Dodaj do ulubionych

Vieira zostaje w Arsenalu

IP: *.imm / 217.11.143.* 13.08.04, 13:26
jedno ze sie rozmyslil ale przedewszystkim sie Real rozmyslil jak nagle
Arsenal podniosl ustaloną juz jego cene. NIe to nie - damy rade i bez niego -
zwlaszcza ze Owen juz wlasciwie jest nowym galactico.
Hala Madrid - better luck next time Wisło ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Vieira mial zastapic Morientesa - ciekawe po co? IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 13:48

Vieira mial zastapic Morientesa - ciekawe po co?

Lepiej niech siedzi w Arsenalu.
      • Gość: Ewunia 28 Re: Vieira mial zastapic Morientesa - ciekawe po IP: 213.17.133.* 13.08.04, 14:16
        Vieira Morientesa?? a niby jak?? obronca napastnika?????/
    • Gość: Arsenal Spokesman Zawsze mówiłem że zostanie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.08.04, 14:06
      A Real niech się martwi by zając choć 5 miejsce w Primera Division i powalczyć
      w UEFA - PIENIĄDZE NIE GRAJĄ!! Są rzeczy oprócz kasy, które sie liczą.
    • Gość: Grzeslaw Re: Vieira zostaje w Arsenalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:28
      Może to i lepiej. Za te pieniądze starczy im na Colocciniego i Xabiego Alonso.
      Prawdopodobnie to lepsze rozwiązanie.
    • Gość: gruchałka Re: Vieira zostaje w Arsenalu IP: *.sowilo.pl / *.sowilo.pl 13.08.04, 14:40
      czemu viera nie przeszedł ale się zdenerwowałem czemu
    • Gość: - Re: Vieira zostaje w Arsenalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:40
      vieria patric to idiota nie umie grac w pilke sam umiem lepiej powinien
      skonczyc grac w pilke
      • Gość: uh-uh@gazeta.pl Sam jesteś idiota. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.08.04, 16:50
        Vieira od razu dostałby się do pierwszego składu "paralactico", ponieważ jest
        obecnie najlepszym defensywnym pomocnikiem na świecie (tylko niech się odkuruje
        po morderczym sezonie). Na szczęscie przedłożył przyjaźń nad pieniądze. Nie mam
        wątpliwości, że to otoczenie a nie forsa wpłynęły na tą a nie inna decyzję.
        Real był gotów zapłacić więcej, ponieważ nie mają takiej klasy gracza na tej
        pozycji.
        • Gość: ness Re: Sam jesteś idiota. IP: *.acn.waw.pl 14.08.04, 09:33
          To co piszesz to jednak marzenia zwariwanego idealisty. Z tego co wiem , to zrezygnowal bo Real zaproponowal mu o 20 tys Ł mniejsza tygodniowke niz ma w Arsenalu. Mysleli, ze marka klubu i Zidane go przekonaja.
    • Gość: Acid Arsenal na mistrza IP: *.ipt.aol.com 13.08.04, 18:29
      I bardzo dobrze zrobil. Arsenal mistrzem ligi, FA Cup i Champions League.Come
      on Gunners!
    • Gość: Jourdan ARSENAL WYGRA LM I PREMIERSHIP!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:05
      • Gość: Antyk Arsenal IP: *.petrus.com.pl 16.08.04, 20:39
        Ufff..a juz sie balem ze mi rozbija moja ulubiona druzyne..:)
        Oby Arsenal wpadl na Real w LM..szkoda ze sie w zeszlym roku
        nie udalo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka