Dodaj do ulubionych

24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski

IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 22.05.04, 22:09
zapraszamy na bibę Mistrzów Polski do Krakowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: żółto-czerwony Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: 217.96.0.* 22.05.04, 22:13
      Gratulacje dla Wislaków od braci z Jagiellonii
      • Gość: Arecki Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:14
        O Boooze, wspolczuje Wisle... miec takiego brata.
        • Gość: Kris Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalala IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 23.05.04, 06:34
          !!!
    • Gość: mazzii MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:13
      • Gość: astrachan Re: MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 00:03
        Nie TS tylko GTS.
        Jesteśy Gwardyjskim Towarzystwem Sportowym i sie tego nie wstydzimy.
        Policja z nami , wojsko z Legią
        • Gość: Wawerak Re: MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!!!! IP: *.chello.pl 23.05.04, 02:33
          Jesli juz przy temacie jestesmy, Gwardyjskie czytaj UB-ckie i ZOMO-skie jeszcze
          calkiem niedawno. A tego jest sie co wstydzic. A ze Wojsko z Legia to fakt.
    • Gość: saddam Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.crowley.pl 22.05.04, 22:14
      To w koncu ile 2;2 czyli remis jak w tytule czy Legia przegała z Dyskobolami bo
      jednej bramce Włodarczyka oraz 2 Mili patrz adnotacja u dołu strony.
      Bałaganiarstwo w tej gazecie ze ho ho.
      A.
      • Gość: Wawerak Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.chello.pl 23.05.04, 02:36
        2:2 - czyli Mila - 2, Wlodarczyk - 1 Saganowski - 1
    • Gość: Jarek Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: 80.51.255.* 22.05.04, 22:14
      WISEŁKA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kibic Legii Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.04, 22:15
        gratuluję, z ciężkim sercem, ale gratuluję...
        • Gość: MAFE Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.77.classcom.pl 22.05.04, 22:17
          WIELKIE DZIEKI ZA GRATSY SA WIEC W WARSZAWIE NORMALNI KIBICE
          • Gość: matx - cwks Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: 193.201.167.* 24.05.04, 11:40
            W Warszawie jest mnostwo normalnych kibiców... Gratuluję... :(((((
        • Gość: kibic Wisły Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:30
          Dzięki za gratulacje z Warszawy. No bo czy nie mogłoby być na polskich
          stadionach bardziej normalnie ? Pozdrawiam rozsądnych kibiców wielkiej Legii i
          wyrazy szacunku dla wicemistrza.
      • Gość: KSGornikZabrze Wisła mistrzem Polski IP: 212.130.22.* 22.05.04, 22:17
        GRATULACJE NAPRAWDE TYLKO WY NADAJECIE SIE W TEJ CHWILI NA MISTRZA I NA ALKE O
        LIGE MISTRZOW.POWODZENIA W LOSOWANIU I KWALIFIKACJACH!!!
        • pkownacki Re: Wisła mistrzem Polski 22.05.04, 22:20
          czyli trzymajmy kciuki za AS Monaco;)
          Gratulacje ale rowneiz dla Legii za walke do konca..gdyby nie te cyrki na dole to bylby to calkiem ciekawy sezon
    • Gość: Kocham Legię. Gratulacje dla Wisły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:18
      Gratulacje i szacunek dla Wisły. Oby Legia się wzmocniła, i przyszły sezon był
      pojedynkiem dwóch drużyn na najwyższym poziomie. Pozdrawiam wszystkich Kibiców,
      a nie parszywych nienawistnych kiboli. Trzymajmy kciuki za nasze drużyny w
      pucharach!

Normalny Kibic.
      • Gość: kibic Wisły Re: Gratulacje dla Wisły. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:32
        Kurcze serce roście. Chłopaki, wywalmy ze stadionów pijane bydło z nożami.
        • Gość: Kocham Legię. Re: Gratulacje dla Wisły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:36
          Każdy normalny Warszawianin powinien trzymać kciuki za Wisłę w LM, tak samo,
          jak Krakusi za (L) w pucharze UEFA. Zamiast się wyzywać nawzajem pokażmy, że
          ktoś w tym kraju umie grać w piłkę i ma do tego serce oraz kibiców na
          najwyższym poziomie. Kochać własną drużynę jest łatwo, dużo trudniej szanować
          przeciwników. Pozdro dla wszystkich!
      • Gość: rye Re: Gratulacje dla Wisły. IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.05.04, 23:42
        Bez przesady z tymi uprzejmościami !!! Rozumiem apel o pozbycie się bydła ze
        stadionu, ale do kurwy nędzy, to nie jest jazda figurowa, tylko piłka nożna !!
        Równie dobrze kibice Manchesteru mogliby gratulować mistrzostwa Arsenalowi -
        och, co za wspaniała gra, należało wam się, powodzenia w pucharach, a może
        jeszcze wam dupki podetrzeć ? Śmiech mnie ogarnia !!!
        • Gość: finger Re: Gratulacje dla Wisły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 23:48
          Co z tego, ze to piłka nożna? To znaczy, ze kibicem można być tylko używając
          zwrotu "Do kurwy nędzy", buraku? Kto mówi o podcieraniu dupy? Mowa o szacunku,
          pajacu. I o tym, ze mozna być za swoimi, nie jadąc przeciwnikom. To fajna
          sprawa, ale widać Ciebie przerasta. Pozdro.
          • Gość: drabik Re: Gratulacje dla Wisły. IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.04, 00:08
            już widzę piłkarzy Arsenalu podchodzących do Van Nistelrooya, który właśnie
            przestrzelił karnego (jak w tegorocznym meczu Premiership) i składających mu
            głebokie kondolencje.
            Pozdro również przerastający mnie ćwoku. A tak przy okazji - pull my finger :-)
            • Gość: finger Re: Gratulacje dla Wisły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 00:21
              Widac, ze troche jestes tępawy:-D Ci mowilem, że nie chodzi o cukierkowe
              pozdrowionka, tylko o to, zeby sie nawzajem szanowac. Nie bede tego powatarzał
              po raz kolejny, mając nadzieje, ze pullując sobie w samotności fingera doznasz
              olśnienia:) Pozdrawiam serdecznie.
              • Gość: drabik Re: Gratulacje dla Wisły. IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.04, 00:43
                Doznałem olśnienia. Od dziś liczy się dla mnie tylko piękno gry. Jak następnym
                razem zobaczę ostre wejście w achillesy przeciwnika, skrzywię się tylko z
                niesmakiem i zakrzyczę - Fe !
                A tak na marginesie - pull my finger jeszcze raz, bo minąłeś się z
                interpretacją inteligenciku.
            • Gość: finger Re: Gratulacje dla Wisły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 00:27
              A tak przy okazji... Słowo "kondolencje" nie do końca tu pasuje, ale na
              szczęście w miarę wiadomo, co chciałeś powiedzieć. Na szczęście nieumiejętność
              formułowania zdań nie przeszkodziła w kulturalnej konwersacji:)
              • Gość: drabik Re: Gratulacje dla Wisły. IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.04, 00:44
                Może kondolencje mylą Ci się z konfabulacjami ? Polecam sprawdzić w słowniku
                dokładnie oba terminy.
                • Gość: wawek Re: Gratulacje dla Wisły. IP: *.chello.pl 23.05.04, 00:57
                  Nie dość że zarozumiały dupek, to jeszcze z rozdwojeniem jaźni, bo dwóch nicków
                  uzywa. Niech zgadnę, czyżby kibic Legii ;)))
        • Gość: kibic GieKSy STADIONY DLA LUDZI IP: *.chello.pl 22.05.04, 23:58
          Gratulacje dla lokalnego rywala, szacunek za postawę, należało wam się.
          Równierz sadzę że tak własnie powinna wygladac wymiana zdań pomiedzy kibicami,
          wy kibole, macie swoje pałki i nożemy, my mamy takie jak to forum, zatem życze
          miłej konwersacji.

Pozdrawiam wszystkich dbających o sport
    • Gość: fazi Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.05.04, 22:22
      Wisla Mistrz-gratulacje!!!!!
      szkoda tylko,ze spuscili Widzew.oplacalo sie Switowi zatrudnic pana W.
    • Gość: jacek Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: 195.117.171.* 22.05.04, 22:22
      Jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi
    • Gość: robo Hooj z krakowem IP: *.acn.pl 22.05.04, 22:22
      parchy krakowskie znowu kupiły mistrza.
      • Gość: szpaku Re: Hooj z krakowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:32
        kupuje to Zachod Slonca i Polka Galopka
      • Gość: MM Re: Hooj z robo IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 23.05.04, 02:59
        czy zawsze jak nie wygrywa twoja druzyna tytulu to znaczy ze ktos go kupil ?
        nie mam sily to takich durni jak ty:/
        btw. sprawdz wyniki ostatniej kolejki: chyba to legia juz teraz podarowala
        wisle tytul, no nie??
    • Gość: BONIEK Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.swipnet.se 22.05.04, 22:45
      GRATULACJE DLA WISELKI.JESTESCIE KOCHANI-POZDRAWIA LECHIA GDANSK
    • Gość: wielkopolanin Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.icpnet.pl 22.05.04, 22:52
      Gratulacje, "smoki"! Kibic Lecha życzy powodzenia w Lidze Mistrzów!
    • Gość: juzek Jak widze Legii w oglole nie ma IP: *.blich.krakow.pl 22.05.04, 23:04
      na drugim miejscu Leiga
    • Gość: tom Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 23:14
      No i ch. im w d.
    • Gość: volf 24 kolejka I ligi. 5-ta wygrana Świtu IP: *.wmc.net.pl 22.05.04, 23:16
      ostatnie kolejki wyraźnie pokazują jakim to kryształowo uczciwym jest klub z
      Nowego Dworu. Idea sportu niewątpliwie wygrywa a wyniki są wefektem ciężkiej
      pracy i fenomenalnego talentu J.W. Tylko czekać aż prezes powie, że szkoda że
      liga trwa tak krótko, bo można by było o puchary powalczyć... Ciekawy jestem,
      czy takie same wyniki będą mieli jesienią? Czy ich "mistrz motywacji" będzie
      potrafił ich zmotywować również wtedy gdy nie będzie to konieczne do utzrymania.
      • Gość: mp Re: 24 kolejka I ligi. 5-ta wygrana Świtu IP: *.proxy.aol.com 23.05.04, 14:47
        za malo kasy,by kupic wszystkie mecze
    • Gość: djmerfi POLONIA WARSZAWA GRATULUJE! IP: *.aster.pl 22.05.04, 23:25
      powodzenia w lidze mistrzów.wzmacniajcie sie i godnie reprezentujecie nasz
      mierny futbol - macie najlepszego trenera pod słońcem
      • Gość: Zurko Re: POLONIA WARSZAWA GRATULUJE! IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 23.05.04, 02:15
        A kto dal ci prawo wypowiadac sie w imieniu wszystkich???? co najwyzej ty
        gratulujesz
        • Gość: k6 Re: POLONIA WARSZAWA GRATULUJE! IP: *.chello.pl 23.05.04, 11:08
          masz zurko swieta racje...
          • Gość: djmerfi POLONIA RE - zurko. kto mi dał prawo? IP: *.aster.pl 23.05.04, 11:17
            faktycznie gratulacje troche nietrafione,zwłaszcza że kibice \POLONII sie nie
            popisali ostatnio. gratuluje w imieniu wszystkich sympatyków polskiego
            piłkarstwa - bo dobrze że wisła sie wzmacnia i powalczy o lige mistrzów.
            znasz koleżko kogoś z CRACOVII? ja tam mam mnóstwo znajomych i nie mają nikomu z
            za złe że gratuluje wiśle. nie pouczajcie kulturalnego kibica. gratulacja dla
            wisly raz jeszcze
    • Gość: kjagger Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.magtel.net.pl 22.05.04, 23:25
      gdansk z wisła
    • Gość: drabik Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.05.04, 23:35
      Już niedługo powitamy na Reymonta zespół w eliminacjach LM, który pokarze
      Wisełce ile jest warta. Dwucyfrowo.
    • Gość: josquin CZY LECH POLKOWICOM SPRZEDA MECZ IP: *.acn.pl 22.05.04, 23:46
      Piłkarze Polkowic cieszyli się po wygranym meczu jakby już zostali w I lidze.
      Bardzo dziwna jest porażka Lecha że Świtem.
      • Gość: rye Re: CZY LECH POLKOWICOM SPRZEDA MECZ IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.04, 00:10
        Lech się naprężył w meczu z Legią, więc sił zabrakło - dobrze !
    • Gość: biała gwiazda Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 00:01
      wisła to stara k...a, wisła cuchnący pies, wisła to są cieniaże, wisła pies gts
    • Gość: juzNieKibicPolonii Brawo pajace! IP: *.chello.pl 23.05.04, 00:09
      co poniektorzy wielce szanowni 'kibice' Polonii dali popis na poziomie gry
      pilkarzy... nic tylko pogratulowac - chyba niektorzy strasznie tesknia za druga
      liga... ja tam dziekuje za tak wygladajace kibicowanie. doczekacie sie powrotu
      czasow w ktorych przychodzilo po kilkuset kibicow albo i mniej i bedzie sie
      mieli z czego cieszyc...
      • Gość: Tommy Re: Brawo pajace! IP: *.acn.waw.pl 23.05.04, 00:28
        Czlowieku ile kurwa mozna patrzecno to co sie dzieje. I ty nie nazywaj nikogo
        pajcem wielki kibicu i jak najmniej takich frajerow jak ty pajacu. Wole zeby
        bylo kilkuset niz takie paly jak ty
        • Gość: wawek Re: Brawo pajace! IP: *.chello.pl 23.05.04, 00:49
          No fakt, żeby robić dym pod barakiem Polonii to nawet nie kilkuset, ale
          kilkudziesięciu kibiców wystarczy. Po co więcej? Swoją drogą zawsze śmiałem się
          z Legii że tamtejsi kibice byli swego czasu tak głupi, żeby demolować własny
          stadion i robić dym przeciwko własnej drużynie. Teraz już jakoś mi nie do
          śmiechu...
          • Gość: tomcat Re: Brawo pajace! IP: *.acn.pl 23.05.04, 01:02
            Jaki dym, o czym ty piszesz?
        • Gość: tomcat Siedziałem na głównej trybunie (dla niemych) IP: *.acn.pl 23.05.04, 01:00
          Uważam że kibice z Kamiennej zachowywali się znakomicie tj. fantastycznie
          dopingowali prawie przez cały mecz ( oboko mnie siedziały chyba niemowy w
          kwestii dopingu ), jestem pełen podziwu dla Was. Ja się Wam nie dziwię -
          postawa piłkarzy była tak że każdego mogłaby wyprowadzić z równowagi. Rzucania
          rac na boisko i prętów plastikowych od flag nie pochwalam tak jak wejścia na
          boisko z flagą od piłkarzy ale też za bardzo nie ganię bo nie można było nad
          tym co się działo na boisku przejść tak po prostu do porządku dziennego. Trzeba
          było wstrząsnąć - czulismy sie oszukani.
          Myślę , że ten niby kibic nie był na meczu i się teraz mądrzy.

Jak długo ten mierny osobnik który jest spikerem bedzie nam zakłócał oglądanie
          meczy? Puszcza dziwaczne melodie na pełny regulator - biały człowiek tego nie
          może znieść ( Murzyni z buszu może by to znieśli) i to także w czasie kiedy
          Kamienna wspaniale dopinguje, bełkocze jakieś dziwne rzeczy w najmniej
          odpowiednich momentach, nie podaje wyników innych meczy. Jest na poziomie co
          najwyżej 3 ligi.
          • Gość: paf Re: Siedziałem na głównej trybunie (dla niemych) IP: *.chello.pl 23.05.04, 15:48
            Pelen podziwu... bluzgi na sedziego i swoich kopaczy... bojki miedzy kibicami
            tej samej druzyny(!) bo ktos chcial jej kibicowac a nie robic chamowe(!!)
            Bez komentarza. Bylem tam i widzialem. Zenada.
            • Gość: tomcat Re: Siedziałem na głównej trybunie (dla niemych) IP: *.acn.pl 23.05.04, 16:12
              Chamstwa nie popieram i to co skandowano pod adresem bardzo słabego sędziego
              było skandaliczne ale tam dopingowano Polonię a na głównej była praktycznie
              cisza.
        • Gość: MM Re: Brawo pajace! IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 23.05.04, 03:06
          a ja mam do ciebie pytnaie: czemu az tak afiszujesz sie ze swoja glupota ? nie
          jest ci czasem wstyd ? jak bym byl taki glupi jak ty to by mi bylo glupio sie
          tak wypowiadac
          btw. jesli kochasz swoj klub a chodzisz i napier*** ludzi na stadionie to
          pomysl jaki to ma sens. co z tego ze przywalisz komus jak przez ciebie klub
          musi zatrudniac ochrone, policje, naprawiac zniszczenia ktore wyrzadza twoi
          kolesie. poza tym przylazi przez to mniej kibicow. a gdyby nie bylo burdto klub
          mialby wieksza kase ze wzgledu na to ze nie musial by az tyle ochrony
          zatrudniac i wiecej kibicow przylazilo by na mecze. a jak chcesz sie lac to bij
          sie z kolegami pseudokibicuniu.
          jestes niczym, nie pozdrwaiam
        • Gość: k6 Re: Brawo pajace! IP: *.chello.pl 23.05.04, 11:20
          brawo jasiu!
          no to zycze milej II a pozniej III ligii... szkoda tylko, ze z Polonia ;(
          to po to jest sie z klubem i na dobre i na zle, zeby robic awantury kiedy
          Polonia przegrywa?
          po za tym przypuszczam, ze nigdy ci nie przyszlo do tej pustej glowy, ze mimo iz
          bez was byloby ciezko takim 'palom' jak ja to bez takich 'pal' nie byloby u nas
          pierwszej ligii - a dzieki komu sa u nas swiatla? kto doklada do nowej trybuny?
          kto wskrzesil zegar? kto organizuje oprawe? pomijam fakt, ze bez tych 6-8
          tysiecy ludzi na meczu nie bedzie zadnego sponsora. a dzieki waszemu zachowaniu
          tak moze byc...
          jesli nie czujesz sie ani troche jak pajac to moze od razu przenies sie na
          lazienkowska - bedziesz mial wiecej szacownych kolegow i mniej takich 'pal' jak
          ja...
          • ka.szesc Re: Brawo pajace! 23.05.04, 11:28
            przy okazji?: przeniesmy te dyskuje na ponizsze forum, ok?
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20429
            • ka.szesc Re: Brawo pajace! 23.05.04, 14:42
              no coz, jakos tak wyszlo, ze nie widac adresu tego forum...
              no to bedzie tak forum.gazeta.pl/forum 7,1.html?f=20429 tylko bez tej spacj po
              srodku...
    • Gość: pietia Re: 24 kolejka I ligi. Wis3a mistrzem Polski IP: *.aster.pl 23.05.04, 00:18
      z czego sie cieszycie pojebane krakusy ciupialowi nie wypali interes i bedziecie w 3 lidze
      przciez wisla zadluzona jest u tego pierdlolonego komunisty na 70 mln zl
      jak mu nie wypala kable to sprzeda caly ten pierdolony klub

zreszta krakow i komunista na czubie ja pierdole jestescie dwulicowi krakusy
      huj wam w dupe
    • Gość: re legija piersza ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.04, 00:19
      • Gość: hhkk75b nałódż zie pizadź IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 23.05.04, 03:10
    • Gość: TS rulz Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.net.pl 23.05.04, 00:20
      przede wszystkim wielkie dzięki dla Legii, która walczyła do końca. Wystarczy
      rzut oka na tabele gdzie znajdują się wielkopolskie wynalazki, pseudoklubiki
      bez charakteru. Ten sezon należał do WISŁY i LEGII, a reszta przebiła dno (ŚND
      potrójnie). Od tego sezonu mam wielki respekt dla zespołu z Warszawy, bo
      pokazali zajebistą klasę. Nie chodzi mi o pojebanych (w większości kibiców),
      tylko o jedenastkę pod dowództwem Kubickiego, który, moim skromnym zdaniem,
      jest najlepszym polskim trenerem.

Chwała WIŚLE (8 czerwca będzie się działo) szacunek dla pokonanych!

WISŁA MISTRZ !!!
      • Gość: rye Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.04, 00:47
        w dupie mam Twój szacunek - z naszym budżetem stanowilibyście jedynie ligową
        szarzyznę na miarę Polkowic.
    • Gość: Lope Chyba nie wszystko dzieki remisowi IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 23.05.04, 00:51
      To jest dobrze zorganizowany klub, b.dobry trener i pilkarze, więc chyba
      zdobyli juz dziś tytul nie tylko dzięki remisowi w meczu jakichś innych drużyn?
    • Gość: stary DO WARSZAWIAKOW IP: *.client.comcast.net 23.05.04, 00:53
      stalo sie to co bylo do przewidzenia od paru juz kolejek WISLA
      MISTRZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......slowa uznania dla tych kibicow Legii
      ktorzy potrafili docenic klase rywala i na lamach tej gazety zlozyli nam
      gratulacje i zycza powodzenia w eliminacjach do LM....w koncu gdyby Wisle sie
      udalp to za rok lub dwa takze Legia na tym skorzysta lub inna polska
      druzyna....pozdrawiam wszystkich kibicoe kopanej....
      • Gość: rye Re: DO WARSZAWIAKOW IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.04, 01:17
        Bo przecież oczywiste jest że za rok będzie tam grała Wisła, prawda krakusy ?
        Mam nadzieję, że wasza pewność siebie zgubi was tak jak zgubiła Widzew.
        • Gość: Krakusx do rye IP: 81.21.202.* 23.05.04, 01:52
          Wyhamuj kolo...Przeżywasz trudne chwile, Twoja Legia przegrała wyścig. Rozumiem.
          Walnij sobie, może, kolejną pianę... Wyluzuj... Już po zawodach...
          Tobie nie będę dziękował za gratulacje, ale wielu kobicom Legii mówię - dzięki.
          A Ty - wal dalej inwektywami, nie zgadzaj się, obrażaj... Widocznie taki już
          jesteś.
          Mimo wszystko, na Twoje ręce - dzięki dla (L) za szczere gratulacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka