razparuk 04.04.11, 21:05 czyli będzie za pare dni przewodził "żylecie"...biedny Rzeźniczak, takie upokorzenie i jeszcze musiał pana bandyte przepraszac a własny klub napluł mu w twarz. "Zakaz stadionowy" to kpina... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawdziwy kibic "Staruch" rok bez Legii IP: *.internetia.net.pl 04.04.11, 21:22 Taka niska kara to jakaś kpina z normalnych kibiców. Chuligan szarga Legię i jeszcze wstawiają się za nim politycy. Ciekawe dlaczego nie dowiadujemy się kto to taki? Totalna żenada!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: "Staruch" rok bez Legii IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 04.04.11, 21:37 klub klęka przed gównem,rok ale kpina ....dożywocie takiemu śmieciowi jak w Anglii. gdy głupi jesteś patrz na mądrych i rób tak samo,bierzmy przykład z angoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddr Re: "Staruch" rok bez Legii IP: *.icpnet.pl 05.04.11, 01:01 no dokładnie, to żenada. w Legii rządzą układy i strach przed Staruchem i jego ludźmi. KOMPROMITACJA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian "Staruch" rok bez Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 22:20 Panie Jakubie zająłby się pan zbrodniami swojego dziadka i jego podwładnych...w końcu chodzi o sprawiedliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotuo Re: "Staruch" rok bez Legii IP: *.173.7.202.tesatnet.pl 04.04.11, 23:14 ale z ciebie debil, szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cah "Staruch" rok bez Legii IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 23:01 Jaki "Pan"??? Cham nie pan. Panem to jest np. Walter. Rozumie osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: "Staruch" rok bez Legii IP: *.devs.futuro.pl 05.04.11, 10:52 Gość portalu: cah napisał(a): > Jaki "Pan"??? Cham nie pan. Panem to jest np. Walter. Rozumie osoba? Towarzysz Walter, a nie żaden pan . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo przeca TVN to tefałka dla elyt, chłe, chłe. IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.11, 23:14 wszyscy oni są siebie godni właściciele, kibole, piłkarze, stołeczni samorządowcy i politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
nakolanapsie Ktoś tam chyba sobie normalnie robi jaja 04.04.11, 23:28 Kara za przekroczenie określonej strefy powinna być obligatoryjna i na pewno nie mała. Sędzia też człowiek i musi się liczyć że jakaś frajerska małpa będzie się chciała mścić - gdyby miał nakazane, że nie może przywalić kary mniejszej niż określoną, nie było by problemu z wydawaniem wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webciu wstawiennictwo polityków??????? IP: 212.160.156.* 05.04.11, 00:28 "Żałujemy, że mimo dobrej woli z naszej strony oraz wstawiennictwa wielu osób, w tym polityków i stołecznych samorządowców, Pan Staruchowicz po raz kolejny dopuścił się zachowania, które spotka się zawsze z naszą zdecydowaną reakcją - stwierdził Kosmala". Panie Kosmala!Chciałbym poznać nazwiska tych polityków, którzy wstawili się poprzednio za Panem Staruchowiczem.Nie chciałbym popełnić błędu niewiedzy i niechcąco poprzeć ich w następnych wyborach. Upublicznienie listy z nazwiskami pomogłoby również wielu bandytom szukać schronienia, pod skrzydłami polityków, zamiast w więzieniach.Oczywiście swoją wdzięczność okażą w niezawodny sposób niszcząc Starówkę lub nową trybunę Legii...A może zamiast piłkarza, w twarz dostanie jakiś pseudo-działacz i wtedy oprzytomniejecie... A mi...cóż...zostaje koszykówka, siatkówka i jazda figurowa na łyżwach...Na stadion już nie zamierzam się wybierać:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbuk Re: wstawiennictwo polityków??????? IP: *.integron.pl 05.04.11, 00:41 Legia legła tradycyjnie jak nasze społeczność piłkarska ;-( poniżej dna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: wstawiennictwo polityków??????? IP: *.home.aster.pl 05.04.11, 00:42 Zostanie ci jeszcze sikanie na siedząco, bo żona ci nie da kieszonkowego za obszczanie deski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOR Re: wstawiennictwo polityków??????? IP: *.scansafe.net 05.04.11, 01:52 on ma przynajmniej zone a ty gruche do konca swoich dni bedziesz musial walic bo na takiego polmozga jak ty nawet najgorsze warszawskie k... nie spojrza, hehe niech to do ciebie dotrze wkoncu i do weilu twoich innych kolezkow ze wkrotce staniecie sie historia bo do d... wkoncu czas nadzsedl wam sie dobrac. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Poseł PO Halicki i prezydent stolicy HGW! 05.04.11, 09:25 "(...) od kilku miesięcy na zakończeniu sporu zależało politykom rządzącym Warszawą. W negocjacjach pośredniczyła przewodnicząca rady miasta Ewa Malinowska-Grupińska, zaangażowali się m.in. prezydent Warszawy Hanna Gronkiewicz-Waltz i poseł PO Andrzej Halicki. Miasto buduje Legii stadion za niemal pół miliarda złotych. Za dziesięć dni zostanie rozegrany pierwszy mecz przy trzech nowych trybunach dla 25 tysięcy widzów." Źródło: Gazeta Wyborcza Stołeczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek chicago "Staruch" rok bez Legii IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.04.11, 02:31 w cywilizowanym kraju takie wybryki nie maja miejsca ale to Polska wlasnie.Mam nadzieje ze sie wkoncu obudzicie bo to juz szczyt biernosci i bezkarnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr! "Staruch" rok bez Legii IP: *.ibd.gtsenergis.pl 05.04.11, 03:53 Żenada! W Anglii już nigdy nie wszedłby na żaden stadion. Tam za bójkę nawet poza stadionem (w drodze na lub z meczu) "nagradza się" dożywotnim zakazem stadionowym. Słabiutkie to nasze państewko. Zupełny brak odpowiedzialności na każdym (szczególnie urzędniczym) szczeblu! Hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoloniaBytom "Staruch" rok bez Legii IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.11, 06:01 A ten caly staruch to mosiek jaki czy co bo nietykalny? To nie jego tylko Legie powinni wy pi er do li c na rok z ligi ,do tego zajebista kare pieniezna i szafa gra.Rzezniczak (who is) podaj zarzad Legii do sadu albo lubisz byc w dupsko je....ny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz "Staruch" rok bez Legii IP: 195.116.169.* 05.04.11, 06:45 chłopak się starał, pociągał trybuny do boju, dzięki niemu była jakaś atmosfera tam na meczu. Ciekawa jestem czy jakiś z was cwaniaczków jest taki święty? najlepiej palcem wytknąć a się na siebie nie spojrzy. żenujące. tylko tu potraficie szczekać- nigdzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: "Staruch" rok bez Legii 05.04.11, 07:23 Przeciez ten debil powinien mieć zakaz DOŻYWOTNI i spora karę finansową. To co jest robione to tylko zachęta dla półgłówków tego typu. Chuliganów, ciemnych typów i zwyczajnych przestępców.Weźcie się za to NAPRAWDĘ do cholery albo idiotyzmy z kibicami będa się ciągnęły jeszcze wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: "Staruch" rok bez Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 14:13 Takich DEBILI jak ty tępo wchodzących w D.... bandytom nie chcemy na naszych Polskich stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydent FIFA "Staruch" rok bez Legii IP: *.compnet.pl 05.04.11, 08:11 Ja myślę, że jest to postępowe i normalne zachowanie "Starucha". Po prostu, "Staruch" zaprosił J. Rzeźniczaka do "boksu", a że ten mu nie oddał, że skreczował, że okazał się "ciotą" - to nie wina "Starucha". W NHL (najlepsza hokejowa liga świata), dobrym zwyczajem jest jak zawodnicy się "naparzają". Zawodników, zachęcają do tego nawet sędziowie, którzy za bardzo nie interweniują w ich "przepychanki" i nie śpieszą się z rozdzielaniem zapaśniko-bokserów. Takie dodatkowe, niespodziewane atrakcje, przecież: upiększają, urozmaicają i ożywiają mecz czy jakieś zawody, czynią je bardziej ciekawym - tym bardziej, gdy mecz jest nudny i bezbarwny. Myślę, że "Staruch" jest wielkim wizjonerem i pionierem futbolowym, to wielki fachowiec. Działa w dobrym duchu, wprowadza różne nowinki do sportu - chce żeby piłka nożna była bardziej widowiskowa. Co w tym złego? I Wy, szanowni forumowicze, na pewno się z tym zgadzacie. Co Wy na to? Ja, tymczasem, idę sobie "naparzyć" herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit "Staruch" rok bez Legii IP: *.broker.com.pl 05.04.11, 08:37 Umożliwienie spotkania tego ... z piłkarzem świadczy o tym, że Legia reprezentuje interesy grupy mafijnej. Kluby w ten sposób same wybierają jaki typ kibiców chcą mieć na stadionach. Mnie z rodziną długo nie zobaczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZG "Staruch" rok bez Legii IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.11, 09:48 W Polsce tak samo walczą z bandytyzmem jak z korupcją, czy w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)eon38 "Staruch" rok bez Legii IP: *.xdsl.centertel.pl 05.04.11, 09:53 Czas pokazał, że SKLW zrobiło ciężki błąd wchodząc w porozumienie z ITI. Jeszcze przed meczem z Arsenalem argumentowałem wówczas tutaj, na tym portalu w komentarzach, że za wcześnie na porozumienie i że to błąd. Pisałem i zaklinałem, że to kanał, że ITI boi się kompromitacji, bo będzie miało świecące pustkami trybuny nie tylko w meczu z Arsenalem, ale i na Ekstraklasie i cała Polska będzie leżała ze śmiechu z ITI, że to będzie wizerunkowa klęska ITI. Pisałem, że te bilboardy, syreni śpiew o nowym stadionie, nowej drużynie to ściema i kamuflaż ze strony krakowskich cwaniaków z ITI, aby przyciągnąć kibiców do kupienia karnetów i biletów, bo z piasku bicza nie ukręcisz i z tych grajków solidnej, markowej drużyny na miarę Tradycji Legii nie będzie. To wówczas obrzucono mnie tutaj, na tym portalu stekiem wyzwisk, że jestem sabotażystą, że nie chcę dobrej atmosfery na Legii, że muszę mieć wroga itp. Zbastowałem wówczas z tłumaczeniami, ale na koniec napisałem, iż brak wyników na tle pubudzonych aspiracji kibiców kampanią propagandową ITI o "nowym stadionie i nowej drużynie" skończy się frustracją i karczemną awanturą. W jednym się pomyliłem: zakładałem, że to będzie pod koniec rundy, gdy będzie wiadomo, że produkt piłkarskopodobny made in ITI nie zagra w eliminacjach do Ligi Europy (bo Mistrz Polski przy obecnej strategii ITI wobec Legii, to science fiction). Tymczasem frustracja kibiców już eksplodowała i wygląda na to, że relacje na linii: kibice-ITI wracają do punktu wyjścia, bo Staruch najprawdopodbniej nie tylko będzie miał zakaz, ale i sprawę. Poza tym "Gazeta Wyborcza" już od wczoraj jedzie po "kibolach Legii", więc de facto sprawa wróciła do punktu wyjścia. Nie chcę się napinać i wolałbym nie mieć racji pisząc jeszcze przed meczem z Arsenalem, że SKLW popełnia ciężki, bardzo ciężki błąd i należy przeczekać jeszcze sezon z bojkotem, przetrzymać ITI i dopiero po ich kompromitacji wizerunkowej i marketingowej siąść z tymi krakowskimi cwaniakami z ITI do stołu negocjacyjengo. Już wtedy widziałem, że ko(L)edzy z czołówki SKLW to kibice jak się patrzy, ale marnej jakości negocjatorzy i stratedzy, ale jeśli nie wytrzymali ciśnienia wówczas, to teraz chcąc nie chcąc muszą wziąć na barki współodpowiedzialność za wydarzenia, które już nastąpiły i w konsekwencji tego jeszcze wystąpią. Powtarzam raz jeszcze: tą kampanią propagandową o nowym stadionie i nowej drużynie oraz porozumieniem między zarządem klubu a SKLW rozbuchano wielkie nadzieje kibiców i w konsekwencji tego jest wielka frustracja i wielkie nerwy. Winę za obecny stan rzeczy w pierwszym rzędzie ponosi ITI, które skutecznie z roku na rok obniża sportowy poziom Legii, ale i SKLW. Co prawda w dużo mniejszym stopniu ponosi winę za te niezdrowe emocje, które mamy teraz, bo gdyby bojkot jeszcze trwał, to: 1.) ITI byłoby już teraz na kolanach- kompromitacja marketingowa i wizerunkowa, bo na każdym meczu ligowym byłoby 2-3, no może 4 tys. kibiców i cisza na trybunach, a nie doping. Cała Polska leżałaby ze śmiechu nabijając się z ITI. SKLW miałoby doskonałą sytuację wyjściową do negocjacji, bo to byłby dowód, że bez nas, kibiców nie ma Legii i nie ma atmosfery na stadionie, a te napinki ITI o wymianie kibiców i rzekomej walce z chuligaństwem, to frazesy bez pokrycia; 2.) Nie byłoby teraz tych frustracji i tej akcji Staruch-Rzeźnik. Przekaz medialny jest teraz taki, że winni są kibice, bo ITI słowa dotrzymało, ba! wspaniałomyślnie darowało zakaz Staruchowi (tak wczoraj mówił Stec z jeszcze jednym dziennikarzyną z GW), a ci złamali umowę. Znowu media mają używanie, że kibice Legii to bandyci, a ITI teraz zamiast być rozliczane z efektów ich obecności przy Ł3 i tłumaczyć się, że sportowo zabijają nam klub, to może odwrócić uwagę od swojej nieudolności, by nie rzec sportowego sabotażu względem Legii i krzyczeć o "bandytach na trybunach". Takie są efekty błędu SKLW w postaci podpisania porozumienia jeszcze przed meczem z Arsenalem. Pisałem wówczas, że tak się to skończy. Tak się składa, że zawodowo zajmuje się takimi sprawami jak socjotechnika przekazu informacyjnego i z takimi ludźmi jak ci krakowscy cwaniacy z ITI mam na codzień do czynienia i muszę sobie z takimi delikwentami jakoś radzić. Nie było więc żadną sztuką, aby dojrzeć w działaniach ITI wpuszczanie kibiców Legii w kanał. Dlatego razem z kilkoma ko(L)egami po szalu nadal prowadziliśmy bojkot i spokojnie czekaliśmy na rozwój wydarzeń. Powtarzam tylko, że jedna rzecz mnie zaskoczyła: to, że tak szybko się to stanie. Wolałbym wówczas, przed meczem z Arsenalem pisząc, że tak się to skończy: słabą grą produktu piłkarskopodobnego made in ITI i wielką frustracją kibiców być złym prorokiem, bo marzy mi się normalny właściciel naszego ukochanego klubu, gra w Lidze Europy (przynajmniej) i to, żeby nie było takich cyrków jak teraz, że przyjeżdżają ogórki z Chorzowa, Bełchatowa czy innego miasta i leją nas naszym stadionie jak chcą. ITI jakie jest każdy widzi. Prosić Boga, żeby odeszli z naszego klubu jak najszybciej, bo sportowe wyniki Legii nie są ich priorytetem i to widać gołym okiem analizując ich obecność od kilku lat. Dlatego jedynym batem na ITI jest bojkot meczów i puste trybuny. Zmiękną (albo daj Boże odejdą) jak zobaczą, że w kasie im się nie zgadza, bo kibice na mecze nie chodzą i cała Polska z nich się będzie śmiała, że stadion świeci pustkami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: "Staruch" rok bez Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.11, 10:11 Częściowo sie zgadzam z tobą natomiast nie masz racji w kilku podstawowych kwestiach wręcz mijasz sie z sensem sprawy. 1. Nawet jeżeli kibice sa sfrustrowani sytuacją nic nie upoważnia ich wchodzenia do strefy niedostępnej dla nich i bicia pilkarzy. 2. Czemu ochrona nie interweniuje ? Przecież ten człowiek nie miał prawa tam być. 3. Układ klubu z kibicami nie może wyglądac tak że są oni bezkarni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: "Staruch" rok bez Legii IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 10:26 Leon ładnie to napisałeś a piłkarzyki do roboty ,bo widać to po reprezentacji i meczach pucharowych.Nie dużo kasy i żel na włosach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niepokojacy Ciezki blad to dopuszczenie kiboli do rzadzenia 05.04.11, 10:13 A caly tekst jednego z szefow bydla kibolskiego,niejakiego Leona38/chyba lat/ to belkot niby wlasciciela klubu i stadionu.Legoa nalezy do prywatnej firmy,ktora w nia inwestuje.Firma ta nawet zalatwila za darmo nowy stadion.I teraz ma sie ukladac z bydlem kibolskim,jak ma zarabiac na meczach?Jak wy,bydleta kibolskie nie przyjdziecie,to na mecze Legii zaczna przychodzic normalni kibice,z rodzinami.I nie bedzie atmosfery jak pod cela z tym waszym bydlecym jezykiem.Won z Legii - przebrzydle bydlo kibolskie! Odpowiedz Link Zgłoś
sajminia Re: Ciezki blad to dopuszczenie kiboli do rzadzen 05.04.11, 11:13 Najfajniejsi są tacy jak niepokojący: aż się zapluł od nadmiernego uzywania słowa bydło, wieśniactwem coś mi to pachnie, taki bliski kontakt z bydlądkami. A najśmieśniejsze jest to że plujący żółcią i nienawiścią "niepokojący" pewnie ma wysokie mniemanie o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Ciezki blad to dopuszczenie kiboli do rzadzen 05.04.11, 11:58 sajminia napisała: > Najfajniejsi są tacy jak niepokojący: aż się zapluł od nadmiernego uzywania sło > wa bydło, wieśniactwem coś mi to pachnie, taki bliski kontakt z bydlądkami. A n > ajśmieśniejsze jest to że plujący żółcią i nienawiścią "niepokojący" pewnie ma > wysokie mniemanie o sobie Najgorszy wieśniak jest lepszy od "magistrów kulturoznawstwa" z warszawskiej Żylety z mózgiem wielkości ziarnka grochu. Odpowiedz Link Zgłoś
padafas Re: "Staruch" rok bez Legii 05.04.11, 11:13 Cały zarząd do rozwiązania a klub zakaz w rozgrywkach europejskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: "Staruch" rok bez Legii IP: *.tktelekom.pl 05.04.11, 14:47 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezowy Czy w Warszawie nie już młodych ludzi? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.04.11, 17:33 Dlaczego kibicami rządzi jakiś staruch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japo "Staruch" rok bez Legii IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.11, 17:41 chłopak się starał, pociągał trybuny do boju, dzięki niemu była jakaś atmosfera tam na meczu. Ciekawa jestem czy jakiś z was cwaniaczków jest taki święty? najlepiej palcem wytknąć a się na siebie nie spojrzy. żenujące. tylko tu potraficie szczekać- nigdzie więcej. A może powinien piłkarzy pociągać do boju? eeee? kibole tylko szukają rozróby, to nie są kibice! Odpowiedz Link Zgłoś