Dodaj do ulubionych

Dramat Pavla Nedveda

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 00:24
jebac wisle jebac
Obserwuj wątek
    • seven Dramat Pavla Nedveda 02.07.04, 00:26
      szkoda nedveda.. tak samo jak szkoda holendrow, ich chyba nawet bardziej, tyle razy sie
      rozbili o polfinal
      • Gość: kow3l Re: Dramat Pavla Nedveda IP: 81.210.124.* 02.07.04, 01:12
        A co ma powiedziec Nedved-a nie gra przegrywaja. Juve tez szlo jak burza w CL
        2002/03 i braklo Nededa i Juve poleglo w finale z milanem. Teraz to samo. Fatum
        • Gość: wojtek Re: To był najpiękniejszy moment meczu IP: *.chello.pl 02.07.04, 01:47
          Nie cierpię Niedźwiedzia.Mam nadzieję że to coś poważnego i już nie zobaczymy
          tego pajaca na biosku.Brawo grecja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: kibic Re: To był najpiękniejszy moment meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:56
            Chłopczyno idź już spać bo bredzisz, a jutro poproś mamusię, zeby wysłała cię
            na wakacje bo pierwszy rok w podstawówce jest męczący.
          • Gość: Ja Re: To był najpiękniejszy moment meczu IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 08:26
            To Ja ci coś napiszę GŁUPI c/h/u/j/u!
            JESTEŚ marny.
            That's it!
        • Gość: Fliper Re: Dramat Pavla Nedveda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:04
          Czechy Bez Nedveda To Jak Człowiek Bez Wody...Szkoda Go...Szkoda Czech...To Nie
          Był Żaden Film...Ale Troszke Mnie Wzruszyło Jak Nedved Zszedł I Płakał...;(
      • Gość: kozak Re: Dramat Pavla Nedveda IP: *.kjj.estpak.ee 02.07.04, 08:31
        co za przesada?! tak jakby wszyscy naprawde patrzyli na Nedveda i rozpaczali
        jak dostal urazu. a jak chlopak zaczyna publicznie plakac z tego powodu to
        troche dziwne.
        • Gość: nEo Re: Dramat Pavla Nedveda IP: *.master.pl / *.master.pl 02.07.04, 10:25
          Ale wiekszość z Was ma naprawdę nasrane. Czy się kogos lubi czy nie jak mozna
          życzyć mu poważnej kontuzji lub się z niej ceiszyć. Żal mi go chociaż za nim
          nie przepadam, nie zagrał w finale z Juve i teraz w półfinale. Szkoda, ze w
          piłce coraz większe znaczenie mają decyzję sędziego i szczęście. Grecy grali
          nieźle, ale to pepikom należał się finał ponieważ grali o wiele lepiej ... nie
          tylko w tym meczu... Ale z Was pajace ...
          • Gość: WASYL Re: Dramat Pavla Nedveda IP: *.master.pl / *.master.pl 02.07.04, 10:35
            Popieram nEO. Troszkę więcej obiektywizmu !! No chyba, że mamy do czynienia z
            pseudo kibicami! Chylę czoło za postęp w nauce pisania:)
    • Gość: marcin Colina!!!!!!! IP: 217.153.6.* 02.07.04, 10:36
      smiesza mnie wasze komentarze o Colinie. Owszem faul na Kolerze byl ewidentny,
      ale takich fauli bylo KILKANASCIE w trakcie meczu. Za kazdym razem gdy jest rzut
      rozny wszyscy sie lapia. Spojrzcie na bramke Grekow. Czeski obronca trzyma
      greka w pol! - EWIDENTNY KARNY!!!!, a mimo to Grecy zdolali strzelic bramke.
      Dlatego uwazam ze Czesi sa sami winni. Popelnil blad Colina, ale bledy
      popelnili tez Koler i Rosicki nie trafiajac do niemal pustych bramek. ONI TEZ
      BYLI PRZEKUPIENI???
      Zgadzam sie Czesi grali lepiej, mieli poprzeczke, mieli tez niestety pecha.
      Stracili Nedveda i skutecznosc. Blad Coliny dal by im tylko karnego, a kto
      powiedzial zeby go wykorzystali???
      Tez nie podoba mi sie styl Grekow, ale tak juz w pilce jest. Ja tam final bede
      ogladal i bede za Porugalczykami. Ale moze Grecy zagraja tym razem ladniejszy
      futbol, taki jak w meczu otwarcia?
      • Gość: WASYL Re: Colina!!!!!!! IP: *.master.pl / *.master.pl 02.07.04, 11:05
        A napisane było coś o Colinie? Pomódl się jeszcze raz przed jego obrazkiem
        zanim zaczniesz pisać jakieś bzdury... Ale przynajmniej w jednym się zgadzamy:
        zostało juz tylko kibicować Portugalii...:)
    • Gość: darek drodzy dyletanci z gazety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.04, 11:30
      po pierwsze to byl polfinal, nie cwierc. po drugie collina ma na imie
      pierluigi. a po trzecie jakie kurna kondolencje? zajrzyjcie do slownika jezyka
      polskiego. dosc mam naprawde waszych bykow
      • Gość: jaca Re: drodzy dyletanci z gazety IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:46
        "Od pierwszych minut całe Estadio do Dragao spoglądało właśnie na niego. I na
        sędziego. Wiadomo było, że jeśli Pierlugi Collina ukarze Najlepszego Piłkarza
        Europy 2003 żółtą kartką, ten nie zagra w finale. Nedved przeżył podobną traumę
        przed rokiem. Kartka w półfinale Ligi Mistrzów wykluczyła go z finału. Wszyscy
        modlili się, żeby historia się powtórzyła" - heh nie wiem dlaczego wszyscy
        mieli by zyczyć żółtej kartki dla Nedveda, chyba że chodzi o wszystkich
        Portugalców...
        • Gość: marcin bylo naprawde blsiko IP: 217.153.6.* 02.07.04, 12:55
          ale Nedved byl o krok od kartki. wynika to z jego stylu gry, b.zaangazowanego.
          w pewnym momencie chcac wybic pilke, spoznil sie i kopnal Greka a ten padl. Nie
          wiem czy bylo za wczesniej na kartke, czy Colina uznal ze faul byl niegrozny i
          mimo wszystko nie zlosliwy, a moze pomyslal sobie...biedny Nedved, no dam mu
          jeszcze jedna szanse. W koncu sie znaja b.dobrze z ligi wloskiej.
          Ta kartka wisiala jak fatum nad nim, a on mimo wszystko zachowal swoj styl.
          Mysle, ze gdyby nie fatalna kontuzja to moglby ja zarobic wlasnie za to zagranie
          na polu karnym bo znow sie spoznil i kopnal greka niemilosiernie. Ale jak sie
          okazalo siebie przy okazji uszkodzil mocniej. I to fatum Czechow i tak dopadlo...
        • hannach Hmm szkoda mi tego rycerza:( 02.07.04, 15:59
          Szkoda naprawde ze Czesi przegrali bo ich futblol byl naprawde niezly.Ale
          wkurzalo mnie z drugiej strony to ze wszyscy byli tak pewni ich zwyciestwa...a
          niestety okazalo sie ze bez Nedveda nie umieli sobie poradzic- a szkoda bo
          stracili duza szanse...
          • Gość: silver Re: Hmm szkoda mi tego rycerza:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:55
            mi tez go zal bylo jak plakal:(

ale mi to przypomina troche portugalia:anglia jak wielka gwiazda w.rooney tez
            musial zejsc przez kontuzje. swoja droga to i tak byl twardy,ze tyle wytrzymal.
            iwecie jak boli jak sie zlamie kosc!Geee
    • Gość: k Re: Dramat Pavla Nedveda IP: *.pmo.osk.pl / *.osk.pl 02.07.04, 18:53

ty PRYMITYWIE!!!!!!!!

• Gość: silver Re: Dramat Pavla Nedveda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 19:07
        kto?
        • Gość: koneser zwyciestwo portugalii=zwyciestwo sedziow IP: *.uni.lodz.pl 03.07.04, 02:52
          nie ma co ogladac, zniszczyli euro, zniszczyli pilke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka