Gość: DSD IP: *.231.12.30.koba.pl 24.08.11, 20:46 Najważniejszy mecz od kilkunastu lat... ważniejszy niz finał Ligi Mistrzów w 2006? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dead Liga Mistrzów. Arsenal gra o Ligę Mistrzów 24.08.11, 21:05 Po wczorajszym meczu Wisły mam nadzieję dziś popatrzeć na futbol. Zimnego kapselka drodzy kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dsds Re: Liga Mistrzów. Arsenal gra o Ligę Mistrzów IP: *.acn.waw.pl 24.08.11, 21:25 Chyba ważniejszy... Więcej strat będzie z powodu niewystąpienia w fazie grupowej LM niż korzyści z wygrania tego ostatniego finałowego meczu(patrząc na finanse tylko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ładnie grają Re: Liga Mistrzów. Arsenal gra o Ligę Mistrzów IP: *.static.t-2.net 24.08.11, 21:33 choć w pubie w Ljubljanie gdzie siedzę krzywo na mnie patrzą kiedy kibicuję A. - chyba to przez ich bramkarza... Może w II połowie się odwróci los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol "gol z 16 metra" :)) Cos sie dziennikarzynie popie IP: *.zone14.bethere.co.uk 24.08.11, 21:38 "gol z 16 metra" :)) Cos sie dziennikarzynie popie.rdoliło... Di natale uderzając piłkę, stał max metr za punktem skąd strzela się rzuty karne, więc max z 12 metrów. Powiedzenie ze strzelał z 16 m powoduje, że można myslec, że strzelił z linni pola karnego a to dużo dalej niz rzeczywiście. Dziennikarzyna tuman.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandzik Re: Liga Mistrzów. Arsenal gra o Ligę Mistrzów IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 22:01 obronił Szczęsny karnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Liga Mistrzów. Arsenal gra o Ligę Mistrzów [NA ... IP: *.retsat1.com.pl 24.08.11, 22:09 Udine, jestesmy z Wami:D!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Liga Mistrzów. Arsenal gra o Ligę Mistrzów [N IP: *.net.pl 24.08.11, 22:11 Ty jesteś ...nie MY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość No teraz to już sobie będą walić konie na wzajem IP: 2.26.1.* 24.08.11, 22:12 Ale Arsenal zapraszamy w niedzielę na Old Trafford na baty :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 22:44 Tak tak... Ty zapraszasz. Chyba z przed monitora komputera lub tv. Żałosny jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: hehe IP: 2.26.1.* 24.08.11, 22:48 Zapraszam z Londynu, ale jako kibic Manchesteru United, który w niedzielę zasiądzie po raz pierwszy w tym sezonie na trybunach Old Trafford dopingować swoją drużynę :) Zatkało kakało, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: hehe IP: 80.48.80.* 25.08.11, 00:20 spoko, kibicuj i dopinguj dowoli. Ja jak zwiedzałem w lipcu camp nou to też sobie pokrzyczałem, tak jakbym był na meczu. Nikt mi nawet nie zwrócił uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: hehe IP: 2.26.1.* 25.08.11, 07:38 Spoko. Pomarzyć zawsze można, no nie? Co nie zmienia faktu, że w zeszłym sezonie mogłem obejrzeć United "tylko" 10 razy na żywo. Mam nadzieję, że w tym sezonie będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
afiag Re: hehe 25.08.11, 08:11 Co to jest kakało? Masz 8 lat i uczysz się pisać? Największym twoim osiągnięciem życiowym jest nazwanie Szczęsnego pajacem. Jak on jest pajacem i gra w jednym z najlepszytch klubów świata, TO KIM TY JESTEŚ? żałosny pomiocie nieudaczników życiowych z genem nieszczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Liga Mistrzów. Arsenal gra o Ligę Mistrzów [NA ... IP: *.net.pl 24.08.11, 22:13 makarony za burtą LM....zaraz zaczną kopać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: Kur&^& mać! IP: *.internetunion.pl 24.08.11, 22:22 dzieki Bogu, że można wyłączyć głos w tv. Bo k....wa!!!! tych debili z n-ki nie da się słuchać. Co to ma być?! Dyskusja dwóch kolesi przy piwie czy komentarz tego co dzieje sie na boisku?! Ja p..dole!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kur&^& mać! IP: 2.26.1.* 24.08.11, 22:30 A tekst o tym, że Szczęsny w pierwszej piątce bramkarzy świata to mnie rozwalił :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 22:47 Po pierwsze komentatorzy powiedzieli "Rośnie nam bramkarz światowej TOP 5", czyli jak byś słuchał ze zrozumieniem wiedziałbyś, że chodzi im o powiedzmy za dwa lata... Po drugie nie wiem co Cię w tym "rozwala" co to znaczy? Po trzecie moim skromnym zdaniem Szczęsny już jest bramkarzem z top 5 świata... P.S. A może De Gea jest brakarzem top5 haha, albo kuszczak haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czy nie? IP: 2.26.1.* 24.08.11, 22:49 Pooglądaj sobie mecze najlepszych światowych lig to znajdziesz tam co najmniej 10-ciu bramkarzy lepszych od tego pajaca. To, że tutaj obronił kilka strzałów i marnie wykonany karny, nie oznacza że od razu trzeba mu z zachwytu jajka oblizywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitata Re: Czy nie? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.08.11, 01:12 To, że możesz wyrzygać post na forum nie znaczy, że nie jesteś smętnym parchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsdsa Re: Czy nie? IP: *.acn.waw.pl 25.08.11, 02:27 Parchu... Najlepsze ligi? Arsenal gra w najsilniejszej lidze świata... Top 5: Angielska, Niemiecka, Wloska, Argentynska, Brazylijska. Hiszpanska liga jest: ZALOSNIE slaba, 4 druzyny ciagna ten grajdolek... Odpowiedz Link Zgłoś
data1 Liga Mistrzów. Awans Arsenalu, obroniony karny ... 24.08.11, 22:50 Oglądam relację w telewizji angielskiej. Komentują John Hartson i Martin Keown. 20 minut pochlebstw o Szczęsnym. Keown "the boy becomes a man" to o Szczęsnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Liga Mistrzów. Awans Arsenalu, obroniony karn IP: 80.48.80.* 24.08.11, 22:52 piękna rzecz obronić karnego w tak ważnym spotkaniu i tak ważnym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XfisH Re: Liga Mistrzów. Awans Arsenalu, obroniony karn IP: *.ppp.as43234.net 25.08.11, 08:53 Arsenal pokazal jak awansowac po zwyciestwie w pierwszym meczu 1:0. Trzeba dalej atakowac, napastnicy maja strzelac a bramkarz bronic. Wisla zrobila wszystko odwrotnie: cofnela sie, napastnicy nie strzelali za to bramkarz strzelil zamiast bronic. Ech ta polska pilka Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Liga Mistrzów. Awans Arsenalu !! 24.08.11, 23:08 I tak ma być. Won z brudasami. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Liga Mistrzów. Awans Arsenalu, obroniony karny ... 24.08.11, 23:13 Trzeba podziwiać Wojtka i cieszyć się, że mamy tak wspaniałego bramkarza. Jeśli pochlebstw nie żałują mu największe tuzy komentatorskie na wyspach, to musimy być dumni. Bez dwóch zdań. Szkoda tylko, że w miejsce solidnych, wydawałoby się, graczów z pola, którzy świetnie radzili sobie w eliminacjach Euro 2008, nie ma ich następców. Nikt przy zdrowych zmysłach nie wzdychał by dziś (aluzja do Boruca) np. do Marcina Żewłakowa, gdyby na jego pozycji obrodził się talent klasy Szczęsnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Sam jestes zle wykonany. IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 23:23 Idz, pogadaj z ojcem na ten temat. Szczesny jest absolutnie najlepszym mlodym bramkarzem, grajacym w pilke w klubie, o ktorym slyszalo wiecej niz 100 osob. I spokojnie jest w swiatowej czolowce, wiec nie pluj jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sam jestes zle wykonany. IP: 2.26.1.* 24.08.11, 23:40 Najlepszy to on może i będzie, ale za co najmniej kilka lat. Jeszcze przed nim daleka droga. A tak przy okazji: trochę kultury, nie obrażaj mnie dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Ciekawe czy milosnicy Boruca beda dalej atakowac IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 23:24 ... ze zly, krotkowzorczny Smuda, wywalil z kadry "absolutnie najlepszego polskiego bramkarza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Boruca Liga Mistrzów. Awans Arsenalu, obroniony karny ... IP: *.c193.msk.pl 24.08.11, 23:33 jestem fanem Artura i nigdy nie krytykuje polskich bramkarzy nie robilem tego z Kuszczakiem to dlaczego mam krytykowac tak dobrego bramkarza jakim jest Szczesny ciesze sie ze odnosi chlopak sukcesy a jesli chodzi o reprezentacje to co by szkodzilo powolac ich obu i wystawic na ten okres lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won parchu! Re: moja sexy fotka :) IP: *.acn.waw.pl 25.08.11, 02:29 bitch, please... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dsds Liga Mistrzów. Awans Arsenalu, obroniony karny ... IP: *.acn.waw.pl 25.08.11, 02:29 Dobry ten meczyk bo ogladalem Liverpool w tym samym czasie i nie wiem czy skusic sie na powtorke czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Szczesny odbil strzal za 12 milionow IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.08.11, 03:01 czytalem, ze Wisla tyle by zarobila za faze grupowa LM. kozak. ... Fabregas i inni nic wiecej by nie ugrali (trofea). mam nadzieje, ze Wenger dostanie szanse na poukladanie nowej druzyny. ... Smuda tez bedzie mial spokoj :-) powodzenia dalej Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Liga Mistrzów. Awans Arsenalu, obroniony karny ... 25.08.11, 06:00 I teraz sprzedadzą go jak Dudka. Też był bohaterem po obronie karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moriopola Boruc i tak 100000 razy lepszy IP: 94.42.180.* 25.08.11, 06:59 a fabian i szczesny nigdy nie beda mieli jego formy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris52.0 Liga Mistrzów. Awans Arsenalu, obroniony karny ... IP: *.dyn.optonline.net 25.08.11, 12:11 W.Szczesny pokazal nie po raz pierwszy co znaczy jego osoba dla pilki nie tylko polskiej.Zal mi Wisly Krakow,ale to sa inne swiaty. Odpowiedz Link Zgłoś