Dodaj do ulubionych

Szpakowski wraca na antenę. Tremę mam zawsze

• j_adamkiewicz Re: Szpakowski wraca na antenę. Tremę mam zawsze 04.05.04, 20:36
      A moze warto się zastanowić nad tym, że dwa razy nie mozna wejść do tej samej
      rzeki.
    • Gość: KOTEK TO SUPER WIADOMOŚĆ! IP: *.netlandia.pl 04.05.04, 20:39
      BARDZO SIĘ CIESZĘ! JUŻ MAM DOŚĆ PANA BASAŁAJA, KTÓRY ZA TO JAK KOMENTUJE
      POWINIEN STRACIĆ NIE TYLKO ROLĘ KOMENTATORA, ALE I STANOWISKO SZEFA SPORTU W
      TVP. MAM NADZIEJĘ, ŻE PAN SZPAKOWSKI POKAŻE, ŻE JEST LEPSZY OD P. BASAŁAJA, CZY
      P. JASINY. DOŚĆ JUŻ W TVP, TAKŻE W SPORCIE, BYLEJAKOŚCI I RZĄDÓW MIŁOŚNIKÓW SLD
      I KWIATKOWSKIEGO! PRZECIEŻ RED. BASAŁAJA INTERESUJE TYLKO PIŁKA NOŻNA, A
      WŁAŚCIWIE WISŁA KRAKÓW. INNE DEYSCYPLINY LEŻĄ, POZIOM PROGRAMÓW (NP. MAGAZYNU
      OLIMPIJSKIEGO) JEST TRAGICZNY. WOLĘ JUŻ ZMIANĘ NA STARE, CZYLI NA DARKA
      SZPAKOWSKIEGO. POWODZENIA, PANIE DARKU!
    • Gość: aga no to włączam komentarz radiowy IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 04.05.04, 21:13
      ...
      • bloodysunday Re: no to włączam komentarz radiowy 05.05.04, 12:17
        Ciebie jakby w tv pokazali też bym radio włączył
    • Gość: Andrzej z Olsztyna Re: Szpakowski wraca na antenę. Tremę mam zawsze IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.04, 21:20
      Panie Darku Trzymam Kciuki Powodzenia.
    • Gość: jbac legie SPADUWA LEGIONISTO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:30
      gdzie jest twoja legia??? hahaha
    • Gość: west mecze sa ciekawsze gdy Szpak je komentuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:53
      przeciez basałaj i reszta to straszliwi nudziarze
      a fe
    • Gość: piotraz najlepszi komentatorzy pracuja w c+ ! IP: *.mlyniec.gda.pl 04.05.04, 22:12
      tomek smokowski i andrzej twarowski - to ich nalezy okreslac mianem najlepszych
      komentatorow w polsce. ale chyba jescze dlugo nie uslyszymy ich na antenie
      tvp...;/
    • Gość: Wlochaty Re: Szpakowski wraca na antenę. Tremę mam zawsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:26
      Z tego co w trawie piszczy to Pan Szpakowski zawsze mial "plecy" w publicznej.
      A szkoda bo choc glos medialny, to komentarz co najwyzej podworkowy. Nie wiem
      jak i kto pomogl temu Panu wrocic na antene, ale Pan Szpakowski o
      sprawiedliwosci to powinien sie wypowiadac raczej szeptem, bo niemalo ma na
      sumieniu w tej materii.
    • Gość: Kwiatek Re: Szpakowski wraca na antenę. Tremę mam zawsze IP: *.chello.pl 04.05.04, 22:42
      Tak na prawdę to Szpaka - z pełną premedytacją - usunął z anteny Janusz
      Basałaj. Kilkakrotnie publicznie mówił, że "...albo Dariusz Szpakowski albo
      ja". I teraz co? Jakoś nie wraca do swojej deklaracji...
    • Gość: adas Re: Szpakowski wraca na antenę. Tremę mam zawsze IP: 81.219.117.* 04.05.04, 22:44
      Święta trujca na EURO 2004: Basałaj, Jasina, Szpakowski. A wywiady zrobi Feddek
      z Jońcą. Nie zapomnijcie o Zydorowiczu, w końcu też legendarny weteran tysięcy
      meczy.
      • Gość: jerzy Re: Szpakowski wraca na antenę. Tremę mam zawsze IP: *.icpnet.pl 05.05.04, 13:28
        zapomniałes o Iwańskim - z cicha pękł ale najbardziej wnerw..
    • Gość: as Boże, miej kibicyków w swojej opiece, piłkarzyków IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.05.04, 22:49
      też
      • Gość: Ludwik Re: Boże, miej kibicyków w swojej opiece, piłkarz IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 04.05.04, 23:17
        Najbardziej odpowiada mi komentarz Borka. Uwarzam jednak, iż Szpak nie jest
        zły.Dzisiejszy mecz chyba był ostatnim komentowanym przez tą ekipę. Naprawdę
        powinni zająć sie czymś innym, bo do sprawozdań nie mają ani talentu ani
        potrzebnej wiedzy o piłkarzach
    • Gość: Stach Jonasz Szpakowski-koniec polskiej piłki nożnej!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:17
      Wywalenie tego nieudacznika z telewizji to było jedyne dobre pociągnięcie
      byłego Kwiatkowskiego.Szpakowski precz z telewizji.Jutro znowu będę musiał
      wyciszyć fonię w telewizorze.
    • Gość: darekdj Re: Szpakowski wraca na antenę. Tremę mam zawsze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 23:29
      Od dawna nie było tak głąbowatego sprawozdawcy, bo na pewno nie komentatora,
      jak Szpak. On jest w stanie pomylic kazdego z kazdym, a w trakcie meczu trudno
      ocenic, czy oglada ten sam mecz, co widzowie. Dno.
    • Gość: darekdj Kur......a, Lepper, Miller i Szpak, co za czasy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 23:34
      Od dawna nie było tak głąbowatego sprawozdawcy, bo na pewno nie komentatora,
      jak Szpak. Oni zresztą nadrabiają swoją niewiedzę gadulstwem, pieprzeniem w
      bambus, szpaku jest w stanie pomylic kazdego z kazdym, a w trakcie meczu trudno
      ocenic, czy oglada ten sam mecz, co widzowie. I wcale nie czuje z tego powodu
      zażenowania. Dno.
    • Gość: fan Re: Szpakowski wraca na antenę. Tremę mam zawsze IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 04.05.04, 23:46
      Darek Szpakowski najlepszym komentataorem Polski
    • Gość: Artur NIESTETY!!!!!!!!!! IP: *.ists.pl / *.waw.cdp.pl 04.05.04, 23:58
      Znowu pełno wpadek, wygadywania bzdur i nieudolnych prób wybrnięcia z nich.
    • Gość: Mac Re: Szpakowski wraca na antenę. Tremę mam zawsze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.04, 00:15
      Cieszę się,choć za piłką nie przepadam.Dobrze że ludzie tacy jak Pan wreszcie
      wrócą do TV.Jest Pan dobry,może nawet bardzo dobry w tym co robi więc to
      miejsce czas zapełnić.A ludzie pokroju kwiatkowskiego niech odejdą w cień,potem
      zapomnienie aż w końcu zniknął z jakiejkolwiek pamięci...
    • Gość: Wilk Powodzenia Panie Darku! IP: *.visp.energis.pl 05.05.04, 00:34
      Nareszcie! Od kilku tygodni przed każdym meczem w TVP byłem ciekawy, czy
      nastąpi wreszcie ta chwila. Doczekałem się! Mój ulubiony sprawozdawca powrócił
      i to w tak arcyciekawym spotkaniu! Panie Darku! Mam 20 lat i od zawsze był Pan
      dla mnie najlepszym komentatorem! Uważam bowiem, że nie ustępuje Pan
      legendarnemu red. Ciszewskiemu, bo chyba nie sztuką jest wyzwolić emocje
      kibiców, gdy kadra Polski sięga po medale olimpijskie i MŚ. Sztuką jest porwać
      kibiców, gdy mecze mają mniejszą stawkę i Panu to się udawało! Życzę powodzenia
      w środowym "debiucie" i bycia z nami, kibicami, jeszcze przez długie lata!
    • Gość: NIEEEEEEEEEEEEEE NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 01:40
      I jeszcze raz WIELKIE NIE Szpakowskiemu w publicznej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      NIE CHCĘ GO ZNOWU SŁYSZEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

A już myslałem, że nigdy więcej nie będę musiał wyłączać fonii w
      TV .................

Qfa, tfu tfu ..... :(

Jeszcze raz: NIE Szpakowskiemu.
      NIE za moje pieniądze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kibic Re: Szpak-"Rybie oczko"znowu pecha naszym przynies IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 02:13
      ie.jak przyniosil przez 16 lat I niech nie gada ze nie przynosi,ze eliminacje
      do korei tez komentowal bo pierwsze dwa mecze -bardzo ładnie wygrane -
      przegapił ( w ogóle nie byly transmitowane) a potem to juz nawet on nie mógł
      zaszkodzic.
    • Gość: Maciej Ryczko Do przodu IP: 203.162.52.* 05.05.04, 04:30
      PANIE DARIUSZU!
      Glowa do gory. Niech pan smialo komentuje jak zawsze - Pana kwiecisty jezyk i
      doskonale dopasowanie komentarza do gry zawsze sprawialo mi duza radosc i
      uzupelnialo emocje na boisku. Niech Pan sie nie da urobic na "cukierkowego
      Darka", ale niech bedzie Pan dalej DARIUSZEM SZPAKOWSKIM z wlasnym
      niezapomnianym stylem.
      powodzenia
      Maciej
    • Gość: jurb Re: Szpakowski wraca na antenę. Tremę mam zawsze IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 05.05.04, 05:40
      zostaw w spokoju antenę, jak długo można dukać ? nie masz odrobiny samokrytycyzmu, przecież ty na piłce sie nie znasz !!!!
      • mikifans ANDRZEJ ZET! ANDRZEJ ZET! ANDRZEJ ZET! :-)) 05.05.04, 06:17
        Mam pytanie do Darkomaniakow - gdzie byliście, jak go półtora roku temu
        Kwiatkowski na zbity pysk wyrzucał? Z takim poparciem plus jeszcze
        kilkadziesiąt głosów niezinternetowaconych fanów na spokojnie utrzymałby
        posadkę.

Jego przyjście - cóż...ani mnie ziębi ani grzeje, w kazdym razie zawsze miło
        było się pobrechtać w pomeczowy poranek z kumplami z klasy odnośnie jego gaf -
        do dziś pamiętam remisowy mecz z Anglią we Wszawie i te osławione i wspomniane
        już szarże "Sziry" :-))))) Z pewnością troszkę mi Pana Darka brakowało, ale nie
        powiem, żebym szczególnie odczuł jego nieobecność.
        W każdym razie wydaje mi się lepszym komentatorem niż Mateusz Borek - świetnie
        zorientowany w temacie, z nienaganną dykcją i darem obserwacji gry, ale przy
        tym..jakiś taki bezpłciowy i nijaki :))) Pod tym wzgledem Dario bije Mattiego
        na głowę.

A skoro już o powrotach mówimy, to ja niniejszym chciałbym wesprzeć wspomnianą
        już w tym wątku petycyjkę na temat powrotu na antenę Andrzeja "Prosze Panstwa,
        70 minuta meczu Ruch-Widzew, z pilka szarzuje Mariusz Srutwa, ojciec dwoch
        dorodnych corek i czlonek Ruchu Stu - czesci skladowej AWS, ktora jest calkiem
        popularna u nas na Gornym Śląsku, tej niecce ludzi pracy...ah, Prosze Panstwa,
        w miedzyczasie padla bramka i Ruch..." Zydorowicza :))))

Ten koleś jest nieprzeciętny i niezbędny :)))
        Gdyby Kwiatkowski obok nagrody dla najlepszej stacji telewizyjnej w Europie
        przyznał też nagrodę dla najlepszego komentatora Starego Kontynentu - Endrju
        zasługuje na nią bardziej niż jakiś tam dario :PPP
        • figo15 Re: ANDRZEJ ZET! ANDRZEJ ZET! ANDRZEJ ZET! :-)) 05.05.04, 07:31
          Od dzisiaj zostaję fanem Polsatu. W dupie mam mecze komentowane przez
          Szpakowskiego. Już dosyć napsuł mi krwi. Publiczna straci oglądalność. Ja np.
          wolę obejrzeć już mecz nawet po włosku, niż słuchać Szparka.
          • Gość: szpak won szxpak nie.... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 21:07
            "koniec marzeń , koniec snów".....Szpak zaś w tv...."nie bede komentował meczy
            reprezentacji, nie bede!" a jednak będzie......
          • Gość: Ailton Re: ANDRZEJ ZET! ANDRZEJ ZET! ANDRZEJ ZET! :-)) IP: *.aster.pl 22.05.04, 09:22
            A ja mam w dupie Ciebie i red. Szpakowski pewnie też. Niewiele straci tvp na
            tym, jak jeden gamoń taki jak ty ( przy okazji powiem Ci, że mój pies jest
            głupi, ale na pewno mądrzejszy od Ciebie ), to telewizja publiczna nie straci.
            Idź sobie do Polsatu i nie denerwuj ludzi. I jeszcze jedno. Wolę Szpakowskiego
            i Zydorowicza. Bo mój pies lepiej szczeka, aniżeli Borek, Basałaj, Smokowski
            czy Twarowski komenują.

Odpowiadam na mail Figo15.
    • Gość: zak Re: Szpakowski wraca na antenę. Tremę mam zawsze IP: *.mlyniec.gda.pl 05.05.04, 07:35
      Czas najwyższy, niech sobie odpocznie Basałaj.
    • Gość: kibic Brawo to cieszy ze Szpakiem inaczej oglada się mec IP: *.zep.com.pl 05.05.04, 07:43
      ze kwiatkowski. czarzasty jakubowska gdzie jesteście...???
    • Gość: szymmi DAREK - JESTEŚMY Z TOBĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 07:45
      to najlepszy komentator w historii telewizji. Lepszy nawet od Ciszewskiego.
      Tylko, że Darek musi komentowac piłkę w innych, trudnych piłkarsko czasach - za
      Ciszewskiego nasi wszystko wygrywali.Komentować sukcesy jest łatwiej niż
      porażki. Dlatego Darek - JESTEŚMY Z TOBĄ - MARCIN I SZYMON IŁAWA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka