mariner4 24.02.12, 09:41 PiSowskie bojówki nie pomogły! Man nadzieję, ze w pierwszym meczu Euro 2012 zgraja doopków zwana nie wiadomo dlaczego, "reprezentacją Polski" zostanie upokorzona. Tego im życzę. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ayran Re: Legia out!, Wisła Out! 24.02.12, 09:49 A ja mam nadzieję, że zagrają powyżej swoich możliwości i powalczą w swojej grupie. Sukcesy w sporcie poprawiają nastrój - w Niemczech nawet dzietność wzrosła przy okazji mistrzostw świata w 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Legia out!, Wisła Out! A propo's Legia!!! 24.02.12, 10:00 Co z tym Kucjakiem/Kutiakiem w Legii ??? Sprawozdawcy prześcigają się w pomysłach jak wymawiać nazwisko skądinad znakomitego w swoim fachu Słowaka. Ciekaw jestem komu przeszkadza polska fonetyka - po prostu Kuciak? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Legia out!, Wisła Out! A propo's Legia!!! 24.02.12, 10:11 Może samemu Kuciakowi przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Może samemu Kuciakowi przeszkadza? 24.02.12, 10:59 Ma prawo mieć taki odczucia! Nie przeczę. Ale przecież nikt go nie zmuszał do wyjazdu ze Słowacji ani do przyjazdu do Polski - choć pewnie go namawiali - jak widać skutecznie bo ekwiwalentnie. Dla mnie w naturalny sposób to będzie KUCIAK. Jak np. naturalny jest Pekin a nie Beijing, Paryż a niekoniecznie Paris, Londyn a nie London, Bukareszt a nie Bucuresti, Szekspir a nie Shakespeare, etc, usw. - tym bardziej, że przecież to to samo. Ale wiem, wiem - w Polsce nawet szary Kuciak może być problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Legia out!, Wisła Out! 24.02.12, 11:02 ja tam mysle że piłkarze napatrzyli się na dziadostwo z jakim Polska "sie buduje", autostrady po których nie da się jeździć, stadiony na których nie da się grać i po prostu albo ręce im opadły (i nogi) albo sie dostosowali bo pomysleli ze jak ryżym wolno maniane odstawiać to im też. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Co to ma 24.02.12, 11:09 do rzeczy? Ciekawy jestem, któredy ty będzisz jeździł by nie wjechać na "dziadowską" autoostrade - z pewnością po PiS_dziackich opłotkachj i po kupie kaczego obornika. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Co to ma 24.02.12, 12:01 najpierw trzeba je mieć, te autostrady. Trochę lepsze niz przejezdne i niepopekane. Mieć tyle czasu i tyle forsy a i tak wszystko sp...lic, to chyba tylko ryze tak potrafią. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Legia out!, Wisła Out! 24.02.12, 11:22 znowu klęska to takie polskie, wolskie Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Legia out!, Wisła Out! 24.02.12, 12:02 ano napatrzyli sie na ryże dziadostwo i sie dostosowali... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Legia out!, Wisła Out! 24.02.12, 11:31 a tyle bylo"bicia piany" w mediach kradzieze, zatrzymania,petardy w bagazu patriotycznej mlodziezy tylko zostaly w pamieci Odpowiedz Link Zgłoś