Gość: Gość IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.11, 20:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bas Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fina... IP: *.nhs.uk 19.04.11, 20:29 czekam...tysiace kilometrow od Lecha... czy bede sie cieszyc czy sie znowu wqrwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fi IP: 94.75.80.* 19.04.11, 20:56 W pojedynku Wilka z Zającem na razie 2:0 dla Zajaca. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grik Re: Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fi IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.11, 22:05 Ale mamy "miszcza" z miasta "noł hał". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Najlepszy mecz Lecha w tym sezonie! Tak trzymać! IP: *.icpnet.pl 19.04.11, 22:51 Najlepszy mecz Lecha w tym sezonie! Tak trzymać chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Litar A można było kogoś opluć? IP: 194.181.92.* 20.04.11, 11:40 Chłopaki, nie byłem w bielsku, napiszcie czy mozna było kogoś opluć? Bo nie wiem czy duzo stracilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem na lechu Sierota Bakero IP: *.173.3.196.tesatnet.pl 19.04.11, 20:58 Bez Stilicia i Rudnevsa to będzie tak samo dobrze wyglądać jak 1. połowa na Bułgarskiej w sobotę. Forza Podbeskidzie! Odpowiedz Link Zgłoś
rossanoff Oj cieniutki ten Lech 19.04.11, 20:58 Patrzę i nie poznaję czy to ta sama drużyna co za Smudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony i znowu ten komentarz.... IP: *.icpnet.pl 20.04.11, 07:06 za ten stronniczy komentarz Jasina powinien wylecieć z TVP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mccudden Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fina... 19.04.11, 21:01 Bakero....i nie mam pytań. Ten ciul zaczyna mecz z dwoma podstawowymi zawodnikami na ławce. W tej sytuacji kibicuję Podbeskidziu. Chłopaki są poukładane i mają trenera który myśli i normalny zarząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Bakero kombinuje składem... IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.11, 21:03 Bakero strasznie kombinuje składem. Mianowicie Rudnevs nie gra w głównym składzie, tak samo Stilic. Bakero nie umie ustawiac graczy, to co robi jest bardzo złe. Myślałem, że gdy będzie trenować Lecha to wyniki będą wysokie, a tu taka klapa... Wydaje mi się, że zwolnią go po sezonie mimo wszystko, nawet jeśli ma klauzulę w kontrakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislak Re: Bakero kombinuje składem... IP: 78.145.25.* 20.04.11, 12:23 Gość portalu: krzycho napisał(a): > Bakero strasznie kombinuje składem. Mianowicie Rudnevs nie gra w głównym składz > ie, tak samo Stilic. Bakero nie umie ustawiac graczy, to co robi jest bardzo zł > e. Myślałem, że gdy będzie trenować Lecha to wyniki będą wysokie, a tu taka kla > pa... Wydaje mi się, że zwolnią go po sezonie mimo wszystko, nawet jeśli ma kla > uzulę w kontrakcie. Pokasz teraz przemadrzalego ryjka i powtorz swoje slowa o Bakero, pokaz, jaki madry teraz jestes cwaniaczku. Jestem kibicem Wisly, ale mam szacunek dla kazdego polskiego klubu. Wisla i Lech wprowadzaja w Polsce zupelnie nowa, europejska jakosc i niech cwaniaczki, jak ten powyzej wkoncu to zaakceptuja, bo, jak zwykle, kolejny raz glosy cwaniaczkow z wiedza polskiej mysli szkoleniowej kompromituja sie bardziej,niz caly ten beton w PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
ramyus Szmaciarze z Lecha 19.04.11, 21:04 Nie prezentują gry nawet na poziomie III Ligi, a nie tak Ekstraklasy Odpowiedz Link Zgłoś
ramyus Co na boisku robi Murawski? 19.04.11, 21:11 Ten facet nie nadaje sie nawet do trampkarzy. A Bosacki? Mloda Ekstrakllasa to dla niego dużo za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
ramyus Bosacki rekreacyjnie 19.04.11, 21:51 arogant Bosacki rekreacyjnie biegnie w kirunku kontratakujacego malinowskiego, ktory spokojnie przymierza w długi róg i strzela drugą bramke. Nawet startujacy do niego z wiekszej odleglosci Arboleda predzej dobiegł do Malinowskiego, niz blizszy amator Bosacki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL KOLEJORZ Re: Bosacki rekreacyjnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 09:14 przy drugiej to nie Bosacki ... to niestety Injac 21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Co na boisku robi Murawski? IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 19.04.11, 22:29 A Slusarski i Ubiarip? Drewno to do lasu sie wywozi a nie boisko znosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezo A co ty reprezentujesz ? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.11, 22:35 Szambo przy tobie to perfumeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Szmaciarze z Lecha IP: *.icpnet.pl 19.04.11, 22:51 ramyus jestes smieciem pewnie z wisly Odpowiedz Link Zgłoś
ramyus Re: Szmaciarze z Lecha 19.04.11, 23:40 Gość portalu: mm napisał(a): > ramyus jestes smieciem pewnie z wisly jeśli juz, to z Poznania, i na dodatek gorąco kibicuje Lechowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozon Kto tego Bakero zatrudnił? IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.11, 21:10 fundusz niepełnosprawnych z hiszpanii, czy jakiś ślepiec? Odpowiedz Link Zgłoś
mccudden Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fina... 19.04.11, 21:14 Ubiparip i Ślusarski...wiódł ślepy kulawego, dobrze im się działo. To jakaś parodia jest, normalnie. W Hiszpanii Bakero nie poprowadziłby IV ligowej drużyny. W Polsce. Chyba zmienię zdanie o Wojciechowskim, bądź co bądź, pozbył się chwasta szybciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
salwatore Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fina... 19.04.11, 21:14 kmiotki i tak nie wygrają z lechem.Górą wielkopolska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-B Re: Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fi IP: *.waldex.3s.pl 19.04.11, 21:49 Kmiotków to my lejemy jak chcemy. Gotuj pyry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fi IP: *.sieradz.vectranet.pl 19.04.11, 22:53 Chyba lejesz w pościel po złojeniu napinaczy z Bielska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech_zero Re: Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 21:57 Hehehe! Nawet takie szmaty jak podbeskidzie biją Lecha:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fi IP: *.sieradz.vectranet.pl 19.04.11, 22:55 PÓŁGŁÓWKU SAM JESTEŚ SZMATĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fina... IP: *.138.246.94.ip4.artcom.pl 19.04.11, 21:15 Orest ratuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat.senegalski Re: Wilk, wypier**laj z boiska kretynie! IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 19.04.11, 22:33 Wilk to po Stilicu i Rudnevsie jedyna osoba co bramki w Lechu strzela. Co ty od niego chcesz? Łysych nie lubisz? Lub tatuaz ci sie jego nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
mw01 Brak koncentracji - bo lekceważą 19.04.11, 21:18 Miny obrażonej primadonny (Krivec), ciężki kłus (prawie wszyscy), ruch ręki od niechcenia (Kotorowski), stałe fragmenty gry, nawet wykop po faulu - ot, tak sobie. Zupełnie jak Juventus czy Manchester, gdy grały z Lechem. Szybko się uczą "Kolejorze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fina... IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.11, 21:19 Kotorowski, nie byl Ty wczoraj w sts? : ) no chyba ze bet-at-home? Odpowiedz Link Zgłoś
mw01 A cóż winien Bakero... 19.04.11, 21:24 ...gdy szwankuje podstawowe wyszkolenie techniczne (indywidualne). Podania niecelne, byle dalej, czekanie z podaniem, aż podbiegnie...przeciwnik, zostawianie partnera bez asysty, odbiór piłki...jak o ścianę. Oni są wręcz obrażeni, że muszą grać z jakimś tam Podbeskidziem... No a ten Kotorowski...leży w bramce jak Leda na szezlongu w buduarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejorzfan Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fina... IP: *.icpnet.pl 19.04.11, 21:34 Podbeskidzie gra jak Lech za czasów Smudy - ambitnie i wysokim pressingiem. Lech odwrotnie. I mimo że jestem kibicem Kolejorza to życzę im nie tylko przegranej ale też nie zakwalifikowania się przez ligę do LE. Może wtedy pseudogwiazdy przy braku kasy z LE zaczną w końcu zapier.. i grać do końca. A tak po pierwszej połowie ocena Bosackiego - brak odpowiednio niskiej noty, reszta obrony też na 1, może Henriqez na 3- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNDY Re: Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fi IP: *.sieradz.vectranet.pl 19.04.11, 22:59 Ty jesteś tak kibicem Lecha jak ja Huragana Wołomin, nie podszywaj się bo żaden kibic Lecha nie piepszy takich głupot Odpowiedz Link Zgłoś
mw01 Nieatakowani - przy podaniu.... 19.04.11, 21:40 ...patrzą pod nogi, a nie szukają partnera. Nie wychodzą do podania - jakby się bali odpowiedzialności (bo wiedzą, że źle przyjmą?). Bardzo niskie morale, przekonanie o nieuchronnej porażce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Dwójka do zera, Podbeskidzie żegna frajera :) IP: *.rev.netart.pl 19.04.11, 21:47 Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Dwójka do zera, Podbeskidzie żegna frajera :) IP: *.sieradz.vectranet.pl 19.04.11, 23:01 Witamy napinaczu z Bielska pokazał Wam Lech Wasze miejsce w szeregu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mw01 A teraz, przy drugim golu.... 19.04.11, 21:48 ...ta nieprawdopodobna różnica szybkości! To jak piłkarz ze środka Premiership brytyjskiej. A sybaryci z mojego Kolejorza już myślą...no właśnie, o czym oni myśla? Pewnie o tym samym, co Juventus i Manchester, gdy grały w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Arboleda miszcz! IP: *.rev.netart.pl 19.04.11, 21:49 Arboleda jest mistrzem w wymachiwaniu łapkami. Najwyraźniej za dużo kolumbijskich telenowel się naoglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszon Re: Arboleda miszcz! IP: *.aster.pl 19.04.11, 21:53 Ciesz sie,że z palcem nie zdążył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Puchar Polski. Podbeskidzie gra z Lechem o fina... IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.11, 21:49 Przecież tym debilom z Lecha wcale się nie chce grać!Markują grę, udają że strzelają itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Autorska drużyna Bakero IP: *.icpnet.pl 19.04.11, 21:51 europejskie puchary to była jeszcze drużyna Jacka Zielińskiego. Ta to już autorska drużyna Marianny Bakero. Jak widzę co Ziele zrobił z Polonią w tydzień-to już tęsknię za nim. Ale wiadomo to co zrobił Smuda jest niepowtarzalne... Bravo panie prezes, bravo!! w pi..du z takim trenerem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: Autorska drużyna Bakero IP: *.icpnet.pl 19.04.11, 22:21 I tak zdania nie zmienię!!uff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicJuve A w I rundzie PP mało co nie odpadli po karnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 21:52 Start Otwock 2-2 Podbeskidzie Bielsko-Biała 25 sierpnia, 16:30 (400) pd. k. 5-6 A teraz jedną nogą są w finale, po wyeliminowaniu GKS Bełchatów, Wisły Kraków i Lecha Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś