34 Fantastyczny mlody czlowiek. Naprawde nie jest zle, gdy bramkarz jest bucowatym bufonem (choc mam wrazenie, ze Szczesny taki nie jest, jest tylko bardzo pewny siebie, ma gadane, ma poczucie humoru, co moze swiadczyc o zywej inteligencji). Najlepsi sportowcy MUSZA byc przekonani o swojej wyzszosci, wezcie Federera czy kierowcow Formuly 1 z ktorych niekoniecznie bije skromnosc. Przy jego talencie, ambicji, pracowitosci i nastawieniu Szczesny daleko zajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLarenka do kolegi EDWINA IP: 62.233.202.* 16.12.10, 10:44 sejm.gov.pl ???? Moze zabrałbyś sie do pracy za moje, podatnika pieniądze a nie wylewał złośliwe komentarze na formu - znasz chłopaka? charujesz tak jak on? Dlaczego źle mu życzysz? Zdrobił Ci coś? Wlaśnie takiej pewności siebie brakuje nam Polakom. Niech mlode pokolenie nie ma kompleksow i daje czadu. Junior! powodzenia, nawet jeśli będziesz grał w klubie którego nie jestem fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: === Re: do kolegi EDWINA IP: 3.1.* / 172.23.192.* 16.12.10, 10:53 Przecież to takie polskie - zgnoić tego, kto ma talent i wierzy w siebie tylko dlatego, że samemu jest się nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: === EDWIN poseł ???!!! IP: 3.1.* / 172.23.192.* 16.12.10, 10:58 RZECZYWIŚCIE !!!!! Zakompleksiony kolega "Edwin" pisze z sejmu !!! Urzędnik czy Poseł na Sejm Rzeczpospolitej? Przyznaj się, z jakiego klubu jesteś, zawistny mały człowieczku ? ;-))) Oczywiście klubu sejmowego, bo już wiemy, że nie z Arsenalu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkjlkj Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.acn.waw.pl 16.12.10, 10:58 do roboty KU**O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beret Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 11:05 Po IP widać, że piszesz z Sejmu. No tak, to wiele wyjaśnia. Już wiem, skąd tyle jadu i nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Szczesny cwaniaczek IP: 46.112.143.* 16.12.10, 12:00 Typowy cwaniaczek,nic nie osiagnal ale gada najwiecej.Jak osiagnie i bedzie na topie przez 15 lat jak vdSaar to bedzie mogl kozaczyc (chociaz dalej sloma z butow bedzie wystawac),bo jakos vdSaar,Casillas,Buffon czy Cech takich bzdur nie opowiadaja. Ale co sie dziwic,stary Szczesny mimo ze inteligentny to zwykly pajac uwazajacy sie za najmadrzejszego,dziwnym trafem w kazdym zespole w ktorym gral nikt go nie lubial.A mlody jest narazie 3 bramkarzem a wypowiada sie jak najlepszy bramkarz swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liroj Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:02 ty synku w jego wieku dawno będziesz na emeryturze,zobaczymy co pokażesz.co osiągniesz!van der sar to światowiec,a ty ledwo pajacu zagrałeś i już cwaniakujesz.pokora pokora cie może nauczy.ALE nie ten aktor!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemo2 Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy 16.12.10, 13:35 A ja ci życzę, żeby stał się cud: jakaś cegła na łeb, czy inny sopel z dachu i może wtedy potrafiłbyś przeczytać kilkanaście zdań ze zrozumieniem. A tak, niestety, pozostaniesz zwykłą parówą. Chłopak przyznaje się do tego, że gra słabiej nogami, a ty wyjeżdżasz, że jest bufonem. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemo2 Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy 16.12.10, 13:36 Powyższe było do Edwina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: Wojciech Szczęsny: Niech boss ma ból głowy IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.10, 18:32 Bardzo dobrze, ze sie przyznal do tego, iz nogami gra slabo, poniewaz bylo to widac. Ale zrobil to dopiero pozniej. Na poczatku mowil tylko, ze rooney sie wystraszyl i ze mial ochote powiedziec do van der sara "tatusiu" lub cos w tym stylu. Wybacz, ale takie stwierdzienie w kierunku VDS to nic innego jak obraza i brak szacunku tym bardziej, ze goscia nie zna... dlatego ciesze sie, ze powstrzymal sie od tego glupiego komentarza. Wg mnie mogl rowniez nie mowic o tych zamiarach. I dziwia mnie osoby, ktore mowia, iz jest to pewnosc siebie. Prosze was gdzie tutaj widzicie pewnosc siebie ?! Jezeli by mowil, ze jest gotow na gre, ze wierzy w swoje umiejetnosci.. Gdyby komentowal wlasna osobe to i owszem bylaby to pewnosc siebie... ale "tatusiu" do vds ? to chyba nie jest pewnosc siebie... Mam nadzieje, ze razem z jego osciagnieciami sportowymi, jego zachowanie sie zmieni na plus. Dudek gral regularnie w l'poolu, zdobyl z nimi LM a nigdy nie wypowiadal sie w ten sposob.. Odpowiedz Link Zgłoś