Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ...

• Gość: g Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.globalconnect.pl 29.04.11, 06:52
      Nauczycielka pyta Jasia, gdzie pracuje tato, na to Jaś
      -Mój tata jest męską dziwką i pracuje w barze dla pedałów.
      -Jasiu ale Twój tata jest piłkarzem Realu
      -Wiem ale wstydziłem się przyznać
    • Gość: Barca Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.gdynia.mm.pl 29.04.11, 07:47
      KUrde, co z tego ze Pepe nie dotknął piłki? O tym to ja wiedziałem już podczas meczu. Liczy się sam zamiar. Atak nakładką, nawet przy niepowodzeniu i kompletnym braku kontaktu z rywalem powinien być karany czerwoną kartką. Zwłaszcza że w tym przypadku, zamiarem Pepe było sfaulowanie Alvesa a nie wybicie piłki.
    • Gość: ABC Re: Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.11, 08:10
      PiSd jaki jest każdy widzi. Natomiast ja widzę analogię wypowiedzi Mourinho i Jarosława Kaczyńskiego. Winny Putin, winny Tusk. Mgła, hel i Bóg wie co jeszcze. Mourinho to samo. Mina rozżalonej kobiety. Winna UEFA, UNICEF, spisek. Gdyby mu polać to dołożył by jeszcze NATO, MOSAD i Bin Ladena. Mourinho to oszołom podobnie jak wyznawcy J.K. z PiSdu.
    • Gość: wilem no i co ze nie dotknal???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 08:44
      czerwien zasluzona !!!!!
    • Gość: Przemek Czuba Re: Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia IP: *.raks.pl 29.04.11, 09:21
      I co z tego, że nie dotknął?! Wszedł nakładką na piłkę wyprostowaną nogą. Mógł spowodować poważną kontuzję nie dotykając nawet Alvesa. Nie jestem fanem Barcy ani Realu ale czerwień w tej sytuacji była zupełnie uzasadniona. Poza tym Real gra padakę pod wodzą Mourinho i nie da się na to patrzeć. Cieszę się, że nie będę ich oglądał w finale.
    • Gość: zubi Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.acn.waw.pl 29.04.11, 09:36
      przepraszam , ale to nie do tej wypowiedzi dodałem swoja.
      Jeszcze raz przepraszam autora wypowiedzi
    • Gość: ma Re: Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.11, 10:09
      youtu.be/39rr96jb-Go
      a jednak
    • Gość: eXe Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: 192.165.213.* 29.04.11, 10:12
      Nie dotknal ale chcial dotkac i to dotkliwie :D
      Wiec niech spiernicza z boiska, bardzo dobrze, lepsza druzyna w finale bedzie. :)
    • Gość: Kuba Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.11, 10:22
      mam jedną rzecz do napisania, a właściwie dwie:
      1. Kartka czerwona została pokazana tylko przez perfidną symulację Alvesa. Sędzia był pewien, że Dani dostał w nogę. w innym wypadku byłaby żółta.
      2. kwejk.pl/obrazek/62175/sprawiedliwo%C5%9B%C4%87.html
      zobaczcie sobie ten obrazek i zapytajcie razem ze mną WTF?!
    • Gość: raf4 pisze jak widac kibic FC B. IP: *.ip.netia.com.pl 29.04.11, 10:32
      ale chociaz pisz logiczny tekst!

bo jezeli TV udowodnilo ze nawet go nie dotknal wiec Dani A. z FC b. symulowal za co wedlug przepisow nalezala mu sie zolta kartka....ale nasz redaktor wysnul wniosek ze Pepe gracz RM dostal zasluzona czerwona kartke /to sie nie trzyma logiki!/.

obiektywnie obejrzycie ten mecz...pilkarze B. caly czas ganiali za sedzia z kazdym faule lecz nagle po wywaleniu Pepe jako przestali ....dziwne ! nie za planowane osiagneli cel ! taka jest prawda kibice B. wasi pilkarzyki to nie zle cwaniaki!!!

• Gość: marti Atak Pepe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 10:53
      Pepe nie dotknął nogi Alvesa... Jest dowód. Ludzie, za sam taki atak należała się czerwona kartka. Gdyby Pep trafił Alvesa a ten zostawił nogę na ziemi skończyłoby się tym samym co u Wasilewskiego. Prowokacja Barcelony - brawo!!! brawo!!! - jak to mówi Boniek.
    • Gość: martins_92 Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: 89.228.8.* 29.04.11, 11:03
      Wy to jesteście nienormalni. Nie rozumiecie, że w piłce nożnej jest taki przepis, że sędzia może ukarać czerwoną kartką nawet wtedy, gdy jest już niebezpieczny zamiar, podkreślam ZAMIAR, faulu. A tu nie da się zaprzeczysz, że Pepe do tego dążył.
      Ogólnie całe te Gran Derbi ostatnio to jedna wielka żenada, szczerze to zero piękna futbolu.
      Nie kibicuje ani Barcelonie ani Realowi.
      • Gość: kozak Re: Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.11, 22:04
        Za tą symulację Alvesa, ktoś mu powinien złamać nogę. Zobaczył by wtedy co to za ból a nie płacze i zwija się z bólu ,kiedy Pepe nawet go nie musną.

Dalej wierzę w ośmiornicę, która typowała Real zwycięzcą dwumeczu.

Strasznie mnie denerwują ci idioci z Sport.pl wszyscy za Barceloną wstyd...
      • Gość: qweqwe Re: Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.11, 22:05
        qweqweweq
    • Gość: Wilym Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 13:30
      Bardzo słuszna decyzja - za taki atak tylko czerwona kartka. Newazne ze mu nie złamał nogi. Jak nie umie se grac to sie wchodzi w drugiego zawodnika jak idiota - Pepe
    • Gość: Wilym Mourinio jak Krystyna zadufany który nie potrafi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 13:33
      przegrywać. Czerwona kartka zasłuzona !!! Nie waze ze nie złamał Alvesovi nogi. Za taki zaiar sie wylatuje - gratulacje dla sedziego który nie boi sie gwiazdeczek. Szkoda ze Pietrasiuk tak nie zareagował, byśmy nie mieli tragedii narodowej
    • Gość: WielkiSzu Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 29.04.11, 19:45
      Może ktoś powiedzieć jaka to siła wystrzeliła Alvesa, który zrobił salto 360. Chyba duchy.
    • Gość: kozak Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.11, 22:06
      Za tą symulację Alvesa, ktoś mu powinien złamać nogę. Zobaczył by wtedy co to za ból a nie płacze i zwija się z bólu ,kiedy Pepe nawet go nie musną.

Dalej wierzę w ośmiornicę, która typowała Real zwycięzcą dwumeczu.

Strasznie mnie denerwują ci idioci z Sport.pl wszyscy za Barceloną wstyd...
    • Gość: Ghandi Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.aster.pl 30.04.11, 15:50
      Czytanie Waszych komentarzy, biedni chołopcy, to istna udręka: "trafił-nie trafił, gej-nie gej, bandyta, redaktorek, ciota, qrwa, aktorzyna, płaczki" i jeszcze klasyczne: "nie jestem kibicem realu/barcy" i "taka jest PRAWDA"

Puknijcie się w puste łby - TO TYLKO PIŁKA NOŻNA, 22 facetów kopie skorzany worek. Towarzyszą temu emocje, komuś puszczą nerwy, ktoś kogoś sfauluje, czasem z premedytacją, ktoś faul symulować będzie, a sędzia się pomyli (nie ma szansy obejrzeć powtórki klatka po klatce). Tak bywa - jeżeli widzicie w tym spisek dziejowy przeciwko jednej z drużyn i jej trenerowi - czas spotkać się ze specjalistą, a przynajmniej poważnie się zstanowić nad sobą.

TAKA JEST PRAWDA ;o)
    • Gość: obywatel Fotomontaż IP: *.home.aster.pl 30.04.11, 16:51
      Ten film to fotomontaż, albo dacie sprostowanie drodzy redaktorzy albo spotkamy się w sądzie.
      (www.blaugrana.pl/news/6929/derby,_klamstwa_i_kasety_wideo.html)
    • Gość: mariusz1 Re: Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.11, 21:28
      typydlaciebie.npx.pl
      Zarabiaj w zakładach bukmacherskich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka