Dodaj do ulubionych

Typy na 9. kolejkę ekstraklasy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 10:05
Pogoń Pany !!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Franek Typy na 9. kolejkę ekstraklasy IP: *.pgi.waw.pl 15.10.04, 10:07
      Wisla w koncu wygra z Odra!
    • Gość: WzK KSD pogoni Ległą!!! IP: *.tpi.pl 15.10.04, 10:14
      I jeszcze jak!!!
    • Gość: bartass i matiss Re: Typy na 9. kolejkę ekstraklasy IP: *.nowe-miasto.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 11:26
      KOLEJORZ KRÓLUJE ZAWSZE I WSZĘDZIE!!!
      WYGRA PUCHAR POLSKI!!!
      • Gość: sztywny Lech - Górnik IP: 195.20.110.* 15.10.04, 11:44
        Lech gra z Górnikiem? Myślałem, że Polkowice już spadły z ekstraklasy. A Łęczna
        jedzie przecież do Szczecina... Górą LECH !!!
        • Gość: mały33 Re: Lech - Górnik IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 15.10.04, 13:02
          pomarzyc kazdy moze
        • Gość: emarc Re: Lech - Górnik IP: *.icpnet.pl 15.10.04, 15:31
          Lech Lech Kolejoorz!!
          • Gość: F. Re: Lech - Górnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:09
            Lech zdech kolejorz. Górnik Wernera zwycięży.
            KSG!!!
      • kat66 Re: Typy na 9. kolejkę ekstraklasy 15.10.04, 17:40
        szkoda , że nie lige .
        mam na dzieje ,że sie odrodzi .
        ale wierzyć i kibicować można .
    • Gość: LEGIA ULTRAS !!!! Re: Typy na 9. kolejkę ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 13:30
      tylko legia !!!!!!!!!!!!!!!!!! pogoń zawsze z legią !!!!!!!!!!!!! mistrzem
      polski jest legia , legia najlepsza jest , mistzrem polski jest legia,legia
      cwks
      lalalalalalalalalalalalalalalalalalala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Daniel z GieKSem Zaglebie - GieKSa IP: *.welnowiec.net 15.10.04, 13:30
      Chlopaki zagrajcie dzis na 120% dla kibicow i dla siebie udowodnijcie w koncu
      ze niejestesmy nieudacznikami i Katowice umieja gra w pilke nozna !!! To jest
      mecz w ktorym mozecie sie odbic nikt nam niepomoze w utrzymaniu sie szkoda ze
      to co bylo budowane przez tyle lat moze nagle zniknac niechce zeby tak bylo ale
      zycie jest brutalne !!! CZY PRZEGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM
      SERCU GieKSa I NA DOBRE I NA ZLE !!! Pokazcie w koncu ze na dobre !!!!!!!!
    • Gość: zakładziarz Zadnych sensacji? IP: *.dialin.kamp-dsl.de 15.10.04, 15:06
      Oby obylo sie bez sensacji.
    • Gość: tamarynka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 15:37
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Lech Re: Typy na 9. kolejkę ekstraklasy IP: *.pronet.lublin.pl 15.10.04, 15:41
      Chłopaki czy złapiecie fale elektromagnetyczne z Bałtyku, czy trzeba jechać jak
      LECH nad Atlantyk. Z pozdrowieniami

• rajderant2 Re: Typy na 9. kolejkę ekstraklasy 16.10.04, 11:29
      CZEMU PO GODZINIE 19 W PIĄTEK NIE DOSTAŁEM PUNKTÓW CZY COŚ ROBIE ŻLE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka