chateaux Re: Przereklamowany grajek 21.09.11, 00:42 lares87 napisał: > To już lepszy byłby Arboleda Musiała Ci Wisła bardzo zajśc za skóre. Pozdrawiam, tez Poznaniak Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Lepsza by byla Marmolada albo smalec. 21.09.11, 06:13 Prosze nie pisac glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Reprezentacja Polski. Maor Melikson zagra w kadrze 21.09.11, 02:02 Facet jest inteligentnym piłkarzem, gra nieszablonowo i w odróżnieniu od kadrowiczów urodzonych w Polsce dysponuje niezłą techniką. Reprezentacji biało-czerwonych z pewnością Maor się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Tomaszewski! 21.09.11, 05:07 To żenujące - ale jestem niezmiernie ciekawy jak sytuację Z Meliksonem skomentuje nasz Spocony Bohater z Wembley ;)? Bo ja zdecydowanie na nie. No bo to trochę nie tego, tak się pieklimy gdy amerykańskie, niemieckie czy angielskie Gazety Wybiórcze piszą o polskich obozach koncentracyjnych i musimy głąbom gorączkowo tłumaczyć co i jak. A tu nagle Niemiec z Żydem w Reprezentacji Polski... "koniec świata" jak powiedziałby na Popiołek ;) Czy ktoś podejmie się to mnie wytłumaczyć:)? Bo przekonać do kolejnego przyszywanego Polaka się nie dam - ze powodów których nie mam zamiaru ujawniać na forum publicznym. Cześć i czołem! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prelk POLACY....obojga narodów 21.09.11, 05:51 Ty akurat nic nie musisz tłumaczyc. Po dwóch przeczytanych zdaniach widać żeś antysemita i jełop ,ale na szczęście nie masz tu nic do gadania. Możesz mieć swoją zapyziałą opinię, i tyle. Ale jeśli będzie pasował do kadry i Smuda go będzie widział w swojej koncepcji to będzie grał na Euro2012 i tyle. A Maor to polski żyd, tak samo jak Ci co grali w reprezentacji przed wojną i strzelali bramki. Żaden troglodyta, łysy skin, nopowiec czy inny faszyzujący narodowiec tego nie zmieni bo jest na to za KRÓTKI. Na całym świecie "naturalizuje" się zawodników, Niemcy robili to znacznie wcześniej, po meczu z Polską u nich na chyba ZDF albo ARD był program o Erneście Wilmowskim, którego matka siedziałą w obozie a on grał dla hitlerowskich Niemiec, z powodzeniem zresztą.Ale w domu mówił po niemiecku a publicznie w dialekcie, jak to ślązak. A grał dla Polski, więc co to za argument z językiem? Dalej słuchajcie "znawców" z narodowym zacięciem, to znowu świat nam odjedzie z poziomem, a argument że trzeba młodzież szkolić jest śmieszny bo chyba każdy to wie, ale od kogoś ta młodzież musi się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: POLACY....obojga narodów 22.09.11, 05:15 Ja pierdziu, znowu samozwańczy psychoanalityk. Żeby się chociaż jakiś porządny świr albo rasowy troll do dyskusji stawił. To nie, zawsze się odezwie jakiś wirtualny psycholog ze "sztywnym" ego i obowiązkowo "mechanicznie uczciwy". Czyli standardowo będziesz mi wciskał kit że napisałem to czego nie napisałem oraz będziesz spierał się o coś między wierszami choć nic tam nie ma. Acha, zapomniałeś dojebać się do mojej sygnaturki. To karygodny błąd i poniżenie dla prawdziwego wirtualnego mędrca - musisz wyciągnąć z tego wnioski ;) Saaaaaaaaaayoooonara. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Bardzo dobrze, ze Maor Melikson zagra w kadrze! 21.09.11, 05:18 Pojeby nie maja wiele do gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
jurakuz przekalkulował że Izrael już nie ma szans na awans 21.09.11, 07:44 i teraz chce u nas...boże jakich my czasów doczekaliśmy.. Odpowiedz Link Zgłoś
cep_0 Polscy trenerzy - wstydźcie się 21.09.11, 09:26 Smuda zgłupiał już do reszty, najlepiej niech ogłosi "KASTING" na reprezentację Polski. Ale najważniejsze jest to iż świadczy to o MIERNEJ JAKOŚCI szkolenia polskich kopaczy przez trenerów od dzieci, młodzieży i seniorskich włącznie. Panowie SKAUCI - szukajcie w niższych ligach - gwarantuję Wam, że znajdziecie niejedną perełkę, ale trzeba też i mądrych szkoleniowców do ich oprawienia. O jakości Polskich Trenerów świadczy jedno (wiele zdarzeń to błędy przeszłości) - mecze polskich drużyn w rozgrywkach europejskich, mecz w ekstraklasie i LE to za dużo dla naszych kopaczy, są już przemęczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
werykator W reprezentacji brakuje dobrego snajpera ! 21.09.11, 10:53 A wracając do ostatniego meczu co najmniej 2 sytuacje które zmarnował Peszko w wykonaniu Meliksona były by zakończone bramkami ! TEN CHŁOPAK WIE CO ZROBIĆ Z PIŁKĄ I TAKICH SYTUACJI NIE MARNUJE Odpowiedz Link Zgłoś
fractale Re: W reprezentacji brakuje dobrego snajpera ! 21.09.11, 13:20 Tak. Takiego co by odstrzelił Smudę, a przy okazji Latę. Odpowiedz Link Zgłoś
fractale Reprezentacja Polski. Maor Melikson zagra w kadrze 21.09.11, 13:19 Ch... w plecy takiej reprezentacji. To przebija czasy Łazarka z Wójcikiem razem wzięte. Drugi Piechnik to też przy Smudzie czas wielkich sukcesów, spokoju i budowy. Odpowiedz Link Zgłoś