Gość: rudinho09 IP: *.elblag.vectranet.pl 11.06.11, 14:53 A potem Cypr, byle kasa leciała. Kolejny polski kopacz, myślący portfelem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: L. Re: Polacy za granicą. Peszko może trafić do Eint IP: *.net.pbthawe.eu 11.06.11, 15:00 Jakie to ... standardowe... Szkoda kopacza, ale ... to już tylko i wyłącznie jego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffm Polacy za granicą. Peszko może trafić do Eintra... IP: *.unitymediagroup.de 11.06.11, 15:02 nieeeeee. nie chcemy go w Eintrachcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hh Niedługo powitamy w Górniku Łęczna. IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 21:41 Taka jest kariera poskich kopaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Polacy za granicą. Peszko może trafić do Eintra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 15:04 ambitny typ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko To wielce obiecująca kariera !!! IP: *.starachowice.vectranet.pl 11.06.11, 15:09 Zostaje jeszcze III liga angielska i IV hiszpańska ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gator Re: To wielce obiecująca kariera !!! IP: *.mia.bellsouth.net 11.06.11, 15:19 Latwo jest kogos oceniac. A ty na jakim poziomie pracujesz? Jakie sa twoje dochody? Niemieckie czy Hiszpanskie? Zeby kogos oceniac zacznij od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudinho09 Re: To wielce obiecująca kariera !!! IP: *.elblag.vectranet.pl 11.06.11, 15:23 Ja nie miałem szczęścia zostania zawodowym piłkarzem. Ale mało się mówi o zainteresowaniu innych klubów, choćby Wolfsburga. A co mu w Koln nie pasuje? Źle miał tam? Miejsce w składzie miał, to co, lepiej dla 10tyś schodzić o klasę niżej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gator Re: To wielce obiecująca kariera !!! IP: *.mia.bellsouth.net 11.06.11, 15:47 Ja nie porownuje zarobek pilkarzy tylko zarobek tylko ludzi ktorzy kupuja bilety na mecze. To od nich zalezy tez poziom klubu i jego dochody. Tylko pilkarz moze podjac decyzje jego kariery. To tylko on zna swoje mozliwosci i ambicje. Nikt nie moze wybierac mu kariery, takze tobie. Wiecej tolerancji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: To wielce obiecująca kariera !!! IP: 78.149.204.* 11.06.11, 17:58 Gość portalu: gator napisał(a): > Ja nie porownuje zarobek pilkarzy tylko zarobek tylko ludzi ktorzy kupuja bilet > y na mecze. To od nich zalezy tez poziom klubu i jego dochody. Tylko pilkarz mo > ze podjac decyzje jego kariery. To tylko on zna swoje mozliwosci i ambicje. Nik > t nie moze wybierac mu kariery, takze tobie. > Wiecej tolerancji! Bzdura. Totalna bzdura! Mlody czlowiek, jakim jest Peszko, obdarzony nieprzecietnym talentem, ale nie posiadajacym zadnego solidnego wyksztalcenia, ktore pozwoliloby mu na samodzielne i realne spojzenie na swoja kariere zawodowa nie decyduje o sobie samodzielnie, bo sam tego nie potrafi, to menadzerowie robial mu sieczke z mozgu, wykorzystujac go dla osiagniecia wlasnych korzysci finansowych i marnyja mu kariere. W Anglii pilkarz pokroju Peszki i z jego talentem nigdy nie poszedlby na cos tak ponizajacego za pare euro. Jezeli powaznie myslisz o swoim zyciu i karierze zawodowej, to nie podejmujesz decyzji wartych kilka, czy nawet kilkadziesiat tysiecy euro, bo na dzien dzisiejszy takie pieniadze cie satysfakcjonuja, ale ukladasz sobie madrze kariere i liczysz ile bedziesz mial po jej zakonczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gator Re: To wielce obiecująca kariera !!! IP: *.mia.bellsouth.net 11.06.11, 18:21 Jak napisalem poprzednio, wiecej zrozumienia i wiecej tolerancji! Tylko Peszko bedzie bral odpowiedzialnosc za swoje decyzje. Nie ty ani nie jego menadzerowie. Czy on ma byc spelnieniem twoich kompleksow? Nie mysle ze Polacy sa slynni z pracowitosci ani etyki pracy, nie mowiac o pociagu do alkoholu, a tego wymaga profesjonalne podejscie do pracy na zachodzie. Czy ty znasz tego Peszke osobiscie moc stwierdzic ze wiesz lepiej niz on co jest dla niego najlepsze? O moze jestes ofiara prasy ktora po prostu chce sprzedawac sensacje? Co Anglia ma do Peszki, gdzie Rzym a gdzie Krym? Inna kultura inne, wartosci inne cele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieja Re: To wielce obiecująca kariera !!! IP: *.internetia.net.pl 11.06.11, 21:02 jemu chyba, podobnie jak mi po prostu szkoda, że gość który świetnie pokazał się w Bundeslidze - vide mecz z Bayernem i kilka innych - teraz miałby w 2. BL kopać, a osobiście myślę że Peszko w najlepszej formie powinien być pewniakiem w reprze, było miło patrzeć jak kręcił bez litości Riberrym. Kolo ma charakter, oby to były podchody i poszedł do H96. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: To wielce obiecująca kariera !!! IP: 78.149.203.* 12.06.11, 00:21 Gość portalu: nieja napisał(a): > jemu chyba, podobnie jak mi po prostu szkoda, że gość który świetnie pokazał si > ę w Bundeslidze - vide mecz z Bayernem i kilka innych - teraz miałby w 2. BL k > opać, a osobiście myślę że Peszko w najlepszej formie powinien być pewniakiem w > reprze, było miło patrzeć jak kręcił bez litości Riberrym. Kolo ma charakter, > oby to były podchody i poszedł do H96. Dokladnie o to mi chodzilo, dlatego napisalem, ze kazdy profesjonalista liczy pieniadze po zakonczeniu kariery zawodowej, ale debilek wczesniej jest tak tolerancyjny, ze tolerancyjnie olal nauki jezyka polskiego i teraz w zab nie potrafi zrozumiec tego, co czyta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: To wielce obiecująca kariera !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 22:30 Człowieku.... oni przecież tylko komentuje jego zachowanie, chyba mu wolno? -,- Skoro Peszko może sobie wybrać sam swoją drogę życiową, to inni mogą to komentować. Ja też pozwolę sobie skomentować zachowani Peszki, mogę? Moim zdaniem przejście z Bundesligi do Bundesligi 2 było by błędem. Trzeba się rozwijać, a nie cofać tym bardziej że Peszko ma przed sobą jeszcze mnóstwo lat gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: To wielce obiecująca kariera !!! IP: 78.149.203.* 12.06.11, 00:19 Po raz kolejny piszesz o kompleksach w odpowiedzi na psty forumowiczow, nie sadzisz, ze lepiej byloby zaczac sie uczyc i cos w zyciu osiagnac? Popatrz na siebie, odpisujesz na posty, ktorych zupelnie nie zrozumiales tresci i na dodatek podierasz sie tolerancja, ale czy ty w ogole rozumiesz pojecie slowa toletancja? Piszesz rowiniez o !zachodzie! i pytasz co Anglia ma do niego, nie sadzisz, ze robisz z siebie idiote? ;) Kazdy ma prawo oceniac ludzi, ktorzy zyja z tego co soba prezentuja widz, jak ja czy ty za to placi, tak jest w Niemczech, Anglii, calym swiecie i w Polsce, ale moze nie w twojej wiosce. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: To wielce obiecująca kariera !!! IP: 78.149.204.* 11.06.11, 17:51 Gość portalu: gator napisał(a): > Latwo jest kogos oceniac. A ty na jakim poziomie pracujesz? Jakie sa twoje doch > ody? Niemieckie czy Hiszpanskie? Zeby kogos oceniac zacznij od siebie. Nie do mnie keirowales to pytanie, ale chce ci odpowiedziec. Moje dochody sa, jak na srednia klase brytyjska calkiem przyzwoite, (jestem kryptologiem i pracuje dla brytyjskiego rzadu), a moglem pracowac dla niemmieckiego, gdybym przyjal ich tania oferte 17 lat temu, nie polasilem sie na zachod, Niemcy II lige w moim zawodzie, poczekalem rok i dostalem co mam. Pracuje w elitarnej lidze swiata (w moim zawodzie) i jestem szczesliwy, a udalo mi sie to tylko dzieki rozsadnemu podejsciu do swojej kariery zawodowej, nie sprzedalem dupy za kilka marek, o ile rozumiesz o czym pisze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom lol IP: *.173.2.23.tesatnet.pl 11.06.11, 15:23 Dzizes jaki pajac..... tak sie kończą kariery pseudokopaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijek83 Polacy za granicą. Peszko może trafić do Eintra... IP: *.icpnet.pl 11.06.11, 15:26 zapraszamy do serwisu wielkopolskifutbol.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero1 Później już tylko III liga turecka! IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 16:10 Odpowiedni poziom dla naszych kopaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RM Re: Później już tylko III liga turecka! IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 17:06 a w wieku 30lat jak obskoczy 2,3 ligi calej europy wroci do lecha poznan zeby wywalczyc awans do ekstraklasy po spadku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal filmy za darmo IP: 78.149.204.* 11.06.11, 18:06 ogladaj filmy za darmo bez potrzeby sciagania! www.youpolonia.com Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Polacy za granicą. Peszko może trafić do Eintra... 11.06.11, 16:13 niech zmieni nazwisko na ronaldo a jedyne co będzie potrzebował to wystarczająco duży kontener Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol co za palant, zamiast grać po pierwsze w 1 lidze IP: *.zone14.bethere.co.uk 11.06.11, 17:07 co za palant, zamiast grać po pierwsze w 1 lidze, po drugie z Podolskim, czyli gwiazda u boku, on za 10.tys wiecej pójdzie kopac w drugiej lidze, gdzie nie wiadomo czy sie przyjmie, gdzie wiecej kopaniny a mniej techniki, czyli wieksze ryzyko kontuzji... Porażka... Zawsze wiedziałem że on za mądry nie jest, widac było po wypowiedziach w TV, ale z tego wynika, że on jest głupszy niż ustawa przewiduje.. Baran.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co za palant, zamiast grać po pierwsze w 1 li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 17:16 czasy gdy kopacze kopały dla sportu, albo dla "rozwoju" już dawno minęly. Teraz chodzi tylko o tgo aby kopacz (a przy okazji jego menago) nachapał się jak najwięcej kasy. Ale skoro są jelenie , które za miernych żelusiów tyle dają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: co za palant, zamiast grać po pierwsze w 1 li IP: 78.149.204.* 11.06.11, 18:13 Gość portalu: gość napisał(a): > czasy gdy kopacze kopały dla sportu, albo dla "rozwoju" już dawno minęly. > > Teraz chodzi tylko o tgo aby kopacz (a przy okazji jego menago) nachapał się ja > k najwięcej kasy. Ale skoro są jelenie , które za miernych żelusiów tyle dają.. > . Jestes jednym z tych jeleni, jak peszko, ktorzy sa tak podle glupi, ze jeden sezon za kilka euro wiecej znaczy wiecej, niz zarobek przez cala pilkarska (zawodowa) kariere. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do piotra Re: co za palant, zamiast grać po pierwsze w 1 li IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 18:50 czytanie ze zrozumieniem, piotrze, zazwyczaj nie boli. Ciebie , i owszem , boli bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: co za palant, zamiast grać po pierwsze w 1 li IP: 78.149.203.* 12.06.11, 00:24 Gość portalu: do piotra napisał(a): > czytanie ze zrozumieniem, piotrze, zazwyczaj nie boli. Ciebie , i owszem , boli > bardzo. Jest mi wstyd i ze skrucha wale glowa o sciane. Masz racje, brzydko ci odpowiedzialem na post, ktorego tresci nie zrozumialem. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdziagwa Re: Polacy za granicą. Peszko może trafić do Eint IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 17:13 gwiazdka Klich skończy tak samo, o ile nie gorzej. Tak top już jest gdy $$$$$ przesłania oczy, a dziennikarzełki po 3 udanych meczach robią z przeciętnego kopacza wielką gwiazdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisław Polacy za granicą. Peszko może trafić do Eintra... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.11, 17:22 Prawdziwa polska kariera. Ambicje, proroctwa wielkie, a rzeczywistość wszystko weryfikuje. Nie chcę tutaj nic dogadywać, ale w Poznaniu Peszko zarabiał "grosze" - było źle, więc poszedł w "wielki świat". Poszedł do Koeln, uciekł jak szczur z tonącego okrętu, bo to liga lepsza, pieniądz lepszy, perspektywy wielkie i możliwość gry np. przeciwko Robbenowi. Zarabiał dużo, chciał więcej, bo Sławek wyrwał się z małej mieściny, zachłanny chłopina na pieniądze i z wielkiej ligi, wielkich perspektyw, wielkiego świata wyląduje we Frankfurcie, który gra w... 2.bundeslidze. Czy wówczas Peszko ma szansę gry przeciw najlepszym? Nie sądzę, ale Poznań był zły, Koeln złe to będzie miał prawdziwy hit... Zachłanność przewyższyła wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
slss85 [...] 11.06.11, 17:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arrrt Polacy za granicą. Peszko może trafić do Eintra... IP: 78.149.204.* 11.06.11, 17:45 Ma to co chcial, Niemiecka druzyne i pieniadze, ale od kadry to ty peszko na trzy ch...eczki w bok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZG Polacy za granicą. Peszko może trafić do Eintra... IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.11, 17:46 Można grać i w Burundi, byleby piwko było i dziewczynki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Kolejna błyskotliwa kariera w bundeslidze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 18:42 Odpowiedz Link Zgłoś
bez.komentarza Polacy za granicą. Peszko może trafić do Eintra... 11.06.11, 18:59 Hm. Ja w tym całym zamieszaniu wokół Peszki widzę drugie dno. Coś, co jest bardzo przykrego. Peszko - w Polsce uważany za jednego z najlepszych bocznych pomocników, grał w zespole mistrza Polski, robił (jak na polskie warunki) furorę z Lechem w Lidze Europejskiej. A zza granicy kto go chciał? Broniąca się przed spadkiem Kolonia, teraz II-ligowy Eintracht i Wolsfburg, który ledwo się utrzymał w Bundeslidze. Smutna prawda o piłkarskim miejscu Polaków w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic panu Sławkowi gratulujemy sportowego sukcesu! IP: *.icpnet.pl 11.06.11, 19:54 kariera - marzenie! Pozdrowienia od kibiców Lecha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Polacy za granicą. Peszko może trafić do Eintra... IP: *.netcologne.de 11.06.11, 20:07 Peszko ma w Koloni kontrakt do 2014 roku , inna sprawa we Frankfurcie trenerem jest Armin Veh , a cytowany niby trener to menadzer tej druzyny , ktorego w blad wprowadzil zapewne menadzer Grajewski ... ktoremu chodzi tylko o kase , ten czlöowiek ma gdzies kariere Peszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nirwana Polacy za granicą. Peszko może trafić do Eintra... IP: *.pools.arcor-ip.net 11.06.11, 20:38 Peszko twierdzi, ze to nie on jest chciwy, jak pisza niemieckie media, tylko jego menadzer. Tzn., ze menadzer robi co mu sie podoba, a on sam nic o tym nie wie? Gdyby tak bylo, to kazdy zapewne by takiego menadzera natychmist zwolnil! W Kolonii mial wsparcie kolegow, m. in. Podolskiego, ktory byl za jego transferem. A teraz poczul sie nagle taki mocny, ze ma swoich protagonistow gdzies? Niech sobie igra, to wyladuje gdzies - jak slusznie tu pisza kibice - na Cyprze, czy t. p. Tak zycie uczy niesfornych: Nie rozumiesz normalnych slow? To przez dupe do glowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Peszce nie można wierzyć IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 09:48 Nie pamiętasz szopki z gubieniem telefonu? Kłamie i mówi co mu wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: runrunaway Potem II liga austriacka, Cypr, Grecja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 06:49 ... a n koniec Dolcan Ząbki i Izolator Boguchwała. Ale cóż, widać po buzi że w szkole to się za długo nie wysiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz P€$ko IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 09:42 Mnie to nie zaskakuje. Gość z chęcią poszedłby nie tylko do II Bundesligi, ale nawet do III, byle tylko zarobić parę Euro więcej. Nie rozumiem tego gościa, ciągle jakieś szopki z pieniędzmi, także w Polsce (słynne gubienie telefonu). Jak można dobrowolnie przechodzić z Bundesligi niżej? Przecież grając w obojętnie jakim zespole Bundesligi gra się z naprawdę czołowymi drużynami kilkanaście razy w roku... Tym zresztą tłumaczono to, że przeszedł do wtedy - spadkowicza w Bundeslidze z LEcha i z trudem, bo trudem, można było zrozumieć taki ruch pod względem sportowym. Teraz? Teraz tego nie rozumiem. Najchętniej by pewnie spie...ł do jakiegoś arabskiego kraju, ale tam go nikt nie chce, bo jeszcze nie ma wyrobionego nazwiska.... Odpowiedz Link Zgłoś