Dodaj do ulubionych

Liga hiszpańska. Dobry Messi, zły Mourinho

IP: *.rev.snt.net.pl 18.08.11, 08:41
no chyba autor artykulu ma problemy ze wzrokiem, wyraznie widac na filmie i zdjeciach, ze wsadzil mu palec do oka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Misiu Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mourinho IP: *.net.autocom.pl 18.08.11, 09:14
      Ucho? www.realmadrid.pl/fotki/_up/44742/20110818dasdasftb18.jpg
    • Gość: ed Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mourinho IP: *.acn.waw.pl 18.08.11, 09:22
      ten mecz to był rzeczywiście hołd dla piłki nożnej. Wspaniały spektakl. Messi z innej galaktyki. Takie mecze sprawiają, że piłkę kocha sie jeszcze bardziej
    • dyndalski_bis Gratulacje... 18.08.11, 09:43
      dla Barcy!
      Jesteście najlepsi !
      Real to zbiór indywidualności, który nie potrafi nawet godnie przegrać. Zachowanie trenera - karygodne!
    • kristosinho Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mourinho 18.08.11, 09:47
      Special Five po raz kolejny udowodnił, że brak mu klasy. mimo, że trenerem jest świetnym to jest też megaburolem.
      • Gość: purify Re: Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mouri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 10:41
        nie to co Ty i Twoj nieburacki nick
        • kristosinho Re: Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mouri 18.08.11, 10:56
          sij
          • hearthland93 Re: Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mouri 18.08.11, 11:25
            kristosinho napisał:

> sij

Co to jest sij dzieciaczku ?
    • Gość: star Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mourinho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 10:37
      Tytuł z ASa zupełnie źle przetłumaczony. W oryginale jest: "¿Por qué? Por Messi" czyli dosłownie "przez co? przez Messiego". Por qué oznacza dlaczego ale dosłownie oznacza "przez co". Wtedy to ma sens.
    • Gość: rt Re: Liga hiszpańska. Dobry Messi, zły Mourinho IP: 178.73.48.* 18.08.11, 10:41
      po obserwacji zachowań - el prostak trenuje królewskich
    • Gość: Ja Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mourinho IP: 78.133.249.* 18.08.11, 10:43
      Barcelona nawet w wakacyjnej formie jest lepsza od Realu, który jeszcze musi się wiele nauczyć, jeśli chce się mierzyć jak równy z równym z najlepszym zespołem na świecie a być może i w historii piłki nożnej. I nie mówię tu tylko o uczeniu się piłkarskiego rzemiosła, bo Real jak chce, to potrafi pograć ale głównie o sferze mentalnej - te tępaki muszą dorosnąć i nauczyć się godnie przegrywać. Zdyskwalifikowałbym na rok trenerka Realu i kilku troglodytów pokroju Pepe, Marcelo, Ramosa i Khediry. Za same ryje powinni dostać 5 lat bez procesu - widać, że procesy myślowe są im kompletnie obce. Ot, kupa biegających mięśni a mózg 3-latka.
      • Gość: Tilo Re: Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mouri IP: *.utc.com 18.08.11, 10:53
        Wida, ze za to ty jestes niezmiernie bystry, pokaz swoja twarz to ocenimy ile sie tobie nalezy bez wyroku.
        Barcelona gra tak samo, traca pilke na polowie rywala od razu faul byle tylko kontra nie poszla, ale ze uwaza sie, ze takie faule nie sa grozne i daleko od wlasnego pola karnego to sie kartek nie daje, cala druzyna placzek i symulantow takich jak: Dani Alves, Messi, Pedro, David Villa, Busquets, Iniesta, wystarczy przebiec w ich pobliżu i już leża na ziemi, ŻAŁOSNE.
        • Gość: kubas Re: Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mouri IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.11, 11:13
          Ciekawe, po jakim czasie podniósłbyś się cwaniaczku, gdyby tępak Marcelo tak wjechał
          Ci w nóżki jak Fabregasowi ??
          co za tępy ryj i burak (Marcelo oczywiście), nie potrafi przegrywać i wyżywa się na Bogu ducha winnym Fabregasie, który przed chwilą wszedł na boisko;
          a odnosnie parodystów - jakoś nie wymieniłeś w tej grupie Angela Łałałałała JakMnieBoliZrobięParęObrotówNaTrawie DiMarię ??
          • Gość: Milo COYS! Re: Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mouri IP: 212.109.148.* 18.08.11, 11:43
            Racja, w Realu też się znajdzie jakiś symulant ale częstotliwość udawania fauli i ilość graczy, którzy to robią w drużynie Barcelony jest zatrważająca. To wielka drużyna i powinna radzić sobie bez takich żenujących sztuczek. Chyba jedynie Iniesta i Xavi (a więc piłkarze dumni z poziomu, jaki prezentują) nie bawią się w takie niehonorowe zagrywki. Real przez dłuższy czas grał bez brutalnych fauli i dopiero frustracja wywołana po części nieudolną pracą arbitra (nabierał się na sztuczki D. Alvesa, Busquetsa, Pedro, Mascherano a uparcie ignorował faule na C. Ronaldo i złośliwą grę ze strony Villi) a po części swoimi błędami (dominując na boisku ciągle musieli gonić strzelającą gole Barcelonę) doprowadziła do zaostrzenia gry. Było to fatalne dla widowiska. Sędzia powinien wcześniej upomnieć Marcelo i Pepe kartkami. Zawodnik Realu powinien też wylecieć z boiska za celowe kopnięcie w wyskoku Messiego. Ale to tylko dopełnia obraz słabej pracy sędziego.

Poziom piłkarski obydwu drużyn jest naprawdę kosmiczny. Po co zawodnicy jednej drużyny uciekają się do cynicznego symulowania a drudzy do brutalnych fauli? To tak spłyca grę. Mimo, iż jestem miłośnikiem angielskiej piłki (kibicuję Tottenhamowi od 12 lat), to przyznaję, że Barcelona i Real wyprzedzają znacznie pozostałe europejskie kluby.
        • Gość: Ja Re: Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mouri IP: 78.133.249.* 18.08.11, 11:24
          Pooglądaj sobie filmiki typu www.youtube.com/watch?v=Ixxt3nVORVs - jest ich w sieci o wiele więcej i nie dotyczą tylko nurkowania. A o swoją twarz jestem spokojny.
      • Gość: ty Re: Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mouri IP: *.telpol.net.pl 18.08.11, 11:07
        czekam na twoje zdjęcie, Adonisie z Koziej Wólki :D
        • Gość: lol Re: Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mouri IP: *.zone14.bethere.co.uk 18.08.11, 11:49
          Myślisz, że w Koziej Wólce nie może się urodzić adonis?
      • Gość: x5 Re: Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mouri IP: 194.181.135.* 18.08.11, 11:20
        niech ktoś tu przytoczy animację z Pedro oceniającym, czy jeszcze ma wrzeszczeć z bólu, czy już nie.
    • gp56 Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mourinho 18.08.11, 11:14
      Nie obrażajcie trzylatków.
    • Gość: Radek g...na Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 11:47
      współczuje pseudo fanom Barcelony, którzy kibicują byle komu kto jest na fali. Teraz byłą Barcelona, ale myślę że w tym roku nie osiągną już tego samego... Messi który brał przez kilka lat sterydy i hormony co podniosło jego wydajność fizyczną względem innych nie jest dla mnie żadnym Poterem...
      • Gość: Ja Re: g...na Barcelona IP: 78.133.249.* 18.08.11, 11:58
        Tak się składa, że FC Barcelonie kibicuję od ponad 20 lat i przez ten okres naprawdę różnie bywało z poziomem gry i trofeami ale rozumiem, że dla takiego tępaka jak ty jestem "sezonowcem" albo kibicem tej drużyny, która akurat jest na fali. No cóż, wyobraź sobie, że choćby Real zdobył 10x z rzędu mistrzostwo Hiszpanii i Ligę Mistrzów, to burakom kibicował nie będę! Swoją drużynę znalazłem już dawno temu i będę jej kibicował niezależnie od okoliczności.
        • Gość: Radek Re: g...na Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 12:14
          Widze że sam jesteś tępakiem u burakiem skoro tak mówisz o innych i piszesz że Real to buraki i obrażasz innych. Naucz się kultury i popatrz na siebie kim Ty jesteś skoro tak się stawiasz... A co do tego co napisałem czytaj uważnie bo być może dotyczy to tysięcy pseudo kibiców którzy są tylko z drużyną na dobre ale nie na złe, ale nie prawdziwych kibiców !!! Ja kibicuje Realowi też ładne kilkanaście lat, ale od buraków nikogo nie wyzywam.
          • Gość: Ja Re: g...na Barcelona IP: 78.133.249.* 18.08.11, 12:22
            Szacunek dla Realu miałem jeszcze parę ładnych lat temu kiedy w jego szeregach grał np. Raul. Od kiedy grają tam prostacy pokroju Pepe i inni amatorzy awantur rodem z wieśniackiej remizy a do tego trenerem jest człowiek niegodny miana trenera Sraczkopolu Kozia Wólka, to szacunku dla odwiecznego rywala nie mam. Sorry ale na szacunek i poważanie trzeba sobie zasłużyć a potem łatwo go stracić. Obecnie jesteście bandą gamoni przynoszącą wstyd piłce nożnej. Jako kibic Barcelony życzę Realowi lepszego trenera i lepszych piłkarzy, żeby rywalizacja toczyła się na boisku i w atmosferze fair play a nie poza boiskiem i w czasie awantur.
    • Gość: x Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mourinho IP: *.intercars.eu 18.08.11, 12:18
      Jose Mourinho kmiot który nie umie przegrywać,żal !!!
    • Gość: sorg Superpuchar Hiszpanii. Dobry Messi, zły Mourinho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 12:31
      Czekałem na to.
      Proszę o komentarz osoby, które wpisywały przed ,meczem, że Real wygra i zdobędzie puchar!
      Napiszcie komentarz, proszę, do własnych wpisów
      • Gość: olo nie oko tylko ucho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 13:27
        złapał go za ucho a nie wsadził palec w oko nie wiem skąd dzienikarze biorę takie głupoty przecież oglądali mecz i dokładnie widzieli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka