Gość: Tejko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 12:23 Wpisujcie swoje propozycje oto moja. Naj...jedenastka: I.Casillas C.Puyol,R.Bravo,J.Terry,P.Lahm F.ljungberg,F.Lampard,Cr.Ronaldo M.Baros,V.Nistelrooy,W.Rooney Naj...piłkarz: Cr.Ronaldo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 12:59 Cały skład Holandii Jest The Best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 13:08 Ruud van Nistelrooy The Best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Naj... EURO 2004 IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 03.07.04, 13:17 Jedyny holenderski piłkarz, którego nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 13:21 Ja tzlko napisalam swoj tzp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 20:24 Naj...sensacja porazka Francji Naj...chamstwo zachowanie Tottiego Naj...karny ten w wykonaniu Ricardo Naj...mecz Portugalia-Anglia Naj...rozczarowanie gra Beckhama (chociaz...no dobra, to bylo do przewidzenia;) jeszcze pomysle:)) (niezly pomysl!) pzdr* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: Naj... EURO 2004 IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 04.07.04, 16:44 Nie bronię. To był tylko mój kometarz. Ty przeciż masz prawo go lubić. Te mistrzostwa jakoś bokiem mię obeszły. Jedynastki nie podam, ale podobali mi się (ich gra naturalnie): Davids, Robben, Terry, Zambrotta?, Nedved, Heinz, Ronaldo (nie lubię go, ale cóż), Runi (hehe), Larsson, /van der Saar (o dziwno- nie stawiałem nań), Carvalho?. Tyle pamiętam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Re: Naj... EURO 2004 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.04, 20:26 Najlepszy pomocnik - Karel Poborsky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Cat Re: Naj... EURO 2004 IP: *.tkchopin.pl 04.07.04, 12:11 Naj...piłkarz Milan Baros oczywiście!:) Naj...bramkarz Edwin van den Sar(te jego miny kiedy Angicy strzelali karne...cudo) Naj...drużyna Tylko Czechy! Naj...mecz Holandia-Czechy(może dlatego, że lubuie obie drużyny.Żałuję tylko, że nie będzie meczu Portugalia-Czechy bo Portugalia to jak dle mnie nr 2 a Holandia dopiero 3):) To narazie tyle.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @$@$@* Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 14:29 Naj...piłkarz Charisteas-Grecja Isaksson-Szwecja Gronkjaer-Dania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricki Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 14:31 Ronaldo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ps.Cristiano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szympek Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 14:33 Pavel Nedved,Cristiano Ronaldo,Ronaldinho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojo Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 15:26 Najleprzy zawodnik EURO 2004 Owen,Deco,Raul,Morientes,Ronaldo,Henry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 16:51 naj...wieksza sensacja ODPADNIECIE ANGLII naj...wieksza pomylka KARNE BECKHAMA (glupota trenera) naj...lepszy mecz ANGLIA:PORTUGALIA naj...lepszy pilkarz BAROS naj...smutniejsze ODPADNIECIE SZWECJI:( naj...ladniejszy STROJ VAN DER SARA:)sliczne odcienie niebieskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojo Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 15:38 I Rosicki!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 21:06 Naj...Bramkarz Nikopolidis(Gre) Naj...Obrońca Ujfalusi(Cze) Naj...Pomocnik Hargreaves(Ang) Naj...Napastnik Charisteas(Gre) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 23:16 NAJwieksze nieporozumienie: tytuł mistrza dla Grecji!!! porazka...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 15:34 naj...smieszniejszy kibic na boisku w trakcie finalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 13:16 Hejka, dzisiejszy Dziennik Polski wpadl na podobny pomysl; w ramach ciekawostki;) zamieszczam wyniki ich rankingu NAJ: Najbardziej sensacyjny wynik Gracja-Francja 2:1 Najwieksza niespodzianka oczywiscie zespol Grecji Najpiekniejsza bramka Maniche w spotkaniu z Holandia Najbardziej pechowy gol j.Andrade;) Najbardziej pechowy pilkarz Rooney Najwiekszy sedziowski blad Kim Milton Nielsen w meczu Francja-Chorwacja (zagranie reka Trezeguet) hm...dla mnie to bylby jednak blad Colliny w meczu Czechow z Grecja...A mialo byc tak pieknie... Najlepsi kibice greccy (??) Najlepszy bramkarz Ricardo Najlepszy obronca Dellas Najlepszy pomocnik Deco Najlepszy napastnik C.Ronaldo pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:35 why najlepsi kibice greccy?teraz wszystko co greckiebedzie the best? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:43 No wiesz...w sumie iles tam tysiecy tych Grekow sie zebralo i zjechali do Portugalii tylko po to zeby dopingowac swoja druzyne... Zeby to jeszcze bylo co dopingowac...;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Naj... EURO 2004 05.07.04, 16:45 Sorensen A. Cole, Ricardo Carvalho, Ujfalusi, Seitaridis Robben, Maniche, Deco, Ljungberg (Ronaldo?) Baros (Larsson, Ibrahimowic, Rooney, Cassano) Największe zaskoczenie... Gattuso (dziwny wybór? za mecz ze Szwecją, był wszędzie, szarżował po skrzydłach jak duński skrzydłowy, gdyby tak jak jemu i Pirlo chciało się grać jak największym "gwiazdorom") Najlepszy piłkarz (?????) Nie było piłkarza, który zdominowałby turniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver najlepsi kibice-grecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:49 no i co z tego?wszystkich sie duzo zebralo i kazdej narodowosci byloby wiecej gdyby ich reprezentacja grala w finale! ja tam uwazam,ze dunczycy albo francuzi! mieli najfajniejsze przebrania!:)u francuzow byla cala grupa smerfow:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: najlepsi kibice-grecy 05.07.04, 16:52 Greccy i tureccy kibice są najbardziej szaleni i nieobliczalni. Jak nie wierzycie, to spytajcie się Adama Romańskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najlepsi kibice-grecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:54 Nie, no masz racje Silver :) Nie chcialam juz tych Grekow zupelnie udupic;) Swoja droga, trudno wytypowac "najlepszych kibicow", kibic to kibic, wszyscy dobrze sie bawili- chyba na tym to polega;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: najlepsi kibice-grecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:59 tak,ale papa smerf mnie urzekl:) fajnie by bylo gdyby polscy kibice byli tacy jak ci na trybunach w portugalii... marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysio-pysio Re: Naj... EURO 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:21 Najleprzy zawodnik Euro to:Rosicki Odpowiedz Link Zgłoś