Dodaj do ulubionych

giełda typów bukmacherskich

23.04.13, 11:09
Witam, mam na imię Tomek od kilku miesięcy zacząłem stawiać u bukmachera. Początki były bardzo trudne bo jak wiekszosc niedoswiadczonych graczy zaczal przegrywac pieniadze. Szukalem w sieci typow dzieki ktorym bede mogl zarobic niestety z przykroscia musze przyznac ze zostalem oszukany. Wyludzono ode mnie pieniadze a typy za ktore zaplacilem na miesiac do przodu otrzymywalem tylko 5 dni.
Pisze ten post poniewaz chcialbym ostrzec wszystkich graczy pocztakujacych jak i doswiadczonych przed blogami i innymi stronami prowadzonymi przez gimnazjalistow.
Ostatnio wykupilem abonament na stronie legalnie dzialajacej jako firma. Oni nie typuja tylko sa posrednikami w sprzedazy aby unikanac oszustw. I jestem zadowolony mam typy dzieki ktorym po pierwsze wygrywam a po drugie wiem ze jesli typer sie nie wywiaze z podawania ich dostane 100% zwrot abonamentu.
Dlatego ich archiwum jest w 100% wiarygodne.
P.S. jak macie jakies inne stronki legalnie zarejestrowane jako firmy to podeslijcie
Obserwuj wątek
    • tomaszcecot Re: giełda typów bukmacherskich 23.04.13, 11:10
      tomaszcecot napisał(a):

> Witam, mam na imię Tomek od kilku miesięcy zacząłem stawiać u bukmachera. Począ
      > tki były bardzo trudne bo jak wiekszosc niedoswiadczonych graczy zaczal przegry
      > wac pieniadze. Szukalem w sieci typow dzieki ktorym bede mogl zarobic niestety
      > z przykroscia musze przyznac ze zostalem oszukany. Wyludzono ode mnie pieniadze
      > a typy za ktore zaplacilem na miesiac do przodu otrzymywalem tylko 5 dni.
      > Pisze ten post poniewaz chcialbym ostrzec wszystkich graczy pocztakujacych jak
      > i doswiadczonych przed blogami i innymi stronami prowadzonymi przez gimnazjalis
      > tow.
      > Ostatnio wykupilem abonament na stronie legalnie dzialajacej jako firma. Oni ni
      > e typuja tylko sa posrednikami w sprzedazy aby unikanac oszustw. I jestem zadow
      > olony mam typy dzieki ktorym po pierwsze wygrywam a po drugie wiem ze jesli typ
      > er sie nie wywiaze z podawania ich dostane 100% zwrot abonamentu.
      > Dlatego ich archiwum jest w 100% wiarygodne.
      > P.S. jak macie jakies inne stronki legalnie zarejestrowane jako firmy to podesl
      > ijcie
      Zapomniałem napisać adresu strony z ktorej korzystam www.camelbet.com
      Serdecznie polecam Tomasz Cecot z Warszawy.
      • Gość: gość Re: giełda typów bukmacherskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 13:56
        napisz do mnie jakie aktualnie masz serwisy do polecenia na biuro@mlmportal.pl
        • Gość: Ryszar Re: giełda typów bukmacherskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 12:36
          W Poslce liczy się tylko jedna firma w tej branży.
          Nazywa się www.betgang.pl i działa od ponad 5 lat.
          Kupując masz pewność autentyczności archiwum, gwarancję wypełnienia przez typera wszystkich zobowiązań oraz rozbudowane statystyki pozwalające wybrać typera pod siebie.
          No i forum, gdzie można doradzić się i porozmawiać z typerami.
          W ostatnim czasie na polskim rynku pojawiły się podróbki oryginału, czyli serwisy udające Betgang, ale z tego co słyszałem nie wytrzymują psychicznie i zaczynają kombinować z typami, archiwum czy też zrzutkami na typy. Tak wieć podróbki radzę omijać z daleka, chyba, że ktoś lubi ryzyko.
          Aha, aktualnie furorę w Betgangu robi typer:
          [urlwww.betgang.pl/index.php?option=com_betting&view=tipster&zid=insideryvip&Itemid=46]INSIDERY VIP[/url]
          Warto obserwować, bo typuje zgoła inaczej niż cała masa.
          Zapraszam również na mojego bloga o polskiej bukmacherce, serwisach itp
        • Gość: Sprawdzony typer Re: giełda typów bukmacherskich IP: *.centertel.pl 24.03.14, 21:01
          Szukasz sposobu na zarobienie dużych pieniędzy?
          Dobrze trafiłeś!

Na stronie camelbet.com znajdziesz profesjonalnych typerów z całego świata.
          Specjalnie dla Ciebie organizujemy bezpieczny, legalny i uczciwy handel typami bukmacherskimi.
          Nie zwlekaj! Zacznij zarabiać pieniądze już teraz!

1. Zarejestruj się u nas na stronie.
          2. Obstawiaj otrzymane profesjonalne typy bukmacherskie.
          3. Zarabiaj pieniądze!

profesjonalne typy od renomowanych specjalistów
          gwarancja zysku lub zwrot pieniędzy*
          powiadomienia o nowych typach
          minimum 10 typów w okresie 30 dni
          pełny monitoring archiwum
          całodobowa obsługa klienta

* jeżeli w okresie abonamentu nie osiągniesz zysku dostajesz od nas zwrot całości abonamentu na konto klienta w serwisie

camelbet.com/pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka