Dodaj do ulubionych

Puchar Anglii. Babel najpierw obraża, później p...

IP: *.unknown.vectranet.pl 09.01.11, 21:31
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: WHU Re: Puchar Anglii. Babel najpierw obraża, później IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 22:30
      Czy Manchester nie wstydzi się takich kibiców?
      Sądzę, że tak.
      • Gość: aczy Re: Puchar Anglii. Babel najpierw obraża, później IP: *.bb.sky.com 09.01.11, 22:34
        Czy kibic WHU nie wstydzi sie swojej druzyny?
        Sądzę, że tak.
      • Gość: Milo COYS! Re: Puchar Anglii. Babel najpierw obraża, później IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.11, 22:38
        Nie wstydzi się, bo o nich nie wie. To smutne i głupie, że kibice różnych drużyn muszą pałać do siebie nienawiścią. Ja kibicuję "Kogutom" ale nie przeszkadza mi to w LM kibicować MU, Arsenalowi czy Chelsea. Interesuje mnie przede wszystkim sport - piękne zagrania, mądra taktyka, ogromna determinacja. Nie traktuję tego jak wojny (czasami pozwalam sobie na odrobinę ironii, gdy piłkarze lub kibice sami się o nią proszą).
    • Gość: Milo COYS! Puchar Anglii. Babel najpierw obraża, później p... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.11, 22:32
      No proszę, kto by pomyślał, że z Babela taki sprytny photoshopowiec... Powinien chyba jeszcze raz w spokoju prześledzić wydarzenia na boisku. Jeśli dziwi Babela wyczyn Berbatova, to powinien poprosić o radę mistrza w tej sztuce - Gerrarda. Nie pochwalam nurkowania, ale ostatecznie, z przebiegu meczu, MU należał się karny (co prawda w innej sytuacji).
    • Gość: Ja Puchar Anglii. Babel najpierw obraża, później p... IP: *.e-wro.net.pl 09.01.11, 22:38
      Kiedyś nie było Twitterów, Facebooków i innego badziewia, a ludzie sobie jakoś radzili. Teraz mają w/w badziewia i proszę... tylko problemy...
    • Gość: Lb Re: Puchar Anglii. Babel najpierw obraża, później IP: *.acn.waw.pl 09.01.11, 23:20
      Jak rozumiem 73 w twoim nicku to twój iloraz inteligencji. Szkoda, że nie zrozumiesz tych słów skoro jesteś półgłówkiem :)
    • Gość: atn Puchar Anglii. Babel najpierw obraża, później p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 23:49
      powinien pokazać go w stroju w którym chodzi na co dzień - klowna

jeden z najgorszych angielskich sędziów, już sam jego widok napawa mnie obrzydzeniem
    • Gość: liverpool Re: Puchar Anglii. Babel najpierw obraża, później IP: 90.149.136.* 09.01.11, 23:56
      naucz sie swinio pisac
    • Gość: JJ Puchar Anglii. Babel najpierw obraża, później p... IP: *.ip.netia.com.pl 10.01.11, 00:41
      no to czekamy co tym razem Wojtuś Szczęsny napisze na twiterze....
    • odet_de_chatillon Babel??? 10.01.11, 07:39
      i mówi to babel, który kilka lat temu w LM w perfidny sposób wymusił karnego w meczu z Arsenalem!!!
      Wstrętny typ i słaby grajek.
      Pozdr.
      • slonx Re: Babel??? 10.01.11, 12:43
        Prawda. Hipokryta pieprzony.
    • Gość: opiel Mi też nie wolno? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.1.* 10.01.11, 15:00
      I co, jak ja bym sobie na fb dodał takie zdjęcie, to by się mną zajęła FA? Każdy ma prawo mieć własne zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka