Gość: g Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.globalconnect.pl 29.04.11, 06:52 Nauczycielka pyta Jasia, gdzie pracuje tato, na to Jaś -Mój tata jest męską dziwką i pracuje w barze dla pedałów. -Jasiu ale Twój tata jest piłkarzem Realu -Wiem ale wstydziłem się przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barca Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.gdynia.mm.pl 29.04.11, 07:47 KUrde, co z tego ze Pepe nie dotknął piłki? O tym to ja wiedziałem już podczas meczu. Liczy się sam zamiar. Atak nakładką, nawet przy niepowodzeniu i kompletnym braku kontaktu z rywalem powinien być karany czerwoną kartką. Zwłaszcza że w tym przypadku, zamiarem Pepe było sfaulowanie Alvesa a nie wybicie piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.11, 08:10 PiSd jaki jest każdy widzi. Natomiast ja widzę analogię wypowiedzi Mourinho i Jarosława Kaczyńskiego. Winny Putin, winny Tusk. Mgła, hel i Bóg wie co jeszcze. Mourinho to samo. Mina rozżalonej kobiety. Winna UEFA, UNICEF, spisek. Gdyby mu polać to dołożył by jeszcze NATO, MOSAD i Bin Ladena. Mourinho to oszołom podobnie jak wyznawcy J.K. z PiSdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilem no i co ze nie dotknal???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 08:44 czerwien zasluzona !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Czuba Re: Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia IP: *.raks.pl 29.04.11, 09:21 I co z tego, że nie dotknął?! Wszedł nakładką na piłkę wyprostowaną nogą. Mógł spowodować poważną kontuzję nie dotykając nawet Alvesa. Nie jestem fanem Barcy ani Realu ale czerwień w tej sytuacji była zupełnie uzasadniona. Poza tym Real gra padakę pod wodzą Mourinho i nie da się na to patrzeć. Cieszę się, że nie będę ich oglądał w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubi Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.acn.waw.pl 29.04.11, 09:36 przepraszam , ale to nie do tej wypowiedzi dodałem swoja. Jeszcze raz przepraszam autora wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.11, 10:09 youtu.be/39rr96jb-Go a jednak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXe Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: 192.165.213.* 29.04.11, 10:12 Nie dotknal ale chcial dotkac i to dotkliwie :D Wiec niech spiernicza z boiska, bardzo dobrze, lepsza druzyna w finale bedzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.11, 10:22 mam jedną rzecz do napisania, a właściwie dwie: 1. Kartka czerwona została pokazana tylko przez perfidną symulację Alvesa. Sędzia był pewien, że Dani dostał w nogę. w innym wypadku byłaby żółta. 2. kwejk.pl/obrazek/62175/sprawiedliwo%C5%9B%C4%87.html zobaczcie sobie ten obrazek i zapytajcie razem ze mną WTF?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 pisze jak widac kibic FC B. IP: *.ip.netia.com.pl 29.04.11, 10:32 ale chociaz pisz logiczny tekst! bo jezeli TV udowodnilo ze nawet go nie dotknal wiec Dani A. z FC b. symulowal za co wedlug przepisow nalezala mu sie zolta kartka....ale nasz redaktor wysnul wniosek ze Pepe gracz RM dostal zasluzona czerwona kartke /to sie nie trzyma logiki!/. obiektywnie obejrzycie ten mecz...pilkarze B. caly czas ganiali za sedzia z kazdym faule lecz nagle po wywaleniu Pepe jako przestali ....dziwne ! nie za planowane osiagneli cel ! taka jest prawda kibice B. wasi pilkarzyki to nie zle cwaniaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Atak Pepe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 10:53 Pepe nie dotknął nogi Alvesa... Jest dowód. Ludzie, za sam taki atak należała się czerwona kartka. Gdyby Pep trafił Alvesa a ten zostawił nogę na ziemi skończyłoby się tym samym co u Wasilewskiego. Prowokacja Barcelony - brawo!!! brawo!!! - jak to mówi Boniek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martins_92 Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: 89.228.8.* 29.04.11, 11:03 Wy to jesteście nienormalni. Nie rozumiecie, że w piłce nożnej jest taki przepis, że sędzia może ukarać czerwoną kartką nawet wtedy, gdy jest już niebezpieczny zamiar, podkreślam ZAMIAR, faulu. A tu nie da się zaprzeczysz, że Pepe do tego dążył. Ogólnie całe te Gran Derbi ostatnio to jedna wielka żenada, szczerze to zero piękna futbolu. Nie kibicuje ani Barcelonie ani Realowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.11, 22:04 Za tą symulację Alvesa, ktoś mu powinien złamać nogę. Zobaczył by wtedy co to za ból a nie płacze i zwija się z bólu ,kiedy Pepe nawet go nie musną. Dalej wierzę w ośmiornicę, która typowała Real zwycięzcą dwumeczu. Strasznie mnie denerwują ci idioci z Sport.pl wszyscy za Barceloną wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweqwe Re: Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.11, 22:05 qweqweweq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 13:30 Bardzo słuszna decyzja - za taki atak tylko czerwona kartka. Newazne ze mu nie złamał nogi. Jak nie umie se grac to sie wchodzi w drugiego zawodnika jak idiota - Pepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Mourinio jak Krystyna zadufany który nie potrafi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 13:33 przegrywać. Czerwona kartka zasłuzona !!! Nie waze ze nie złamał Alvesovi nogi. Za taki zaiar sie wylatuje - gratulacje dla sedziego który nie boi sie gwiazdeczek. Szkoda ze Pietrasiuk tak nie zareagował, byśmy nie mieli tragedii narodowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WielkiSzu Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 29.04.11, 19:45 Może ktoś powiedzieć jaka to siła wystrzeliła Alvesa, który zrobił salto 360. Chyba duchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.11, 22:06 Za tą symulację Alvesa, ktoś mu powinien złamać nogę. Zobaczył by wtedy co to za ból a nie płacze i zwija się z bólu ,kiedy Pepe nawet go nie musną. Dalej wierzę w ośmiornicę, która typowała Real zwycięzcą dwumeczu. Strasznie mnie denerwują ci idioci z Sport.pl wszyscy za Barceloną wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghandi Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia: ... IP: *.aster.pl 30.04.11, 15:50 Czytanie Waszych komentarzy, biedni chołopcy, to istna udręka: "trafił-nie trafił, gej-nie gej, bandyta, redaktorek, ciota, qrwa, aktorzyna, płaczki" i jeszcze klasyczne: "nie jestem kibicem realu/barcy" i "taka jest PRAWDA" Puknijcie się w puste łby - TO TYLKO PIŁKA NOŻNA, 22 facetów kopie skorzany worek. Towarzyszą temu emocje, komuś puszczą nerwy, ktoś kogoś sfauluje, czasem z premedytacją, ktoś faul symulować będzie, a sędzia się pomyli (nie ma szansy obejrzeć powtórki klatka po klatce). Tak bywa - jeżeli widzicie w tym spisek dziejowy przeciwko jednej z drużyn i jej trenerowi - czas spotkać się ze specjalistą, a przynajmniej poważnie się zstanowić nad sobą. TAKA JEST PRAWDA ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Fotomontaż IP: *.home.aster.pl 30.04.11, 16:51 Ten film to fotomontaż, albo dacie sprostowanie drodzy redaktorzy albo spotkamy się w sądzie. (www.blaugrana.pl/news/6929/derby,_klamstwa_i_kasety_wideo.html) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz1 Re: Liga Mistrzów. Hiszpańska telewizja udowadnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.11, 21:28 typydlaciebie.npx.pl Zarabiaj w zakładach bukmacherskich Odpowiedz Link Zgłoś