Dodaj do ulubionych

Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski

• Gość: sufin No poraziłeś mnie wręcz swoją erudycją... IP: *.awf.poznan.pl 02.06.04, 13:46
      Taka właśnie jest Warszawka...
    • Gość: cyg@nek Widziane z Galicji IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 02.06.04, 14:17
      Gratulacje dla Lecha. Przyznam się, że bardziej wierzę w europejskie
      sukcesy "wiochy" Grodzisk niż Lecha, ale po postawie w pierwszym meczu
      finałowym wiem, że Puchar Polski trafił w godne ręce. Jeszcze raz szczere
      gratulacje. Pewne jest, że dzięki poznańskiej publiczności w europejskich
      pucharach Lech zagra na 200%, dla takich kibiców wypada!
      Drugi mecz nie był piękny. Lech miał sporą zaliczkę i trudno się dziwić, że
      spokojnie bronił wyniku. Przypadkowy karny (nie trzeba mieć pretensji do
      sędziego, to się "gwizduje"), wyrównany przez szczęśliwą, wspaniałą interwencję
      Piątka. Choto faulował, zasłużył na kartkę, ale nie odniosłem wrażenia, że
      sędzia drukował.
      To co się wydarzyło po meczu to skandal. Skandaliczna postawa bandytów
      (świadomie nie nazywam ich kibicami Legii), skandaliczna postawa ochrony,
      skandaliczna postawa dziennikarzy, skandaliczna postawa zarządu Legii.
      Dziennikarze leczą syfa pudrem i milczą. Zarząd Legii milczy.
      Myślę, że pora już skończyć ze zbiorową odpowiedzialnością za wybryki bandytów.
      Moim zdaniem równanie tych chamideł z kibicami Legii jest jedną z przeszkód w
      wytępieniu barbarzyństwa na stadionach. Te gnojki muszą zostać same. Dla
      prawdziwych kibiców Legii muszą stać się parszywcami i takimi się staną.
      Zauważcie postawę bosmana - on kocha Legię, ale brzydzi się tymi zasrańcami i
      słusznie.
      Nie znaczy to, że powinno się traktować Legię lepiej niż Ruch czy Jagiellonię.
      Jeśli przesłanki są podobne-stadion Legii trzeba zamknąć.
      Może nareszcie PZPN przestanie udawać, że coś robi dla poprawy bezpieczeństwa i
      naprawdę zrobi to co powinien. Albo uszczelni się system i zabierze klubom
      źródło lewej kasy, albo ,żeby przed wyborami nie narażać się klubom, Misiu po
      chrześcijańsku nadstawi drugi policzek (czy półdupek-zawsze mi się to myli).
      Pozdrawiam zdrowych psychicznie kibiców Legii. Życzę szybkiego wyzdrowienia
      pozostałym.
      GRATULACJE DLA LECHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Amsterdam Głupki na trybunach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 14:50
      Niedawno w "trójce" Strzyczkowski miał audycję na temat bezpieczeństwa na
      stadionach. Zadzwonił kolo co jest szefem jakiejś grupy zrzeszającej kibiców
      Legii. Twierzdził że stadion jest najbezpiecznieszy w Polsce, najlepsi kibice
      że dzieci na luzie można przyprowadzić a wszystkiemu złu oczywiście winna jest
      policja...mam nadzieję że teraz ma pożądną czkawkę...
    • Gość: GieKSiarz BRAWO, KOLEJORZ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 14:52
      Legia to stara k...... Legia j...ana jest:))))
    • Gość: jj Re: Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.04, 14:57
      Nie chcę bronić tych idiotów-kiboli, ale czy ktoś widział i słyszał
      prowokacyjne zachowanie piłkarzyków Lecha, z Reissem na czele ?
    • Gość: kwant brawo dla kibicow Legii.. legii... IP: *.echostar.pl 02.06.04, 15:00
      mam nadzieje ze przeczyta to wielu zwolennikow stolecznego klubu. popatrzcie
      jak bylo w poznaniu. popatrzcie jak bylo w wawie. no comment..
    • Gość: PiSek Zamknąć CWKS IP: 212.33.74.* 02.06.04, 15:16
      PZPN powinien zamknąć dla przykładu stadion Legii bo inne stadiony i w stosunku
      do wybryków kibiców innych klubów jest bardzo szybki i stanowwczy w swoich
      srogich sankcjach i decyzjach. W Białymstoku też nie ponad 10000 tys. ludzi
      uczestniczyło w zadymie lecz garstka uczestników podczas 1/2 PP a kara była
      błyskawiczna choć to Legioniści sprokowali zamieszki, w Chorzowie tylko Ruchu
      stadion zamknięty a nie ŁKS-u. Legii się już zbiera od dawna i trzeba ją trochę
      ostudzić. Bo bić obcych piłkarzy jak nie potrafi się z nimi wygrać to hańba na
      cały świat, a propos sędzia w meczu z Jagiellnoią też nie uznał bramki bo
      powinna Legia przegrać, czym ona jest dla PZPN świętą K...ą?
    • Gość: X PANIE LISTKIEWICZ ZAMYKAMY STADION TO JASNE IP: *.crowley.pl 02.06.04, 15:26
      Nigdzie w Polsce nie ma jednak takiego bydla jak w Warszawie.
      Atak na pilkarzy w czasie ceremoni to jest po prostu SKANDAL!!!!!!!!!!!!
    • Gość: "stolyca" DLACZEGO NIE MA KONFERENCJI PRASOWEJ ??? IP: *.crowley.pl 02.06.04, 15:41
      Panietam jak p. Walter, p.Bednarz p.Kubicki zwolali konferencje prasowa
      by oglosic jaki to profesjonalny klub buduja, ile to warty jest znaczek legii.
      OD WCZORAJ JEST ON SYMBOLEM TOTALNEGO BYDLA!!!!!!!
      Czy teraz bedzie "profesjonalna" konferencja prasowa??
    • Gość: Misiek Re: Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 16:06
      Spiker na Legii

Warszawa uwaza sie ze taka metropolie, a na Legii spiker jak wiejski weselny
      wodzirej, drze sie caly czas, Reiss ma odebrac puchar a ten krzyczy LEGIA -
      jednym slowem ŻENADA! I jeszcze te jego teksty podczas zadymy - "Błagam was -
      przestańcie!" Dziwie sie ze nikt normalny jeszcze tego kolesia nie wywalil.
      Widzieliscie oprawe na Lechu? Kultura, 30 tys ludzi, spiewy, bez gwizdow,
      wspanialy stadion - zazdroszcze wam Poznaniacy...
      "Warszawiacy" żal mi was. Slowa te kieruje do wszystkich dumnych kolesi co sie
      za miastowych uwazaja lub nadal nawinie wspominaja mecz z Wisla lub (O ZGROZO!)
      nazywaja Legie mistrzem (żałosne). Jesli chodzi o normalnych sympatykow Legii -
      > zrobcie porzadek u siebie bo inaczej nadal beda was wygwizdywac w calej
      Polsce.
      Mam nadzieje ze PZPN przykladnie ukaze Legie, a koncernowi ITI polecalbym
      jednak Lecha - przynajmniej wsytdu nie bedzie.

Pozdrawiam wszystkich porzadnych kibicow w Polsce - mam nadzieje ze niezaleznie
      komu kibicujecie - wszyscy bedziecie trzymali kciuki przede wszystkim za Wisle,
      a takze Lecha, Amice i ewentualnie Legie

• Gość: misio Re: Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.04, 16:16
      bo tych kutasow pseudo kibicow to powinni zababac zywcem,ida tylko na mecz sie bic konia niech se zwali jak jest nerwowy ---pacany
    • Gość: legia http://www.legialive.pl/video/04lech4_prowokacja.m IP: *.acn.waw.pl 02.06.04, 16:16
      www.legialive.pl/video/04lech4_prowokacja.mpg
      oto film na ktorym widac ze to kibice lecha zaczeli awanture
      • Gość: Wiesław_59 Re: http://www.legialive.pl/video/04lech4_prowoka IP: *.icpnet.pl 04.06.04, 15:02
        i to usprawiedliwia pobicie piłkarzy? a może to że oni nie lubią legii?
    • Gość: barbara b. Re: Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 16:33
      Zdziczenie szerzy się wszędzie. Chyba potrzeba III wojny światowej by agresja
      mogłaby się wyładować a ludzie opamiętać. Były przecież czasy, gdy na mecz
      można było się wybrać rodzinnie bez strachu.Chuliganów wysłać do Iraku.Będą tam
      mieli szerokie pole do popisu.
    • Gość: Michal Re: Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski IP: *.comarch.pl 02.06.04, 16:47
      Ciekawe czy zamkna stadion ???? Pewnie sie znowu nic nie stalo ;)
      • Gość: drfocus Re: Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski IP: *.visp.energis.pl 02.06.04, 22:06
        Wycofać to powinni piłkarzy lecha za wyzywanie
    • irishman34 Legia znów pod ochroną???? 02.06.04, 17:14
      Kiedy na innych stadionach miały miejsce bójki GW poswięcała tej sprawie parę
      artykułów. Temu co stało się na Legii - JEDNO ZDANIE!!!!
      Ciekawe..................................................
    • Gość: a Warszawa do starego ZOO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 17:59
    • Gość: stolyca PREZES LEGII POWIEDZIL: "NIC SIE NIE STALO" IP: *.crowley.pl 02.06.04, 18:03
      Winszuje dobrego samopoczucia:
      Fima ktora ten gosc kieruje nie potrafi zapewnic bezpieczenstwa swoim gosciom
      ktorym pourywano medele z szyi a on mowi: "Nic sie nie stalo"
      Pomijam tu kwestie kultury powinien choc powiedziec "przeprasza" i jakos by
      to wygladalo.
      Ale dla pseudoyntelygentow ze stolycy to slowo nie istnieje.
    • Gość: stolyca p. ZYGO--p. WAGNERNIC SIE NIE STALO?????!!!! IP: *.crowley.pl 02.06.04, 19:35
      To wg pana mailay te chamy zabic Krygera. zeby pan uznal ze cos sie stalo????
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35079,2106869.html?x=6
    • mif Re: Legia - Lech 0:0. Trwa finał Pucharu Polski 02.06.04, 20:01
      Legia to cioty !!!!!!!!!!!!!!!
      Legia to cioty !!!!!!!!!!!!!!!
      LECH WYGRA NA 100%
    • Gość: ftblst Bydło to bydło. IP: *.local.pl / 217.11.143.* 02.06.04, 20:29
      Jak w temacie. Bydłem okazała się grupka podająca się za kibiców Legii, tak
      samo jak bydłem okazali się "kibice" Lecha (przez prawie cały mecz ich doping
      polegał na bluzgach oraz rzucaniu kamieniami w Krytą). No a największe
      wieśniaki to oczywiście reiss i goliński i te ich prowokacyjne gesty i
      przyśpiewki po końcowym gwizdku ("Legia to stara..."), które ostatecznie
      podgrzały atmosferę i doprowadziły do całej awantury. Wstyd mi za zachowanie
      niektórych legijnych idiotów, ale cieszę się też, że już nie muszę oglądać
      ziemniaczanej mordy reksa i spółki.
      • Gość: Ataman warsiawska bezczelnosc IP: *.icpnet.pl 02.06.04, 20:52
        Czytajac posty zakompleksialych warsiawiakow, czytajac (a wlasciwie nie
        czytajac, bo prawie nie ma co) o tym chamstwie w mediach, sluchajac w TV...mozna
        sie spodzieewac, ze za chwile stanie sie jasne, ze to tylko poznanscy dzialacze
        pobili swoich zawodnikow, a grzeczne chlopczyki ze stolycy co najwyzej chcialy
        ich uspokoic... szydera Panie, jak mawial moj sp Profesor Zak....
        I Wy, przyglupy jedne stolyczne jeszcze nie rozumiecie, dlaczego od dawien dawna
        cala Polska was nienawidzi? Troche pokory i checi bycia jednymi z nas, a nie
        swietymi krowami... to moze kiedys.....
        Ech, jeszcze w czasach gdy Kolejowy na Debcu grywal, sie Spiewalo: Wez pod reke
        Legie zlą, idz nad Warte, utop ja, i zaspiewaj, Hej! jednej k...mniej... I
        niestety, juz wtedy mialo to swoje podstawy, wlasnie przez takie dzialanie CWKS,
        ze oni cacy, a inni be, ze oni moga sciagac ochotniczo do wojska co
        lepszych...etc, etc..
        • Gość: ftblst Re: warsiawska bezczelnosc IP: *.local.pl / 217.11.143.* 03.06.04, 00:14
          Pan Ataman wyjeżdża tu z jakimiś uogólniającymi wnioskami, odwołuje się nagle
          do historii, pisze coś o nienawiści do Warszawy i takie tam dyrdymały- a to
          wszystko nie ma za bardzo związku z wczorajszymi wydarzeniami, świadczy za to o
          kompleksach jakichś dziwnych na punkcie stolicy.
          To oczywiście nie poznańscy działacze pobili, tylko grupa niewątpliwych
          przygłupów mieniących się kibicami Legii. To jest fakt i koniec, nie ma
          dyskusji. Tak jak nie podlega dysusji skandaliczne zachowanie niektórych ludzi
          ze stolicy WLKP na tym meczu, w tym piłkarzy Lecha po końcowym gwizdku. Nie
          twierdzę, że to w jakikolwiek sposób uspraiwedliwia zdarzenie takie jak
          bandyckie pobicie i kradzież (medali), ale wysnuwanie wniosków w stylu "jakie
          to chamstwo w tej W-wie i jaka to kultura w tym Poznaniu" to też nie jest do
          końca prawda.
          Co do jakże sympatycznej piosenki: "Wez pod reke Legie zlą, idz nad Warte, utop
          ja, i zaspiewaj, Hej! jednej k...mniej... "- cóż, po prostu bez komentarza.
    • Gość: adde Legia na ring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:57
      reiss był faulowany, widziałem powtórki, dlaczego nie było karnego? No a Choto
      jak chce zamierzenie kopać w piszczel to niech zmieni dyscypline, on powinien
      dostać wtedy czerwoną
    • Gość: Jonek Warszawa to wieś IP: *.wro.cdp.pl / 62.111.222.* 03.06.04, 16:27
      Bydło z warszawki pokazało co jest warte. Zawsze uważałem tak jak cały Wrocław
      żw warszawka to wiocha i żyją tam same buraki.
      • Gość: heheh Re: Warszawa to wieś IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 11:16
        zgoda, ale cała Polska tak sądzi, tylko Poznań zawsze mówił to głośno i
        wreszcie słychać też inne głosy. Brawo
    • Gość: skiba Może ktoś,by ten kłamliwy tekst wywalił ze strony? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 22:18
      Błoński, kompromitujesz się każdą wypowiedzią i sprawisz, że po 15 latch
      przestanę kupować Wyborczą.
    • Gość: kawior WSADZCIE TEN PUCHAR, GDZIE WAS DYRYGENT DMUCHAŁ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 22:52
      • Gość: blee no pochwal się gdzie cię dmuchał!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 11:12
        ty palancie niemyty, z mozgiem robaka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka