Dodaj do ulubionych

Totti opluł Poulsena

IP: 62.233.148.* 16.06.04, 16:34
Totti to dupek...nie rozergrał jeszcze ŻADNEGO wielkiego meczu przeciwko
silnemu rywalowi, ani w europejskich pucharach, ani w reprezentacji!!! To
taki Żurawski ligi włoskiej ale Maciek grał doskonale w pucharach.....
Obserwuj wątek
    • Gość: gru Re: Totti opluł Poulsena IP: *.l / 195.245.226.* 16.06.04, 16:40
      Makaronskie pały, nienawidze tych baletnic, sciemniaczy - makarony to zwykle
      cioty!!!!Totti, Vieri, Inzaghi jeden i drugi - plułbym na nich cały dzień z
      rozkoszą!!!!:)
      • Gość: medard Re: Totti opluł Poulsena IP: *.pl 16.06.04, 17:00
        "Kochany" gru jak Ty możesz tak nienawidzić ludzkiej głupoty? a może zwal se
        GruchĘ? spokój Kolego!.
    • Gość: steku Re: Totti opluł Poulsena IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.04, 18:59
      ta ciota musi poczuc ze zle zrobila i nie zagrac do konca mistrzostw poza tym i
      tak jest cienias i dupa sztucznie kreowana na gwiazde
    • Gość: TheRock Re: Totti opluł Poulsena IP: *.proxy.aol.com 16.06.04, 21:55
      Nie wiem co w nim takiego podobnego do Zurawia? Plul na kogos? Skopal jakiegos
      obronce? Mi bardziej pasuje porownanie Tottiego do c.kucharskiego. Wiec odjeb
      sie od Macka.
    • Gość: Ryczypisk Totti!!! Co?? Ty K@& #35 $WO!!!!!!!!!!!!! IP: *.golebia.clarus.com.pl 16.06.04, 22:30
    • Gość: uh-uh@gazeta.pl Re: Totti opluł Poulsena IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.06.04, 00:38
      JAK TO JEST Z KARTKAMI??? Czy pofazie grupowej sa anulowane??
      Bardzo proszę niech ktoś mi odpowie na to...
      • Gość: glupiTotti Re: Totti opluł Poulsena IP: *.ch.tiscali.no 17.06.04, 02:16
        Na razie nie,ale jak bedzie duzo kartek to pewno UEFA je anuluje przed cwierc-
        finalami, tak jak bylo na ostatnich MS w Korei i Japoni.
        • morsa Re: Totti opluł Poulsena 17.06.04, 10:21
          o godz. 11.00 UEFA wypowie sie w jaki
          sposob Totti zostanie ukarany.
          • Gość: phoebe Re: Totti opluł Poulsena IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.06.04, 10:30
            od zawsze kibicuję Włochom i dalej będę, ale mam nadzieję, że zawieszą Tottiego
            na 3 mecze (i nie będzie przynosił wstydu swojej drużynie) a Cassano będzie
            grał całe mecze;
            Totti w ogóle został wybrany przez jakąś gazetę (nie polską) za najgłupszego z
            ekipy Italii (to nie żart)
            już po tym faulu powinien dostać czerwoną kartkę;

• morsa komentarze kibicow 17.06.04, 11:10
              www.dr.dk/sporten/em2004/article.jhtml?articleID=178128
              • morsa Re: komentarze kibicow 17.06.04, 11:42
                Czlonkowie Komisji Dyscyplinarnej:
                Josep Luis Vilaseca (Hiszpania, prezydent), Thomas Partl (Austria),
                Jacques Antenen (SZwajcaria), David Bowen (Irlanda Pln.),
                Sandor Berzi (Wegry), David Taylor (Szkocja), Rainer Koch(Niemcy).

• Gość: phoebe Re: Totti opluł Poulsena IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.06.04, 12:45
            cztery mecze out...
            • Gość: phoebe Re: Totti opluł Poulsena IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.06.04, 12:48
              tyle zażądano,komisja się naradza
              it.sports.yahoo.com/040617/2/1lle.html
              • dziewczyna_mickiewicza Re: Totti opluł Poulsena 17.06.04, 12:51
                jestem chyba jedna z wiekszych fanek wloskiej reprezentacji i serie a w ogole,
                ale to jest nei do przyjecia, by jakis idiota pokroju tottiego psul zupelnie
                honor squadra azzurra woczach innych, a takze wlasnych kibicow. szczerze
                mowiac, choc jestem z italia calym sercem, chcialabym, zeby tottiego ukarano
                jak najostrzej sie da. nic do niego nigdy nie mialam (choc dowcipy, jakie we
                wloszech kraza dookola tottiego sa juz znane w calej europie..), ale teraz
                przegial. i to ostro. takie zachowania powinno sie tepic.
          • Gość: phoebe Re: Totti opluł Poulsena IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.06.04, 13:28
            jest decyzja
            3 mecze
    • Gość: Zkopenhagi Zobacz ZDJĘCIA IP: *.rev112.brygge.net 17.06.04, 13:44
      www.corriere.it/av/galleria.html?2004/giugno/totti&1
    • Gość: ŚLUZ Re: Totti opluł Poulsena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 15:14
      TOTTI ZROBIŁ DOBRZE!!! TEN DUŃCZYK JUŻ DAWNO MNIE WKU...!!!TŁÓKI ZKS GORZYCE
      CHCĄ TOTTIEGO W SKŁADZIE OD ZARAZ!!!MU CO TY PISZESZ BARANIE JEDEN TOTTI JEST
      WIELKI A TY JESTEŚ FAJFUSEM!!!
    • Gość: ZIZOU ZE STALOWEJ Re: Totti opluł Poulsena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 15:18
      TOTTI MA JAJA!!! POWINIEN MU JESZCZE ZAJE... Z DYŃKI PROSTO W TEN KACZY DUŃSKI
      ŁEB!!!
      • Gość: ??? Re: Totti opluł Poulsena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 15:26
        głupi jesteś jak but.
    • Gość: Bartek To VOELLER opluł Rijkarda!!! :/ (n/t) IP: *.warszawa.comarch.pl 17.06.04, 15:23
    • Gość: bart Re: Totti opluł Poulsena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 17:23
      totii ty skurwysynu, wypierdalaj z tych mistrzostw. i z tobą ta jebana
      reprezentacja długowłosych ciot.
      Dla jasności: lubiłem tego gnojka do momentu faulu w końcówce meczu. Co za
      debil z niego! Ma najebane zdrowo, chodziaż jest dobry. Bez niego włosi jadą do
      domu. HURAAAAAAA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka