zz111zz Bokot firmy najk 08.11.11, 18:05 Panowie - dość już tych kpin. Raz można się pomylić - sam Smuda zalecał pochować te niebieskie koszulki jako białe kruki. Nie wiem czy ten Najk to centrale na europę ma w Niemczech czy Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
zz111zz Re: Bokot firmy najk 08.11.11, 18:06 Szmaty od najka - od dzisiaj - nie dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
ziomys78 Re: Bokot firmy najk 08.11.11, 18:09 tylko , że przecież to pzpn musiał wszystko zaakceptować więc to nie wina Nike , oni robią to co ten beton z pzpnu wymyśli Odpowiedz Link Zgłoś
zz111zz Re: Bokot firmy najk 08.11.11, 18:18 Coś Ci powiem dobrali się z najkiem jak trzeba. Ja tam prewencyjnie nic z najka już nie biorę. Już w kolejnym numerze Laty biorą udział. Niebieskie szmaty miały być białymi krukami i zalegać w szafach. To ja się pytam ile tych białych kruków jeszcze planują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Bokot firmy najk IP: *.internetia.net.pl 08.11.11, 20:40 Odpowiedzialni są jedni i drudzy i MY jak nie zrobimy to co trzeba z tym zrobić. Nike za to że wiedzą co od zawsze jest symbolem piłkarzy reprezentujacych Polskę a nie umieszczają tak ważnego elementu- bo chyba nie wmówisz mi ze tam w NIKE takie głąby pracują i taką kase biorą nie wiedząc co jest symbolem czego. PZPN odpowiedzialny bo zakceptował nie zaprotestował, dopuscił do tego aby wyprodukować bez orła. My będziemy odpowiedzialni za to, że Polski nie będzie nawet kiedy My będziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djuk Nie o takie polske walczyłę!!! IP: *.opole.hypnet.pl 08.11.11, 18:08 Skończcie uskuteczniać ruchawki, kanapowi powstańcy i opozycjoniści, masa reprezentacji gra tylko z emblematami federacji, o ile nie w ogóle większość. Faktem jest, że my zawsze graliśmy z godłem, a nie ze starą pzpnowską, minimalistyczną kurą, ale podniesione larum jest z tego samego sortu co to przy okazji usuwania krzyża skądkolwiek. Zresztą jak to przy okazji polaczkowych kogucików - poleżą Rejtanem, pogrożą szabelką ale jak przyjdzie co do czego nie zrobią nic konstruktywnego. Wtedy wejdzie fraszka o kibicu na dobre i na złe. Sianie bzdurnego fermentu i opowiadanie mitologicznych bujd to nasze sporty narodowe. Natomiast stroje w całości - do dupy. Nie ma to być Ralph Lauren, ale może też niekoniecznie zszywki z odrzutów syczuańskich fabryk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Re: Nie o takie polske walczyłę!!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.11, 18:28 Wszystko Ci się kojarzy politycznie? Czy obrońców żurawia w symbolice LOT-u też definiowałeś w ten sposób? Orzełek na piersi polskiego reprezentanta wygląda pięknie, ma swoją długoletnią tradycję, jest symbolem państwowym (co z tego, że inni ze swoich rezygnują?), więc jest na swoim miejscu. W końcu państwo płaci na utrzymanie tej drużyny, a w oczach chyba wszystkich kibiców reprezentuje ona Polskę, nie PZPN. Gdyby było inaczej, kibice już by o niej zapomnieli. Trudno się więc dziwić, że kibice artykułują swoje zupełnie racjonalne oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Nie o takie polske walczyłę!!! IP: *.51.classcom.pl 08.11.11, 19:11 djuka w szkole uczyli ze to dzieki niemcom i ruskom polska jest wolna [ale z tuskim na premierze i gomorowskim na prezydencie moze sie pomieszac troche] Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Nie o takie polske walczyłę!!! 08.11.11, 19:26 Państwo na utrzymanie reprezentacji, czy PZPN nie płaci ani złotówki! Pieprzysz tak, jak działacze PiS, którzy na kazdym kroku opowiadają, że Tusk przez 4 lata nic nie zrobił, podczas gdy ponad połowa polaków uważa zupełnie inaczej. Przestań pi-erdolić głupoty i siać demagogię... Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Nie o takie polske walczyłę!!! 08.11.11, 19:44 Zwisa mi to, czy na koszulkach jest orzeł, kogut czy ciasteczkowy potwór. Pzpn może sobie tam lokować co im pasuje - nic mi do tego. Prosiłbym jedynie o nieużywanie słowa "Polska" do nazywania jednego z działów swojej firmy. Jeżeli jednak chcą tej nazwy (Polska) używać, to znaczek firmowy (biały orzeł w koronie) na tych koszulkach powinien być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Nie o takie polske walczyłę!!! IP: *.internetia.net.pl 08.11.11, 21:00 Sam jesteś kanapowy i mało wiesz. Niesłusznie porównujesz to do usuwania krzyża skądkolwiek ponieważ ja np. nie jestem za krzyżem gdziekolwiek a jestem za orłem w koronie na koszulce reprezentanta Polski. Kiedy dla Ciebie zostaje przekroczona granice za która nalezy walczyć o ŚWIADOMOŚĆ KIM SIĘ JEST I CO NAS WYRÓZNIA CO REPREZENTUJE? - barwy, godła, symbole. Nastepnie nie jest prawda że większośc reprezentacji nie gra z godłem- ponieważ nie liczyłeś tego gdyż nie masz dostępu do zródeł.Ale idąc tym tropem, że większość reprezentacji nie ma to jaki to jest argument za tym, że Polska ma nie mieć? JAk tamci głupi i nie szanują historii to co Nas ma to obchodzić? Później piszesz o kibicach na dobre i na złe i że jak przychodzi co do czego to nie robia niczego konstruktywnego tylko sieją bzdurny ferment opowiadajac mitologiczne bujdy. Skoro dla Ciebie barwy, godło to mitologiczne i do tego bujdy to jesteś pierwszy który UCIEKA i CHOWA SIĘ i kiedy tak piszesz ze kibice w Polsce i Polacy nie są konstruktywni to pokazujesz mi jak mało wiesz. A to, że piszesz używając tej niewyszukanej przenośni wcale nie zakrywa Twojej niewiedzy ogólnej i nieswiadomości. W sumie jestes kimś bezpłciowym dla mnie nic nie wnosisz. Dokładnie leżysz na kanapce i niby się madrzysz- żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbatnik Czego się czepiacie ????????? IP: 64.57.210.* 08.11.11, 18:12 Nie od dziś wiadomo, że PZPN to państwo w państwie, więc logo jest jak najbardziej OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz No dobra, ale gdzie są koszulki reprezentacji? IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.11, 18:17 Ja tu takowych nie zaobserwowałem. Nie denerwowały mnie nawet granatowe stroje, w końcu mamy tradycje granatowych ubiorów wojsk polskich ery napoleońskiej. Nie miałem nic przeciwko. Teraz też nie jestem zdenerwowany. Po prostu czekam na stroje reprezentacji. Nawet mi przez myśl nie przejdzie, że producent strojów mógłby być tak głupi i bezczelny, by samemu ustalać symbolikę narodowej reprezentacji państwa polskiego, by np. zamieniać godło na logo (sic!). To jakby wymienić prezydenta na dmuchaną lalę. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeczniksup Żądamy powrotu orzełka! 08.11.11, 18:17 Klikaj na Facebooku: www.facebook.com/pages/PZPN-Przywr%C3%B3ci%C4%87-Orze%C5%82ka/155633394534078 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesień Czerwone knury z PZPN IP: *.vlan136.corcoran.lubman.net.pl 08.11.11, 18:24 zabrały NAM orła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frewrw wstyd... gdzie Orzeł??? Lato ty ^&%^^&* a zima jak IP: *.internetia.net.pl 08.11.11, 18:24 jak zwykle sie smieje z mieleckiego grzesia Odpowiedz Link Zgłoś
jotgie27 Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za to... 08.11.11, 18:24 To jest skandal - na wielkie logo nike miejsce się znalazło. Widzę tylko jedno wyjście - powszechny bojkot tej reprezentacji, dopóki nie przestana nas lekceważyć. Kibicuję Polsce, a nie Nike. Nie dajmy bezkarnie z siebie drwić. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomys78 Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za 08.11.11, 18:28 jotgie27 napisał: > To jest skandal - na wielkie logo nike miejsce się znalazło. Widzę tylko jedno > wyjście - powszechny bojkot tej reprezentacji, dopóki nie przestana nas lekcewa > żyć. Kibicuję Polsce, a nie Nike. Nie dajmy bezkarnie z siebie drwić. Co wyście się tak Nike uczepili , a myślicie że pzpn nie maczało w tym lepkich paluchów . To przecież ich wymysł żeby zareklamować swoje gó*niane logo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjk Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za IP: *.182.70.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.11, 18:33 bo to są kolaboranci - powinni odmówić wyprodukowania tego szitu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klp Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za IP: *.182.70.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.11, 18:44 Bo to kolaboranci Jak powiedział członek zespołu projektantów firmy Nike Florent Dumont, nowa koszulka zainspirowana została polska flagą, "która jest najbardziej uniwersalnym i najważniejszym symbolem narodowym". - To efekt trwających 18 miesięcy starań, w których współpracowaliśmy z zawodnikami i przedstawicielami PZPN. Stroje są lżejsze i bardziej wytrzymałe niż poprzednie. Zostały wyprodukowane z poliestru, który powstał w procesie recyklingu - mówił Dumont. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klp Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za IP: *.182.70.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.11, 18:45 a fakt jest taki, że powinni odmówić wyprodukowania takich koszulek Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za 08.11.11, 19:49 A dlaczego mieliby odmówić klientowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjn Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za IP: *.182.70.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.11, 20:29 To sobie odpowiedz kto miał zatrzymać to szaleństwo. Albo dbają o swój poziom albo zeszli na psy. To tyle w temacie bo i z tą firemką jest coś nie halo. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za 08.11.11, 20:51 Guzik mnie obchodzi kto to uszył - firma dostała zlecenie i je zrealizowała. Czy w zadaniach zakładu odzieżowego jest właściwe eksponowanie symboli narodowych? Bardziej mnie interesuje kto z polskiej strony zaakceptował taki wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klp Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za IP: *.182.70.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.11, 21:19 a mnie bardziej interesuje kto kolaborował też Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za 08.11.11, 21:50 No tak Polacy (z pzpn, ale zawsze) spieprzyli, a cały świat jest winny. Bo przecież mógł (ten świat) pomyśleć za idiotów z pzpn. Poza tym, daj sobie siana z tą kombatancką retoryką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klp Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za IP: *.182.70.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.11, 22:15 Nie dbają o swoją renomę więc nie będę dbał za nich - nie biorę więcej ich szmat i już. Proste Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za 08.11.11, 23:52 Nie trzeba było tak od razu, bez tych tekstów o kolaboracji? Już się obawiałem, że będziesz chciał golić głowy ludziom z najka.... Bojkot jest reakcja ze wszech miar słuszną... kto chce, niech się przyłączy, ja jednak nie zamierzam. Będę kontynuował swój własny bojkot reprezentacji pzpn-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klp Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za IP: *.205.14.16.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.11.11, 11:33 kolaboracja swoją drogą - przyłożyli do tego swoje łapsko mniejsza o to czy ignorancją czy głupotą źle robisz, że się nie przyłączasz bo chcesz leczyć objawy a nie przyczynę jak każdy będzie grał tak jak Grzesiek zagra to kto ma się przeciwstawić, tu się mylisz takie korporacje jak najk są w stanie się przeciwstawić jak tylko chcą bo mają kasę na której tylko pzpn-owi zależy. Wiedzą, że kibice nie chcą tego wynalazku i powinni cały nakład dać na przemiał - właśnie tak - jednak nie bo dla nich ta łyżewka czy kij hokejowy - zwał jak zwał są ważniejsze .... takie same bagno jak pzpn - czyli co zainspirowani Grzegorzem ????? Pewnie najważniejsze, że upchnęli tą swoją łyżewkę Jak nie wiedzą jak zastrzec koszulkę to niech idą do firmy na a na p czy innej i się dowiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za 09.11.11, 23:59 W tego ciucha na pewno nie zainwestuję, bo jest paskudny w obu wersjach, ale najka, jako takiego bojkotować nie zamierzam - inna sprawa, że i tak od nich prawie niczego nie kupuję. Tak czy inaczej, lepszym wyjściem jest bojkot reprezentacji pzpnu-u, gdyż tylko taki pokaz może dać do myślenia Grzesiowi i reszcie dziadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za IP: *.internetia.net.pl 08.11.11, 21:19 Możliwe ze PZPN chcąc wypromować swój znaczek, zdjeło z koszulek godło Polski które jest konkurencją przy promocji nowego logo PZPN. I chyba nie znajdzie się paragraf na nich niestety, ale LUDZIE nie zapomną. I na Nike sie to odbije ponieważ firmują swoja łyżwą to wydarzenie które jak widać oburzyło Polaków. Marketing ma dwie strony czasami pewne operacje bardzo ale to bardzo moga zaszkodzić marce. Ta promocja marki PZPN I NIKE jest złą niosącą niepozytywne skojarzenia akcją. Zaszkodzi czy wzbogaci markę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzek I znow Dziwisz zadecydowal? IP: *.cust.tele2.se 08.11.11, 18:26 Dajcie od razu krucyfix, zeby wszyscy wiedzieli ze to gracze Katolandu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taaak Re: I znow Dziwisz zadecydowal? IP: *.unused.derbynet.waw.pl 08.11.11, 22:08 Nie, lepiej penisa w dupie, by wiadomo bylo że to światły i europejski naród gra. PO co jakieś orzelki, wsteczne, nieeuropejskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 18:28 A gdzie godło narodowe? Debile z PZPN mają to w dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za to... 08.11.11, 18:32 zieeewwww... szmaciana gra to i takie stroje może i reprezentacyjne, nie wiem tylko co to za reprezentacja i zasadniczo mam to gdzieś i tak tego komeryjnego chłamu nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . pregierz Pier*olisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 19:52 Jeśli dla Cb szmaciana gra to remis z takimi firmami jak Niemcy, Meksyk, Korea, to chyba masz mózg z ww. szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za IP: *.internetia.net.pl 08.11.11, 21:26 Szmaciana wypowiedź- zieewww. O słabszych cechach twojej Matki też na forum swiatowym byś napisał/a że są szmaciane? Chyba pręgierz Ci nie obcy skoro tak się podpisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekin gdzie jest orzel ? mam w d... najsrajka ! IP: 123.230.143.* 08.11.11, 18:33 gdzie jest orzel ? gdzie jest orzel ? gdzie jest orzel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: gdzie jest orzel ? mam w d... najsrajka ! IP: *.internetia.net.pl 08.11.11, 21:40 Orzeł wylądował a dokładnie kasa za orła wyladowała w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_M Reprezentacja PZPN.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 18:34 Nike... wsadźcie sobie d.... takie koszulki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mma Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za to... IP: *.ip.netia.com.pl 08.11.11, 18:35 gdzie jest kur... orzeł ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za to... IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.11, 18:37 Spokojnie, przecież po prostu zostawili miejsce dla sponsora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elloco Czy oni robią sobie z Nas jaja!? IP: *.xdsl.centertel.pl 08.11.11, 18:38 Ja rozumiem, że zmienia logo PZPN ale to nie jest reprezentacja PZPN tylko NARODOWA i powinni nosić na piersi godło kraju nie związku !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Zejdźcie z Błaszczykowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.11, 18:41 On jeden jasno zasugerował, że nie jest dobrze. Jego wyraźnie brak orzełka uderzył. Kapitan reprezentacji to jedynie jeden z piłkarzy, nie ma żadnej władzy w związku. Potrzebował wsparcia dla tej sprawy, i teraz właśnie je otrzymuje, tylko szkoda że z wiadrem pomyj na siebie. Gdyby nie negatywna (choć zawoalowana) ocena Błaszcza, część z Was może w ogóle nie zauważyłaby braku godła, bo inni piłkarze siedzieli w tej sprawie cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomys78 Re: Zejdźcie z Błaszczykowskiego 08.11.11, 19:05 Jakby Blaszczykowski mial odwagę to by jasno powiedział że to logo Mu nie pasuje . Dawni reprezentanci mieli jaja i wyraziliby jasno swoje zdanie a nie jakieś piepszenie . Borucowi jakby nie pasowało to jasno by to powiedział , dlatego Klopp nie wystawia takie ciepłe kluchy do składu . Mniej niż zero taki kapitan . Wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Zejdźcie z Błaszczykowskiego IP: *.internetia.net.pl 08.11.11, 22:46 turtlezzz przecież on wsparł ten beznadziejny projekt koszulek poniewaz powiedział że nie jest to takie złe bo logo orzełka przypomina. Weź posłuchaj tego wystraszonego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Koszulka bez orzelka? IP: *.adsl.alicedsl.de 08.11.11, 18:49 Kto to tam bedzie gral Wisla, Lech, Borussia czy moze Arsenal? Koszulka bez orzelka to juz przekret. To tak jakbym byl bez nazwiska. To skandal! Debil to wymyslil albo zdrajca. Odpowiedz Link Zgłoś
gps-sk Skandal x2 08.11.11, 18:51 Dla mnie to podwójny skandal. Brak Orzełka to plucie w twarz polskiej historii i tradycji. Drugi skandal to brak zdecydowanej reakcji kadrowiczów, widać kasa ponad wszystko. Chłopaki są zadowoleni. Cisną się ostre słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
godzie1 Re: Skandal x2 10.11.11, 16:35 Zgadza się. Dla kasy ubrali by się w sierp i młot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~z Polski Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 18:54 Ten niby orzeł wygląda jak z logo PiS !!! Powinno być nasze godło na koszulce wyeksponowane a logo Nike ... ledwo widoczne !!!!!!!!!! To są jakieś jaja! Byle student ( bez urazy) z ASP zaprojektuje wam kepszą koszulkę !!!! Co za szit ten tiszer-tshit ! Tak to jest jak buraki z pzpn'u decydują co jest "ładne" A najważniejszy przekaz to to, że koszulki są zrobione z tworzywa z butelek po napojach, chyba po jabolach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkrs Przynajmniej nie przyniosą wstydu orłowi białemu! IP: 87.204.191.* 08.11.11, 18:55 Odpowiedz Link Zgłoś
zz111zz Co ucałuje polski piłkarz po strzeleniu bramki 08.11.11, 19:00 Co ucałuje polski piłkarz po strzeleniu bramki ? - to może być kluczowe pytanie. Obstawiam, że ci sponsorowani raczej godło najka Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Co ucałuje polski piłkarz po strzeleniu bramk 08.11.11, 20:10 Po strzeleniu bramki?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za to... IP: *.ip.netia.com.pl 08.11.11, 19:00 strój reprezentacji Polski bez orzełka to nie nasz strój . kto takie coś wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Pzpn nas Olał Koszulki na Euro 2012. Szczęsny: są okej, za to... IP: *.play-internet.pl 08.11.11, 19:02 Gdzie Godło To jest Skandal? A wzór strojów do dupy! Takie stroje to miała Turcja 2 lata temu! Niech Nike przestanie Nas lekceważyć, zobaczcie jakie mają Francuzi! Żadnych PROSTOKĄTÓW NIE MAJĄ A NAM ZNOWU JAKIEŚ BADZIEWIE Nike PROPONUJE! Jeb.ć PZPN i Jebać Nike, Nike znowu Nas olało, jeb.ć Nike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRAGON NIKE PZPN nas OLAŁ IP: *.play-internet.pl 08.11.11, 19:05 Gdzie Godło To jest Skandal? A wzór strojów do dupy! Takie stroje to miała Turcja 2 lata temu! Niech Nike przestanie Nas lekceważyć, zobaczcie jakie mają Francuzi! Żadnych PROSTOKĄTÓW NIE MAJĄ A NAM ZNOWU JAKIEŚ BADZIEWIE Nike PROPONUJE! Jeb.ć PZPN i Jebać Nike, Nike znowu Nas olało, jeb.ć Nike Odpowiedz Link Zgłoś