Dodaj do ulubionych

Co powinno się robić z pseudokibicami ????????

18.09.04, 08:26
Ja bym tam wsadzał do kamieniołomów tych bandytów. To jest zwykły bandytyzm,
chołota i trzeba to wyeliminować z życia publicznego. Bydło tyle mam do
powiedzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Miki Re: Co powinno się robić z pseudokibicami ??????? IP: *.aster.pl 18.09.04, 09:46

To co napisałeś Jarecki to święte słowa. A zauważ, że kluby muszą pokrywać
      ewentualne straty z tytułu ewentualnych burd i płacić kary. Może jakby raz,
      drugi, trzeci obciążono tych chuliganów, to może by się uspokoiło to bydło, jak
      to Ty trafnie określiłeś.

A swoją drogą fun club każdego klubu piłkarskiego powienien również zadbać o
      to, aby chamstwa nie wpuszczac na stadion, aby pseudokibice nie działali na
      szkodę ulubionego klubu. Bo to bydło to nie są kibice. To po prostu zwykli
      bandyci i chuligani działający na szkodę klubu.

Ja jestem kibicem Legii, ale zawsze szanowałem i szanuję inne kluby piłkarskie
      oraz ich kibiców. A uważam osobiście, że to, że się jakiś klub lubi powinno iść
      w parze z szacunkiem do pozostałych klubów i ich kibiców.

Zresztą, jeżeli ktoś czytał moje posty to wie, że się pewnie powtarzam.

Pozdrawiam kibiców.
      • blackened1 Re: Co powinno się robić z pseudokibicami ??????? 18.09.04, 11:56
        Hey Miki, ja nie jestem z Warszawy tylko ze Śląska ale bardzo lubie Legie i
        troche mi jej szkoda że ma takich ciuli za kibiców jak ci co zrobili zadyme we
        Wiedniu. Zgadzam sie z tobą że trzeba by było takich debili obciążać finansowo
        to może by sie skończyło to skurwysyństwo na stadionach. Legia zasługuje na
        lepszych kibiców niż taki chłam. Z tego co mówisz jesteś prawdziwym kibicem i
        za to przybijam ci piątkę ;-)))) Pozdro.
        • blackened1 Re: Co powinno się robić z pseudokibicami ??????? 18.09.04, 12:01
          Ja jestem kibicem Legii, ale zawsze szanowałem i szanuję inne kluby piłkarskie
          oraz ich kibiców. A uważam osobiście, że to, że się jakiś klub lubi powinno iść
          w parze z szacunkiem do pozostałych klubów i ich kibiców.
          • blackened1 Re: Co powinno się robić z pseudokibicami ??????? 18.09.04, 12:04
            Sorka za szybko wcisnąłem eneter ;-) Napisałeś: "Ja jestem kibicem Legii, ale
            zawsze szanowałem i szanuję inne kluby piłkarskie oraz ich kibiców. A uważam
            osobiście, że to, że się jakiś klub lubi powinno iść w parze z szacunkiem do
            pozostałych klubów i ich kibiców" TO JEST MOIM ZDANIEM PRAWDZIWE KIBICOWANIE
            PIŁCE NOŻNEJ ;-)) POZDRAWIAM ;-))
            • Gość: Tony Re: Co powinno się robić z pseudokibicami ??????? IP: *.aster.pl 24.09.04, 20:10
              do blackened : Byłeś w Wiedniu ? Widziałeś jak było naprawdę ?
              na milion % nie byłeś więc się nie wypowiadaj.

• lopp1 Do Tony 24.09.04, 20:59
                A ty byłeś ?? na 10000% też nie wieć nie bądź taki mądrala bo goś akurat ma
                racje
        • Gość: Miki Re: Co powinno się robić z pseudokibicami ??????? IP: *.aster.pl 18.09.04, 12:14
          Mnie osobiście jako kibicowi jest wstyd za to, co zrobili w Wiedniu. Ale
          również warto nadmienić o ich zachowaniu po meczu finałowym Pucharu Polski.
          Zrywanie medali, bicie piłkarzy Lecha.
          Podobno Reiss ich sprowokował, wyśpiewując chamskie przyśpiewki pod adresem
          Legii. Ok - rozumiem. Ale Zygo by napewno zgłosił te sprawę do PZPN, a wtdey
          tylko Lech by został ukarany. A tak - to i Legia poniosła karę finansową.
          Dlatego trudno sie dziwić włodarzom Legii, że podnieśli ceny biletów. Skoro
          przez takich imbecyli, którzy psują atmosferę meczu wybrykami cierpią prawdziwi
          kibice. Bo te podwyżki spowodowały, że jest mniej kibiców na stadionie przy
          Łazienkowskiej i nie każdego stać na to, aby móc sobie kupić bilet na mecz.
          Dlatego uważam, że to nie Walter, nie Wejchert są winni podwyżek, tylko
          imbecyle robiący zadymy na meczu Legii w Wiedniu i np. po ww przeze mnie meczu
          Pucharu Polski. Niewykluczone, że Legii być może przyjdzie płacić karę do UEFA
          za zachowanie swoich "kochanych" kibiców.

Pozdrawiam kibiców i piąteczka dla blackened1

• Gość: gru Re: Co powinno się robić z pseudokibicami ??????? IP: *.acn.waw.pl 24.09.04, 21:23
            niezabardzo lubia nas w PZPN,
            oststni mecz ligi w katowicach magiera dostal kopa ktos tam jeszcze i chyba
            niebylo z tego afery co? ciekawe dla czego? aco do cen to umiesz kojazyc daty
            czy myslisz ze walter z wejchertem maj szklana kule w gabinecie i wieczorami
            przy szklaneczce spogladaja w przyszlosc!
            • skynet_00 Do Gru: 24.09.04, 21:43
              Wiesz stary w PZPN to nikogo nie lubią z wyjątkiem tych, którzy listkiewiczowi
              dają zarobić ciężką kasę. A co do katowic to wiesz różnie mogło być.
    • lopp1 Re: Co powinno się robić z pseudokibicami ??????? 20.09.04, 10:54
      Wieszać.
      • Gość: Miki Re: Co powinno się robić z pseudokibicami ??????? IP: *.aster.pl 20.09.04, 11:18
        Jak już cywilizowane formy zwalczania chamstwa na trybunach nie pomogą, to
        chyba trzeba bedzie i do tego przejść hahaha

Pozdrawiam

• skynet_00 Re: Co powinno się robić z pseudokibicami ??????? 20.09.04, 22:08
      Wieszać ? ja bym to bydło kastrował a potem do kamieniołomów. Poszedłem kiedyś
      z młodszym bratem na mecz, zabrałem chłopaka pierwszy raz, jak zaczeła sie
      zadyma to myślałem że brat oszaleje ze strachu - bo to jeszcze dziecko.
      Skurwysynów powini wystrzelać i tyle.
    • Gość: gracz Re: Co powinno się robić z pseudokibicami ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 21:50
      bandziorow pietnowac na czole by zmije nie wslizgly sie na stadion ,oraz niech
      pokrywaja straty na jakie kluby narazaja.....pozdrawiam wszystkich kibicow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka