Dodaj do ulubionych

kibic mistrzem euro 2004!!!!

IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 00:02
mistrzem euro zostaje kibic ktoremu portugalia zawdziecza w tym meczu
bramke...ktorej wstretny sedzia nie chcial uznac....
Obserwuj wątek
    • Gość: Lope Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.04, 00:03
      co on mial na tej swojej fladze napisane?
      • a.adas Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! 05.07.04, 02:57
        Oglądając popisy kibica, zastanawiałem sie czy dogoniłby go którekolwiek z
        naszych reprezentantów.
    • Gość: Piotr Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.chello.pl 05.07.04, 00:04
      Kibic ten pochodzil z tzw. Katalonii i chyba mial do swiata pretensje natury
      politycznej (cos o niepodleglosci Katalonii marzyl czy o czyms w tym rodzaju).
      • Gość: patriota Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 00:06
        nie to kibic barcelony...jakoze hiszpania za gorami....
        • Gość: Piotr Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.chello.pl 05.07.04, 00:15
          Za jakimi gorami?
      • Gość: seven Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 00:10
        to byl kibic barcy, rzucil szalikiem barcelony w figo, ladne pare lat musial na to czekac!!
        • Gość: Piotr Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.chello.pl 05.07.04, 00:17
          Barcelona nosi narodowe barwy Katalonii, wiec trudno powiedziec. Z tego co
          slyszalem w radio, to byla raczej manifestacja polityczna.
    • Gość: ja Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:08
      hehe...a widzieliscie jak sie Figo na niego gapil..?
      Przynajmniej mial niezly ubaw ;)
      • Gość: patriota Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 00:10
        ale nie na dlugo...
        • Gość: ja Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:13
          Co racja to racja ;)
          • Gość: patriota Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 00:16
            to chyba jedyny pilkarz portugalii ktoremu wspolczuje ...takiej dennej
            druzyny...
            • Gość: ja Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:17
              No coz...w tej sytuacji mozna powiedziec-jaki kapitan taka druzyna...
              :)
              • Gość: patriota Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 00:18
                no nie zupelnie ... i salomon z proznego nie naleje...
                • Gość: ja Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:21
                  ale gdyby chociaz sie staral....
                  • Gość: patriota Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 00:28
                    staral sie staral tylko mu nie wyszlo to sie zdarza nawet w najlepszej
                    familii...a poza tym chyba wiecej w kamere zerkal niz na pilke
                    • Gość: ja Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:31
                      No wlasnie, nie wyszlo mu...wlasciwie to nic mu nie wyszlo na tych
                      mistrzostwach.
                      No, moze oprocz polfinalu.
                      A szkoda, bo Figo lubie i Portugalii kibicowalam
                      • Gość: patriota Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 00:34
                        ja jako patriota oczywiscie za czechami...ktorym wiele wyszlo ale mieli pecha
                        do lysiny...
                        • Gość: ja Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:36
                          Taa...Grecy najwieksi fuksiarze, a Czesi pechowcy...
                          Final z Czechami to zupelnie co innego by bylo;)
                    • Gość: remote Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.icpnet.pl 05.07.04, 00:34
                      www.jimmyjump.com

Koles jest znany w Katalonii, jest ogolnei mowiac showmanem. NA meczu wbiegl z
                      flaga Barcy i rzucil nia w zdrajce Figo. Zadna manifestacja polityczna.
                      Jak mozna sie domyslic jest to fanatyk Barcy, na podanej wyzej stronie widac
                      jego fotki z Figo jak i jego zona tak wiec mysle ze znali sie oboje, a koles
                      dlugo czekal na zemste.
                      Sama akcja debesciarska, szczegolnie powtorki w TV jak wpadl do siatki w
                      bramce. Normalnie pompa :))))
                      • Gość: patriota Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 00:36
                        eee tam.... najlepszy byl ten z plastrami.... tego nikt nie przebije
                        • Gość: ja Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:38
                          Ronaldo dobry jest...!
                          Ale widze ze wzbudza skrajne emocje...;)
                          • Gość: patriota Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 00:40
                            eeee...mnie tam wystarczy lysy ronaldo chociaz przypomina troche ...sorry za
                            okreslenie ...bugsa.. ale ten z plastrami ...kto mu doradza w sprawie imageu ...
                            • Gość: ja Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:44
                              kiedys byla tu na forum dyskusja w sprawie jego plastrow;)
                              ale z drugiej strony w watku o najseksowniejszym pilkarzu Ronaldo jest w
                              scislej czolowce:)
                              • Gość: patriota Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 00:49
                                widze ze co jego plastrow sie zgadzamy.... no i chyba co do seksownosci...tylko
                                nie wiem czy samego pana R. czy tez jego plastrow....a juz wiem pewnie zaklada
                                je zeby sie ludziom nie mylilo..ktory jest ktory....malo oryginalne
                                • Gość: ja Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:55
                                  Sam Ronaldo nie jest zly... Ale seksowny tez nie :) lol
                                  No coz...smutno sie te mistrzostwa dla mnie skonczyly, przynajmniej wspomniany
                                  wczesniej kibic byl smieszny;)
                                  Milo sie wymienia uwagi, ale jutro trzeba wczesnie wstac:(
                                  Pzdr, trzymaj sie!
                                  • Gość: patriota Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: *.pool80117.interbusiness.it 05.07.04, 00:59
                                    a wzajemnoscia ...tzn. tez sie trzymaj.... bylo milo ... do napisania
                      • Gość: miko Re: kibic mistrzem euro 2004!!!! IP: 62.29.176.* 05.07.04, 02:30

Swoją drogą świetny sposób na rozreklamowanie strony Internetowej. Fachowo zowią
                        to Product placement :))
                        • Gość: hehe GOOOAAALL DLA PORTUGALI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 04:04
                          no i najladniejsza bramka turnieju!!! no i oczwyscie znow sedziostwo do kitu i
                          grecja wygrala dzieki sedziemu ,bo on nie zaliczyl bramki! jestem w szoku jak
                          mozna takiej bramy nie zaliczyc??? normlanie figo minal cala obrone i security
                          i Bomba!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka