Dodaj do ulubionych

Piłkarskie MŚ kobiet. Rekord wpisów na Twitterz...

IP: *.cust.tele2.se 18.07.11, 19:43
Listkiewicz:
"Moim zdaniem piłka nożna kobiet, również w Polsce, ma ogromne perspektywy. Podczas mistrzostw dowiedziałem się, że Polska zostanie objęta specjalnym programem UEFA, który będzie promował futbol kobiecy. Czasami bywam na meczach kobiet w Polsce i zachęcam do kibicowania płci pięknej, bo warto. Niezbędne jest jednak to, co w Niemczach działa bez zarzutu, czyli współpraca i wsparcie mediów."
Ze strony
www.pzpn.pl/index.php/Reprezentacje/Reprezentacje-kobiece/Reprezentacja-A/Aktualnosci/Listkiewicz-Pilka-kobieca-ma-ogromne-perspektywy
Obserwuj wątek
    • Gość: cervantes Gazeciany szowinizm IP: *.phil.east.verizon.net 18.07.11, 19:49
      Do finalu nie napisalisce o tym ani slowa gazeciani pismacy.
      Teraz sobie wepchnijcie wasze zalosne gnioty.
      • Gość: (.)(.) great succes IP: *.beskidmedia.pl 18.07.11, 21:01
        a moze po prostu wiecej amerykanow i japonczykow ma internet, niz brazylijczykow do spolki z paragwajczykami? czy glowa redaktorow koszernej sluzy jedynie do noszenia jarmulki?
    • Gość: Goska EuroSport IP: *.retsat1.com.pl 18.07.11, 20:48
      Dziękuję telewizji Eurosport, że pokazała te Mistrzostwa w pełnym wymiarze. Finał był rewelacyjny, szkoda, ze nie wygrały Amerykanki, ale taka jest piłka, wygrywa nie ten co lepiej gra a ten kto strzeli o jedną bramkę więcej :)
      • Gość: Apas Re: EuroSport IP: 89.204.253.* 18.07.11, 22:13
        Oglądałem na EurosportUK - dziewczyny grały REWELACYJNIE! Finał to kalsyk, ale i wcześniejsze spotkania pełne były emocji i wspaniałej piłki. Także zdziwiłem się, że w polskich mediach tak mało się o tej imprezie, rozgrywanej przeciez tuz za granicą, móiwło. Życzył bym sobie, by tuzy polskiej ligi grały przynajmniej w połowie tak widowiskowo, jak Amerykanki czy tak technicznie dobrze, jak Japonki. Chciałbym też, by Euro 2012 wypadło w połowie tak dobrze, jak kobiecy mundial...
    • Gość: zycietowiecej.com zycietowiecej.com IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 18.07.11, 21:25
      to był piekny mecz. ile jest warte to życie? zycietowicej.com
    • maz-48 Piłkarskie MŚ kobiet. Rekord wpisów na Twitterz... 18.07.11, 22:06
      Podobno żadna japońska telewizja nie transmitowała tego kobiecego mundialu. Już sobie wyobrażam, co by się działo, gdyby to miało miejsce u nas. Wieszaniu psów i złorzeczenia zwłaszcza na TVP nie byłoby końca. Nawet teraz pojawiają się głupie wpisy o zbyt małym zainteresowaniu ze strony mediów tym turniejem.
      Ja uważam, że było w sam raz. Na żywo oprócz Eurosportu pokazywała też TVP Sport. Sporo było relacji w prasie i innych mediach, oraz programach informacyjnych we wszystkich telewizjach.
      Jedyne czego brakowało, to informacji o tym, gdzie jest nasza reprezentacja kobieca. Jak sobie radzi na arenie międzynarodowej i czy ma jakiekolwiek szanse w najbliższej przyszłości na zakwalifikowanie się do takiej imprezy...
      • Gość: peter Re: Piłkarskie MŚ kobiet. Rekord wpisów na Twitte IP: *.internetia.net.pl 18.07.11, 22:40
        Turnieju nie było ale Fuji TV postarało się o nadawanie na żywo meczu finałowego. Właśnie na tym kanale obejrzałem cały meczyk :)
        • maz-48 Re: Piłkarskie MŚ kobiet. Rekord wpisów na Twitte 18.07.11, 23:19
          Widocznie nie mieli już wyjścia i za jakąś ekstra kasę musieli kupić ten finał. Z pewnością na tym nie stracili.
          A swoją drogą ciekawe, czy w Japonii też jest Eurosport, choćby w wersji międzynarodowej z komentarzem angielskim? Jeśli jest w ich kablówkach i platformach cyfrowych, to pewnie był to niezwykle oblegany kanał podczas meczów Japonek...
      • Gość: Rutim Re: Piłkarskie MŚ kobiet. Rekord wpisów na Twitte IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.11, 01:46
        Turniej był oczywiście transmitowany w japońskiej telewizji. Finał na pewno był (podobnie jak mecze męskiej reprezentacji) w NHK, telewizji państwowej z tego co się orientuję. Reszta meczy też pewnie była transmitowana, ale na jakim kanale to nie wiem, nie oglądałem. Fuji TV nie pokazuje piłki chyba (a raczej na pewno).
    • Gość: renata Piłkarskie MŚ kobiet. Rekord wpisów na Twitterz... IP: 202.214.7.* 19.07.11, 05:33
      To nieprawda, ze Japonia nie transmitowala meczu. mozna bylo go obejrzec w telewizji, miedzy innymi na kanale Fuji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka