Dodaj do ulubionych

Bilety na Euro 2012. Odpowiadamy na Wasze pytania

30.03.11, 12:16
Ale się wysililiście - łatwiejszych pytań nie było?

To może odpowiecie na moje:
- czy zapisanie się na jeden bilet daje większe szanse wylosowania niż zapisanie na bilet dla siebie i osoby/osób towarzyszących? (np. algorytm "woli uszczęśliwić" czterech wnioskodawców niż jednego zamawiającego 4 bilety)
Obserwuj wątek
    • gmithc Bilety na Euro 2012. Odpowiadamy na Wasze pytania 30.03.11, 13:13
      a ja mam jeszcze jedno pytanie:
      czy jeśli zgłosiłem się na 7 dni meczowych i mnie wylosują to od razu wszystkie które zamówiłem w pakiecie czy każda dzienna aplikacja będzie losowana osobno??
    • mafi888 Bardzo proszę o odpowiedź - proste pytanie 30.03.11, 13:26
      "Czy można kupić bilety raz samemu, a potem jako gość innej osoby?

Oczywiście! Bądźcie mili dla jak największej liczby ludzi. Wtedy wskażą Was jako swoich gości, a szanse na to, że obejrzycie mecze Euro 2012 wzrośnie"
      Ale jak to jest, mogę aplikować na ten sam mecz jako gość i kupić bilet samemu?? Co, jeśli zostanę wylosowany sam oraz jako gość, albo np 2x jako gość na ten sam mecz??? Pewnie już aplikowaliście, albo lepiej znacie zasady, to pewnie mi pomożecie. Z góry dziękuję
      • kixx Re: Bardzo proszę o odpowiedź - proste pytanie 30.03.11, 13:29
        jaki kuzwa gosc?
        podaje sie ilosc biletow zamawianych,zadne nazwiska w tej fazie nie sa wymagane
        • mafi888 Re: Bardzo proszę o odpowiedź - proste pytanie 30.03.11, 13:38
          Ok. Czyli jeśli dobrze rozumiem, to tzw gości dopisuję dopiero później? Narazie podaję tylko osobę główną + 3 bilety dla tzw. gości?
          A więc możliwe jest aplikowanie w 4 te same osoby na 4 pakiety dla 4 osób?
    • dgl2003 Bilety na Euro 2012. dla osoby niepełnosprawnej. 31.03.11, 08:11
      Witam miło,prosze o pomoc gdzie,w jaki sposob moge kupic bilet dla osoby niepełnosprawnej na euro 2012. (jest pasjonatem piłki) ma to byc niespodzianka ,najlepiej w Poznaniu.
      Pozdrawiam i juz sie ciesze z podpowiedzi-:)
      dgl2003
      • asdfhjkl Re: Bilety na Euro 2012. dla osoby niepełnosprawn 31.03.11, 10:47
        normalnie, a jak.Przez strrone.
    • chriss88 Pytanie potrzebna pomoc! 21.05.11, 07:45
      Witam mam taki problem wylosowałem bilety jednak list z instrukcjami dotyczącymi płatności odebrałem wczoraj tj. 20.05.2011 a płatności należało uiścić do 18 maja potem formularze miały być anulowane tak jest w instrukcji. Jednak w portalu biletowym nadal mam przyznane te bilety . Czy jak teraz opłace te bilety to je otrzymam czy już stracone na amen????? z góry dzieki za pomoc. Pozdrawiam. Krzysiek
      • wit.oss Re: Pytanie potrzebna pomoc! 22.05.11, 02:09
        masz czas do 25 maja bo przedłużono termin dokonywania wpłat za bilety, więc radzę się pospieszyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka