Gość: Michał S Re: CO WARTO KUPIC W SLOWACJI IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 23:15 Przede wszystkim b.tani wszelkiego rodzaju alkohol, zarowno produkcji ichniej jak i swiatowej. Poza tym oryginalny przysmak serowy - "korbaczinki" czyli warkoczyki zaplatane z sera. Pozdrawiam i udanych zakupow Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: CO WARTO KUPIC W SLOWACJI 25.11.02, 10:58 korbaczinki jadłam... tak sie śiesznie rozdrabniają :) ale fakt - są smaczne - świetne do piva. Najlepszą wódką tam dostęnęjest beherovka - warto kupić zwłaszcza teraz, przed świętami - ma taki świateczny smak i zapach - korzenny... super sprawa - jak trafisz w markecie na promocje to 0,5 kupisz za 120koron - czyli 12zł Maskotki są tanie - ja mysz taką ogromnistą kupiłam za 700 koron/70zł - w POlsce kosztuje 250zł No i hotele są bardzo tanie i gastronomia.... słodycze warto kupować i alkohol.... Odpowiedz Link Zgłoś
mw35 Re: CO WARTO KUPIC W SLOWACJI 05.12.02, 08:42 niektóre kosmetyki(niestety trzeba przejrzeć), śliwki w alkoholu - chyba 0,33 puszeczka (są też inne owoce)pyyycha, citrosept - wychodzi połowę taniej Odpowiedz Link Zgłoś