Dodaj do ulubionych

Omeonu jest czadowy :)

IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.08.04, 21:04
Juz po pierwszej polowie chce pochwalic nowy nabytek Wisly. Moze troche
przesadne porownanie, ale wyglada i gra jak Saha :)
Jest agresywny, szybki start do pilki, technika bardzo ladna, no i pokazuje,
ze mu zalezy na grze. Tylko tak dalej, a bedzie walczyl nawet o pierwszy
sklad niedlugo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dixi Re: Omeonu jest czadowy :) IP: *.neonet.gliwice.pl 04.08.04, 21:59
      Jak można być dumnym z murzyna w zespole:) buhahaha no tylko taka wisla i inne
      prowincjonalne klubiki się cieszą z banaowych kolesi
      • Gość: Uni. Spirit Re: Omeonu jest czadowy :) IP: *.hemocleanse.com 04.08.04, 22:52
        Dixi
        Ale ty jestes dupek. A o kogo wlasnie zabiega Real. To tez prowincjonalny klub?
        • Gość: Dixi Re: Omeonu jest czadowy :) IP: *.neonet.gliwice.pl 05.08.04, 07:45
          W życiu trzeba mieć zasady i kierować się honorem.Ja je mam i nigdy nie
          zmienię.Większym szacunkiem zawsze będę darzył III ligowca w którym nigdy
          czarny nie zagrał niż Real Madryt np.
          Kibicuję m.inn.Ruchowi bo ten klub nigdy się nie splamił a mieszkam w Gliwicach
          i też jestem dumny z Piasta bo tam też nigdy nieumyty nie zagrał:)
          • Gość: aero Re: Omeonu jest czadowy :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.08.04, 08:48
            co nie zmienia faktu ze jestes i bedziesz juz raczej zalosnym dupkiem.. cale
            swoje zycie..
            • Gość: DIXI Re: Omeonu jest czadowy :) IP: *.neonet.gliwice.pl 05.08.04, 09:18
              A ty będziesz dawał dupy czarnuchom jak dziwka na rogu nowojorskiej ulicy.
              Do końca życia nie bo i tak jesteś już brzydal.
              • wcalenietakimaly Re: Omeonu jest czadowy :) 05.08.04, 17:04
                Spraw wyglada tak. Po pierwsze jestes prawdopodobnie rasistowskim skinem Dixi.
                Po drugie w Ruchu czy Piascie nie ma niedomytych jak ladnie to ujales, bo te
                kluby nie stac na takich zawodnikow. Dlatego kopia pilke w bardzo niskich
                ligach i dlugo byc moze jeszcze tam beda. A szkoda bo Ruch to kawal historii
                polskiej pilki noznej. Ale co szalikowiec moze wiedziec o historii. Jemu klub
                jest potrzebny by miec pretekst do burd i zadym, wzglednie obrazac innych na
                forum a jaki poziom reprezentuje druzyna to jest zupelnie niewazne, byle
                oficjalnie miec jakis "sztandar" i byc w grupie.
                • Gość: DIXI Re: Omeonu jest czadowy :) IP: *.neonet.gliwice.pl 05.08.04, 17:25
                  Nie polskiej tylko śląskiej piłki( ten klub gra tylko w lidze polskiej ale jest
                  śląskim klubem) matołku a historii mnie nie ucz.Jeśli nie wiesz to Oli
                  Niezdriow miał grać w Ruchu ale kibice go przegonili na pierwszym treningu i
                  poszedł do Polonii .Nikt za nim nie płacze.w Piaście też przegoniono
                  obcokrajowców.Te kluby są wierne tradycji i masa kibiców jest z nich za to
                  dumna.I nieważne ,że grają teraz w II lidze.Ruch potrafił zrobić trzecie
                  miejsce w lidze cztery lata temu bez niedomytych.I nie brak ich tylko dureń
                  prezes złodziej doprowadził ten klub do stanu w jakim jest.Ale wrócimy na swoje
                  miejsce już niedługo.
                  • wcalenietakimaly Re: Omeonu jest czadowy :) 05.08.04, 18:20
                    No to mozna jeszcze dolozyc szowinizm i nacjonalizm. A co do pomyslu na
                    czystosc krwi to pamietajcie rozwazac tylko typu nordyckie. Hei Hitler!
                    Tobie sie tylko wydaje ze znasz historie. Poza tym dzisiaj inne zasady rzadza w
                    klubach ktore odnosza sukcesy.
                    Byl taki wiek, w ktorym ludzie wymyslili duzo roznych maszyn i zaczeli tworzyc
                    manufaktury, jak nie wiesz to takie pierwsze fabryki. Wtedy sile miesni zaczela
                    zastepowac technika. Robotnicy niezadowoleni, zaczeli niszczyc maszyny
                    doszukujac sie w nich winy za nizsze zarobki, zwolnienia itp. Glupki, tak jak i
                    twoi kibole. Postepu i pewnych trendow nie da sie cofnac. Jak postawisz na
                    swoim to bedziesz w ogonie, co widac. Kluby na calym swiecie dokonuja
                    transferow jesli maja madrych szefow, zwlaszcza talentow ktore obradzaja w
                    Afryce bardzo szybko. Tylko glupi z tego nie korzysta albo nie umie, gdyz jest
                    niedorajda. Coz mu wtedy zostaje, wypinanie chudej piersi i wrzaski o dumie.
                    Zachowaj to slowo na cos wazniejszego.
                    • 666cypis Bravo DIXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.04, 18:31
                      Synku "wcalenietakimaly" dobrze wiesz ,że czarni mają w dupie polskie kluby i
                      jak jest okazja to dają nogę na zachód (uche) SZanuję takie kluby ,w których
                      postanowieono nie zatrudniać murzynów.Jest ich kilkanaście w Polsce i W Europie
                      też.nacjonalizm??? zastanów się gdzie jest Twoja tolerancja? Ludzie mają prawo
                      być takimi jak DiXI.Oni też mieszkają na ziemi.To właśnie tacy jak Ty to
                      nietolerancyjne bydło.Możesz się z nim nie zgadzać ale musisz go tolerować
                      jeśli jego światopogląd kończy się na poglądach.Przecież on nie pisze ,że kogoś
                      skrzywdził.Ma prawo do Śląska ,do Ruchu,do "białego" klubu bo jest u siebie i
                      jeśli jest większości to musisz to uszanować>nie masz wyjścia niestety buraku:)
                      • wcalenietakimaly Re: Bravo DIXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.04, 19:28
                        Zenujace towarzystwo. Koniec dyskusji. Synku to mow sobie do drugiego jak ty
                        wypierda osla. Rzeczywiscie buraki obrodzily co widac po tobie i niektorych
                        innych.
                        • facetoface Re: Bravo DIXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.04, 20:11
                          Ty sam jesteś burak!!!!!!!popatrz jak twój idol Olisadebedededeede nadal nie
                          mówi po polsku matole!Cieć taki jak ty!
                        • Gość: aero Re: Bravo DIXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.08.04, 20:29
                          Nie wiem czy sie cieszyc czy plakac, ale nawet szowinisci i inne psychole, jak
                          chca, potrafia nie bluzgac... co nie zmienia faktu, ze gardze takimi baaardzo.
                        • Gość: Miki Nie zachwyciła mnie gra tego piłkarza. IP: *.aster.pl 05.08.04, 23:19
                          Stary nie zawracaj sobie nimi dupy. Oni po prostu nie umieją dyskutować, tylko
                          ubliżać ludziom na forum. To są ludzie pokroju, których chyba nie interesują
                          dyskusje o piłce nożnej, tylko interesuje ich wszczynanie awantur.
                          A co do tego piłkarza Omeonu ( czy jak mu tam ), to mnie osobiście jego gra tak
                          sobie zachwyciła. I podejrzewam, że w ważniejszych meczach niż ten wczorajszy,
                          to w najlepszym wypadku będzie zaczynał od ławki rezerwowych. Ewentualnie może
                          się sprawdzić jako tzw. joker w talii Kasperczaka.
                          Pozdrawiam kibiców wszystkich polskich klubów.
                          • 666cypis Re: Nie zachwyciła mnie gra tego piłkarza. 06.08.04, 06:24
                            a ty miki kim jesteś ,że taki ważny jesteś? śniadanie zjedz i do szkoły?
                            Wakacje? ale ja nie za ucznia ciebie mam ale za ciecia:)
                            • Gość: Dixi Re: Nie zachwyciła mnie gra tego piłkarza. IP: *.connector.net.pl 08.08.04, 11:50
                              Przepraszam za moje wypowiedzi, ale niestety jestem skończonym debilem i
                              burakiem. Błagam o wybaczenie i uszanowanie mojej głupoty.
                            • Gość: Guderian Re: Nie zachwyciła mnie gra tego piłkarza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:15
                              Oto wypowiedzi 'ludzikow' z krainy małych fiatów. A nowy nabytek wisly spisal
                              sie calkiem calkiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka