Dodaj do ulubionych

Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuligani...

IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 18:24
"Polscy i holenderscy chuligani zatrzymani na Litwie" - Nie wiem, czy autor artykułu chciał tym tytułem pokazać wyższość Polaków nad Holendrami, czy po prostu skarcić holenderskiego europosła, który kazał Polakom wynosić się z Holandii, ale wygląda to dosyć komicznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: arrencjusz Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuligani... IP: *.net.pbthawe.eu 14.07.11, 18:49
      Trzeba skierować do kamieniołomów to bydło, które przynosi wstyd polskiemu narodowi. Niech się wyżywają w kamieniołomach przy kilofach. Moja opinia jest i tak bardzo humanizowana gdyż nie którzy marzą o tym aby spałować to tałatajstwo aż będą wyć z bólu i błagać o miłosierdzie
    • Gość: Pff Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuligani... IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.11, 18:51
      jaki klub taki kibice hahahaha beznadzieja
      • bez.komentarza Re: Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuliga 14.07.11, 19:10
        Coś w tym jest. Od kiedy pamiętam, to "kibice" Legii wszczynają burdy za granicą. Piszę "kibice", bo prawdziwi kibice jeżdżą dopingować, a nie niszczyć stadiony i miasta. Wyjazdowe mecze z Vetrą Wilno, Broendby Kopenhaga, Austrią Wiedeń, FC Utrecht i podczas każdego wyjazdu jakaś awantura i totalny wstyd za nich. Tak, jak już napisałem - ja nie rozumiem, skąd takie zbydlęcenie i zezwierzęcenie bierze się w ludziach z Warszawy. W pucharach grały kluby z mniejszych miast - na wyjazdy jeździł i GKS Katowice i Odra Wodzisław Śląski i Jagiellonia i Widzew i Wisła, nawet jeździli kibice Amiki i Groclinu. I to jest dla mnie jakaś paramoja - żeby ludzie z, za przeproszeniem, wiosek typu Wronki czy Grodzisk Wielkopolski umieli się zachować, a ludzie z Warszawy odstawali takie szopki. Ja nie wiem, ne mecze Legii jeździ margines społeczny, patologia, blokersi? Bo tak to wygląda - margines jedzie z Warszawy do Kowna i bije się na rynku głównym. Chyba tylko margines społeczny potrafi, za przeproszeniem, jechać do centrum zabytkowego miasta, żeby się bić.

To to samo, gdyby do Krakowa przyjechali Czesi czy Słowacy i bili się na Wawelu. Ja bym chyba padł.
        • Gość: Jabas Re:To nie warszawiacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.11, 22:05
          Kibolami Legii są męty z Wołomina;Ożarowa;Żyrardowa i Grójca.Przyjeżdżają ze swych wiosek na mecze bo czują się wtedy warszawiakami.Niestety obyczaje z wiejskich dyskotek i niski poziom ogólny biorą górę i wychodzi bydło.Tak naprawdę to im wszystko jedno kto gra byle była okazja do zadymy.
          • Gość: nie kibol Re:To nie warszawiacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 19:48
            ochłoń chłopcze, cała warszawa kibicuje Legii oprócz nowego miasta i muranowa.
    • Gość: janek dzbanek Re: Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuliga IP: *.devs.futuro.pl 14.07.11, 18:51
      Niby co? Wielka litera na początku zdania wygląda komicznie?

Kibice Legii stale szukają nowego dna. Brawo, tak dalej.
    • Gość: BIEZANOW/KRAKÓW06 brawo policja jestem zdumiony IP: *.30.awist.pl 14.07.11, 18:51
      jestem pod wrażeniem przeprowadzonej zasadzki, zabrano kibicom 3 kije bejsbolowe i kilka rac dymnych... chore Polskie społeczeństwo które wierzy w to co wypisuje wybiórcza,
      • bez.komentarza Re: brawo policja jestem zdumiony 14.07.11, 19:02
        Ja jestem chory, bo uważam, że wybierając się na mecz piłkarski, chore jest zabieranie ze sobą kijów bejsbolowych, noży i siekier. Tak, ja wierzę w to, co pisze Gazeta Wyborcza. Poza tym miałem kiedyś do czynienia z "kibicami" Legii Warszawa, Lechii Gdańsk i "kibicem" Śląska Wrocław i powiem Ci tylko tyle - siedzisz przed kompem i bronisz tych idiotów. Ja Ci nie życzę, żebyś kiedyś spotkał jakiegoś "kibica" Legii z kijem bejsbolowym w ręce. Ciekawe, co wtedy będziesz pisał o Wyborczej po takim "przyjemnym" spotkaniu.

Ja czekam na moment, kiedy nie będę musiał wstydzić się za "kibiców" Legii Warszawa jeżdzących na mecze wyjazdowe w pucharach europejskich. Dla mnie jest w tym momencie wstyd. I wiesz? Dla mnie to jest jakaś paranoja i tragifarsa. Warszawa - stolica, a mieszkańcy tejże stolicy Polski jadą do Kowna/Kopenhagi/Utrechtu/Wiednia/Wilna i zwyczajnie demolują te miasta.

Jest mi wstyd za tych ludzi. Ty się nie wstydzisz jako Polak, gdy słyszysz, że grupka polskich "kibiców" wszczęła zadymy w jakimś mieście europejskim? Dla Ciebie może to wisi, ja nie mieszkam w Polsce i uwierz mi, że to strasznie przykre wstydzić się za Polaków.

Wydaje mi się, że ci ludzie są bardzo mocno ograniczeni umysłowo. Jakiś Litwin czy Łotysz spyta mnie w pracy, czemu Polacy przyjeżdzają do ich kraju i go demolują. Co im wtedy mam powiedzieć? I za takich "kibiców" najbardziej wstydzą się tacy ludzie jak ja - emigranci, mieszkający poza Polską. Bo ci zadymiarze jeżdżą za granicę tylko po to, żeby rozrabiać. A potem Polacy mają opinię cwaniaków, pijaków, awanturników i nie wiadomo kogo. I jest mi przykro, bo ja taki nie jestem i nie jest taka większość Polaków, ale przez takie nieliczne grupki idiotów opinia o Polakach idzie w Europę i w świat.
      • Gość: az Przecie to patrioci Kaczyńskiego. Jak policja IP: *.nplay.net.pl 14.07.11, 19:03
        śmiała zabrać im patriotyczne narzędzia.
      • shootthemall Re: brawo policja jestem zdumiony 14.07.11, 19:26
        Gość portalu: BIEZANOW/KRAKÓW06 napisał(a):

> jestem pod wrażeniem przeprowadzonej zasadzki, zabrano kibicom 3 kije bejsbolow
        > e i kilka rac dymnych... chore Polskie społeczeństwo które wierzy w to co wypis
        > uje wybiórcza,
        jakiś kretyn z centusiowa się odezwał
    • Gość: łapucapu Re: Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuliga IP: *.home.aster.pl 14.07.11, 18:53
      początek zdania, logiczne że Polscy a nie polscy zrzędo
    • bez.komentarza Re: Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuliga 14.07.11, 18:54
      "Polscy" są na pierwszym miejscu, bo było ich więcej. To chyba dosyć logiczne, nie uważasz?
    • bez.komentarza Re: Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuliga 14.07.11, 19:12
      Co do tego europosła - on miał rację. I wcale nie chciał wyrzucać wszystkich Polaków, tylko tych, którzy są bezrobotni i żyją na koszt państwa (holenderskiego). Też uważam, że to jest chore, że część Polaków jedzie za granicę, nie zna ani be ani me języka i chce tylko korzystać z pomocy społecznej państwa.
    • Gość: acomitam Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuligani... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.07.11, 19:19
      Jakież to miłe zdjęcie...jakże potulnie to bydło leży na ziemi, a może jeszcze nie bydło tylko zbydlęciałe coś tam coś tam.
    • shootthemall Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuligani... 14.07.11, 19:24
      bandziorów zwanych kibolami sukcesywnie wywozić do lasu i użyźniać nimi glebę
      • Gość: Kaczuszka Re: Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuliga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 08:38
        Jestem członkiem PIS i absolutnie nie zgadzam sie z takim podejsciem.Kibic to Prawdziwy Polak walczy za wolnosc nasza i wasza!!Niebawem roty kibicowskie beda chronily procesje,demonstracje i inne Boze Dzieła przeprowadzane przezs nasze ukochane Radio Maryja jak rowniez ochranialy nasz biura poselskie a wtenczas NIKT NAM NIE PODSKOCZY!!!
    • Gość: Mr. Normalny Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuligani... IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 19:41
      Czy PIS już wydał petycję w obronie patriotów?
    • Gość: darwik75 Re: Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuliga IP: *.aztw.cable.virginmedia.com 14.07.11, 19:47
      I znowu kibole Leglej dali popis kibicowania wraz z kibolami AdoDenHag hahahhahahhahahahahha
      jak tak dalej pojdzie to nie przystapia do rozgrywek 3 rundy Ligi Europy hahhahahahhahahahahha
      • Gość: Polak WIELKA POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 20:27
        Bardzo Dbrze zniszczyc litwe, po co zaczeli z Polska Wojne??? Zabic Wszystkich i podzielic miedzy polske a zwiazek radziecki......
        • bez.komentarza Re: 14.07.11, 20:51
          Jest tylko jedno małe "ale" - jak zaczęła się II wojna światowa, to znaczna część terytorium obecnej Litwy znajdowała się w granicach II RP:) Nie wiem więc, o jakiej wojnie mówisz? Może o wojnie polsko-ruskiej pod flagą biało-czerwoną...?
    • Gość: ff Re: Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuliga IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 21:24
      Piszcie piszcie, pełowskie k.... . My wiemy swoje.
      • Gość: le Ming Re: Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuliga IP: 178.73.49.* 15.07.11, 01:18
        I nic was nie przekona, że białe jest białe, co? :-)
        Prezes już się wstawił za uciśnionymi "patriotami"?
    • Gość: Kniaź Witold Litwa jest Polska IP: *.stansat.pl 14.07.11, 21:54
      Litwa jest nasza, Litwa do Polski należy, nie damy nikomu nie damy bo Litwa do Polski należy !!!
    • guru133 Mam nadzieję że stadionowi chuligani spod znaku 14.07.11, 22:25
      Legii dostali przy okazji solidny wpieprz od litewskiej policji, bo idioci innego języka nie rozumieją.
    • opozycyjnykoalicjant tępić to buractwo wszelkimi dostępnymi metodami !! 15.07.11, 04:55
      białe skarpetki pod szyję, dresy i łysa głowa ... ah no i jeszcze kilka promili we krwi... tak jawi się w Europie polski kibic ...

wstyd !!!
    • bleku666 Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuligani... 15.07.11, 06:58
      Olaboga! Zgroza! to i w Holandii są kibole? Przecież "na zachodzie już dawno doszło do ostatecznego rozwiązania kwestii kibolskiej"? Jak to?
      Donald zamknij stadiony w Holandii!! Stery Unii są w twoich rękach!
      • Gość: masta blasta jesteś dumny z tego głupiego posta? IP: 88.220.76.* 15.07.11, 07:19
        jest się z czego cieszyć, że takich kretynów jak ty jest więcej?

ja bym was do obozów pracy wysłał wszystkich za damski ch... to byście się posrali ćwierćmózgi i nie marnowali MOICH pieniędzy w pierdlach
    • mielis Litwa jest gorsza od Białorusi 15.07.11, 07:47
      Pozbawia wjeżdżających przyjaciół ciężko zapracowanych atrybutów kibica.
      Co taki zrobi gdy zaatakują go litewscy nacjonaliści ?
    • Gość: antyJ w 1938... IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 08:36
      gdyby zatrzymano Polakow dobrze bawiacych sie na Litwie czy w Niemczech

w 1938 roku byliby bohaterami, teraz kogos kt sie nie boi dac po pysku

szwabom czy litwinom w ich kraju nazywa sie bandytami....

widac jak nam czesc spoleczenstwa zeszla na psy....wstyd!!!!

brava dla Portowcow za akcje w niemczech i dla Legii !!!

pozdrowienia z Górnego Śląska!!1
    • Gość: Kmicic Taurogi - nasze ziemie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 09:02
      byli u siebie
    • Gość: eXe Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuligani... IP: 192.165.213.* 15.07.11, 09:34
      Jacy kibice jak oni tam jada po narkotyki z Holandii !
    • Gość: Juri to i na zachodzie są kibole? donald do roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 09:38
      a przecież podobno na zachodzie Europy "już dawno poradzono sobie z problemem kiboli" hahhaha
    • bronimir No, Hofman, rusz dupsko. 15.07.11, 09:39
      Bierz od Jarka pieniądze i jedź wykupić członków bojówek.
      Chłopaki się starają a Wy nic?
    • alais Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuligani... 15.07.11, 09:40
      To niech ich odtransportują do PIS u. PIS durniom jest po drodze że stadionowymi bandytami....
    • Gość: Marian Liga Europejska. Polscy i holenderscy chuligani... IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 09:41
      Ciekawe, czy Staruch był i czy też go aresztowali:) Przecież na pewno nie ma zakazu na mecze wyjazdowe ADO Den Haag. Strach pomyśleć, że ta śmieszna drużyna, będzie niedługo grała mecze Ligi Europejskiej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka