Dodaj do ulubionych

Legia out!, Wisła Out!

24.02.12, 09:41
PiSowskie bojówki nie pomogły!
Man nadzieję, ze w pierwszym meczu Euro 2012 zgraja doopków zwana nie wiadomo dlaczego, "reprezentacją Polski" zostanie upokorzona. Tego im życzę.
M.
Obserwuj wątek
    • ayran Re: Legia out!, Wisła Out! 24.02.12, 09:49
      A ja mam nadzieję, że zagrają powyżej swoich możliwości i powalczą w swojej grupie.
      Sukcesy w sporcie poprawiają nastrój - w Niemczech nawet dzietność wzrosła przy okazji mistrzostw świata w 2006.
    • lionold Re: Legia out!, Wisła Out! A propo's Legia!!! 24.02.12, 10:00
      Co z tym Kucjakiem/Kutiakiem w Legii ??? Sprawozdawcy prześcigają się w pomysłach jak wymawiać nazwisko skądinad znakomitego w swoim fachu Słowaka. Ciekaw jestem komu przeszkadza polska fonetyka - po prostu Kuciak?
      • ayran Re: Legia out!, Wisła Out! A propo's Legia!!! 24.02.12, 10:11
        Może samemu Kuciakowi przeszkadza?
        • lionold Re: Może samemu Kuciakowi przeszkadza? 24.02.12, 10:59
          Ma prawo mieć taki odczucia! Nie przeczę. Ale przecież nikt go nie zmuszał do wyjazdu ze Słowacji ani do przyjazdu do Polski - choć pewnie go namawiali - jak widać skutecznie bo ekwiwalentnie. Dla mnie w naturalny sposób to będzie KUCIAK. Jak np. naturalny jest Pekin a nie Beijing, Paryż a niekoniecznie Paris, Londyn a nie London, Bukareszt a nie Bucuresti, Szekspir a nie Shakespeare, etc, usw. - tym bardziej, że przecież to to samo. Ale wiem, wiem - w Polsce nawet szary Kuciak może być problemem.
    • losiu4 Re: Legia out!, Wisła Out! 24.02.12, 11:02
      ja tam mysle że piłkarze napatrzyli się na dziadostwo z jakim Polska "sie buduje", autostrady po których nie da się jeździć, stadiony na których nie da się grać i po prostu albo ręce im opadły (i nogi) albo sie dostosowali bo pomysleli ze jak ryżym wolno maniane odstawiać to im też.

Pozdrawiam

Losiu
      • lionold Re: Co to ma 24.02.12, 11:09
        do rzeczy? Ciekawy jestem, któredy ty będzisz jeździł by nie wjechać na "dziadowską" autoostrade - z pewnością po PiS_dziackich opłotkachj i po kupie kaczego obornika.
        • losiu4 Re: Co to ma 24.02.12, 12:01
          najpierw trzeba je mieć, te autostrady. Trochę lepsze niz przejezdne i niepopekane. Mieć tyle czasu i tyle forsy a i tak wszystko sp...lic, to chyba tylko ryze tak potrafią.

Pozdrawiam

Losiu
    • rzewuski1 Re: Legia out!, Wisła Out! 24.02.12, 11:22
      znowu klęska
      to takie polskie, wolskie

• losiu4 Re: Legia out!, Wisła Out! 24.02.12, 12:02
        ano napatrzyli sie na ryże dziadostwo i sie dostosowali...

Pozdrawiam

Losiu
    • szwampuch58 Re: Legia out!, Wisła Out! 24.02.12, 11:31
      a tyle bylo"bicia piany" w mediach
      kradzieze, zatrzymania,petardy w bagazu patriotycznej mlodziezy tylko zostaly w pamieci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka