Gość: fantomasz IP: *.dyn.optonline.net 15.05.04, 21:57 widzew widzew ja tej k... nienawidze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JANAS ty Ch... Re: JA KOCHAM WIDZEW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:33 FRANKOWSKI DO REPREZENTACJI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.chello.pl 15.05.04, 21:59 Bardzo dobrze, może ten sezon nie będzie jeszcze taki zły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm1 CENTRALNE WOJSKOWE KUR.ISKO SPORTOWE, Z MASONAMI IP: 62.233.204.* 15.05.04, 22:02 CENTRALNE WOJSKOWE KUR.ISKO SPORTOWE, Z MASONAMI Z ITI NIGDY NIE BĘDZIE MISTRZEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: CENTRALNE WOJSKOWE KUR.ISKO SPORTOWE, Z MASON IP: .51.247.* / 80.51.247.* 16.05.04, 22:07 lecz się chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANAS ty Ch... P.S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:34 FRANKOWSKI DO REPREZENTACJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM2 HAJDUK SPLIT IP: 62.233.204.* 15.05.04, 22:04 PAMIĘTASZ WARSZAWSKA KUR.O HAJDUK SPLIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gurumiri Re: HAJDUK SPLIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 08:12 no i co ztego parówo że splitu a pamiętasz cioto jaki wpierdol od celticu dostaliście ??? ale ty wolisz geju o tym nie pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Eintracht Frankfurt IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 16.05.04, 10:41 Wyniik 0:9, pamiętasz czy jeszcze w kołysce 15 lat temu byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryswoj Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 15.05.04, 22:02 CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAKO KOCHAM CIE BO NAJLEPSzY W POLSCE JEST LODZKI WIDZEW RTS; NA ZAWSZE WIERNI, WIERNI I ODDANI LODZKIEGO WIDZEWA NAJWIERNIEJSI FANI!! czy Widzew gra w 1,2,8,123 lidze dla mnie zawsze jest WIELKI!! TYLKO WIDZEW RTS!! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa pogoń Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.ksiazat.v.pl 15.05.04, 22:07 Widzew !! Widzew !! Ja tej k...wy nie nawidzę !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm POGOŃ ŚLEDZIE SYFEM JEDZIE IP: 62.233.204.* 15.05.04, 22:09 POGOŃ ŚLEDZIE SYFEM JEDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa pogon Re: POGOŃ ŚLEDZIE SYFEM JEDZIE IP: *.ksiazat.v.pl 15.05.04, 22:15 Jude!! Jude!! cała Łódź !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aDAM FEDORUK (pm) LESZEK PISZ CHU.A MISTRZ IP: 62.233.204.* 15.05.04, 22:07 LESZEK PISZ CHU.A MISTRZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA KOCHAM WIDZEW JA KOCHAM BARDZO WIDZEW IP: 62.233.204.* 15.05.04, 22:10 JA KOCHAM WIDZEW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Re: JA KOCHAM BARDZO WIDZEW IP: *.wrzos.wroc.pl 15.05.04, 23:08 RTS RTS RTS - łodzki Widzew, k..wą jest. Do budy, do II ligi, marsz łódzki psie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gurumiri Re: LESZEK PISZ CHU.A MISTRZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 08:19 te fedoruk wal się od pisza bo miałeś zaszczyt grać kiedys z taką gwiazdą jak leszek pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANAS ty Ch... P.S.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:35 FRANKOWSKI DO REPREZENTACJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el gastar Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: 213.78.86.* 15.05.04, 22:14 Widzew sie dzwignie smieciu, nie w tym sezonie, moze nie w nastepnym, ale sie dzwignie, a wy juz wyzej wała nie podskoczycie (C)zy (W)alter (K)opcił (S)zpakowskiego ????!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funio Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.04, 22:34 Śnij chłopcze dalej.jak będziesz w trzeciej lidze to się ockniesz.już dziś więcej długów macie jak wszy a w drugej lidze to pies z kulawą nogą na was nie będzie chciał łożyć. o jednym tylko marzę, żeby za tydzień widzew wygrał i przedłużył nadzieję.Wtedy go na legii pochowamy.To będzie piękny wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastor Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.toya.net.pl 15.05.04, 23:45 funio napisał: o jednym tylko marzę, żeby za tydzień widzew wygrał i przedłużył nadzieję.Wtedy go na legii pochowamy.To będzie piękny wieczór. A co robaczku bolą wspomnienia z warszawy 1:2 i 2:3 , kiedy na waszym stadionie odbieraliśmy wam nadzieje na tytuł ??? Będziecie jeszcze długo o tym pomiętać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Chłopaki przejdźcie na onet IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 15.05.04, 22:37 Zaniżacie poziom. Już pisałem, że moim zdaniem dla Widzewa (dla mnie: KLUB-LEGENDA!) ratunkiem jest spadek, pozbycie się czyraków na diupie, czyli działaczy i powrót odrodzonego Widzewa na czub I ligi. Pozdr z Galicji i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egia Gleboka penetracja 3 ligi przez lodzka kurvve IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 15.05.04, 23:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uizak Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 22:49 Lech LEch Kolejoooooorz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red boy Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 22:54 fantomasz chuju zajebany! co ty se łazjzo myślisz?!kim ty jesteś pasożycie, wągrze na mojej dupie! wara od mojego WIDZEWKA, bo jak złapie za kija zapierdole w ryja za mój RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Do: red boya IP: *.wrzos.wroc.pl 15.05.04, 23:06 Wreszcie to g...no łodzkie, śmierdziuch i przekrętacz spadnie do II ligi. Złoimy wam dupę i spucimy dalej, do III ligi. WKS SLĄSK to firma. Wy nas załatwiliście przekupstwem w 1982 roku gdy nam się należało mistrzostwo. Wisełka k...wa sprzedajna wtedy wam pomogła. Ale we Wrocku nikt wam tego z kibiców nie zapomni. Na pohybel Widzewowi, na pohybel krakówkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Do: red boya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 23:16 pojebalo Cie kurwa sprzed 20 lat cos wyciagac - trzeba miec naprawde nasrane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Re: Do: łódzkiego "maczka" IP: *.wrzos.wroc.pl 15.05.04, 23:47 RTS RTS RTS , Widzew Widzew, k..a jest. Spadacie i bardzo dobrze. Nadchodzimy z Wrocka, i spuśćimy was jeszcze dalej w kanał III ligi. Będą potrójne derby łódzkie: ŁKS, Widzew i Bełchatow za rok w II lidze. Buhahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastor Re: Do: red boya IP: *.toya.net.pl 15.05.04, 23:48 melasa ale ty masz straszne kompleksy-idź do psychiatry, choć nie wiem, czy dla ciebie to już nie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Re: Do kastorka IP: *.wrzos.wroc.pl 15.05.04, 23:51 Ty masz większe, bo twoj widzewek II liga. A my we Wrocku zacieramy ręce, bo was zobaczymy na Oporowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paszczak Re: Do kastorka IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 16.05.04, 07:21 Najpierw trzeba awansować wrocławski psie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANAS ty Ch... P.S.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:35 FRANKOWSKI DO REPREZENTACJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Wisła was wtedy regularnie ograła! IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 16.05.04, 00:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Re: Cygankowi IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 00:15 Wisełka, k...wa sprzedała mecz Widzewowi, a na boku wzięłą od Śląska też kasę.I to było to najwiękdsze w Polskiej piłce ku...stwo. Na dwa fronty - czegoś takiegfo nie bylo przedtem i potem.WKS grał i myślał że mecz jest obstawiony. Nawet karny - ten przestrzelony przez Pawłowskiego był umowiony, a bramkarz GTS obronił. K..wy krakowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Do Melasy IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 17.05.04, 19:25 Szanuję Śląsk za wiele kapitalnych meczów w pucharach. Może jestem frajer, ale prawdziwy mistrz mecze wygrywa a nie kupuje ich. Jeśli k...a, to charakter a nie zawód, to przyganiał kocioł garnkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zur Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 23:14 Wiecie ze wrocimy i ze znow wygramy cos waznego!!! Jak bedzie trzeba to po raz kolejny w warszawce 2:1, 3:2 lub ...4:3 w piec minut lub mniej :-)... Moze juz pora zaczac leczyc wasze strachy (kompleksy - moglby ktos powiedziec)... macie na to co najmniej rok :-))). Bad Luck. Aha, gratulacje dla Wisly Krakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.wrzos.wroc.pl 15.05.04, 23:19 Co ja widzę, co ja widzę - widzę WIDZEW w III lidze. A niedługo - w ogóle go juz nie widzę na firmamencie polskiej piłki nożnej.Kopniec wielkiego - na niby - "widzewka". WKS, WKS, WKS, WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cracovia-fan Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.client.comcast.net 15.05.04, 23:35 Zle sie dzieje.Szkoda,ze takie miasta jak Wroclaw,Gdansk,Lodz nie beda mialy zadnego zespolu w I lidze.Szkoda takze takich zespolow jak Ruch,Jagiellonia,Stal Mielec,ktore mialy wielu kibicow.Jakos malo mnie podniecaja mecze na szczycie Amica-Groclin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Do fanów Cracovii IP: *.wrzos.wroc.pl 15.05.04, 23:40 Cracovia pasy - czerwono-białe kutasy. Słyszałem że nieźle kupczycie w II lidze podobnie jak zaj....ne Zagłebie Lubin. W Bełchatowie (mam relację z 1 ręki) też przekupiliście piłkarzy miejscowych, którym nie zależy na wejściu - najlepsi mają juz umowione kontrakty z Zabrzem i Legią. RTS, RTS, RTS łódzki Widzew - k..wa jest i już. WKS WKS to Śląsk Wrocław najlepszy jeeeeeeest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastor Re: Do fanów Cracovii IP: *.toya.net.pl 15.05.04, 23:51 WKS może i niezły klub, ale jeśli ma tylko takich kibiców jak melasa to strasznie mi tego klubu żal. Mam nadzieję, że we Wrocławiu są jednak normalni kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Re: Do fanów Cracovii IP: *.wrzos.wroc.pl 15.05.04, 23:55 Cieńkusz jesteś i ciągle się mądrzysz. A ja Cracovii Widezwa i innych takich k...w nie lubię i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastor Re: Do fanów Cracovii IP: *.toya.net.pl 16.05.04, 00:03 twoje prawo, ale trochę mi cię żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Re: Do kastorka IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 00:05 To zawsze niechęć i zazdrość, a czasem i nienawiść napędzała ludzi. Tak było jest i będzie. Pożyjesz - zobaczysz - przekonasz się. A jak nie ma wroga to go trzeba sobie wymyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paszczak Re: Do fanów Cracovii IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 16.05.04, 07:25 Od Zagłębia wara. A cracovia to święta? Sami kupczycie tak samo jak cały kraj, kutasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gurumiri Re: Do fanów Cracovii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 08:14 chyba że w 3 lidze ale też zaraz po zagłebiu s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.ksiazat.v.pl 16.05.04, 00:31 Nie przejmuj się !! już Szczecin wprowadza swoją ekipę do I ligi - doczekamy Wrocławia, Gdańska i Łodzi !! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 16.05.04, 00:44 szkoda, nie ma to jak mecz z widzewem, na pewno lepszy widzew niz grolclin niz inna amica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.ksiazat.v.pl 16.05.04, 00:49 pogoń legia dwa bratanki!! już w przyszłym sezonie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @rmand Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.wp3.ptc.pl 16.05.04, 00:53 Melasa Melasa ty łobuzie wsadź se swego ch... w buzie. Przynajmniej nie bedziesz pierdolił smętów o królach szmat Smrodzie Wrocław i o kochanym WIDZEWKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Do Armanda IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 01:03 Ty jesteś łodzki cwel. RTS RTS RTS to hołota i h.. jest. Brawo druga liga dla Widzewa. A za rok III liga. WKS wam to załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek Re: Do Armanda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 02:08 I kochany Widzew znowu bedzie jezdzil po jakis wsiach (slask itd.), ale za rok i tak wrocimy... I wtedy zloimy wam wszystkim dupska! Widzew na zawsze wielki, allez Monaco!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa VIVA widzewek IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 21:51 Rozszumiały się wiezrby płaczące, ropłakały się dziewczyny w glos, i podniosły swe oczy płaczące na twardy, na twardy RTS-u los. Nie placz dziewczyno ma... nie placzwidzewski psie bo w II (III) lidze nie jest źle. Co ja widzę, co ja widze widzę wreszcie WIDZEW w II(II) lidze. Buhahahahahahah.WKS WKS WKS, to Śląsk Wrocław krolem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANAS ty Ch... P.S.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:38 FRANKOWSKI DO REPREZENTACJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasta Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.f / *.pl 16.05.04, 02:47 Jestem kibicem Legii ale szkoda mi Widzewa...są tam niezłe zawiłości ale Widzew to Widzew, no trudno obym tylko rok czekał na największy ligowy klasyk.....P.S. żeby nie było to jebać Żydów..... haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba coja widze, co ja widze, widze Widzew w 2 lidze IP: *.union01.nj.comcast.net 16.05.04, 05:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzi Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.proxy.aol.com 16.05.04, 05:21 Widzew leci bo tak chcieli jego wlasciciele lub jak kto woli dzialACZE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lufa Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 16.05.04, 09:10 i bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 10:50 I bardzo dobrze, nich spada. Rzeby tylko jeszcze ŁKS spadł do III ligi, by przypadkiem w łodzi znów nie odbywały się derby, bo pie.... kibole znów bedą mieli powód do robienia zadym. Ale może policja wreszcie wystrzela ich wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 15:21 Od Widzewa się, jebane kutasy odpierdolcie. Chuj w dupę wszystkim pomawiającym,. Do zobaczenia na Lidze Mistrzów w Łodzi, siuśki zmarznięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 20:38 W LM w Lowiczu, Opocznie i Zgierzu Widzewiaku kutany. RTS RTS, łodzki Widzew h...m jest. Nie placz łódzki psie bo w III lidze nie jest źle !!!Jednego widzewskiego psa mniej - policja "źle" strzelała. Banda i obscena jedna. Was powinni rozwiązać z definicji.Najszczęśliwszy dzień polskiej pilki nożnej - RTS wreszcie spada z I ligi, wreszcie bedzie świeże powietrze. WKS, WKs to Śląsk Wroclaw królem jest. ŁKS - tylko w Lodzi króluje. Wroclaw trzyma z ŁKS-em, życzymy powrotu do ekstraklasy.Widzewowi na pohybel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macondo Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.toya.net.pl 16.05.04, 12:49 do zobaczenia na derbach Lodzi...pozdro dla Galery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: 213.241.90.* 16.05.04, 13:17 Jestem kibicem Legii, ale szkoda mi Widzewa. Niech nikt nie mówi że pasjonujące bedą mecze Legii czy Wisły K. z Polkowicami lub świtem. Widzew to jednak marka i mecze z łodzianami zawsze wywoływały dreszczyk emocji wśród kibiców bez względu na forme jaką prezentował Widzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Do psa z dzielnicy wIDZEW IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 20:43 Najszczęśliwszy dzień polskiej piłki noznej - pies WIDZEW zdechł w I ligowym bycie. My juz jesteśmy w II i was spuścimy niżej, widzewsskie psy. Przekupniki, zdechlaki i smrodziarze. WROCEK gorą, Widzew dolem. WKs, WKs, WKs to Śląsk Wroclaw królem jetts. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigii Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 16.05.04, 14:57 i bardzo dobrze dość marnego widzewa w I lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdj franek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 17:27 To wszystko przez fiu.ka Franka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.05.04, 18:38 I w ten sposób cała łódź zatonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catch22 Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.05.04, 19:06 Dziady z Łodzi do okręgówy. Niech se w pikuty pograją. Legia!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdy Re: 23. kolejka: Widzew coraz bliżej II ligi IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 17.05.04, 00:57 szymkowiak w wiśle może tak ,ale w reprezentycji jest cienki tak samo jak żurawski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Widzew Widzew ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 01:14 lodzki Widzew jak tej k.. nienawidze.W I lidzie ma byc Pogon Zaglebie Sosnoiwiec i Legia Mistrz.A reszta na szczaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguelito Medal dla Gazety za pogłębianie niechęci... IP: *.sebastiana.ceti.pl 17.05.04, 01:50 ... między Warszawą a Krakowem. Jako pismo ze stolicy nie można było sobie odpuścić wstawki o mękach Wisły. Gdyby to była np.: Legia czytalibyśmy "pasjonujące widowisko". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capik Re: Medal dla Gazety za pogłębianie niechęci... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 03:15 Gość portalu: Miguelito napisał(a): > ... między Warszawą a Krakowem. Jako pismo ze stolicy nie można było sobie > odpuścić wstawki o mękach Wisły. Gdyby to była np.: Legia > czytalibyśmy "pasjonujące widowisko". Masz 100 % racji. Ja już jakiś czas temu przestałem czytać papierową GW. Teraz najprawdopodobniej przestanę zaglądać do jej wersji elektronicznej. Tym bardziej że powyższy poziom dyskusji jest żaden. Same prymitywne wyzwiska. Spadam na interię. Na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A na milosc boska zrobcie cos z tymi tabelkami!!! IP: *.icpnet.pl 17.05.04, 02:07 profesjonalny portal z takim obciachem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcello od razu widac ze ten artykul pisali w warszawie IP: *.motorola.com 17.05.04, 05:35 Przypomnijcei sobie mecz Legia -Odra, kto "wymeczyl" wygrana. Dzis Wisla przewazala przez caly czas w drugiej polowie strzelila 2 bramy w 2 minuty i kontrolowala sytuacje, czego nie zmienia fakt utraty 1 gola. Ale oczywiscie warszawska gazetka musi wisle "zgnoic". Odpowiedz Link Zgłoś