Dodaj do ulubionych

Liga Europejska. Obraźliwy transparent na trybu...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 21:47
Jaki tam obraźliwy, brawo i do przodu Legioniści! Pozdro ze Śląska.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Liga Europejska. Obraźliwy transparent na trybu... IP: *.net.stream.pl 29.09.11, 21:58
      Toć polscy patrioci ........
      • Gość: ? Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.zone9.bethere.co.uk 29.09.11, 22:01
        :)
        • aqwertz Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try 30.09.11, 08:44
          Genialne!
          Niech się lewactwo z Czerskiej zapieni.
          • Gość: Kirkor Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.11, 08:59
            popieranie kozojebców (muslimów) w jakiejkolwiek formie jest szczytem debilizmu. Widać kibolstwo Legii się obawia, już wkrótce na meczach będą kibice a nie kibole.

Bravo Israel - bij muslimskie robactwo.
            • Gość: Paralizator Legia do gazu! IP: *.awakom.net 30.09.11, 09:25
              Do obrońców tego napisu:

Skoro takie z was lepsze cwaniaki, to przewrotnie zaproponuję hasło "Legia do gazu". Wszak powietrze jest jest mieszanina gazów zatem chodzi o to by walczyć z niedotlenieniem organizmu i podnosić swoją wydolność.

Do moderatora:
              zanim usuniesz - przeczytaj powyższe i sprawdź znaczenie słowa "przewrotnie"
              • Gość: Michnikson znow kasuja komenty :( IP: *.v-net.com.pl 30.09.11, 09:43
                gw skasowała mój komentarz, a ja tylko zwr. uwagę, że Arabowie są biali i są Semitami, więc napis ani rasistowski ani antysemicki,
                co najwyżej drażniący etnicznie.

napisałem, że gw się tak podnieca, jak wtedy gdy Melikson miał grać w rep PL, wielu miało grać i przy tych wielu gw się tak nie podniecało.

napisałem, że w gw czuć sentyment izraelski

no i mi skasowali komentarz :/

Teraz tylko napiszę, że legia wygrała ten mecz, że grali przeciw drużynie z Izraela, sprawili jej przykrość. Ten mecz w ogóle był jakiś taki... antysemicki.
                • Gość: dżihad głupku to obowiązek wyznawców islamu zbrojnego szerzenia wia IP: 80.50.140.* 30.09.11, 12:08
                  obowiązek wyznawców islamu zbrojnego szerzenia wiary; święta wojna.
                  • Gość: kashubianin Prowokacja Tuska i Arabskiego IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.11, 12:16
                    PiSlamisci teraz beda twierdzic: To prowokacja PO, tuska i arabskiego!
                    • Gość: pablo Re: Prowokacja Tuska i Arabskiego IP: *.toya.net.pl 01.10.11, 02:15
                      Ty chyba coś ci się pomieszało w kaszubskim łbie!!!
                      Przecież kibice(kibole)-to bojówki PIS-u
                  • Gość: badman lekcja dzihadu IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.11, 12:22
                    Do wszystich "znawcow islamu" i patryjotow, braniacych kibolskiego transparentu:
                    dobra lekcja "dzihadu" dla was niech bedzie jego naoczne albo cielesne posmakowanie:
                    np. bombowa dzihadowska pulapka ...
                    • Gość: miro2011 Re: lekcja dzihadu IP: *.as13285.net 30.09.11, 20:49
                      Za dużo czytasz Tytułów prasowych. Są to nagłówki artykułów - już zawierające ocenę zdarzenia.
                      Nie ma to umocowania w rzeczywistości - JAK KTOŚ NAJEŻDZA MÓJ KRAJ TO JA GO BRONIĘ WSZYSTKIM CO MAM POD RĘKĄ - która jest zupełnie inna niż przekonują nas o tym media np:GW. Poczytaj coś innego niż GW.
                      Pozdrawiam
                  • Gość: miro2011 Re: obowiązek wyznawców islamu zbrojnego szerzeni IP: *.as13285.net 30.09.11, 20:41
                    Święta Wojna prowadzona jest nie tylko przy pomocy karabinu czy granatu. Proszę zapoznać się dogłębnie z tematem.
                    Pozdrawiam.
                • Gość: Czesio Re: znow kasuja komenty :( IP: 86.188.199.* 30.09.11, 13:07
                  Drazniacy etnicznie… ludzie przestancie rznac glupa jakbyscie nie wiedzieli o co chodzi… To tak jakby na meczu Borussia-Legia ktos wywiesil transparent “Wrzesien 1939 Borussia” albo cos w tym stylu. Takie napisy nie maja prawa bytu na stadionach. To ma byc mecz pilki noznej, a nie zjazd partyjny.
                  • Gość: anty-idiot Re: znow kasuja komenty :( IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 20:24
                    Jak Tusk miesza sport do polityki to jest dobrze? Spieprzaj dziadu, oprawa była genialna, bo zrobiona z jajem i poczuciem humoru - Jihad Legia! xD
                  • Gość: m Re: znow kasuja komenty :( IP: *.as13285.net 30.09.11, 20:51
                    Chyba powinno być MAJ 1945.
              • najaremo Obraźliwa to jest Szechteriada GW 30.09.11, 12:16
                • Gość: kashubianin Re: Hitlerki won z Polski! IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.11, 12:26
                  Obraźliwae to istnienie faszystow i nazistow..w polsce! hitlerki won z polski!
              • Gość: miro2011 Re: Legia do gazu! IP: *.as13285.net 30.09.11, 20:38
                To co piszesz przeraża. Tyle w tobie NIENAWIŚCI że aż kipisz.
            • Gość: miro2011 Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.as13285.net 30.09.11, 20:34
              Kompletny brak wiedzy. Poducz się kolego. Więcej tolerancji. Tylko ktoś o bardzo wypaczonym spojrzeniu na świat może powiedzieć że jest to nawoływanie do bicia kogoś.
          • barnababieruta Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try 30.09.11, 14:22
            zapieni się klub jak dostanie karę
            • Gość: miro2011 Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.as13285.net 30.09.11, 20:53
              Za co ta kara. Czy poprawność POLITYCZNA, SPOŁECZNA, ETNICZNA czy jakaś inna zaczyna wyżerać nam mózgi. Opamiętajcie się.
              Pozdrawiam
      • Gość: swan gdybyś ty jeszcze wiedział co oznacza ten IP: *.2a.pl 30.09.11, 08:21
        napis...
        Jesteście odmóżdżonymi kretynami skoro w napisie "Jihad Legia" widzicie jakies zło... Powinno się was przymusowo leczyć...
        • ranke Ale gdzie jest rasizm w słowie Jihad 30.09.11, 08:37
          Muzułmanie a za nimi wszystkie postępowe media twierdzą, że słowo Jihad mówi tylko o walce ze swoimi słabościami, tak więc Jihad Legia mówi o tym, by wrogiem Legii były jej własne słabości. Rozumiem, że ktoś może rozumieć słowo Jihad jako walkę z wrogiem zewnętrznym z niewiernymi i akceptuję to rozumowanie ale wtedy hasło Jihad Legia jest po prostu nawoływaniem do wzmożonego wysiłku. Jakkolwiek by to arabskie słowo rozumieć nie ma tu mowy o żadnym rasizmie.
          • Gość: swan Re: Ale gdzie jest rasizm w słowie Jihad IP: *.2a.pl 30.09.11, 08:51
            hasło Jihad Legia jest po prostu nawoływaniem do wzmożonego wysiłku

każdy może się tego dowiedzieć przy pomocy netu bo przeciez nie każdy zna arabski tyle, ze czytelnicy czerstwiaków z Agory są zbyt głupi by z googli skorzystać... Zabawinie jest patrzeć jak dają sobie ryć berety tylko trochę szkoda, ze głos wyborczy tych otumanionych naiwniaków waży dokłądnie tyle samo ile głos tych, którym zostały jeszcze ze trzy aktywne szare komórki..
            • mecenas_misiura Re: Ale gdzie jest rasizm w słowie Jihad 30.09.11, 09:11
              Swoja drogą może ktoś znajdzie w jakich zagranicznych mediach ktoś poza GW zwrócił uwagę to "antysemickie hasło" ? Bo szukam i nigdzie nie ma wzmianki o 'jihad legia'.
              • koham.mihnika.copyright czekam az Sejm zbierze sie na specjalnym posiedzen 30.09.11, 09:25
                zeby potepic warcholow z Lazienkowskiej.
                • Gość: antydżihad dżihad to zbrojne szerzenie wiary; święta wojna. IP: 80.50.140.* 30.09.11, 12:09
                  obowiązek wyznawców islamu zbrojnego szerzenia wiary; święta wojna.
                  • Gość: anty-idiot Re: dżihad to zbrojne szerzenie wiary; święta woj IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 20:26
                    To jest dopiero drugie znaczenie tego terminu, tzw. mały dżihad. Poszukaj sobie znaczenia podstawowego, bo już mi się nie chce edukować debili.
            • Gość: miro2011 Re: Ale gdzie jest rasizm w słowie Jihad IP: *.as13285.net 30.09.11, 20:59
              Kolego - wystarczy pierwsze zdanie komentarz chyba zbyteczny. Ci co chcą to wiedzą i rozumieją, ci co nie ....?
              Pozdrawiam
          • Gość: Helmoot Re: Ale gdzie jest rasizm w słowie Jihad IP: 78.9.163.* 30.09.11, 12:39
            co masz na myśli mówiąc o "postępowych mediach"??. Jedną z form dżihadu jest walka zbrojna z niewiernymi, teraz należałoby spytać autorów transparentu jaki dżihad mieli na myśli, ja nie mam wątpliwości. Widziałem już napisy w rodzaju Al-Kaida RKS - szczyt, nie wiem czego - równie dobre, często słyszane, SS - RKS.
          • Gość: miro2011 Re: Ale gdzie jest rasizm w słowie Jihad IP: *.as13285.net 30.09.11, 20:56
            BRAWO za ten komentarz - wyjaśnienie. Bardzo logiczne i jakże prawdziwe.
            Pozdrawiam.
    • Gość: ? Liga Europejska. Obraźliwy transparent na trybu... IP: *.zone9.bethere.co.uk 29.09.11, 22:00
      Mentalnie - 100 lat za murzynami.

Czekam na taki mecz, gdzie nie będę musiał wstydzić się za polskich "kibiców".

Twórców transparentu zapraszam na Bury Park. Tutaj sobie pokozaczcie, a nie w Polsce, gdzie łatwo być rasistą i ksenofobem, bo 99% ludzi to Polacy. Wyjdź na ulicę, gdzie jesteś 1 biały i 100 Arabów i tam sobie bądź kozakiem. Pff.

• Gość: anty-idiot Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: 78.8.27.* 29.09.11, 22:06
        Ty nie bardzo wiesz, co znaczy dżihad, nie?
        • Gość: ? Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.zone9.bethere.co.uk 29.09.11, 22:11
          W sobotę w pracy zapytam kumpla z Pakistanu.

A Ty kogos zapytasz, światowcu? Jakiegoś polskiego kolegi-rasisty, który poza Polską w dupie był i gó... widział?
          • Gość: anty-idiot Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: 78.8.27.* 29.09.11, 22:19
            Na szmacie w MacDo pod Londynem? xD

Synku, jak ja zwiedzałem świat, to ty jeszcze z jajka na jajko skakałeś.
            • Gość: ? Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.zone9.bethere.co.uk 29.09.11, 22:29
              Taka szmata to 4500 zł miesięcznie, stary. Kasa nie śmierdzi. Ciebie to boli czy co, że ktoś pracuje tak, a nie inaczej? Nie wiem, co tak Polacy w Polsce mówią o tym zmywaku? A w Polsce to kto robi na zmywakach, sprząta kible, czyści łazienki itp.? Polacy. Więc zmywak w Polsce jest ok, a za granicą to hańba? Dorośnij.

> Synku, jak ja zwiedzałem świat, to ty jeszcze z jajka na jajko skakałeś.

Piszesz do mnie "synku", a wyżej "xD"?

Mój ojciec jest z lat 50. i takiego dziecinnegi pisma nie zna.
              • Gość: szmata za 4500pln? Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 29.09.11, 23:49
                > Taka szmata to 4500 zł miesięcznie, stary

to kiepsko stary. chyba cie tam na pensji ruch...a. bezrobotny w UK dostaje wiecej
              • Gość: dirrim Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.r.kbt.pl 30.09.11, 11:04
                siedź dalej w tym wielkim świecie i zarabiaj jak chcesz i tak w dupie byłeś i gó... widziałeś, ot łepek zachłysnięty 'zachodem'

gwarantuje Ci że bardzo wielu kibiców było w państwach do których Ty bałbyś się pojechać na wycieczkę niezorganizowaną

a po podróżach po europie 'zachodniej' można jednak się przekonać , że lepiej nie mieć za sąsiadów arabów czy innych afrykanerów

pakistańczycy czy hindusi to jeszcze inna historia...
            • Gość: AAA Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: 212.114.201.* 29.09.11, 22:46
              Prosty jestes jak budowa cepa. nic nie widziales, nic nie czytales, nigdzie nie byles. Sloma ci z butow wylazla.
              EOT
          • Gość: jandzban Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 22:23
            AAAale lans ale lans, zesram się zaraz... Kumpel pakol, więc w byle robocie jesteś. Też masz się czym lansować. Spie***** bo w Polsce za ciężko?
            • Gość: ? Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.zone9.bethere.co.uk 29.09.11, 22:31
              W ch...u mam taką Polskę, jaką tworzą tacy Polacy. Naprawdę w ch...u mam rasistów, ksenofobów, frustratów, ludzi z poczuciem wartości -5 i samooceną -10. W głębokim ch...u mam tych ludzi.
              • Gość: :) Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 10:25
                skoro w ch... masz taka Polske to idealnie nadajesz sie na czytelnika Wybiórczej
            • Gość: AAA Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: 212.114.201.* 29.09.11, 22:47
              Twoja wiedza o swiecie i ludziach jest zerowa, onetowy pieniaczu.
          • Gość: Cyklon_B Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 23:26
            Napisz coś jeszcze...normalnie najlepszy komentarz.Poprawiłeś mi humor.

Światowiec zna Pakistana hahahah....zakładam się ,że twoja siostra zna go lepiej.Tylko nie przyjeżdżaj z nim do Polski....w ogóle nie przyjeżdżaj.
        • Gość: Morris Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 00:01
          ty debilu nie wiesz,dżihad oznacza muzulmanska wojne z innowiercami! legijne wiesniaki nie wiedzialy co robią
        • Gość: Kapitan_As Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: 193.138.110.* 30.09.11, 11:32
          SYNKU. TO CHYBA O TOBIE ŚWIADCZY JAKI MASZ WYSOKI POZIOM WIEDZY. PEWNIE NIGDY NIE SŁYSZAŁEŚ O KONTEKŚCIE O WIELOZNACZNOŚCI SŁÓW I POJĘĆ. NIE KAŻDY MA ROZUMEK JAK WY LEGIONIŚCI - ROBICIE WSTYD NA CAŁY KRAJ, NA CAŁĄ EUROPĘ. MAM NADZIEJĘ, ZE ZAMKNĄ WASZ STADION NA CAŁY SEZON + BAŃKA KARY. JEŁOPY W WAS ZWYKŁE.

PS. PRZEZ TAKICH "ANTY-IDIOTÓW" CIERPI POLSKA PIŁKA. ZATEM WĄCHAJ KULE....
      • Gość: xxx Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.martel.biz 29.09.11, 22:07
        No dokładnie...
        • Gość: xxx Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.martel.biz 29.09.11, 22:07
          Nieważne czy wie, dobrze chłopak mówi, piwo mu.
        • Gość: Adso Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.11, 22:12
          a Tusk takimi kretynami rozmawiał...o czym tu gadać? przecież nie od dziś wiadomo, że nie przychodzą na mecz tylko żeby jakąś rozróbę wyczaić... żałosne gołe glace...spałować i do kamieniołomów żeby na siebie zarabiali.
          • Gość: asdfg Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 22:52
            A legie karnie z pucharów wyrzucić. Kibice nie dorośli do pucharów - niech się kiszą z podobnymi sobie w tym naszym smutnym grajdole ...
            • mecenas_misiura Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try 30.09.11, 08:37
              A sędziemu, pipe..nemu antysemicie zakaz sędziowania - JAK ON ŚMIAŁ ODGWIZDAĆ KARNEGO ??? rasista!
              • Gość: haj Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 12:01
                wybiurcza jak zawsze robi skandal z byle czego by znów donek oszust był na wierzchu bo kibole to czy tamto a nie wolno krytykowac żydów że mordują palestynczyków zabierają im ziemie prace a potem wyciągają ręke pozrozmawiajmy!!!wszedłbym do ciebie pełomatołku do domu kazał siedzieć w kiblu sam bym się rozsiadł w salonie jakbyś wyszedł od razu w morde a jakbyś mnie ty uderzył nazwałbym cie terrorystą razem oczywiscie z usa precz z agresją żydowską świat wam odda za jakiś czas za wasze umiłowanie pokoju i mam prawo pisac i mówić co chce bo jestem u siebie zamknijcie wszystkim usta a wszystkich kibiców zamknijcie faszyzm dosłownie w mojej Polsce
      • Gość: dsf Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 22:16
        hahha
        co za łeb
        chłopie skad ty sie urwales?
        • Gość: ? Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.zone9.bethere.co.uk 29.09.11, 22:20
          Sprawdź moje IP.

PS. Tacy z Was Polacy, a żaden z Was nie potrafi napisać poprawnie zdania po polsku?

Mdli mnie od takich kretynów. Patrioci Polacy, którzy kochanego języka ojczystego nie znają.

• Gość: dsf Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 22:27
            ale z czym ty wyskakujesz?
            ze 100 arabusami?
            w Polsce tak nie jest i nie będzie, nigdy!
            a jeśli ty za chlebem spieprzasz w takie rejony, to teraz sobie żyj w strachu
            bój sie wyrażać własne poglądy, sam tego chlopie chciałes, twoj wybór
            siedź tam i zażywaj "świata
            my jesteśmy u siebie!
          • Gość: pom bethere IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 22:38
            bethere, wybacz ale wolnego od kompleksów waść wrażenia nie sprawiasz. Pisownia na forach internetowych jest - moim zdaniem - sprawą drugorzędną. Natomiast sam nie stronisz od argumentów ad personam, co w zasadzie czyni cię uczestnikiem tej debaty prezentującym ten sam poziom, co inni. poziom niski, jeśli można ci coś zarzucić. Nie żebym się czepiał :-) A zważywszy na przebieg negocjacji Palestyna - Izrael, pomysł jest ciekawy. Ale to pewnie zbieg okoliczności.
          • Gość: asd Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 23:19
            „PS” bez kropeczki. :)
      • Gość: cris Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.pool85-54-37.dynamic.orange.es 29.09.11, 23:06
        Zaden normalny Polak nie mieszka na Bury Park...toz to patologia...
      • niestetypolak Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try 30.09.11, 11:21
        > Czekam na taki mecz, gdzie nie będę musiał wstydzić się za polskich "kibiców".
        I sie nie doczekasz.W Holandii wszystkie gazety pisza,ze Polacy sa najgorszymi kibicami na swiecie.Znalezli w samochodach,autokarach polskich kibicow(WISLA KRAKOW) udajacych sie na mecz w Holandii,palki ,maczety,noze itp.Napewno chcieli pomoc Holendrom przy mlotce w zniwach.
      • Gość: edi Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.nycmny.fios.verizon.net 30.09.11, 12:44
        Widzisz dla kiboli i pisowcow to trudne .To prosta ,podla ,podejrzliwa i popier..... odmiana ludzi . To tacy polludzie. Pol szarych komorek i wszystkie zainfekowane nienawiscia ,prostactwem i chamstwem.To robactwo trzeba albo kamaszem ,albo pala inaczej nie zrozumie.
        Za kary tego syfu kibolskiego ja jako obywatel nie mam zamiaru placic.
    • Gość: gość Co za wstyd. Rozjechać Merkavami bydło z Legii!!! IP: *.acn.waw.pl 29.09.11, 22:11
      • Gość: Kawa79 Re: Co za wstyd. Rozjechać Merkavami bydło z Legi IP: *.ip.netia.com.pl 29.09.11, 22:22
        Piszę się do załogi na celowniczego! Odśpiewamy "haTikvę" na gruzach ich stadioniku!
        • Gość: gość Re: Co za wstyd. Rozjechać Merkavami bydło z Legi IP: *.acn.waw.pl 29.09.11, 22:48
          Hehe, dokładnie!!! :D
    • Gość: xXx Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: 178.73.48.* 29.09.11, 22:14
      dlaczego zakładasz, że jest psychokatolem?
      • Gość: ? Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.zone9.bethere.co.uk 29.09.11, 22:15
        Sorry, stary, ale nie mamy o czym rozmawiać.

• Gość: żenua hahaha... co za wieś w stolycy! :D IP: *.echostar.pl 29.09.11, 22:15
      nie ma co się dziwić Polska B :D
      • Gość: Wielkopolska Od Konina Azja sie zaczyna! Nie dziwota, ledwo IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 22:45
        z ziemianek tam wyszli i buty obuli.
        • Gość: lol Re: Od Konina Azja sie zaczyna! Nie dziwota, ledw IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 23:16
          Idź pyry zbierać! ;)
          • Gość: Paralizator >>> Proponuję nowe powitanie kibiców Legii IP: *.awakom.net 30.09.11, 09:32
            Proponuję ustanowienie nowej tradycji na stadionach ekstraklasy. Wszędzie gdzie pojawią się kibice Legii zakrzyknąć:

- Legia!
            - CO?
            - Salam alejkum!!!
      • Gość: m,k Re: hahaha... co za wieś w stolycy! :D IP: *.internetia.net.pl 29.09.11, 23:18
        tak, mazowieckie to jest Polska B albo i C nawet, to każdy przecież wie.
    • Gość: xyz Liga Europejska. Obraźliwy transparent na trybu... IP: *.c193.msk.pl 29.09.11, 22:15
      Czyli polscy nacjonaliści chcą współpracować z islamskimi terrorystami :|
      Za komuny ZSRR i satelici wspierali Arabów, ale to już jest przegięcie.
    • Gość: ? Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.zone9.bethere.co.uk 29.09.11, 22:16
      Ja szanuję innych ludzi i ich poglądy, czego Tobie też życzę.
    • Gość: Lopez Banda kretynów IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.09.11, 22:17
      znowu wstyd robią na pół Europy. Żenada.
      • Gość: Ryszarier Re: Banda kretynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 22:33
        "Banda kretynów" możesz mówić do swojej rodziny przy Wigilii.
        • Gość: gość Re: Banda kretynów IP: *.acn.waw.pl 29.09.11, 22:54
          On przynajmniej ma rodzinę, nie to co wy, pisowskie cioty z legii
          • Gość: Ryszarier Re: Banda kretynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 22:57
            Pisowska ciota twoja mama.
            • Gość: Lopez Re: Banda kretynów IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.09.11, 23:21
              Mylisz mnie z kimś kogo obchodzi Twoje ujadanie:)
              • Gość: Ryszarier Re: Banda kretynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 10:56
                Nie mylę, tłuku.
        • Gość: kibol Re: Banda kretynów IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.11, 08:47
          Ryszarier jestes zaplutym ,lysym debilem ktoremu mozg zamienil sie w galarete ,faszysto z legii.Banda kretynow to malutkie slowo wy jestescie banda istot ktore nalezy zutylizowac i zakopac gleboko w lesie ,polskie trutnie ...ty tez Ryszarierze nalezysz do nich i mam w du...pie twoje obelgi.
          • Gość: Ryszarier Re: Banda kretynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 10:55
            Nie wtrącaj się, tłuku.
      • Gość: WOJTEK Re: Banda kretynów IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 29.09.11, 23:48
        lopez- nie tylko na EUROPE, WIDZIALEM TO W AMERYKANSKIEJ TV, BRAWO
        • Gość: libero Re: Banda kretynów IP: *.51-151.net24.it 30.09.11, 06:42
          Ja w Italii
          Bravissimo Legia

---
          Pisze z wami tylko paru opłaconych gości cały czas zmieniając nicki i udając sztuczny tłok

• Gość: kadii Liga Europejska. Obraźliwy transparent na trybu... IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 22:17
      Jeżeli klub zostanie ukarany kilkunastoma tysiącami franków kary (jest to wielce prawdopodobne), to proponuje aby kwotę tą wyegzekwować od kretyńskich kiboli z żylety.
    • Gość: matt Liga Europejska. Obraźliwy transparent na trybu... IP: *.home.aster.pl 29.09.11, 22:19
      WSTYD i jeszcze raz wstyd.

Jak tylko jakaś gazeta napisze w skrócie myślowym o polskich obozach koncentracyjnych to polska dyplomacja wkracza w akcje. Jak jakis niszowy miesiecznik satyryczny porownal Kaczora do ziemniaka.... bylo poruszenie narodowe. Ale Polakom wolno obrazac wszystkich, nie zdajac sobie nawet sprawy z tego, jak wiele niewinnych ludzi stracilo zdrowie badz zycie przez dzihad.

WSTYD i HAŃBA

P.S. Smiesza mnie w dodatku wszyscy ci palanci ktorzy krytykuja GW. Jak sie nie podoba, to udzielajcie sie na stronach Faktu, SE, RP lub... Gazety Polskiej!!!
      • Gość: ? Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.zone9.bethere.co.uk 29.09.11, 22:36
        100% racji.
      • Gość: A Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 22:44
        Ano!
        Słusznie, matt.
      • Gość: sluchaj idioto Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.11, 08:52
        jihad znaczy walka, happoel znacz wojownik, trochę znajomości języków obcych nie zaszkodzi. Wystarczy odrobinę pomyslec aby zrozumiec przekaz. to raz.
        Dwa aby pełniej zrozumiec przekaz to trzeba wiedzieć, że Happoel to klub palestyński, składający się glównie z piłkarzy Arabów, kibiców Arabów i radykalnie lewicowych Żydów. jest nienawidzony niemal przez wszystkich Zydów, tamtejsze zadymy przy okazji meczu Beitaru i Happoeleu to widowiska jakich w Polsce już nie zobaczysz. Hasła pojawiające się na Happoeleu to w Polsce hasła zakazane sławiące komunę ze Stalinem na czele.
        Zatem najpierw dzieci do nauki potem do pisania.
        • Gość: Hapoel Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 11:08
          debilu Hapoel to klub żydowski w którym gra tez kilku arabów i któremu kibicuja Żydzi o lewicowych pogladach,a nie zadni arabowie
        • Gość: Hapoel Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 11:08
          Hapoel to klub żydowski w którym gra tez kilku arabów i któremu kibicuja Żydzi o lewicowych pogladach,a nie zadni arabowie
    • Gość: anty-idiot Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: 78.8.27.* 29.09.11, 22:21
      Święte słowa - terroryści i piraci mordujący bezbronnych marynarzy na wodach międzynarodowych.
      • Gość: WOJTEK Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.dsl.bcvloh.sbcglobal.net 29.09.11, 23:45
        anty- idiot
        • Gość: anty-idiot Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: 78.8.27.* 30.09.11, 00:36
          Pier.dol się jankes xD
          • Gość: kibol Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.11, 08:53
            anty-idiot wlaz do kata przykryj sie szmata(twoja mamusia)i spij ohydny cpunie,rano inne penery zajma ci smietnik i znowu nie bedzie nic do zarcia.
    • Gość: jandzban Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 22:21
      Zdjęcie twojej matki mogli wywiesić.
    • Gość: łojej Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.nplay.net.pl 29.09.11, 22:22
      Wręcz uroczy!
      • Gość: anty-idiot Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: 78.8.27.* 29.09.11, 22:25
        Piękna i oryginalna oprawa - michnikowcy i hasbara tylko oburzeni, bo dobrze pamiętają, jak im kibice na Łazienkowskiej Szechtera niedawno przypomnieli xD
    • Gość: kongo Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 22:22
      czuć tutaj czosnek i cebulę
      • Gość: mo-mo Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent ... IP: 173.233.198.* 29.09.11, 22:40
        "czuć tutaj czosnek i cebulę"

Znam wielu Polakow-nieborakow, ktorzy
        regularnie wpieprzaja i cebule, i czosnek!

• Gość: Dario Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 23:08
          I bardzo dobrze , to są witaminy.
      • Gość: X Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.home.aster.pl 29.09.11, 23:42
        > czuć tutaj czosnek i cebulę

To kup w końcu swojej matce coś porządnego na kolację zamiast tych warzyw.
    • Gość: ? Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.zone9.bethere.co.uk 29.09.11, 22:23
      Dzięki za słowa otuchy, Polaku.
      • Gość: gitaroszewc Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 22:24
        Sam zapolaczyłeś wiejskim lansem więc nie czepiaj się innych ;) Mieli prawo wyśmiać.
    • Gość: Radecki Liga Europejska. Obraźliwy transparent na trybu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 22:23
      a potem płacza ze stadion zamykaja i graja przy pustych trybunach h.j im w dupe zamknac ten stadion do końca sezonu moze patałachy sie naucza!!!!
    • platfusy.do.paki Zaraz, zaraz. 29.09.11, 22:24
      Może ktoś wyjaśnić co jest obraźliwego w słowie Dźihad?
      • Gość: Wuj Richard Re: Zaraz, zaraz. IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 29.09.11, 23:35
        "Dżihad" nie jest obraźliwym słowem wiec może "Legia"?
        • Gość: amatorstwo Re: Zaraz, zaraz. IP: *.mmpnet207.tnp.pl 30.09.11, 13:10
          +1
    • Gość: jandzban Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 22:25
      A po jakiemu gadasz gnojku?
    • Gość: jandzban Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 22:26
      Bić się i drzeć mordę, że ich represjonują. G*** kibol potrafi.
    • Gość: swek Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 22:27
      Pamietaj smieciu nie jesteś anonimowy.
    • Gość: Adam Kg Meczet w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 22:28
      A, to okazało się, że to kibice Legii są muzułmanami i to dla nich trzeba wybudować meczet w Warszawie.
    • Gość: janusz Liga Europejska. Obraźliwy transparent na trybu... IP: *.washdc.fios.verizon.net 29.09.11, 22:29
      good job Legia.
      • Gość: expsorek Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.play-internet.pl 29.09.11, 23:01
        Raczej Blow JOB. tak jak juz ktos napisal. Ch.... im w d...zamknac ten bajzel na amen i niech sie zaplacza lyse pały
        • Gość: no dawaj pipo Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.2-0.pl 29.09.11, 23:22
          Powiedz nam to w twarz internetowy napinaczu :)
          • mecenas_misiura Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try 30.09.11, 08:42
            Nie, wystarczy żeby wytłumaczył co jest obraźliwego w słowie dżihad - (z języka arabskiego جهاد , ğihād – zmaganie, walka)?
            • Gość: Misiek Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 11:38
              A co jest obraźliwego w słowie "gaz"? Nic - więc "Żydzi do gazu" też byłoby ok? Widzę, że dal Ciebie i wielu innych powtarzających tu co kilka postów tłumaczenia co to znaczy na prawdę "dżihad" nieznane jest pojęcie kontekstu w jakim się danego słowa używa. Dlatego śmieszą mnie to tłumaczenie że wcale nie miało znaczyć to co miało znaczyć w intencji tych debili (bo przecież nie legionistów - to obraza dla legionisty którym byłem już jak ich rodzice się nie znali). Trochę jak tłumaczenie heilowania, że to rzymskie pozdrowienie.
              • mecenas_misiura Re: Liga Europejska. Obraźliwy transparent na try 30.09.11, 12:01
                "Żydzi do gazu" itp. to jest zdecydowanie antysemickie i godne potępienia hasło. Ale takie (ani o podobnej treści) nie padło. I nie ma porównania do 'Jihad Legia'. Tu nie ma ŻADNEGO odniesienia do rasy i narodowości. Idąc Twoim tokiem rozumowania to "Grunwald 1410" na meczu z Niemcami też było rasistowskie i wzywało do nienawiści. A może jeszcze dalej: słowo "strzelić" nawiązuje do strzelania z broni palnej.
                Trochę umiaru i zdrowego rozsądku, bo dochodzimy do absurdów.
                Hasło było mocne, ale moim zdaniem nie przekraczało granicy.
    • ciass Jaki jest koszt tego transparentu? 29.09.11, 22:30
      Kto to finansuje i najważniejsze kto to wniósł na stadion? Krasnoludki? W kieszeniach?
    • Gość: fjut W stylu Palikota więc Lemingi powinny być zachwyco IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 22:30
      ne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka