Dodaj do ulubionych

Płatność za Euro 2012 problem !!!

06.05.11, 15:21
Wylosowałem bilety na Euro, ale nie otrzymałem żadnej informacji o sposobie płatności, zastanawiam się dlaczego, może to problem mojej poczty. W swoim panelu na uefa mam bilety i wszystko wydaje się być ok. Napisałem do nich ale z odpowiedzią się nie kwapią zbyt szybko a 18stego koniec płatności. Nie chcę przegapić !

U siebie w koncie wybrałem płatność przelewem.

Czy ktoś może mi powiedzieć co mam teraz zrobić ?,
Czy może spotkał się z taką sytuacją ?

Dzwoniłem do nich na infolinię ale tam tylko automaty, żadnych konsultantów :)
Obserwuj wątek
    • bkrkic Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 10.05.11, 12:27
      Skąd taka informacja że 18stego koniec płatności za bilety?
      • cameleon6 Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 10.05.11, 13:31
        Od Uefa
        A co do emaili mają przyjść 13stego.
        • bkrkic Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 10.05.11, 14:25
          Nr konta ma przyjsc zwyklym listem nie mailem przeciez
          • cameleon6 Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 10.05.11, 14:28
            To jest odpowiedź od UEFA którą dostałem,

You will recive that letter by the 13 of may. You have time till 18 of may to pay for your tickets. You should recive that letter by end of this week so you will have time to pay for the order.
            • bkrkic Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 10.05.11, 14:59
              Ja dzwonilem przed chwila na informacje Uefa Euro. Powiedziano mi ze listy wysylano do 6 maja takze poowinny powoli zaczac przychodzic
              • cameleon6 Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 10.05.11, 15:52
                A na jaki numer dzwoniłeś ?, przecież oni tam mają wszystko przez automat obsługiwane, o konsultantach można zapomnieć...
                • euro2012-0 Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 10.05.11, 22:19
                  SUPER OFERTA Mam do sprzedania:
                  - 4 bilety, I kategoria , mecz otwarcia, Polska-A3, Warszawa
                  - 4 bilety, III kategoria, ćwierćfinał , Donieck
                  Odsprzedam konto uefa- od ręki
                  7 TYŚ.
                  te. 721 134 028
            • pinguino Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 15.05.11, 23:41
              to super bo ja listu nadal nie dostałam- ani 13go ani nawet 14go a listonosz u mnie w soboty chodzi. zaczyna być nerwowo
              • cameleon6 Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 16.05.11, 10:59
                No nerwowo to jest, bo dziś 16sty a ja dalej nie mam listu, co robić ?
                • beskidnik Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 16.05.11, 11:21
                  z tego co widzę to do chwili obecnej listu nikt nie dostał, zobaczymy co dalej
    • beskidnik Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 16.05.11, 11:54
      własnie dostałem maila:

Drogi Kibicu,

W związku z opóźnieniem w dostawie listów z danymi do płatności, termin płatności zostaje przedłużony do dnia 25 maja 2011 roku (płatność musi być zaksięgowana na naszym koncie najpóźniej w dniu 25 maja 2011 roku). Otrzyma Pani od nas również potwierdzenie wydłużenia terminu płatności.
      • cameleon6 Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 16.05.11, 15:13
        To samo w języku angielskim dostałem
        Ale ta poczta daje dupy, ciekawe co zrobią jak do 25 nic nie przyjdzie

Dear Football Supporter,
        We have been informed that the delivery of some of the letters with payment instructions was delayed. Therefore, we have decided to extend the payment deadline for bank transfers:
        Full payment must now be received by 25 May 2011.
        We strongly recommend transferring the money immediately after you receive the payment instructions via post. All details in these payment instructions remain valid. Only the due date has been extended.
        If you have already paid for your tickets, please disregard this email.
        We look forward to seeing you at UEFA EURO 2012™
        Your UEFA EURO 2012™ Ticketing Team
        • beskidnik Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 16.05.11, 15:46
          Właśnie dostałem do domu list, wysłany został z Polski 11.05.2011
          Zrobiłem przelew. Uff.
          Jeszcze żeby na drugie konto przyszedł to będzie dobrze.
          • pinguino Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 16.05.11, 16:19
            zazdroszczę, bo u mnie skrzynka nadal pusta a już bym chciała mieć spokój. Ale przynajmniej jestem o tyle spokojniejsza że już wiem że płatność wydłużyli, więc dziękuje za umieszczenie tu odpowiedzi którą dostaliście.
            • cameleon6 Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 16.05.11, 16:40
              Będziemy informować :)
              • pinguino Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 16.05.11, 17:26
                "Drogi Kibicu,
                Termin platnosci zostaje przedluzony do 25 maja 2011r (platnosc musi byc zaksiegowana na naszym koncie 25 maja). Jesli oplata nie bedzie uiszczona, ze wzgledu na brak listu, to UEFA skontaktuje sie i przesle dalsze wskazówki jak zaplacic za bilety. Aplikacja nie zostanie anulowana.Listy ze wskazówkami dotyczacymi platnosci zostaly juz wyslane. Prosze upewnic sie, ze dane podane przez Pana na Portalu Biletowym sa poprawne i kompletne, w razie potrzeby nalezy je zaktualizowac. Platnosc karta kredytowa odbedzie sie 18 V. "
                • cameleon6 Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 16.05.11, 19:49
                  /Biletowym sa poprawne i kompletne, w razie potrzeby nalezy je zaktualizowac./

Śmiech na sali, że tak powiem, bo co mi da teraz zaktualizowanie danych kontaktowych w portalu skoro ponoć wysłali już listy, a może nie, hehe.

/Platnosc karta kredytowa odbedzie sie 18 V. "/

Zastanawiam się też czy można jakoś zmienić na kartę kredytową, nie to żebym chciał zamieszanie robić ale tak to przynajmniej sami by sobie ściągnęli. W portalu biletowym nie ma takiej możliwości.
                  • preparados Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 17.05.11, 09:10
                    To jest śmieszne, dostałem informacje, że się przedłużył termin do 25 maja. Nie dostałem żadnego info pocztą polską. Znowu jakieś wałki z tymi biletami robią.

• tajfac Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 17.05.11, 18:58
                      Niestety, ja też nie dostałam jeszcze listu.
                      Banda cwaniaków. Niby "wyszli do klienta", niby losowanie pod nadzorem notariusza, ale jak człowiek nie dostanie na czas listu, to może sobie potem tylko klikać na stronę UEFA i oglądań jak mu koło nosa przeszły wylosowane bilety.
                      Po co piszą, że można się z nimi skontaktować telefonicznie, skoro z drugiej strony "kabla" informuje automat? Można jeszcze napisać do nich maila, ale i tak nie dostajesz potwierdzenia, że co kolwiek do nich wysłałeś. I nie masz dowodu, że na prawdę przez cały czas czekałeś na list i zależało Ci na jego otrzymaniu i zapłaceniu za bilety na czas. To tak jak pisać na przysłowiowy Berdyczów. Nawet nie wiadomo czy i gdzie można będzie reklamować przypadki, gdy listy nie dojdą lub dojdą po czasie. Może ktoś wie?
                      Jestem wściekła! Kolejny wielki przekręt!
                      • pinguino Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 17.05.11, 19:54
                        Ja dziś szczęśliwie dostałam list. Nadany oczywiście 11go a nie 6go. Nie wiem tylko czemu mam podawać kod swift (przelew międzynarodowy) skoro place w złotówkach na konto Banku Pekao SA. Czy może mogę normalnym przelewem bez podawania tego kody (mam konto w mBanku). Ktoś wie?

A to co się teraz dzieje to podejrzewam dopiero przedsmak nerwów, które będą, gdy bilety zostaną wysłane poczta 4-6 tyg przed meczem i jeśli nie dotrą na czas bądź zostaną zgubione przez pocztę to UEFA nie ponosi żadnej odpowiedzialności i duplikatów nie wydaje.
                        • cameleon6 Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 18.05.11, 00:02
                          Z tego co wiem bilety są wysyłane krótko po dokonaniu opłaty, ale na 100% nie powiem, zasłyszana informacja.

Oni tam pisali że jeśli nie otrzymasz listu to będą się w tej sprawie kontaktować.

A już mam z głowy dostałem dziś list.
                          • pinguino Re: Płatność za Euro 2012 problem !!! 18.05.11, 00:31
                            na stronie UEFA w dziale FAQ jest napisane, że ze względów bezpieczeństwa (chyba po to żeby było mało czasu na ewentualne podrobienie biletów) wysyłają je dopiero 4-6 tyg przed EURO2012. W liście też jest mowa o 2012 roku jako dacie ich rozdysponowania. Więc kolejne nerwy dopiero za rok :P Chyba że tym razem wszystko pójdzie sprawnie.
    • kubak85 sprzedam bilety na euro 2012 18.05.11, 22:21
      Sprzedam konta z biletami na euro 2012. Cena za konto to 600 zł.

I KONTO:
      Mecz 7: D3-D4 - Donbass Arena Donieck - Kategoria 1 - 2szt.
      Ćwierćfinał:
      Mecz 28: IC-IID - Donbass Arena Donieck - Kategoria 2 - 2szt.

II KONTO:
      Mecz 24: D2-D3 - Stadion Olimpijski Kijów - Kategoria 3 - 2szt.
      Ćwierćfinał:
      Mecz 28: ID-IIC - Stadion Olimpijski Kijów - Kategoria 2 - 2szt.

III KONTO:
      11czerwca 18:00
      Mecz 7: D3-D4 - Donbass Arena Donieck - Kategoria 1 - 2szt.
      15czerwca 18:00
      Mecz 15: D2-D4 - Stadion Olimpijski Kijów - Kategoria 1 - 2szt.
      19czerwca 20:45
      Mecz 23: D4-UKR - Donbass Arena Donieck - Kategoria 1 -2szt.

kontakt:kubak85@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka