Gość: szlomo IP: *.063.c94.petrotel.pl 12.06.11, 21:24 Gratulacje! Teraz trzeba wzmocnić skład, aby spokojnie powalczyć o pierwszą "piątkę" w I lidze! Ależ mamy piękną wiosnę, ręczni Mistrzami Polski, a nożni na zapleczu ekstraklasy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sialalala Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.117.c95.petrotel.pl 12.06.11, 21:34 W tytule brakuje mi slowa "szkoda"... :D Widac ze dziennikarzykom zal d... sciska ze mimo ich staran Wisla jednak wstaje z kolan :). Dobrze ze udalo sie awansowac bo klub byl na zakrecie i naprawde bardzo roznie jego losy mogly sie potoczyc. Najwazniejsze ze idziemy w dobrym kierunku. PS. MM - reczni 3miejsce, nozni spadek do 3 ligi Wywalenie nieudacznika i od razu mamy mistrza i awans :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.hstntx.fios.verizon.net 13.06.11, 05:20 Czytajac ostatnie relacje GW o Wisle tez mam wrazenie ze redakcja nie zyczyla Wisle awansu. Czy jest jeszcze alternatywna strona internetowa o plockim sporcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rockki5 Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 21:43 Ekstra ,mamy I ligę wbrew niedowiarkom.Teraz trzeba przeprosić Dmo i Bronka.Kibice są ważni ale to nie oni grają,przygotowują zespół.Będzie dobrze jeżeli Klub wyciągnie wnioski i zadba o wizerunek,żeby po 3-4 porażkach znow nie wyzywać Bronka i Dmo. Bronek powinien zająć się koordynacją szkolenia a nie ten w-f -ista Malowiejski.Zespół powinien prowadzić ktoś sprawdzony i znany np Jabłoński.Jest Dmo,oni razem pracowali juz w Plocku po co szukać obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e3 Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.175.c87.petrotel.pl 13.06.11, 00:03 nie cpaj już chlopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibider Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 21:54 25 maja pisałem, że Okocimski "nie chce" awansować i w ostatniej kolejce to się potwierdziło... O mały włos, ale weszliśmy. Teraz tylko spokojne przygotowania, wzmocnienia żeby w przyszłym sezonie nie walczyć o utrzymanie tylko przygotowywać się do walki o Ekstraklasę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 21:55 LUDZIE DOMŚLCIE SIĘ W JAKI SPOSÓB AWANSOWALI - ALBO OKOCIMSKI NIE MA KASY NA LICENCJE NA I LIGĘ - ALBO DOSTAŁ PAJDĘ CHLEBA ZE STOŁÓWKI KLUBOWEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 22:00 MASZ RACJĘ - TAKI AWANS TO WSTYD- ALE CÓŻ - TERAZ TRZEBA WYWALIĆ 95 % DRUŻYNY - KUPIĆ NOWYCH ZAWODNIKÓW ZA NASZE MIEJSKIE PIENIĄDZE - POWÓD DO RADOŚĆI ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.11, 22:03 Tylko pisiory potrafią tak narzekać. Awansowali i to się liczy. Atak już mamy, w pomocy potrzeba 1 - 2 graczy, tylko obrońców dobrych potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e3 Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.175.c87.petrotel.pl 13.06.11, 00:04 zal dupe sciska wyjazd internetowe pajacyki WISŁA ZKS!! pajace z neta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek20000 Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.137.c92.petrotel.pl 12.06.11, 22:02 Wszystkich Świątków i podobnych nie wpuszczać na trybuny, dość ludzi , którzy robili krecią robotę . !!! Brawo Wisła !! Tak trzymaj Dmo !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary kibic Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.toya.net.pl 12.06.11, 22:31 No nie wierzę jestem w szoku.Jak oni to dokonali.Moje gratulację.Teraz będzie ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suski Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.acn.waw.pl 12.06.11, 22:52 Panie Krzysztofie przepraszam,że nie wierzyłem i wymkneło mi się pare inwektyw pod Pana adresem,ale to z miłości do Wisełki.Niech Pan nie wpuszcza na stadion rozwalaczy tj. Świątka czy Kubery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.plock.mm.pl 12.06.11, 23:06 Panie Dmoszyński - wywal Broniszewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.plock.mm.pl 12.06.11, 23:26 Ja też chciałem przeprosić Dmoszyńskiego oraz Broniszewskiego za negatywne komentarze na ich temat. Swoje Winy panowie odkupiliście. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.class99.petrotel.pl 12.06.11, 23:29 Nie zmienia to faktu, że pan Mietek powinien się spakować i wy..ać do Karczewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My Blood Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.class147.petrotel.pl 13.06.11, 07:14 Większość z was jest żałosna... awansowali w stylu cudów tysiaclecia a wy już wybaczacie wszystkim i prosicie o ch...j wie co?? Przegraliśmy na swoim stadionie z Nadarzynem i Sokółką... a awansowaliśmy tylko i wyłącznie dlatego, że OKOCIMSKI nie chciał awansu... ten OKOCIMSKI, który też nam dupsko skopał. Cieszę się, że awansowaliśmy, ale martwi mnie fakt, że pseudotrenerek Mieciu moze za awans zostać dalej w klubie jako trener... a to może się skończyć tragicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.040.c73.petrotel.pl 13.06.11, 07:55 Bronek nie odejdzie bo to jest człowiek pzpn-u a tylko liczy się kto jest nasz. Cieniutki trenerzyna a prezes wykazał się ponownie. Dmo jesteś " wielki szu". TO JEST PIĘKNO POLSKIEGO SPORTU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Skład na 1 ligę IP: *.plock.mm.pl 13.06.11, 01:44 Ciekawe czy bedzie rewolucja kadrowa czy tylko kupno 3-4 dobrych zawodnikow, ktorzy podniosa poziom + uzupelnienie skladu. Ogolnie jestem za tym drugim rozwiazaniem, bo gra czasami wygladala naprawde dobrze tak jak w meczu ze Switem i Olimpia. Na pewno potrzeba srodkowego obroncy, defensywnego pomocnika, napastnika oraz dla uzupelnienia skladu dwoch zmiennikow prawego obroncy i prawego pomocnika. -----------Kaminski--------- Nadolski-XXX-Mariucci-Hus ----------XXX-Matar------- Jaron-Nowacki-Chwastek -------------Bilinski----------- --------------Bak--------------- XXX-Kursa-Pielak-Grzelak XXX-Adamczyk-Wyczal-Lewy ----XXX-Twardowski------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Skład na 1 ligę IP: *.plock.mm.pl 13.06.11, 01:49 www.wisla.plock.pl/aktualnosci/476-zwyciestwo_i_upragniony_awans.html Odpowiedz Link Zgłoś
monster_truck Wisła Płock gromi i awansuje 13.06.11, 07:47 Gratuluję. Teraz tylko prośba żeby nie podniecać się za bardzo i krzyczeć że ekstraklasa za rok bedzie nasza. Teraz trzeba spokoju, więcej kibiców na trybunach, sponsorów z prawdziwego zdarzenia a za parę lat ciężkiej pracy kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaz Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.146.132.162.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.11, 08:41 Ja nie rozumiem, jak Wy frustraci mozecie krytykowac Dmoszynskiego. Za jego kadencji ten klub odnosil najwieksze sukcesy, po jego odejsciu stalismy sie zasciankiem pilkarskim. Dmo wrocil - znowu druzyna awansowala do I ligi. O co Wam chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic od zawsze Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.236.c72.petrotel.pl 13.06.11, 08:44 nie wiem kto wieczorem dokonuje tych wpisów. Prawdziwi kibice TO BYLI NA STARÓWCE I CIESZYLI SIĘ Z AWANSU RAZEM Z PIŁKARZAMI. Gratulacje dla Dmoszyńskiego i całego Klubu. Moim zdaniem /nie tylko/ należałoby zmienić stanowisko Broniszewskiemu a zatrudnić trenera który poprowadzi naszą drużynę z lepszym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.class147.petrotel.pl 13.06.11, 09:56 Co Pacan,Koczon i Grudzień zapomniali się wpisać z gratulacjami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.play-internet.pl 13.06.11, 11:30 byc moze ci trzej pilkarze wywalczyliby awans na boisku.zenada ze tak to sobie zalatwilismy .a teraz lizcie tego sbka dmo po dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22 Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.175.c87.petrotel.pl 13.06.11, 12:37 chlopie idz sie spuszczac do klopa, moja Wisla nie jest w tej gownianej lidze zwana II ,liga i bardzo dobrze , na starowce kibice pokazali ze nie zaslugują na II lige, a zorganizowac fete "w 5 minut" na starowce z zajebistym efektem i cieszacymi sie ludzmi nie tylko kibicami noznej, NIGDY wiecej II LIGI:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.plock.mm.pl 13.06.11, 12:24 Wywalić Broniszewskiego ( temu panu podziękujmy ), a dać szansę "Staremu" dobremu trenerowi Harabaszowi . Z tego co wiem trenuje juniorów w naszej Wiśle. 1 liga, 1 liga ZKS !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old Nafciarz Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.class144.petrotel.pl 13.06.11, 13:11 Awans awansem ale styl w jakm nadszedł pozostawia za sobą smród.Cała Polska widzi w jaki sposób awansowaliśmy. Moja noga nie postanie na L34 dopóki nie wróci normalność,czyli skończy się kolesiostwo i układy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.175.c87.petrotel.pl 13.06.11, 13:17 uwal sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genek Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.class147.petrotel.pl 13.06.11, 13:21 Dla mnie p.Dmoszyńskiemu należy się wielki szacunek za odważne decyzje i konsekwencje /wyrzucenie mącących i nie angażujących się piłkarzy/.Szkoda,że podobno odchodzi bo facet ma jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 15:07 Jeśli "Dmo podobno odchodzi" to krzyżyk mu na drogę. Ja płakał po nim nie będę. Wręcz przeciwnie będe skakał do góry z radości. Cieszę się oczywiście z awansu, ale ten awans nie zamydli mi oczu i nie wymaże z pamięci tego co należy pamiętać. A należy pamiętać doniesienia do policji na kibiców, wypier... Araszkiewicza, rozpier... zgranej drużyny, zatrudnienie kolesiów, a zwłaszcza super trenera Broniszewskiego itd. Mam nadzieję, że prędzej, a nie później ta zgraja nieudaczników wyjedzie stąd na taczkach. PS. Już słychać o zatrudnieniu kolejnego przydupasa Jabłońskiego - błagam - NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.11, 16:19 Zero pojęcia o piłce...jakie rozwalenie drużyny?? Jakiej drużyny?? Myślę ze z tamtymi piłkarzami nie byłoby awansu a tak to zrobiono porządek. Szkoda jakby Dmo odszedł nie widzę bardziej kompetentnego człowieka na jego miejsce w tej chwili. Może w Ekstraklasie znalazłby się lepszy ale w tej chili Dmo to najlepsza osoba na tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.range86-181.btcentralplus.com 13.06.11, 16:43 No i Dmo "zadzialal" i jestesmy w I lidze. Tylko to z sportem ma malo do czynienia. Zwlaszcza gra fair. Cieszyc sie z tak "wywalczonego" awansu to dla mnie obciach. To miala byc deklasacja przeciwnikow na boisku, a nie jaikes dziwne gierki.Gdzie tu sport? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r3 Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.175.c87.petrotel.pl 13.06.11, 16:55 no oczywiscie wszedzie widzisz spisek, bylo wiadomo ze Okocimskiego nie stac na lige wyzej wiec po co mieli spinac poslady, pozatym nie zlozyli licencji nawet na gre w 2 lidze i grac beda od nastepneho sezou w 3 swietokrzyskiej, wiec nie wiem o co sie prujesz dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.plock.mm.pl 13.06.11, 17:14 Gość portalu: aksum78 napisał(a): > No i Dmo "zadzialal" i jestesmy w I lidze. Tylko to z sportem ma malo do czynie > nia. Zwlaszcza gra fair. Cieszyc sie z tak "wywalczonego" awansu to dla mnie ob > ciach. To miala byc deklasacja przeciwnikow na boisku, a nie jaikes dziwne gier > ki.Gdzie tu sport? A co niby Dmo zalatwil ? To ze Okocimski nie chce awansowac bo nie maja kasy to co Wisla miala sobie odpuscic mecz w Otwocku i wejsc mial Swit albo ktos inny ? Nie nasza sprawa czy w tym Okocimskim chcieli awansowac czy nie. My wygralismy w Otwocku i swoje zrobilismy. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.class147.petrotel.pl 13.06.11, 17:29 Brawo masz 100% racji.Niedługo powioedzą ,że podczas meczu w Łęcznej w I lidze jak zgaśnie światło i będzie walkower dla Wisły to załatwił to Dmoszyński ludzie nie kompromitujcie się.Panie Dmoszyński niech Pan robi swoje i olewa tych Pisowczyków,którzy doprowadzili ten Klub na dno a teraz z drugiego rzędu są raptem schowani za internetem i grają odnowicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korki Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.11, 17:39 co ty ćpasz człowieku mielismy drużynę dobrą dmo kazał im przegrać jakby się nie podłożyli nadarzynowi i sokółce to by nie musieli "liczyć na przegraną okocimskiego" tak naprawdę bylo wiadomo że będzie awans a po drodze nasi piłkarze zaliczyli kilka razy wyniki na które były u buków kursy po 5 lub nawet więcej (porażki u siebie) nie DMO ZAŁATWIŁ AWANS tylko dmo rozpie...ł sens sportu bo wszystko było ułożone pod zrobienie lewej kasy u buków. dziękuję za uwagę. Awans i tak by był Odpowiedz Link Zgłoś
aksum78 Re: Wisła Płock gromi i awansuje 13.06.11, 17:52 ja pier...? chlopie jak nie widzisz sensu fair play to nie chrzan. rozumiem milosc do klubu, ale kurde sciemy nie zniese. podkladanie, uklady co to k..,. jest? ma byc gra a nie kunktatorstwo i zakulisowe gierki. ja to rozumiem , ale Ty widze masz problemy. stad mamy afere frzjera, ktora jest rozwojowa, a polska pilka to ciagle syf. podpisany dziad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.class147.petrotel.pl 13.06.11, 18:40 Ty chyba jesteś Pacan lub Koczon.A gdzie teraz gracie chyba u buków bo nie w piłke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.11, 20:25 Masz dowody idź do prokuratury a jak nie to uważaj bo teraz za fałszywe oskarżenia możesz odpowiedzieć przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.play-internet.pl 13.06.11, 18:34 O co wszystkim niedowiarkom i malkontentom chodzi? Jeżeli to był przekręt to mamy od tego prokuraturę i sądy, które się tym powinny zająć (a może ktoś z wpisujących chce złożyć zawiadomienie do prokuratury?). My jesteśmy od kibicowania, a nie od spiskowania przeciwko własnemu klubowi! Przecież AWANSOWALIŚMY - cel został zrealizowany i to jest najważniejsze, każdy kibic Wiesłki powinien się z tego cieszyć! Za styl punktów się nie zdobywa. A prezes po to jest prezesem aby miał prawo do zatrudniania KOGO CHCE, w tym również jemu zaufanych pracowników (np. trenerów i piłkarzy). Chyba jednak niektórzy wpisujący się tego nie rozumieją i cieszyliby się tylko z powodu braku awansu, aby móc połechtać swoje EGO i ponarzekać na Dmo i Bronka (który niby taki ZŁY a zdobył z drużyną tyle punktów co jesienią!!!) i powiedzieć "a nie mówiłem". Jeżeli się komuś nie podoba AWANS, to niech kibicuje Okocimskiemu ("pokrzywdzonemu" niewiadomo przez kogo) albo ŚWITowi (grającemu od zawsze fair). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petra! Re: Wisła Płock gromi i awansuje IP: *.plock.mm.pl 13.06.11, 18:48 Teraz to beda mecze i zajebsite wyjazdy!!!!! koniec tej buraczanej ligi :):):) JESTESMY ZAWSZE TAM! i wczoraj tez bylismy mimo zakazom mamy je w dupie bo prawdziwa sila tkwi w naszej grupie HOOLSI i ULTRASI tej pasji nik nie zgasi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aksum78 Wisła Płock gromi i awansuje 13.06.11, 18:56 okej, okej biznes sie dalej kreci:) Odpowiedz Link Zgłoś