Gość: abc IP: *.internetia.net.pl 01.10.11, 21:20 Campagnaro, a nie Sampagnaro i Pandev, a nie Pandew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odet_de_chatillon dopiszcie 01.10.11, 22:44 dopiszcie gwiazdy z GW, że pierwszego faulu Obiego (tego na żółtą kartkę) nie było, a drugi miał miejsce po za polem karnym. Tym samym nie było karnego, a Obi dostałby jedynie pierwszą żółtą kartkę (zresztą też wątpliwą) Napiszcie dużymi literami co zrobił "sędzia" Gianluca Rocchi pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
numerosiete Re: Serie A. NA ŻYWO: Inter gra z Napoli 02.10.11, 00:25 u mnie włoskiej nie ma, ale też jest fajnie la12.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulo Wydrukowane - pozamiatane IP: *.olsztyn.mm.pl 02.10.11, 01:15 Jestem kibicem Milanu ale dla mnie to nie był mecz, ale wyrachowane oszustwo.Sędziowie to zakała calcio. Tego oszusta też zapewne nie spotkają konsekwencje. Polska piłka (głównie dzięki prokuraturze a nie pzpn) jest kryształowo czysta w porównaniu do apenińskiego bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm999 Serie A. Napoli wygrało z Interem na San Siro IP: *.internetia.net.pl 02.10.11, 02:38 "Hamsik nie wykorzystał rzutu karnego, ale jego strzał dobił Campagnaro." ja pie...... ktos to czyta przed publikacja???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic PandeW! IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 08:53 Jak tylko jakis dziennikarz nie okazal sie jezykowym matolem i napisal po polsku, to przywyczajony do matolectwa jako normy czlowiek sie przyczepil. Po cholere domagasz sie angielskiej transkrypcji? Wiesz w ogole po co sportowcy z niej korzystaja? Odpowiedz Link Zgłoś