Gość: Lorack IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 22.05.04, 22:09 zapraszamy na bibę Mistrzów Polski do Krakowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żółto-czerwony Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: 217.96.0.* 22.05.04, 22:13 Gratulacje dla Wislaków od braci z Jagiellonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arecki Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:14 O Boooze, wspolczuje Wisle... miec takiego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalala IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 23.05.04, 06:34 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzii MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrachan Re: MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 00:03 Nie TS tylko GTS. Jesteśy Gwardyjskim Towarzystwem Sportowym i sie tego nie wstydzimy. Policja z nami , wojsko z Legią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerak Re: MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!!!! IP: *.chello.pl 23.05.04, 02:33 Jesli juz przy temacie jestesmy, Gwardyjskie czytaj UB-ckie i ZOMO-skie jeszcze calkiem niedawno. A tego jest sie co wstydzic. A ze Wojsko z Legia to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saddam Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.crowley.pl 22.05.04, 22:14 To w koncu ile 2;2 czyli remis jak w tytule czy Legia przegała z Dyskobolami bo jednej bramce Włodarczyka oraz 2 Mili patrz adnotacja u dołu strony. Bałaganiarstwo w tej gazecie ze ho ho. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerak Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.chello.pl 23.05.04, 02:36 2:2 - czyli Mila - 2, Wlodarczyk - 1 Saganowski - 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: 80.51.255.* 22.05.04, 22:14 WISEŁKA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legii Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.04, 22:15 gratuluję, z ciężkim sercem, ale gratuluję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAFE Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.77.classcom.pl 22.05.04, 22:17 WIELKIE DZIEKI ZA GRATSY SA WIEC W WARSZAWIE NORMALNI KIBICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matx - cwks Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: 193.201.167.* 24.05.04, 11:40 W Warszawie jest mnostwo normalnych kibiców... Gratuluję... :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wisły Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:30 Dzięki za gratulacje z Warszawy. No bo czy nie mogłoby być na polskich stadionach bardziej normalnie ? Pozdrawiam rozsądnych kibiców wielkiej Legii i wyrazy szacunku dla wicemistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSGornikZabrze Wisła mistrzem Polski IP: 212.130.22.* 22.05.04, 22:17 GRATULACJE NAPRAWDE TYLKO WY NADAJECIE SIE W TEJ CHWILI NA MISTRZA I NA ALKE O LIGE MISTRZOW.POWODZENIA W LOSOWANIU I KWALIFIKACJACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Wisła mistrzem Polski 22.05.04, 22:20 czyli trzymajmy kciuki za AS Monaco;) Gratulacje ale rowneiz dla Legii za walke do konca..gdyby nie te cyrki na dole to bylby to calkiem ciekawy sezon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocham Legię. Gratulacje dla Wisły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:18 Gratulacje i szacunek dla Wisły. Oby Legia się wzmocniła, i przyszły sezon był pojedynkiem dwóch drużyn na najwyższym poziomie. Pozdrawiam wszystkich Kibiców, a nie parszywych nienawistnych kiboli. Trzymajmy kciuki za nasze drużyny w pucharach! Normalny Kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wisły Re: Gratulacje dla Wisły. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:32 Kurcze serce roście. Chłopaki, wywalmy ze stadionów pijane bydło z nożami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocham Legię. Re: Gratulacje dla Wisły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:36 Każdy normalny Warszawianin powinien trzymać kciuki za Wisłę w LM, tak samo, jak Krakusi za (L) w pucharze UEFA. Zamiast się wyzywać nawzajem pokażmy, że ktoś w tym kraju umie grać w piłkę i ma do tego serce oraz kibiców na najwyższym poziomie. Kochać własną drużynę jest łatwo, dużo trudniej szanować przeciwników. Pozdro dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: Gratulacje dla Wisły. IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.05.04, 23:42 Bez przesady z tymi uprzejmościami !!! Rozumiem apel o pozbycie się bydła ze stadionu, ale do kurwy nędzy, to nie jest jazda figurowa, tylko piłka nożna !! Równie dobrze kibice Manchesteru mogliby gratulować mistrzostwa Arsenalowi - och, co za wspaniała gra, należało wam się, powodzenia w pucharach, a może jeszcze wam dupki podetrzeć ? Śmiech mnie ogarnia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finger Re: Gratulacje dla Wisły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 23:48 Co z tego, ze to piłka nożna? To znaczy, ze kibicem można być tylko używając zwrotu "Do kurwy nędzy", buraku? Kto mówi o podcieraniu dupy? Mowa o szacunku, pajacu. I o tym, ze mozna być za swoimi, nie jadąc przeciwnikom. To fajna sprawa, ale widać Ciebie przerasta. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabik Re: Gratulacje dla Wisły. IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.04, 00:08 już widzę piłkarzy Arsenalu podchodzących do Van Nistelrooya, który właśnie przestrzelił karnego (jak w tegorocznym meczu Premiership) i składających mu głebokie kondolencje. Pozdro również przerastający mnie ćwoku. A tak przy okazji - pull my finger :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finger Re: Gratulacje dla Wisły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 00:21 Widac, ze troche jestes tępawy:-D Ci mowilem, że nie chodzi o cukierkowe pozdrowionka, tylko o to, zeby sie nawzajem szanowac. Nie bede tego powatarzał po raz kolejny, mając nadzieje, ze pullując sobie w samotności fingera doznasz olśnienia:) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabik Re: Gratulacje dla Wisły. IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.04, 00:43 Doznałem olśnienia. Od dziś liczy się dla mnie tylko piękno gry. Jak następnym razem zobaczę ostre wejście w achillesy przeciwnika, skrzywię się tylko z niesmakiem i zakrzyczę - Fe ! A tak na marginesie - pull my finger jeszcze raz, bo minąłeś się z interpretacją inteligenciku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finger Re: Gratulacje dla Wisły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 00:27 A tak przy okazji... Słowo "kondolencje" nie do końca tu pasuje, ale na szczęście w miarę wiadomo, co chciałeś powiedzieć. Na szczęście nieumiejętność formułowania zdań nie przeszkodziła w kulturalnej konwersacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabik Re: Gratulacje dla Wisły. IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.04, 00:44 Może kondolencje mylą Ci się z konfabulacjami ? Polecam sprawdzić w słowniku dokładnie oba terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawek Re: Gratulacje dla Wisły. IP: *.chello.pl 23.05.04, 00:57 Nie dość że zarozumiały dupek, to jeszcze z rozdwojeniem jaźni, bo dwóch nicków uzywa. Niech zgadnę, czyżby kibic Legii ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic GieKSy STADIONY DLA LUDZI IP: *.chello.pl 22.05.04, 23:58 Gratulacje dla lokalnego rywala, szacunek za postawę, należało wam się. Równierz sadzę że tak własnie powinna wygladac wymiana zdań pomiedzy kibicami, wy kibole, macie swoje pałki i nożemy, my mamy takie jak to forum, zatem życze miłej konwersacji. Pozdrawiam wszystkich dbających o sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 22.05.04, 22:22 Wisla Mistrz-gratulacje!!!!! szkoda tylko,ze spuscili Widzew.oplacalo sie Switowi zatrudnic pana W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: 195.117.171.* 22.05.04, 22:22 Jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Hooj z krakowem IP: *.acn.pl 22.05.04, 22:22 parchy krakowskie znowu kupiły mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpaku Re: Hooj z krakowem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:32 kupuje to Zachod Slonca i Polka Galopka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Hooj z robo IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 23.05.04, 02:59 czy zawsze jak nie wygrywa twoja druzyna tytulu to znaczy ze ktos go kupil ? nie mam sily to takich durni jak ty:/ btw. sprawdz wyniki ostatniej kolejki: chyba to legia juz teraz podarowala wisle tytul, no nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BONIEK Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.swipnet.se 22.05.04, 22:45 GRATULACJE DLA WISELKI.JESTESCIE KOCHANI-POZDRAWIA LECHIA GDANSK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkopolanin Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.icpnet.pl 22.05.04, 22:52 Gratulacje, "smoki"! Kibic Lecha życzy powodzenia w Lidze Mistrzów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Jak widze Legii w oglole nie ma IP: *.blich.krakow.pl 22.05.04, 23:04 na drugim miejscu Leiga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 23:14 No i ch. im w d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volf 24 kolejka I ligi. 5-ta wygrana Świtu IP: *.wmc.net.pl 22.05.04, 23:16 ostatnie kolejki wyraźnie pokazują jakim to kryształowo uczciwym jest klub z Nowego Dworu. Idea sportu niewątpliwie wygrywa a wyniki są wefektem ciężkiej pracy i fenomenalnego talentu J.W. Tylko czekać aż prezes powie, że szkoda że liga trwa tak krótko, bo można by było o puchary powalczyć... Ciekawy jestem, czy takie same wyniki będą mieli jesienią? Czy ich "mistrz motywacji" będzie potrafił ich zmotywować również wtedy gdy nie będzie to konieczne do utzrymania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: 24 kolejka I ligi. 5-ta wygrana Świtu IP: *.proxy.aol.com 23.05.04, 14:47 za malo kasy,by kupic wszystkie mecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djmerfi POLONIA WARSZAWA GRATULUJE! IP: *.aster.pl 22.05.04, 23:25 powodzenia w lidze mistrzów.wzmacniajcie sie i godnie reprezentujecie nasz mierny futbol - macie najlepszego trenera pod słońcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zurko Re: POLONIA WARSZAWA GRATULUJE! IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 23.05.04, 02:15 A kto dal ci prawo wypowiadac sie w imieniu wszystkich???? co najwyzej ty gratulujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k6 Re: POLONIA WARSZAWA GRATULUJE! IP: *.chello.pl 23.05.04, 11:08 masz zurko swieta racje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djmerfi POLONIA RE - zurko. kto mi dał prawo? IP: *.aster.pl 23.05.04, 11:17 faktycznie gratulacje troche nietrafione,zwłaszcza że kibice \POLONII sie nie popisali ostatnio. gratuluje w imieniu wszystkich sympatyków polskiego piłkarstwa - bo dobrze że wisła sie wzmacnia i powalczy o lige mistrzów. znasz koleżko kogoś z CRACOVII? ja tam mam mnóstwo znajomych i nie mają nikomu z za złe że gratuluje wiśle. nie pouczajcie kulturalnego kibica. gratulacja dla wisly raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjagger Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.magtel.net.pl 22.05.04, 23:25 gdansk z wisła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabik Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.05.04, 23:35 Już niedługo powitamy na Reymonta zespół w eliminacjach LM, który pokarze Wisełce ile jest warta. Dwucyfrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josquin CZY LECH POLKOWICOM SPRZEDA MECZ IP: *.acn.pl 22.05.04, 23:46 Piłkarze Polkowic cieszyli się po wygranym meczu jakby już zostali w I lidze. Bardzo dziwna jest porażka Lecha że Świtem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: CZY LECH POLKOWICOM SPRZEDA MECZ IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.04, 00:10 Lech się naprężył w meczu z Legią, więc sił zabrakło - dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biała gwiazda Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 00:01 wisła to stara k...a, wisła cuchnący pies, wisła to są cieniaże, wisła pies gts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzNieKibicPolonii Brawo pajace! IP: *.chello.pl 23.05.04, 00:09 co poniektorzy wielce szanowni 'kibice' Polonii dali popis na poziomie gry pilkarzy... nic tylko pogratulowac - chyba niektorzy strasznie tesknia za druga liga... ja tam dziekuje za tak wygladajace kibicowanie. doczekacie sie powrotu czasow w ktorych przychodzilo po kilkuset kibicow albo i mniej i bedzie sie mieli z czego cieszyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Brawo pajace! IP: *.acn.waw.pl 23.05.04, 00:28 Czlowieku ile kurwa mozna patrzecno to co sie dzieje. I ty nie nazywaj nikogo pajcem wielki kibicu i jak najmniej takich frajerow jak ty pajacu. Wole zeby bylo kilkuset niz takie paly jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawek Re: Brawo pajace! IP: *.chello.pl 23.05.04, 00:49 No fakt, żeby robić dym pod barakiem Polonii to nawet nie kilkuset, ale kilkudziesięciu kibiców wystarczy. Po co więcej? Swoją drogą zawsze śmiałem się z Legii że tamtejsi kibice byli swego czasu tak głupi, żeby demolować własny stadion i robić dym przeciwko własnej drużynie. Teraz już jakoś mi nie do śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Re: Brawo pajace! IP: *.acn.pl 23.05.04, 01:02 Jaki dym, o czym ty piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Siedziałem na głównej trybunie (dla niemych) IP: *.acn.pl 23.05.04, 01:00 Uważam że kibice z Kamiennej zachowywali się znakomicie tj. fantastycznie dopingowali prawie przez cały mecz ( oboko mnie siedziały chyba niemowy w kwestii dopingu ), jestem pełen podziwu dla Was. Ja się Wam nie dziwię - postawa piłkarzy była tak że każdego mogłaby wyprowadzić z równowagi. Rzucania rac na boisko i prętów plastikowych od flag nie pochwalam tak jak wejścia na boisko z flagą od piłkarzy ale też za bardzo nie ganię bo nie można było nad tym co się działo na boisku przejść tak po prostu do porządku dziennego. Trzeba było wstrząsnąć - czulismy sie oszukani. Myślę , że ten niby kibic nie był na meczu i się teraz mądrzy. Jak długo ten mierny osobnik który jest spikerem bedzie nam zakłócał oglądanie meczy? Puszcza dziwaczne melodie na pełny regulator - biały człowiek tego nie może znieść ( Murzyni z buszu może by to znieśli) i to także w czasie kiedy Kamienna wspaniale dopinguje, bełkocze jakieś dziwne rzeczy w najmniej odpowiednich momentach, nie podaje wyników innych meczy. Jest na poziomie co najwyżej 3 ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paf Re: Siedziałem na głównej trybunie (dla niemych) IP: *.chello.pl 23.05.04, 15:48 Pelen podziwu... bluzgi na sedziego i swoich kopaczy... bojki miedzy kibicami tej samej druzyny(!) bo ktos chcial jej kibicowac a nie robic chamowe(!!) Bez komentarza. Bylem tam i widzialem. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Re: Siedziałem na głównej trybunie (dla niemych) IP: *.acn.pl 23.05.04, 16:12 Chamstwa nie popieram i to co skandowano pod adresem bardzo słabego sędziego było skandaliczne ale tam dopingowano Polonię a na głównej była praktycznie cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Brawo pajace! IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 23.05.04, 03:06 a ja mam do ciebie pytnaie: czemu az tak afiszujesz sie ze swoja glupota ? nie jest ci czasem wstyd ? jak bym byl taki glupi jak ty to by mi bylo glupio sie tak wypowiadac btw. jesli kochasz swoj klub a chodzisz i napier*** ludzi na stadionie to pomysl jaki to ma sens. co z tego ze przywalisz komus jak przez ciebie klub musi zatrudniac ochrone, policje, naprawiac zniszczenia ktore wyrzadza twoi kolesie. poza tym przylazi przez to mniej kibicow. a gdyby nie bylo burdto klub mialby wieksza kase ze wzgledu na to ze nie musial by az tyle ochrony zatrudniac i wiecej kibicow przylazilo by na mecze. a jak chcesz sie lac to bij sie z kolegami pseudokibicuniu. jestes niczym, nie pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k6 Re: Brawo pajace! IP: *.chello.pl 23.05.04, 11:20 brawo jasiu! no to zycze milej II a pozniej III ligii... szkoda tylko, ze z Polonia ;( to po to jest sie z klubem i na dobre i na zle, zeby robic awantury kiedy Polonia przegrywa? po za tym przypuszczam, ze nigdy ci nie przyszlo do tej pustej glowy, ze mimo iz bez was byloby ciezko takim 'palom' jak ja to bez takich 'pal' nie byloby u nas pierwszej ligii - a dzieki komu sa u nas swiatla? kto doklada do nowej trybuny? kto wskrzesil zegar? kto organizuje oprawe? pomijam fakt, ze bez tych 6-8 tysiecy ludzi na meczu nie bedzie zadnego sponsora. a dzieki waszemu zachowaniu tak moze byc... jesli nie czujesz sie ani troche jak pajac to moze od razu przenies sie na lazienkowska - bedziesz mial wiecej szacownych kolegow i mniej takich 'pal' jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
ka.szesc Re: Brawo pajace! 23.05.04, 11:28 przy okazji?: przeniesmy te dyskuje na ponizsze forum, ok? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20429 Odpowiedz Link Zgłoś
ka.szesc Re: Brawo pajace! 23.05.04, 14:42 no coz, jakos tak wyszlo, ze nie widac adresu tego forum... no to bedzie tak forum.gazeta.pl/forum 7,1.html?f=20429 tylko bez tej spacj po srodku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietia Re: 24 kolejka I ligi. Wis3a mistrzem Polski IP: *.aster.pl 23.05.04, 00:18 z czego sie cieszycie pojebane krakusy ciupialowi nie wypali interes i bedziecie w 3 lidze przciez wisla zadluzona jest u tego pierdlolonego komunisty na 70 mln zl jak mu nie wypala kable to sprzeda caly ten pierdolony klub zreszta krakow i komunista na czubie ja pierdole jestescie dwulicowi krakusy huj wam w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhkk75b nałódż zie pizadź IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 23.05.04, 03:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS rulz Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: *.net.pl 23.05.04, 00:20 przede wszystkim wielkie dzięki dla Legii, która walczyła do końca. Wystarczy rzut oka na tabele gdzie znajdują się wielkopolskie wynalazki, pseudoklubiki bez charakteru. Ten sezon należał do WISŁY i LEGII, a reszta przebiła dno (ŚND potrójnie). Od tego sezonu mam wielki respekt dla zespołu z Warszawy, bo pokazali zajebistą klasę. Nie chodzi mi o pojebanych (w większości kibiców), tylko o jedenastkę pod dowództwem Kubickiego, który, moim skromnym zdaniem, jest najlepszym polskim trenerem. Chwała WIŚLE (8 czerwca będzie się działo) szacunek dla pokonanych! WISŁA MISTRZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: 24 kolejka I ligi. Wisła mistrzem Polski IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.04, 00:47 w dupie mam Twój szacunek - z naszym budżetem stanowilibyście jedynie ligową szarzyznę na miarę Polkowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Chyba nie wszystko dzieki remisowi IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 23.05.04, 00:51 To jest dobrze zorganizowany klub, b.dobry trener i pilkarze, więc chyba zdobyli juz dziś tytul nie tylko dzięki remisowi w meczu jakichś innych drużyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary DO WARSZAWIAKOW IP: *.client.comcast.net 23.05.04, 00:53 stalo sie to co bylo do przewidzenia od paru juz kolejek WISLA MISTRZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......slowa uznania dla tych kibicow Legii ktorzy potrafili docenic klase rywala i na lamach tej gazety zlozyli nam gratulacje i zycza powodzenia w eliminacjach do LM....w koncu gdyby Wisle sie udalp to za rok lub dwa takze Legia na tym skorzysta lub inna polska druzyna....pozdrawiam wszystkich kibicoe kopanej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: DO WARSZAWIAKOW IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.05.04, 01:17 Bo przecież oczywiste jest że za rok będzie tam grała Wisła, prawda krakusy ? Mam nadzieję, że wasza pewność siebie zgubi was tak jak zgubiła Widzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakusx do rye IP: 81.21.202.* 23.05.04, 01:52 Wyhamuj kolo...Przeżywasz trudne chwile, Twoja Legia przegrała wyścig. Rozumiem. Walnij sobie, może, kolejną pianę... Wyluzuj... Już po zawodach... Tobie nie będę dziękował za gratulacje, ale wielu kobicom Legii mówię - dzięki. A Ty - wal dalej inwektywami, nie zgadzaj się, obrażaj... Widocznie taki już jesteś. Mimo wszystko, na Twoje ręce - dzięki dla (L) za szczere gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś