Gość: litar IP: *.231.46.40.koba.pl 05.03.11, 07:25 Czy to prawda że Litar to menda stadionowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bananex Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: *.3.199.109.static.rdi.pl 05.03.11, 07:38 Cham i bandyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwr a ty Kłamliwa -> Pinokio. daj sobie spokój... IP: 213.156.103.* 05.03.11, 16:39 kolega pisze z Oleśnicy, świętokrzyskie, ten troll nad tobą z Białegostoku. napinki tępaków którzy nawet nie potrafią się podpisać miastem. myślicie, że jesteście anonimowi? :* z poznańskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z zagranicy Re: a ty Kłamliwa -> Pinokio. daj sobie spokó IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.03.11, 18:03 Nie przeciagaj struny czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: a ty Kłamliwa -> Pinokio. daj sobie spokó IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 07:48 Oleśnica jest koło Wrocławia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny81 Re: Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 07:42 Niestety tak, człowiek który reprezentuje swoją postacią stowarzyszenie POLSKICH kibiców powinien świecić przykładem i zachowywać się jak dżentelmen podczas meczu. A jak to wygląda "w praniu" każdy widzi. "Polska to dziki kraj". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szfagier_ryśka Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: *.zjz.pl 05.03.11, 07:45 Litar "chonorowy" obywatel Poznania. Zatrudnić w UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: *.internetia.net.pl 05.03.11, 08:15 ja bym takiemu ch...owi odrazu wypowiedział umowe na catering dał dożywotni zakaz stadionowy Odpowiedz Link Zgłoś
kks26 Re: Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za 05.03.11, 18:04 Nic mu klub nie zrobi bo Litar mam ogromne poparcie wśród kibiców. Kibice sami nie wiedząc są doskonałym narzędziem w ręka w ramach obrony interesów firmy. Teraz już wiadomo, dlaczego Litar tak zawzięcie wypracowywał sobie pozycję wśród kiboli, jest po prostu nie do ruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jimbokelly007 Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... 05.03.11, 08:17 ["litar" to zwyklycw... pyrowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborczapinokio Kolene kłamstwo GW <a href="http://www.weszlo.com/news/6433" targe IP: *.skytech.pl 05.03.11, 08:26 Jak długo jeszcze ta gazeta manipulować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale syf Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: *.marsoft.net 05.03.11, 08:27 Nie litar tylko liar (tłum. - kłamca) lepiej do tego typa pasuje. Ta cała piłka to taki sam syf jak ta cała sprawa, kibice, pzpn, układziki w miescie, itd. Ja bym temu bydłu nawet obory nie postawił, a co dopiero stadion, a tu proszę za moje podatki i do tego superwizytówka Polski na Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sindbad żelarz Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: 92.55.195.* 05.03.11, 08:48 Litar to zwykły cham i burak który kuchennymi drzwiami chce się wbić na salony ale kto się urodził torbą walizką nie będzie i z nim tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manix Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 09:43 ten gnój już nie powinien nigdy wejść na stadion w polsce ani w europie dla mnie to najgorsza szmata jak władze poznania mogą z nim rozmawiać to skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacolmc Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: *.telbeskid.com.pl 05.03.11, 09:57 ale leszcz ha ha przywódca kibiców ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
redgunner Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... 05.03.11, 10:43 Ale chłystek. Kibole zrzucą się po zecie i będzie kara spłacona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynary Re: Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za IP: *.ue.poznan.pl 05.03.11, 11:01 najlepsze w tym wszystkim jest to, ze pan Kiełbasa kasuje tyle za ten cały catering, że ta kwota tysiąca złotych, to po prostu śmiech. Wiara Lecha to zwykła przykrywka pod ten cały bandytyzm związany z narkotykami, gangami, itd., ale jak to mówią - gówna pudrem nie zakryjesz. Dziwię sie, że nikt z tym porządku nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Tysiąc złotych - HA, HA, HA... 05.03.11, 11:19 Tyle to on w 5 minut zarobi. Na stadionie, na który nie powinien mieć wstępu. A za miesiąc dostanie laurkę i nagrodę za wspaniały doping... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynary Re: Tysiąc złotych - HA, HA, HA... IP: *.ue.poznan.pl 05.03.11, 11:35 Oczywiscie, nie da sie zaprzeczyć, że stowarzyszenie Wiara Lecha również spełnia pożyteczne funkcje: pomoc dla domów dziecka, odwiedzanie grobów powstańców, itd. Ciemniejszą stroną medalu są takie osoby jak właśnie pan Kiełbasa, który przecież z bojówkarza wkroczył na "salony". Puder, typowy puder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Tysiąc złotych - HA, HA, HA... IP: *.icpnet.pl 05.03.11, 16:12 Nie pochwalam działań tego pana, ale jeśli zarobi to nie zazdrość, zarabiaj dwa razy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogowany Ad 'ksywka' IP: *.ztpnet.pl 05.03.11, 19:04 Uwielbienie redaktorów dla słów 'ksywka', dla podawania pseudonimów bandytów stadionowych zamiast ich nazwisk bardzo mi kontaminuje z podobną nabożną czcią innych żurnalistów, hołubiących językowo tematykę bandytów rytu pozastadionowego. A poza tym, Gazeto, za późno się wzięliście [zdecydowaliście?] na czyszczenie stadionów ze śmieci. Co najmniej o dekadę. Trzeba było zacząć od siebie, Redakcjo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHA Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 11:32 Widać jak Żytnicki aż krzykiem żąda by ukarać i to surowo Litara bo każdy w Poznaniu darzy taką samą miłość do tej dziennikarzyny co on do kibiców z Poznania... Prawda jest taka Litar jest winny za swoje zachowanie i mógł dostać troszkę surowszą karę. Ale też "pan opluty" powinien też zostać ukarany ponieważ był pod dość dużym wpływem alkoholu(Sam widziałem to zdarzenie) Na nagraniu widać że Litar chciał opluć dość specyficznym wzrokiem kolesia a dla nie spostrzegawczych widać że opluwa kobietę. Podsumowanie Jak dla mnie Litar jest winny, "opluty pan" jest winny, Gazeta jest winna za nie dokładne obarczanie winy. I tyle w temacie. Wiem że tego nikt nie przeczyta bo mało kto tu zagląda ale tak jak napisałem tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylitar Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: *.net.pbthawe.eu 05.03.11, 11:42 1000zł śmiech na sali, to jest tylko w Polsce możliwe. A taki śmieć niech stanie sam na sam z równym sobie to popatrzymy jak spierd... a nie w towarzystwie pseudokibiców opluwa kobiety. Zwykły śmieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za IP: 46.7.4.* 07.05.11, 01:46 litar to zwykłe gówo i spedaloy cykor!!! Gwarntuje ci pedale, że zdechiesz szybciej niż ci sie wydaje!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS głupki z gw IP: *.echostar.pl 05.03.11, 12:04 A Bąka oblali sokiem,kilka lat temu.Warto o tym wspomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q1 Re: głupki z gw IP: *.echostar.pl 05.03.11, 16:45 trzeba napisać o tym, przypomnieć. sokowi bandyci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: *.tktelekom.pl 05.03.11, 13:42 skandal.. burak stadionowy zarabia miliony a ćwoki mu tysiąc zł kare dali... to odczuje strasznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mutant Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: *.internetia.net.pl 05.03.11, 14:47 Chamstwu i prostactwu NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do niektórych Ale niektórzy z was to idioci , Wyborcza robi z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 16:11 wami co chce . Wielkopolska nie chce Wyborczej , dosyć mamy jej manipulacji faktami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekibic lech zdech , forca amica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 16:45 w Krakowie to by sobie litar tak nie popluł , bo mógłby sie sam opluć . A potem to tylko karawanem pogrzebowym do pyzolandi by wracał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitoogorkach Re: Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za IP: 92.29.49.* 05.03.11, 16:47 to burak stadionowy, taki co pilki podaje, ale popatrz jak wysoko zaszedl az na trybuny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Ruchu Ch. Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 17:11 Co sie burakom nie podobaja barwy narodowe? Wielcy polacy he,he.Zaklamance posrance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrgg Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 18:44 Po co ta dyskusja. We wszystkich klubach kibica istnieje totalna kibicowska patologia. Aby to zwyciężyć to musi byś wspólne działanie klubu, władz regionalnych razem z Policją oraz z pomimo wszystko ze skorumpowanym pzpn. Bez tego nie zapełnimy stadionów po Euro 2012. A, Litar to potworny głupek, szajbus i gó.... Słyszałem go i widziałem w akcji. Jego zasada to w kupie siła. A tak naprawdę, to gdy będzie sam, to ucieknie przed zdecydowanym małolatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za IP: *.aster.pl 05.03.11, 20:04 odkąd wyszło na jaw nagranie, zacząłem cieszyć sie z porażek Lecha, wieś i buractwo rządzi na tym stadionie, a jak zobaczyłem bandę rozebranych szympansów podczas meczu z Bragą tylko sie utwierdziłem w przekonaniu, że to strzszne prostactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandyta Stadion Lecha. "Litar" okłamał PZPN - kara za o... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.11, 20:07 "LITAR" KUR.O ZA TAKI NUMER JAK CIE SPOTKAM NA NAJBLIŻSZYM MECZU LECHA TO WYLAPIESZ Odpowiedz Link Zgłoś