maciusmaj 05.07.04, 22:15 A gdzie Poborsky????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yiop Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 05.07.04, 22:18 Właśnie gdzie jest Karel, czlowiek od czarnej roboty, przeciez on miał wiele świetnych dośrodkowań na pole karne i był na pewno lepszy od nedveda Odpowiedz Link Zgłoś
blanco77 Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? 06.07.04, 00:19 panowie z GW znowu błysneli. chodzi mi oczywiście o brak Poborskyego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar43 Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 04:31 lampard oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Poborsky oczywiście IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 05:32 Jak dla mnie najlepszy był Poborsky. Byl tez najwyżej z Czechow w tym rankingu punktowym w Gazecie. Niestety.....które ułozyly listę do naciskania, nawet nie raczyły wlączyć nazwiska najlepszego pomocnika do dlugiej listy kandydatów. Dyletantyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Przecież Poborsky???????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 05:43 był w ścislej czołówce, chyba w piewrszej trójce klasyfikacji wszystkich pilkarzy, nie tylko pomocników, w Gazecie.Pl???????????????????????????????????????Co się stało??????????????????????????????????????????? ŻE TERAZ NIE DANO MU NAWET MIEJSCA na liście najlepszych pomocnikow???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Przecież Poborsky???????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 05:45 I Deco był na tej liście gazety chyba jako NO1!!!! a teraz go usunęli z grona kandydatów .....Panowie - może trochę konsekwencji.....Dajcie ludziom wybrać.... Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Przecież Poborsky???????????????? 06.07.04, 11:32 Gość portalu: Mat napisał(a): > I Deco był na tej liście gazety chyba jako NO1!!!! a teraz go usunęli z grona > kandydatów .....Panowie - może trochę konsekwencji.....Dajcie ludziom wybrać... Właśnie, gdzie jest Deco??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karta Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 08:18 Nieumieszczenie kilku świetnych pomocnikow na liście na którą mamy jakoby głosować w celu wybrania najlepszego pomocnika jako żywo przypomina sędziowanie Colliny w meczu Czechow z Grecją.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deco Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 09:30 Dlaczego mnie nie umieściliście na liście kandydatów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninja Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? IP: 193.109.123.* 06.07.04, 11:57 DDDDEEEEEECCCCCCOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pablo123 PROTEST!!! 06.07.04, 14:17 Z uwagi na brak wsrod kandydatur Poborsky'ego i Deco nie mam na kogo zaglosowac wsrod pomocnikow. Wiec nie zaglosowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zidane Re: PROTEST!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 14:24 W imieniu swoim i Figo wzywam do niegłosowania w związku z niekompletną listą wyborczą - to parodia wolnych wyborow, brak na liście 2 kolegów w życiowej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanoo Re: PROTEST!!! IP: *.unreg.w-w.pl 06.07.04, 23:44 A teraz to mnie panowie z GW wkurwiliście... Król asyst i go kurwa brakuje na liście ????? TO CHUJ Z TAKĄ LISTĄ | \__|__ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghhhr Zadziwiajaca reakcja redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 10:45 Internet jest takim dostępnym, konfigurowalnym i szybkim medium. A gazeta.pl jest, jak każdemu wiadomo, NAJWAŻNIEJSZYM z portali. mimo tego reakcje odwiedzających pozostają bez echa. czyżby zmiana zestawienia kandydatów musi zostać zatwierdzona przez tow. Rapaczyńską? wszędzie miernota... ufff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Pobyrsky-król asyst! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 15:50 W pełni się zgadzam-idealna wypowiedż.Król asyst i go nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004?????????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.04, 10:53 Przy takiej konfiguracji kandydatur znaki zapytania są najlepsza odpowiedzią. NIE ma już co zmieniać dziś tych przyciskow, bo mleko zostalo rolane, kto chcial głosowac na Figo to zaglosował, a miłośnicy PODBORSKYego nie nadrobią straconego czasu i tylko skrzywdzimy naszego faworyta bo jak go gazeta dziś podlaczy to się okaże że dostał najmniej głosow (to tak jakby kandydat do Sejmu został dopisany na listę na godzinę przed zamknięciem lokali wyborczych). Uznajmy po prostu plebiscyt ZA NIEWAŻNY. Odpowiedz Link Zgłoś
van.3 Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? 07.07.04, 15:02 Zdecydowanie Poborski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid All stars IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 17:09 Van der Sar-Zambrotta,Carvalho,Stam,Cole-Poborsky,Lampard,Rosicky,Ronaldo Robben-Baros. Ktoś wprowadziłby jakieś zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Riazor Re: All stars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:13 Buffon - Zambrotta, Dellas, Ricardo Carvalho, Seitaridis - Poborsky, Maniche, Lampard, Christiano Ronaldo - Rooney, Baros ... Pozdro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Kilka km to chyba nie jest zbyt dużo na caly mecz IP: *.icpnet.pl 07.07.04, 20:14 Ale oczywiście głosowałem na Nedveda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tejko Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:25 Przeź Nedved to ciota Ronaldo najleprzy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga DECO oczywiście! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:01 Deco, Deco i jeszcze raz Deco! Jest po prostu najlepszy, bez niego Portugalia nie byłaby tym samym świetnym składem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacyk coś nie tak z ta lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:10 Nie ma deco i nedveda, => nie ma na kogo głosować. Komus sie cos chyba pomylilo... Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue DECO!!! 07.07.04, 21:16 byłam konsekwentna, jestem i będe!!! DEco, Deco, Deco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi NIE MA POBORSKIEGO TO NIE GŁOSUJĘ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.07.04, 18:33 Na bramkarza, obrońcę i napastnika oddałem głos, ale na pomocnika nie skoro nie można zagłosować na najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś