Dodaj do ulubionych

Najlepszy pomocnik Euro 2004?

05.07.04, 22:15
A gdzie Poborsky?????
Obserwuj wątek
    • Gość: yiop Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 05.07.04, 22:18
      Właśnie gdzie jest Karel, czlowiek od czarnej roboty, przeciez on miał wiele
      świetnych dośrodkowań na pole karne i był na pewno lepszy od nedveda
    • blanco77 Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? 06.07.04, 00:19
      panowie z GW znowu błysneli. chodzi mi oczywiście o brak Poborskyego...
      • Gość: dar43 Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 04:31
        lampard oczywiście
    • Gość: Lope Poborsky oczywiście IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 05:32
      Jak dla mnie najlepszy był Poborsky. Byl tez najwyżej z Czechow w tym rankingu
      punktowym w Gazecie. Niestety.....które ułozyly listę do naciskania, nawet nie
      raczyły wlączyć nazwiska najlepszego pomocnika do dlugiej listy kandydatów.
      Dyletantyzm.
    • Gość: Mat Przecież Poborsky???????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 05:43
      był w ścislej czołówce, chyba w piewrszej trójce klasyfikacji wszystkich
      pilkarzy, nie tylko pomocników, w
      Gazecie.Pl???????????????????????????????????????Co się
      stało??????????????????????????????????????????? ŻE TERAZ NIE DANO MU NAWET
      MIEJSCA na liście najlepszych pomocnikow????????????????????????????
      • Gość: Mat Re: Przecież Poborsky???????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 05:45
        I Deco był na tej liście gazety chyba jako NO1!!!! a teraz go usunęli z grona
        kandydatów .....Panowie - może trochę konsekwencji.....Dajcie ludziom wybrać....
        • brasilka2 Re: Przecież Poborsky???????????????? 06.07.04, 11:32
          Gość portalu: Mat napisał(a):

> I Deco był na tej liście gazety chyba jako NO1!!!! a teraz go usunęli z grona
          > kandydatów .....Panowie - może trochę konsekwencji.....Dajcie ludziom
          wybrać...

Właśnie, gdzie jest Deco???
    • Gość: Karta Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 08:18
      Nieumieszczenie kilku świetnych pomocnikow na liście na którą mamy jakoby
      głosować w celu wybrania najlepszego pomocnika jako żywo przypomina sędziowanie
      Colliny w meczu Czechow z Grecją....
    • Gość: Deco Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 09:30
      Dlaczego mnie nie umieściliście na liście kandydatów?
      • Gość: Ninja Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? IP: 193.109.123.* 06.07.04, 11:57
        DDDDEEEEEECCCCCCOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!
    • pablo123 PROTEST!!! 06.07.04, 14:17
      Z uwagi na brak wsrod kandydatur Poborsky'ego i Deco nie mam na kogo zaglosowac
      wsrod pomocnikow.
      Wiec nie zaglosowalem.
      • Gość: Zidane Re: PROTEST!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.07.04, 14:24
        W imieniu swoim i Figo wzywam do niegłosowania w związku z niekompletną listą
        wyborczą - to parodia wolnych wyborow, brak na liście 2 kolegów w życiowej
        formie.
        • Gość: yanoo Re: PROTEST!!! IP: *.unreg.w-w.pl 06.07.04, 23:44
          A teraz to mnie panowie z GW wkurwiliście... Król asyst i go kurwa brakuje na
          liście ?????

TO CHUJ Z TAKĄ LISTĄ

|
          \__|__
          • Gość: ghhhr Zadziwiajaca reakcja redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 10:45
            Internet jest takim dostępnym, konfigurowalnym i szybkim medium. A gazeta.pl jest, jak każdemu wiadomo, NAJWAŻNIEJSZYM z portali. mimo tego reakcje odwiedzających pozostają bez echa. czyżby zmiana zestawienia kandydatów musi zostać zatwierdzona przez tow. Rapaczyńską?
            wszędzie miernota... ufff...
          • Gość: Dawid Pobyrsky-król asyst! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 15:50
            W pełni się zgadzam-idealna wypowiedż.Król asyst i go nie ma!
    • Gość: Lope Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004?????????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.04, 10:53
      Przy takiej konfiguracji kandydatur znaki zapytania są najlepsza odpowiedzią.
      NIE ma już co zmieniać dziś tych przyciskow, bo mleko zostalo rolane, kto
      chcial głosowac na Figo to zaglosował, a miłośnicy PODBORSKYego nie nadrobią
      straconego czasu i tylko skrzywdzimy naszego faworyta bo jak go gazeta dziś
      podlaczy to się okaże że dostał najmniej głosow (to tak jakby kandydat do Sejmu
      został dopisany na listę na godzinę przed zamknięciem lokali wyborczych).
      Uznajmy po prostu plebiscyt ZA NIEWAŻNY.
    • van.3 Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? 07.07.04, 15:02
      Zdecydowanie Poborski!!!
    • Gość: Dawid All stars IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 17:09
      Van der Sar-Zambrotta,Carvalho,Stam,Cole-Poborsky,Lampard,Rosicky,Ronaldo
      Robben-Baros.

Ktoś wprowadziłby jakieś zmiany?
      • Gość: El Riazor Re: All stars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:13
        Buffon - Zambrotta, Dellas, Ricardo Carvalho, Seitaridis - Poborsky, Maniche,
        Lampard, Christiano Ronaldo - Rooney, Baros ... Pozdro :)))
    • Gość: Rob Kilka km to chyba nie jest zbyt dużo na caly mecz IP: *.icpnet.pl 07.07.04, 20:14
      Ale oczywiście głosowałem na Nedveda!!!
    • Gość: Tejko Re: Najlepszy pomocnik Euro 2004? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 20:25
      Przeź Nedved to ciota Ronaldo najleprzy jest.
    • Gość: Jaga DECO oczywiście! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:01
      Deco, Deco i jeszcze raz Deco! Jest po prostu najlepszy, bez niego Portugalia
      nie byłaby tym samym świetnym składem
    • Gość: pajacyk coś nie tak z ta lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:10
      Nie ma deco i nedveda, => nie ma na kogo głosować. Komus sie cos chyba pomylilo...
    • coatlicue DECO!!! 07.07.04, 21:16
      byłam konsekwentna, jestem i będe!!! DEco, Deco, Deco!!!
    • Gość: sprawca a gdzie Stefan ?? IP: *.aster.pl 09.07.04, 17:24
    • Gość: Yogi NIE MA POBORSKIEGO TO NIE GŁOSUJĘ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.07.04, 18:33
      Na bramkarza, obrońcę i napastnika oddałem głos, ale na pomocnika nie skoro nie
      można zagłosować na najlepszego.
    • Gość: ja Zizu naj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 17:01
      Zidan najlepszy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka