Gość: Antoś IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 21:26 czy ktoś jest w stanie wyjaśnić co to znaczy że podanie jest prostopadłe? przede wszystkim chciałbym sie dowiedzieć do czego ono jest prostopadłe..... bo nie mam pojęcia... dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: podania prostopadłe 14.06.04, 21:43 Gość portalu: Antoś napisał(a): > czy ktoś jest w stanie wyjaśnić co to znaczy że podanie jest prostopadłe? > przede wszystkim chciałbym sie dowiedzieć do czego ono jest prostopadłe..... > bo nie mam pojęcia... > dzięki Prostopadłe do linii bocznych (chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
turek123 Re: podania prostopadłe 15.06.04, 15:11 Wydaje mi się, że odwrotnie - prostopadłe do linii dzielącej boisko na połowę. Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: podania prostopadłe 15.06.04, 15:36 turek123 napisał: > > Wydaje mi się, że odwrotnie - prostopadłe do linii dzielącej boisko na połowę. Ja rozumiem to w ten sposob, ze prostopadle do linii obrony (a do linii na boisku przy okazji ;)). Odpowiedz Link Zgłoś