Dodaj do ulubionych

Kalu Uche w Bordeaux

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.08.04, 21:04
kalu ty nie rób nam łachy. jak nie chcesz grać w polsce to powiedz to kurw..
otwarcie
Obserwuj wątek
    • Gość: ElDiablo Re: Kalu Uche w Bordeaux IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 29.08.04, 21:07
      Przeciez jemu tylko o to chodzi. On zrobi wszystko aby odejsc z Wisly. Kawal
      ch..a z niego. Tam w Bordeaux bedzie gral jak kiedys w Wisle skubaniec jeden.
      • Gość: q no i bardzo dobrze zrobił... IP: *.quarknet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 21:12
        z niewonika nie ma pracownika, niech gra z lepszej lidze z dala od polskiego marazmu póki jeszcze możemy za niego wziąć jakąś kase;

KAŻDY obcokrajowiec co przyjeżdża do Polski ma nadzieje że to tylko przystanek na zachód i że w końcu trafi do lepszej ligi;

Wisła była przystankiem, a autobus z Uche właśnie odjechał....
      • Gość: artur Początek końca potęgi Wisły... IP: *.ipt.aol.com 30.08.04, 11:41
        Nie chcę być złym prorokiem ale odejście Uche to chyba początek końca snu o
        potędze Wisły Kraków...Następni w kolejce to Szymkowiak(coraz częstsza gra
        Kwieka!), Kukiełka(!), Zurawski, Głowacki...Zagład?
        Po co Wiśle tak szeroki skład na naszą słabą ligę? Na arenie międzynarodowej
        już wkrótce przeżyjemy kolejne rozczarowanie z Tbilisi, w eliminacji do PUEFA
        wyelimonowali Slavię Praga...Jaka polska drużyna by tego dokonała?
        Niech Wisła postawi na młodych, poprawi swoje finanse a za parę lat, kto wie,
        może wreszcie zagramy w LM!!!
        • Gość: fafal Re: Początek końca potęgi Wisły... IP: *.icpnet.pl 30.08.04, 17:51
          Koniec to jest Kalu Uche Wisla to bylo maks gdzie on mogl grac !!!!!!!!!!!
    • Gość: bobo niech ss...a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 21:09
      nie lubie tego brudasa za to co zrobil
    • Gość: P.Orawski Re: Kalu Uche w Bordeaux IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 29.08.04, 21:13
      A to łobuz !!! ale trudno, "z niewolnika niema pracownika" , niech idzie do diabła !! mam nadzieję że Wisła wydarła za niego ładne pieniądze...
    • Gość: hegemon Re: Kalu Uche w Bordeaux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 21:18
      Gość portalu: warwiak napisał(a):

> kalu ty nie rób nam łachy. jak nie chcesz grać w polsce to powiedz to kurw..
      > otwarcie

czego chcesz geju od uche? a kto z polskich ligowcow woli gre w polsce od gry
      na zachodzie?
      hipokryci jebani w dupe ruchani, widać że z wisły
      • Gość: Puchatek Re: Kalu Uche w Bordeaux IP: *.adsl.xs4all.nl 29.08.04, 21:46
        a co wy myslicie ze on mialby sie jeszcze w Wisle nauczyc?
        fryzury nowej??
        niech chlopak robi kariere a nie kopie w milicyjnym klubie w kiepskiej lidze
      • Gość: BANANEX Re: Kalu Uche w Bordeaux IP: 195.205.245.* 29.08.04, 21:55
        Niech się je.... banbus jeden. Było woiadomo że on odejdzie tylko nasuwa się
        pytanie KTO JESZCZE???????????
        Jestem z wrocka ale całym sercem jestem za wisełką i jest mi żal że to się
        dziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        NIE RÓBCIE TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kalu Uche Re: Kalu Uche w Bordeaux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 21:51
      No kurwa, nie chcę grać w Polsce! Mówię to twarcie!
    • Gość: SANDWICH Re: Kalu Uche w Bordeaux IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.08.04, 21:53
      W.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j stąd cieniasie. Mam generalnie piłkę nożną w dupie ale
      histrię o tym nigeryjczyku znam. Żenuje mnie jego postawa i życzę mu samych
      sukcesów w trzecioligowych drużynach podwórkowych.
    • Gość: BANANEX Re: Kalu Uche w Bordeaux IP: 195.205.245.* 29.08.04, 22:01
      PS. To znowu ja HEGEMONIE i PUCHATKU P I E ............. C I E SIĘ
      Jeśli nie będą zostawali tacy zawodnicy jak ona w polskiej lidze to nasz poziom
      nigdy się nie podniesie. HEJ DUPKI MOŻE ONA SIĘ JHIE NAUCZY NICZEGO ALE
      NAUCZYŁBY NASZYCH DUŻO. Walcie sie i niepozdrawiam was!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Puchatek Re: Kalu Uche w Bordeaux IP: *.adsl.xs4all.nl 29.08.04, 22:04
        ortografii cie nie nauczy Bananex wiec znajdz sobie innego idola, hihihihi
        • Gość: SANDWICH Re: Kalu Uche w Bordeaux IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.08.04, 22:09
          Tylko debile doszukują się, w takich dyskusjach, błędów ortograficznych! Ty to
          dopiero jesteś prostak! kurwa cwaniaczek będzie udawał że polonistykę kończył!
          heheh
      • Gość: SANDWICH Re: Kalu Uche w Bordeaux IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.08.04, 22:07
        Kalu łaski nam nie będzie robić, kolesie z podwórka mogliby dużo wiącej
        nauczyć grać w piłkę naszych polskich piłkarzy. Więc nie potzreba mi tu takich
        pseudo gwiazdorów.
        Pozdro też jestem z wrocka
        • Gość: z$ Re: Kalu Uche w Bordeaux i ch-a z tym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 22:09
          A może by całą ligę na zachód?? By się czegoś nauczyli :))
          • Gość: SANDWICH Re: Kalu Uche w Bordeaux i ch-a z tym IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.08.04, 22:13
            To nic nie pomoże, Polacy mają poryte berety i ich problem nie leży w
            umiejętnościach. Trzebaby wykosić wszystkich pseudo gwazdorów piłkarskich i
            zatrudnić prawdziwych kopaczy piłkę podwórkową, którzy robią to z pasją.
    • Gość: cyg@nek Nareszcie! IP: *.enformatic.pl 29.08.04, 22:11
      Dobrze się stało i dla Uche, i dla Wisły.
      Typuję jednak, że kariery nie zrobi. Z takim nastawieniem to najwyżej chapnie
      kilka pensji i zginie w III-ligowej francuskiej szarzyźnie.
      Bez urazy życzę mu powodzenia.
      Wisła powinna zrozumieć, że nie grają "potencjalne możliwości piłkarza" tylko
      piłkarz. Uche nie gra od 2 lat i dobrze że odszedł.
      • Gość: SANDWICH Re: Nareszcie! IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.08.04, 22:15
        100% racji! Niech próbuje na zachodzie, może będzie rezerwowym w gminnym klubie
        sportowym "Piorun" Pasikurowice
      • Gość: profan Re: Nareszcie! IP: *.devs.wavenet.pl 30.08.04, 04:55
        Niech idzie, szkoda się z nim pieścić - byle tylko konkretne pieniądze Wisła za
        niego wzięła. Pożytek obecnie z niego niewielki. To już nie ten Uche co dwa lata
        temu - nie wiem czy już nie umie, czy mu się nie chce. Najgorszy gracz
        pierwszego meczu z Realem, choć swoją grę ocenił wtedy jako bardzo dobrą. W
        przeciwieństwie do ubiegłego roku problemu nie ma, bo zaskakująco rozwinął się
        Gorawski, teraz zdecydowanie lepszy od "gwiazdeczki".
    • Gość: SEVEN Re: Kalu Uche w Bordeaux IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 22:28
      no ciekaw jestem co on tam zwojuje, jak narazie zadna wislacka gwiazda w ostatnich latach nie
      zrobila kariery w innym klubie. kuzba juz wrocil, kosa nie wiem czemu siedzi jeszcze w
      niemczech, uche tez bedzie chcial wrocic. tylko nie wiem kto go tu bedzie chcial po raz trzeci...
      niech spada
    • Gość: LUBLINM N NNM JEEBAC TEGO CZARNUCHA IP: 62.233.190.* 29.08.04, 22:51
      • Gość: prawdziwki Re: JEEBAC TEGO CZARNUCHA IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 30.08.04, 12:07
        Ciekawe bialasie, czy siegasz pala do zada... Jesli tak, to moze bys sie sam
        wypierdolil, co?
    • elfhelm biedne Bordeaux 30.08.04, 01:11
    • Gość: Ja Ale polacy dostali w j..ja IP: *.sympatico.ca 30.08.04, 01:18
      Gratulacje dla polskiej spolecznosc, polak dla obcego zrobi wszystko , a dla
      swojego nic, zastanawiam sie powaznie co by sie stalo jak by polak zrobil taki
      numer naprzyklad Zurawski czy Frankowski. Kalu mowi polakom teraz kiss my a...
      Hahahaha nie powazne.. Pzpn powodzenia !!!!
    • Gość: Juźwiak I co KRAKOWIAKI?? IP: *.chomiczowka.waw.pl 30.08.04, 07:39
      JUż was wszystkich nie kocha, a raczej ma was w dupie. A wy mu uwirzyliście hehe
    • Gość: uff! nareszcie! uff! nareszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 08:02
      uff! nareszcie!
    • Gość: Zed Przeca mowil ze niechce i zostal zdyskwalifikowany IP: *.htc.nl.philips.com / *.ehv.campus.philips.com 30.08.04, 09:55
      to co ma sie teraz wychylac?
    • Gość: Janek T. Kalu Uche uzgodnił wysokość transferu??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.08.04, 10:15
      hehe murzyn już sam ustala za ile się sprzedać... ciekawe co na to prezes Wisły?
    • Gość: krzychu Re: Kalu Uche w Bordeaux IP: *.icpnet.pl 31.08.04, 09:59
      on w bordo będzie grzał ławe po co on sie tam pcha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka