Gość: subotic IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.03.11, 07:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 08:14 1. A czemu to akurat kluby mają za to brać odpowiedzialność? Dla klubów kibic to klient, jak ITI poszło na wojnę ze swoimi kibicami-klientami, to konsekwencje odczuwa do dziś. 2. Wdrapał się a racę z ucha wyciągnął. 3. Element porozumienia z kibicami. 4. Hihihi. 5. A co, mieli się piłkarze obrazić i odwrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kL Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.play-internet.pl 08.03.11, 08:46 PAMIETAJCIE ZE CZARNE SZMACIANKI ZAWSZE KUR.AMI BEDE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 09:06 A czemu to GW nie zadawała takich pytań Wiśle po tym jak jej piłkarze śpiewali antysemicką piosenkę wraz ze swoimi kibicami? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii 08.03.11, 09:21 No to proszę bardzo: 1. Dlaczego GW do dziś nie poinformowała o szczegółach owego porozumienia, mimo że wcześniej samym konfliktem zajmowała się namiętnie (nota bene prezentując wyłącznie stanowisko ITI) 2. Jaki wpływ na stanowisko Gazety i sport.pl ma dorabianie jego dziennikarzy w nsporcie, kanale telewizyjnym ITI 3. Czy gazeta zadała ITI pytanie jaka jest różnica między wulgaryzmami w TVN (choćby pani Gessler) a tymi na stadionie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkoda gadać Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.171.83.194.static.crowley.pl 08.03.11, 09:54 odp: srak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.dc.net.pl 08.03.11, 10:17 ale wy zalosni jestescie w tej gazietce;/ jak swiat swiatem na trybunach wali sie kuwami i tak bedzie, a wy wezcie sie do normanlnej roboty bo jednostronnosc wychodzi wam uszami komuchy wy czerwone. Redaktor zamiast ogladac mecz to liczyl muwy wlasnie:D wymaorzona praca nie redaktorku?;/ GóW'na nie czytam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takiktos Re: Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 14:53 Dokładnie. Jak sfrustrowanym trzeba być człowiekiem żeby napisać taki artykuł? Tak was to boli że mamy inny sposób na dobra zabawę niż siedzenie przed komputerem albo telewizorem? Żyjcie i dajcie żyć innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
bez.komentarza Re: Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii 08.03.11, 20:13 Jeżeli chodzi o frustrację, to najbardziej sfrustrowani są kibole - tak, kibole to frustraci. Powiedz mi, jakim trzeba być frustratem, żeby razem z kilkoma tysiącami innych ludzi wyzywać dany klub/człowieka/firmę od k...w, dz..wek? Dlaczego kibole wyżywają się w taki sposób na meczach? Bo mało zarabiają? Bo ich gnębią w szkole? Bo są głupi? Bo żona nie dała? Człowieku, to jest właśnie frustracja i jej skutki. Dla mnie kibole to tępe, bezmyślne, agresywne bydło. Hasło "X to k..wa" - kolego drogi, swojej koleżance powiesz, że jest k..wą, bo jej nie lubisz? Nie widzisz, że to właśnie jest frustracja - wyżywanie się na kimś? Naoglądałem się tego bydła w życiu (kiboli - są kibice i są kibole). Wasz sposób na dobrą zabawę to łamanie prawa i wyzywanie innych? Odreagowujecie w ten sposób swoje kompleksy czy co? Ja nie muszę nikogo wyzywać, bo po co? Po co np. Ty wyzywasz drużynę przeciwną? Urośnie Ci od tego ego czy co? "Dobra zabawa", kolego mój? Bo jest was kilka tysięcy i ryczycie chóralnie "Je..ć XYZ"? A co by było, kolego drogi, gdybyś spotkał kibica nielubianej przez Ciebie drużyny w jakimś zaułku czy też ulicy, bez wsparcia kilku tysięcy członków stada? Zaryczałbyś chóralnie wulgarną przyśpiewkę, czy byś skulił uszy po sobie i podreptał do domku? Nie pisz o frustracji, kolego drogi, bo nie ma większych frustratów niż chuligani. Co taki jeden z drugim osiągnął w życiu? Zaśpiewał na meczu, że "Wisła/Legia/Widzew/ktokolwiek to stara ku...'', zdemolowal wlasny stadion, skopal jakiegos rywala, rzucil kilka rac na murawe? I wiesz? To wy dajcie zyc innym. W Anglii, Niemczech, Holandii, Francji na mecze przychodza cale rodziny, jest sektor dla ultrasow, sa sektory dla pinknikow. A w Polsce co? Jak nie dopingujesz, to sp...dalaj, tak? Sorry, ale wasza frustracja jest przyczyna tego, ze na meczach sa bluzgi i rozroby. Spojrz prawdze w oczy. Albo jestescie takimi zwierzetami i Hitler mial racje, ze Polacy to ubermensch, bo jakos Anglicy i Niemcy potrafia sie zachowac. A Polacy, narod wybrany, to zawsze jakies bydlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + frustracje przeżywają teraz tylko kibice polonii IP: *.jmdi.pl 09.03.11, 08:12 śniły im się puchary a mają prawie strfę spadkową. polonia przegrała, wyzwaliśmy ją od dziwek i już. redakcję GW to boli ? czy będę spał na forsie czy klepał biedę, ja się nie zmienię. zawsze będę taki sam. i nie zamierzam udawać wielkiej świętojebliwości. przeklinałem przeklinam i będę przeklinał. Odpowiedz Link Zgłoś
bez.komentarza Re: frustracje przeżywają teraz tylko kibice polo 09.03.11, 19:15 Człowieku, posłuchaj sam siebie. "Wyzwaliśmy ją od dziwek. Redakcję GW to boli?". Równie dobrze mógłbyś napisać "Wyzwałem szefa od ch...ów/nauczycielkę od dziwek. Redakcję GW to boli?" Tak, pewnie redakcję to boli. Mnie też boli to, że na mecze przychodzi banda troglodytów. Kolego, nie chodzi o "świętojebliwość", chodzi o jakieś elementarne zasady kultury osobistej. Poza tym bez urazy, ale dla mnie to tchórzostwo i wyładowywanie swoich kompleksów i frustracji, gdy ryczysz z kilkoma tysiącami ludzi jakieś bluzgi. Indywidualnie, sam, zbluzgałbyś kogoś w twarz? Odpowiedz szcerze. Pójdziesz do pracy i powiesz do nielubianego kierownika - "Zawsze i wszędzie ty ch...u jebany będziesz!"? Powiesz tak? Akurat, gó... powiesz. Dusisz w sobie swoją frustrację, a potem wyżywasz się na meczu. Jak każdy przeciętny stadionowy bluzgacz, który odreagowuje na stadione swoje kompleksy. Czy będziesz spał na forsie, czy będziesz klepał biedę, nadal będziesz troglodytą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: frustracje przeżywają teraz tylko kibice polo IP: *.jmdi.pl 10.03.11, 00:25 "Zawsze i wszędzie ty ch...u jebany będziesz!"?tak to nie. ale - chu... ci w d..., - spier.... , - poje.... cię?. - pojeba... jesteś. - w du.. jeba...... - ty chu..... je..., - wypier..... to bardzo często. nie koniecznie trzeba używać wulgaryzmów żeby kogoś obrażać, sprawić żeby się poczuł gorszy i dawać upust swoim frustracjom. wystarczy powiedzieć mu że się nie nadaje, bo robi to nie tak jak wszyscy "normalni", jest z tego powodu głupszy, upośledzony, niezdarny itp. :) w meczu uczestniczę jak tylko potrafię. trzeba trochę zdołować i pocisnąć drużynie przeciwnej. jestem wielce przekonany że to w niedzielę przyniosło skutek. polonia grała padakę :) ja naprawdę odnoszę wrażenie że pismaków z GW ta porażka boli. w stołecznej znalazłem już z 3 artykuły rozczulające się nad biedną polonią. (chociaż kibole disko polo święci nie są i nie raz to odczułem.) a cisną na Legie i jej kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
bez.komentarza Zapomniałbym dodać. 09.03.11, 19:18 Jestem kibicem Widzewa i nie interesują mnie żadne układy, układziki, kosy, zgody, sympatie i antypatie. Kibic powinien być kibicem, a nie bezmózgim niedowartościowanym chuliganem czy bokserem za dychę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 10:17 Komuś się nudzi, widzę. GW won. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.11, 10:18 Czerska otwiera ogień hahaha! Skończcie tą żałosną krucjatę. Żyleta nigdy nie zginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahahahahah Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.aster.pl 08.03.11, 10:20 Gazeta wyborcza przechodzi samą siebie :D totalnie odcięci od rzeczywistości!!! Normalnie inny świat, coś mi się wydaje, że anty utopia Huxleya idealnie odzwierciedla Nowy Wspaniały Świat w jakim chcieli by żyć reporterzy GW ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Żenująca GW IP: 217.153.32.* 08.03.11, 10:26 do tej pory nie może przeboleć, że została olana. NIKOGO nie obchodzą wasze płacze - ciekawe, czy kiedykolwiek to zrozumiecie, że wasz rząd dusz się skończył, a wasze poparcie prowadzi do marginalizacji vide UW, PD, Zieloni2000 i inne coraz bardziej radykalne "kanapy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jinx Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.11, 11:07 Żenujące GóWno :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + odpowiedzi IP: *.jmdi.pl 08.03.11, 11:16 1. w pubach się pali papierosy i pije(ustawę chcieli wprowadzić i co?). w nocnych klubach gdzie połowa redakcji się bawi - ćpają. na ulicy i w autobusach kradną, na stadionach przeklinają. 22000 ludzi wiedziało po co przychodzi, tylko wy jak zwykle zaskoczeni. 2. Korona to jest w Kielcach, na geografię nie chodziłeś ? 3. znacie Jezusa?, nie? On uczył wybaczać 4. Skoro tak powiedział tzn. ze tak było. 5. Co tu komentować? Przecież każdy wie, że tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ryanzg Re: Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii 08.03.11, 11:19 1. Jak włąściciele gazety odnoszą się do tego, że redakcja osiągnęła dno ? 2. Jak odnoszą się do tego, że redaktorzy nie potrafią podpisać się pod ów pytaniami ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii 08.03.11, 11:30 To ja dorzucę drugie: Większych zmartwień nie macie? Za chwile nie będzie czego do gara włożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubaś Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 12:00 to bardzo ciekawe co Panowie mówią, a co mówia lekarze? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.janeczek Ekstraklasa. odpowiedzi 08.03.11, 12:05 Odpowiedzi dla pseudo-dziennikarzyków: 1 Nijak...derby to derby na całym świecie 2.Czary:) 3. Proponuję zajrzeć do porozumienia, które pominęliście stosując "wybiórcze" przekazywanie informacji. 4. Trener coraz lepiej radzi sobie na swoim stanowisku! 5. Mamy wolność słowa, a głoszenie prawdy ogólnie powszechnej chyba nie jest zakazane! Teraz pytania do GW: 1. Czemu pseudo- dziennikarzyki nie mający pojęcia o piłce zajmują się Legią np. Błoński specjalista od skoków....Adaaaam leeeeeeć? 2. Czemu wasze ustawienie 11 przed meczem zawsze jest błędne, chociaż wszyscy wiedzą jakie będzie np. Kelhar na środku obrony? 3. Czemu nie wspominacie o 90 minutach wspaniałego dopingu, który chwalą piłkarze, trenerzy i pozostali ludzie sportu? 4. Czy dla was doping oznacza trąbki, klaskanie gdy pojawi się neon "aplauz"? 5. Czemu redakcja sportowa GW nie zatrudnia ludzi kompetentnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: Ekstraklasa. odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 15:44 Dodałbym jeszcze pytanie następujące. 22.000 ludzi + oglądacze c+ = powiedzmy 200.000 ludzi. Usłyszeli bluzgi. A jaką oglądalność miało wystąpienie redaktora naczelnego GW u Kuby Wojewódzkiego i ile osób usłyszało tam bluzgi? Dodam, że idąc na mecz wiem, że będą bluzgi, bo taka specyfika tego miejsce, a siadając przed tv chciałem usłyszeć co ma do powiedzenia jeden z najbardziej szanowanych i poważanych dziennikarzy w Polsce. Rozumiem też że dziennikarze GW relacje z 8 spotkań ekstraklasy w najbliższy weekend zatytułują wspólnym tytułem "Bluzgi na wszystkich stadionach" a następnie rozbiorą na czynniki pierwsze mecze pod względem kibicowskim. Nie zapomnijcie tylko o wynikach meczów, bo na nie przy tak szczegółowym opisywaniu co i kiedy krzyknął może zabraknąć miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro70 Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.axelspringer.pl 08.03.11, 12:31 A cała nagonka GW na ITI to nie jest czasami walka Agory z konkurencyjnym koncernem mediowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.cwd.waw.pl 08.03.11, 13:13 Bardzo dobre pytania. Tłumaczenie się, że tak to u nas w tej zasranej Polsce jest, że się znieważa, zeszmaca i nie darzy respektem przeciwnika sportowego, jest kolejnym dowodem, jak głęboko zakorzenione jest w polskiej, a w szczególności warszawskiej, mentalności chamstwo i przemoc i wulgarność. Z tym trzeba walczyć i stąd te pytania. Klub z tradycjami jak Legia musi zachować twarz i walczyć o dobrą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
2_kibol_2 Re: Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii 09.03.11, 12:34 Wtopa max`ie. Wtopa w odniesieniu do zasranej Polski itd. W Wielkim Świecie - w tej eleganckiej i oświeconej Europie, w samym Madrycie na meczu Real - Barcelona oprócz hymnu odśpiewanego na poczatku, minuty ciszy po katastrofie w smoleńsku (10.04.2010) pozostały dosping składał się z oklasków i okrzyków (skandowaniu przez cały stadion): "puta Barca, puta barca, eja, eja" lub dla urozmaicenia "puta Messi, puta Messi, eja, eja". "Puta" to taki popularny polski "przecinek" - stosowany na stadionach, w klubach, komunikacji miejskiej, telewizji, kolegiach redakcyjnych, na ulicy.... Szkoda, że nie widzisz zakłamania i tendencyjności tej "krucjaty" prowadzonej w wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertty12 poziom pismaków z Gw osiagnał juz dno..i teraz po IP: *.amplico.pl 08.03.11, 13:46 mule szoruje...coraz gorzej...bojkot GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vozny Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: 212.76.46.* 08.03.11, 14:05 BOJKOT GW!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)w73 zamknijcie piłkarzy:) IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 14:29 To pozamykajcie też piłkarzy bo z ich ust też lecą k... i to bezpośrednio pod adresem rywala Odpowiedz Link Zgłoś
bez.komentarza Re: zamknijcie piłkarzy:) 08.03.11, 20:18 I piłkarzom i kibolom się wybacza, bo są upośledzeni umysłowo (IQ krewetki czy małży - nie pamiętam). - Yyy, Stefan, eee, noo, idziemy se na mecz, nie? - Aaa, nooo, Edziu, jasne. - Ale Ty, Stefan, to gramy z Wisłą, nie? - No. - No ale k..wa, musimy jechać z tymi k...wami, nie? - Jasne. - No to jedziemy, nie? - JAZDA Z K...WAMI, HEJ XYZ, JAZDA Z K...WAMI. IQ 29 - szkoda tych "kibiców" i piłkarzy. Ich obrońcy IQ pewnie mają niewiele większe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi dlaczego autor sie nie podpisal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 15:56 czy autor byl moze na meczach we Wloszech ,Turcji ,Grecjii? ( o Rosjii,Serbi nie wspomne) Czy dziennikarze GW nie przeklinaja? CZy zapomnial ku..wanie Pana Michnika np w programie Kuba Wojewodzki? Czy to nie przez takich pseudodziennikarzy naklad GW spadl 3-krotnie? prosze o odpowiedz -kibic Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muammar Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.home.aster.pl 08.03.11, 17:41 jak nie wiem kto pyta to nie odpowiadam, widać chamstwa w GW kultury się nie nauczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.tktelekom.pl 08.03.11, 17:58 To pewnie pisała ta konfidecka morda, Żytnicki z Gorzowa Wlkp. Ten pseudo dziennikarzyna nie potrafi się nawet podpisać pod swoimi wypocinami. Psy szczekają a karawana jedzie dalej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.aster.pl 08.03.11, 20:03 Panie Żurnalisto, proszę - choć trochę obiektywizmu - Pan chyba był na innym meczu. Proszę także opisać śpiewy i prowokacje Polonii (Grodzisk Wlkp.) ole ole, ole ola i tylko Legia, Legia Warszawa! Ps. zgadzam się, że petardy i race na zakończenie były nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 20:41 Ktoś niedawno powiedział: GW musi drukować kłamstwa, z tego żyje, przecież nie będą drukować pustych stron ( na papierze lub w internecie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele Ekstraklasa. Pięć pytań do Legii IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.03.11, 21:15 tyle jest sportów którymi wasza gazeta się może zająć... odczepcie się od piłki bo się tylko ośmieszacie... Odpowiedz Link Zgłoś